frau_blada 17.10.06, 22:53 Ten to ma szczescie. Albo go popychaja i sikaja mu w oczy dezodorantem, albo teraz ma znowu wlamanie do auta... Bog go karze czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk_log Okradła Jarka Koalicja Marnej Reputacji? 17.10.06, 22:56 .... Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego. -O to Renata Beger. Co Pani tu robi? -Przyszłam reklamować wasz nowy rząd. -A powie Pani że załatwiamy stołki? -A załatwiacie? -No tak. -Załatwiają!!! -I miejsca na listach wyborczych dla rodziny. -A załatwiacie? -Załatwiamy. -Załatwiają!!! -I weksle spłacamy. -I weksle spłacają!!! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Okradli Schrudricha 17.10.06, 22:57 frau_blada napisała: > Ten to ma szczescie. Albo go popychaja i sikaja mu w oczy dezodorantem, albo > teraz ma znowu wlamanie do auta... Bog go karze czy jak? ******************************************************************************** Jak uslysze, ze w jego drewnianej Boznicy, cegla mu spadla na mycke ... to juz wtedy nie beda miala zadnej watpliwosci. BTW, ale mimo wszystko, mysle o nim, ze jest to porzadny Zyd! Serio! Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio [...] 17.10.06, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Okradli Schrudricha 17.10.06, 23:01 Ja nie napisalam, ze nieporzadny, tylko ze ma za przeproszeniem nas**ne w gacie od urodzenia chyba. A swoja droga co za ciamajda zostawia torbe przy przednim siedzeniu? Ja wiem, ze Polska jest ciut lepsza niz Wlochy i nie trzeba trzymac kurczowo torby z pieniedzmi w obydwu rekach, ale zostawianie torby w aucie to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Okradli Schrudricha 17.10.06, 23:05 frau_blada napisała: > Ja nie napisalam, ze nieporzadny, tylko ze ma za przeproszeniem nas**ne w gacie > od urodzenia chyba. A swoja droga co za ciamajda zostawia torbe przy przednim > siedzeniu? Ja wiem, ze Polska jest ciut lepsza niz Wlochy i nie trzeba trzymac > kurczowo torby z pieniedzmi w obydwu rekach, ale zostawianie torby w aucie to > lekka przesada. ***************************************************************************** Ludzie sa madrzy i glupi! Ale jak trafi sie glupi Zyd, to nikt go w glupocie nie przebije! Co do Schrudricha, jestem sklonna sie zgodzic, ze jest CIAMAJDA!. To, co! Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Re: Okradli Schrudricha 18.10.06, 00:27 kraj zlodziei. w cywilizowanym swiecie nie trzeba tak jak frau myslec. ale ona w polsce i zpolski. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Te madrala powiedz lepiej o zlodziejach z Leumi Ba 18.10.06, 23:58 nku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Czy Rokita bedzie czuwal przy okradzionym 17.10.06, 23:04 samochodzie rabina ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Rokita nie jezdzi do Gdanska tak sie brzydzi 17.10.06, 23:05 Popilnuje jak Schrudrich wroci do Warszawy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy Rokita bedzie czuwal przy okradzionym 17.10.06, 23:06 He, he, he, he!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wirwieder Re: Czy Rokita bedzie czuwal przy okradzionym 18.10.06, 00:09 Moze ochrona w tym "dziwnym" kraju jest mu potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 Re: Czy Rokita bedzie czuwal przy okradzionym 18.10.06, 00:27 zabawne, polscy zlodzieje maja ubaw, a my opisujemy na caly swiat o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: Czy Rokita bedzie czuwal przy okradzionym 19.10.06, 00:08 ostatnio w zydowskiej gazecie opisywali na caly swiat jak to w zydolandzie rowery kradna AUTENTYK !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 polski zlodziej nie winny , frau? 18.10.06, 00:25 moralnosc polska masz. to my znamy i opisujemy wpo calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio [...] 18.10.06, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk o "pogromoe" jednosobowego komanda na 5 Zydach 18.10.06, 06:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24536&w=49462383 Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: o "pogromoe" jednosobowego komanda na 5 Zydac 19.10.06, 00:00 remekk napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24536&w=49462383 Brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n ten Żydek ma coś pecha 19.10.06, 00:02 wpierw na niego napadli teraz okradli... Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 wierz mi, ten polaczek jeszce wiekszego pecha ma 19.10.06, 00:06 od urodzenia.dpo zlapania. Kaczynski nie ustanie, az znajdzie sprawce. albo... bedzie sie tlumaczyl w Nowym Jorku &^%^$. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: wierz mi, ten polaczek jeszce wiekszego pecha 19.10.06, 00:10 a czemu zyd sorosz nie odwiedza francji, anglii i rosji ??? Odpowiedz Link Zgłoś