Dodaj do ulubionych

Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego jest..

13.10.06, 19:10
...Marcin Kossek.

Obserwuj wątek
    • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:16
      Ciekawe wiadomości przeczytałam o tym panu w komentarzach pod blogiem
      Latkowskiego. Ten pan chodził po redakcjach i prezentował rzeczone taśmy,
      szukając dla nich wydawcy. Fakt,że źródła dziennikarskie dokładnie znały ich
      zawartość od miesiąca, mogę potwierdzić. Agorowi dostawali szału, szczególnie na
      ten fragment,w którym Adam domaga sie tych paru milionów dolców za zaprzestanie
      nagonki na interesy pana G. Ciekawe to wszystko. Adam wydutkał współpracownika
      służb Rywina, ciekawe czy załatwi go inny współpracownik służb?WSI-owi w akcji?
      • jontek6 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:22
        A skąd znasz ten fragment o kilku milionach dolców? Opublikowali jednak te
        taśmy czy masz specjalne dojścia do informacji? Jeśli opublikowali, to daj
        link, a jeśli jesteś specjalna, to niech się ktoś o ciebie zatroszczy. :)
        • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:30
          Odmawiam podania źródła na tej samej podstawie na jakiej Adam Michnik przed
          komisją Rywinowską odmówił podania swoich informatorów.
          • pandada jesteś dziennikarką? 13.10.06, 20:41
            jeśli nie, to nie masz podstaw, aby powoływać się na Michnika.
            Po prostu nie przesłuchuje cię sąd :)
      • peer2 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:23
        A fragment w którym Jarek KAczyński się do nich dosiada i próbuje poderwać Pana
        Gudzowatego, jakie zrobił wrażenie na redaktorach?
        • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:31
          A ty ten fragment widziałeś?
          • peer2 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:38
            Znajomi dziennikarze o tym gadają, że go ponoć słyszeli. Skąd to zdziwienie?
            • peer2 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:39
              PS Są tam też smaczniejsze kawałki, np: Jarek wspomina FOZZ i Telegraf (z
              nostalgią!!!). Jak ujawni będzie czego posłuchać.
            • wartburg4 gu gu gu? 13.10.06, 22:00
              peer2 napisał:

> Znajomi dziennikarze o tym gadają, że go ponoć słyszeli. Skąd to zdziwienie?

Gurdupel gustuje w Gudzowatym?
          • zdrajcy.na.pal Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 20:37
            kura56 napisała:

> A ty ten fragment widziałeś?

hej przypominam że to taśmy magnetofonowe. Trochę się chyba zapędzacie, czy
            dorobiono już do nich animację?
      • antykagan Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:27
        kura56 napisała:

Agorowi dostawali szału, szczególnie n
        > a
        > ten fragment,w którym Adam domaga sie tych paru milionów dolców za
        zaprzestanie
        > nagonki na interesy pana G. Ciekawe to wszystko. Adam wydutkał współpracownika
        > służb Rywina, ciekawe czy załatwi go inny współpracownik służb?WSI-owi w
        akcji?

Dlaczego ty nędzna oszczercza gnido rzucasz cały czas takie oskarżenia? Masz
        jakiekolwiek dowody? Prawdziwy śmieć pisowski.
        • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:32
          A dlaczego ty mnie obrażasz? Czy ja o tobie piszę tak jak ty na to zasługujesz?
      • zalogowany.franek Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:35
        Jacek Kurski w spódnicy? Dokładnie ten sam styl: stek łgarstw, wyrzucanych z siebie bez mrugnięcia
        okiem. Szkoda, że takie kure...two dotarło też na forum.
        • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:54
          a tobie o co chodzi? O tą dzisiejszą informacje PAP, o tych piniądzach?Sprawdź
          sobie, zanim zaczniesz wyrzucać w siebie fekalia na oślep.
          • peer2 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:58
            Niech zgadnę:
            To tajna depesza PAPowska, którą widzieli tylko nieliczni w czyimś mieszkaniu?
          • zalogowany.franek Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 20:04
            Nie mam pojęcia, co jest na tych taśmach (choć podejrzewam, że i tu bezczelnie kłamiesz). Wiem
            natomiast dość dobrze, co wiedzą o nich dziennikarze Wyborczej - i nie jest to ani trochę zbieżne z tym,
            co bełkoczesz na forum, łgarzu.
        • joannabarska Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 20:56
          Franku,jest to plucie na etacie. Nie od dzisiaj...
          "Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg." K.I.GAŁCZYŃSKI
      • kunce Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 20:20
        Ten pan chodził po redakcjach i prezentował rzeczone taśmy,
        > szukając dla nich wydawcy. Fakt,że źródła dziennikarskie dokładnie znały ich
        > zawartość od miesiąca,

