torpeda.wulkaniczna 25.10.06, 00:08 www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,43474.html#43474 Ujawnienie agentów mogłoby być nieetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura56 Re: Profesor Zoll wątpi. 25.10.06, 00:15 Ujawnienie agentów jest z pewnościa nieetyczne,ale juz inwigilacja partii politycznych przez spec służby nie.A nawet wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia jest kandydatem Samoobrony na prezydenta 25.10.06, 00:27 chłe,hłe,che,he... Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Profesor Zoll wątpi. 25.10.06, 00:32 Właśnie ten brak symetrii - o etyce inwigilacji się nie mówi, o etyce ujawnienia ( a raczej jej braku : a fe!)jak najbardziej. Możnaby wymagać więcej od takich ludzi.Powinni miec szerszą perspektywę. Dlatego Zolla nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zoll caly czas robi sobie tzw. PR przed wyborami 25.10.06, 00:15 prezydenckimi. Nie zauwazyl tylko w swojej "wspanialosci" jednego. Wybory prezydenckie beda za 4 lata i te teksty zostana zapomniane. Ludzie maja krotka pamiec. No chyba, ze idzie metoda, ze bedzie sie wypowiadac nawet o wplywie pinwginow na tajfuny w Turcji. Czyli w skrocie bedzie sie wypowiadac non-stop zeby ludzie go nie zapomnieli. To tez jakas metoda tylko grozi czyms. Ale tego czym nie zdradze. Niech sie Zoll sam meczy ze swoimi ambicjami. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Zoll caly czas robi sobie tzw. PR przed wybor 25.10.06, 00:19 Ja już nie wiem momentami - czy to mnie pokręciło, czy też niektórym, rozsądnym zdawałoby się ludziom - a za takiego uważam nadal Zolla - coś się stało w język. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Zoll caly czas robi sobie tzw. PR przed wybor 25.10.06, 00:23 Zollowi to cos to się nie stało w język, tylko zupełni inną podrobę. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Typuje, ze uwierzyl w swoja "wspanialosc" i w to, 25.10.06, 00:25 ze bedzie ostatnia nadzieja Saloniku w nastepnych wyborach prezydenckich. I typuje to, ze przyjal metode bede gadal o wszystkim zeby byc na wierzchu. Nie uwazam sie za nieomylnego wiec czas pokaze. torpeda.wulkaniczna napisał: > Ja już nie wiem momentami - czy to mnie pokręciło, czy też niektórym, rozsądnym > > zdawałoby się ludziom - a za takiego uważam nadal Zolla - coś się stało w język > . > Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Zoll caly czas robi sobie tzw. PR przed wybor 25.10.06, 07:57 frank_drebin napisał: > prezydenckimi. Nie zauwazyl tylko w swojej "wspanialosci" jednego. Wybory > prezydenckie beda za 4 lata i te teksty zostana zapomniane. Ludzie maja krotka > > pamiec. No chyba, ze idzie metoda, ze bedzie sie wypowiadac nawet o wplywie > pinwginow na tajfuny w Turcji. Czyli w skrocie bedzie sie wypowiadac non-stop > zeby ludzie go nie zapomnieli. To tez jakas metoda tylko grozi czyms. Ale tego > czym nie zdradze. Niech sie Zoll sam meczy ze swoimi ambicjami. A może liczy nadal na kryterium uliczne i prośbę zatroskanych faszyzmem o objęcie steru? Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Profesor Zoll wątpi. 25.10.06, 00:18 Rzeczą ludzką jest wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Profesor Zoll wątpi. 25.10.06, 07:59 a my watpimy w profesora Zolla Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Profesor Zoll wątpi. 25.10.06, 08:02 torpeda.wulkaniczna napisał: > Ujawnienie agentów mogłoby być nieetyczne. Tak jak aborcja, bo się świetnie na niej zna? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Nie wiem, co sądzi o aborcji. 25.10.06, 08:05 Ale w problemach filozoficznych związanych z agentami porusza się swobodnie, jako zatroskany państwowiec (racjonalność ujawniania) i zadumany etyk. Odpowiedz Link Zgłoś