karol113 08.10.06, 15:27 Pozdrawiam Was przyjaznym jezykiem waszego europosla Kaminskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friedrich.engels Re: Czolem pokemony z PiSu ! 08.10.06, 15:29 Zapomniałeś resztę typowej retoryki oświeconych z wielkich miast: - pisuary - pisduary - pisdzielce - pisiory Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Czolem pokemony z PiSu ! 08.10.06, 15:32 Engels za duzo czytales cytatow dziel Lenina w pracy doktorskiej Kaczynskiego i sie zagubiles. Ja mowie o oficjalnym jezyku przyjazni z wczoraj i jako otumaniony zomowiec tez pozdrawiam Cie jezykiem Waszych przywodcow, a nie z jakis forow czy murow. Odpowiedz Link Zgłoś
friedrich.engels Re: Czolem pokemony z PiSu ! 08.10.06, 15:36 Dlaczego "mnie"? Nie jestem ani członkiem, ani wyborcą PiS. Chociaż możliwe, że w następnych wyborach na nich zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: mowie o oficjalnym jezyku 10.10.06, 03:00 No, połynął spaślak ewidentnie; w zasadzie od teraz powinno się go zapraszać tylko do programów dla dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann europrosiak Kaminski to brat Rysia Kalisza.... 10.10.06, 03:41 tylko nie wiem, czy starszy czy mlodszy. Dwa prosiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: europrosiak Kaminski to brat Rysia Kalisza... 10.10.06, 04:02 Chyba nie,świnia to inteligentne stworzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann europrosiak Kaminski jest inteligentny.... 10.10.06, 04:04 Nie jest glupi. Karierowicz, ale swoj rozumek ma. Odpowiedz Link Zgłoś