Oczywiście zupełnie bez związku z aktywnościa forysia pana Gudzowatego pozostaje
        fakt, że miesiąc temu prezydent podpisał ustawę o biopaliwach.
        ... po ostanich trudnościach w interesach z ropą nafrową obecnie Gudzowaty
        skoncentrował się na sektorze biopaliw, w który zainwestował kilkaset milionów
        złotych.
        Naturalnie fakty bez związku.
        • entefuhrer Re: fakty bez związku 24.10.06, 23:22
          Coś sporo ostatnio tych "faktów bez związku" ;-)
      • wartburg4 kurnik najlepiej poinformowany 13.10.06, 22:05
        no coś takiego? To w kurniku od miesiąca wszystkie kury o tym gdakają? Kaczki
        pewnie podłuchują. Czy ktoś im doniósł?
    • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 19:22
      A tu garśc informacji o tym panu Kossku
      Ochroniarzem naszego ulubienca Gudzowatego jest Pan M. Kossek? Slynny instruktor
      specnazu, nienawidzacy GROMu, Romana Polki i wszystkiego co ma wiecej niz jedna
      gwiazde
      • entefuhrer Nie wiem kogo nienawidzi pan Kossek - pamietam... 13.10.06, 19:26
        ...tylko, ze zawsze znajduje ciepłe słowo dla chłopców ze specnazu.
        • kura56 Re: Nie wiem kogo nienawidzi pan Kossek - pamieta 13.10.06, 19:28
          Każdy ma widocznie takich przyjaciól na jakich zasłużył.
      • pandada a ty lubisz GROM? 13.10.06, 20:44
        założopny przez esbeka Petelickiego i Brochwicza z PO?
        • kura56 Re: a ty lubisz GROM? 13.10.06, 20:53
          A ja nie mam w tej kwestii zdania, a co?
      • cat8 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 20:51
        Kossuk jak był w Poznaniu z Gudzowatym na wystawie fotografi Tomasza Gudzowatego
        (syna)chciał się zemna zmierzyć na Rynku w Poznaniu, byłem z córką na spacerze
        dlatego odmówiłem. Powiedziałemu, że w Iczkerii nie przeżyłby nawet tygodnia.
        Facet dostał białej gorączki
        • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 20:55
          Znaczy bić się z tobą chciał??A co ty mu takiego zrobiłeś? I skąd wiesz jak
          jest w Iczkerii?
          • cat8 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 20:58
            Gudzowaty chciał obejrzeć koziołki na wieży poznańskiego ratusza, kiedy go
            poznałem zwróciłem mu uwagę, żeby Polsce nie szkodził, a goryl do mnie
            wystartował...
            • kura56 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 21:03
              Biedne koziołki...Tez kiedys chodziła je oglądąć, ale wtedy byłamjeszcze
              dzieckiem.A on taki duży i koziołki chciał oglądać?
              • cat8 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 13.10.06, 21:07
                Potem udał się do kawiarni która nazywała się kiedyś "Sukiennicza" po 4 minuta
                wszedł tam doktor Jan Kulczyk w towarzystwie 3 facetów. Więcej nie widziałem
                • sclavus Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 24.10.06, 23:38
                  cat8 napisał:

> Potem udał się do kawiarni która nazywała się kiedyś "Sukiennicza" po 4
                  minuta
                  > wszedł tam doktor Jan Kulczyk w towarzystwie 3 facetów. Więcej nie widziałem

Żałuj!!!
                  TYlnymi drzwiami weszli Ałganow i Giertych... Giertych przyleciał helikopterem
                  prosto z Jasnej Góry... jeszcze miał ślady popiołu na czole - od paulina... a
                  drugi ślad na dupie - koziołek z wieży go kopnał...
                  Ten od Gudzowatego wszystko widział i dlatego wszystko - nie nagrał - narysował
                  i z tym się włóczył po redakcjach a tam byli wściekli, bo wiewióry ćwierkały,
                  że są taśmy a były rolki... papieru toaletowego - zarysowane...
                  Uff! Dość, qrna!!!
                  • cat8 Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 25.10.06, 19:29
                    sclavus napisał:

> cat8 napisał:
                    >
                    > > Potem udał się do kawiarni która nazywała się kiedyś "Sukiennicza" po 4
                    > minuta
                    > > wszedł tam doktor Jan Kulczyk w towarzystwie 3 facetów. Więcej nie widzia
                    > łem
                    >
                    > Żałuj!!!
                    > TYlnymi drzwiami weszli Ałganow i Giertych... Giertych przyleciał
                    helikopterem
                    > prosto z Jasnej Góry... jeszcze miał ślady popiołu na czole - od paulina... a
                    > drugi ślad na dupie - koziołek z wieży go kopnał...
                    > Ten od Gudzowatego wszystko widział i dlatego wszystko - nie nagrał -
                    narysował
                    >
                    > i z tym się włóczył po redakcjach a tam byli wściekli, bo wiewióry ćwierkały,
                    > że są taśmy a były rolki... papieru toaletowego - zarysowane...
                    > Uff! Dość, qrna!!!

może jestem małej postury, ale mam więcej honoru niż sługa Rosji, który szkoli
                    morderców ludności cywilnej w Iczkerii
    • kunce dziwne ruchy Gudziwatego 13.10.06, 20:05
      Lech Kaczyński, jeszcze jako ministter sprawiedliwośći w rządzie Buska
      stwierdził publicznie, że spółka Bartimpex Aleksandra Gudzowatego reprezentuje w
      większym stopniu interesy rosyjskie niż polskie.
      Potem w 2003 roku, gdy był prezydentem Warszawy, pogodził sie z Gudzowatym. I
      interesy Bartimpeźu przestały mu zawadzać.

Dlaczego Gudzowaty postanowił teraz uderzyć w Michnika? zapewne to zupełny
      przypadek ;-)
      zapewne nie stoi za tym chcęc wkupienia sie w niczyje łaski ;-)
      przecież safandułowaty pan Aleksander w odóle nie wiedział, że ochroniarz nagrał
      rozmowę (kiedy?), że potem wyniósł te kasety, dał dziennikarzom i pognał do
      prokuratury (nota bene sama prokuratura podchodzi do tych kaset jak krowa do jeża)
      jednym słowem sprawa bez podtekstów i drugiego dna ;-)
      • kura56 Re: dziwne ruchy Gudziwatego 13.10.06, 20:31
        Tu nie m żadnego przypadku.pewnie służby z których wywodzi się pan G. są
        amuszone postawić na nowego pana. Ten dotychczasowy wyczerpał swoje możliwości.
        Może nawet dojść do tego,ze pan G. niejakiego Kaczmarka wyleje z roboty i to w
        trybie art.52.
        Cos mi mówi,ze ta cała akcja nie jest bez związku z wizytą ŁAwrowa i
        zapowiadanym spotkaniem Kaczyński-Putin.
      • zdrajcy.na.pal skruszony ? 13.10.06, 20:42
        > Dlaczego Gudzowaty postanowił teraz uderzyć w Michnika? zapewne to zupełny
        > przypadek ;-)

jest instancja świakka koronnego a i chyba wprowadzono możliwśc by skruszeni
        przestępcy dziłali na koprzyść RP .
        • kura56 Re: skruszony ? 13.10.06, 20:56
          Wydaje mi się,ze to nie ten trop. On jest ze służb nie z miasta.
          • marcus_crassus kura. odbierz maila jak mozesz 13.10.06, 21:00

• kura56 Re: kura. odbierz maila jak mozesz 13.10.06, 21:08
              OK
    • iothe Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 14.10.06, 01:29
      > ...Marcin Kossek.

To faktycznie ciekawa postać:

"Miałem wspaniałego przyjaciela, poznaliśmy się w Moskwie...
      (...) To zdumiewające, jak ludzie z tych jednostek w tym kraju są zjednoczeni ze sobą, jak szczęśliwi byli widząc kolegów z innych służb wiedząc, że wcześniej byli w różnych rejonach konfliktów na świecie. (...)
      ( Moskwa 25.12.2002 )
      Podczas tego święta, koledzy z AT V powiedzieli mi, że 11 stycznia 2003 roku, wyjeżdżają na operacje bojowe do Czeczenii. Życzyliśmy sobie nawzajem szczęścia z nadzieją na jak najszybsze ponowne spotkanie...
      Na początku lutego zadzwonił do mnie płk. Lysiuk z charakterystycznym przywitaniem " Sława Specnazom, Smiert Terrorystom," następnie dodał : " Wania nie żyje, zginął by ratować innych".
      ( 25.12.2003. Iwan, M. Kossek, oficer Grupy "Nietoperz" GRU, Oficer FSB )
      www.greendevils.pl/rozne/historie_prawdziwe/iwan/Ivan.html
      Podsumujmy: facet mający przyjaciół ze Specnazu, GRU i FSB nagrywa coś bez wiedzy swojego pracodawcy, a następnie bez pokazania tego swojemu pracodawcy sprzedaje do mediów :D

Retrospekcja 1: 11 września 2006
      "Prezydent podpisał w sobotę nową ustawę, która umożliwia na wielką skalę produkcję rzepaku na potrzeby biopaliw.(...) Prawdopodobnie ten rynek podzieli między siebie trzech-czterech głównych graczy. To Rafineria Trzebinia należąca do Grupy PKN Orlen, Aleksander Gudzowaty, właściciel Bartimpeksu, i Zbigniew Komorowski (były poseł PSL, właściciel Polskich Młynów i twórca Bakomy)."
      gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33206,3611955.html
      Retrospekcja 2:
      Historia przyjaźni Gudzowatego z Wyborczą serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,3683545.html?as=2&ias=3&startsz=x
      • splkm Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 14.10.06, 01:31
        o. jakie ładne podsumowanie.
        • iothe Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 14.10.06, 18:07
          Dzięki :)
    • daktylek Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 24.10.06, 23:45
      Ja się tylko tak zastanawiam (moze i głupio), kiedy ten cały Kossek ma czas być
      szefem ochrony Gudzowatego, jak on bez przerwy kogoś szkoli, albo na kongresach
      bywa i tak strasznie jest rozpoznawalny w kilkunastu krajach świata?
      I za co własciwie mu Gudzowaty płaci?
      • zzzyziu Re: Ciekawostka: szefem ochroniarzy Gudzowatego j 25.10.06, 00:23
        > bywa i tak strasznie jest rozpoznawalny w kilkunastu krajach świata?
        > I za co własciwie mu Gudzowaty płaci?

To proste. Kazdy terrorysta, ktory chcialby zaatakowac Godzowatego gdy tylko
        zobaczy Kossaka porzuca swe niecne zamiary i biegnie do znanego antyterrorysty
        po autorgaf a nastepnie pokazuja sobie swe bicepsy tudziez inne czlonki.

Ot i cala tajemnica... :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka