Dodaj do ulubionych

Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! alarm!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 21:24
film.onet.pl/0,0,683416,wiadomosci.html
- Nie pozwolimy mu na to!! będziemy protestować na planie filmowym jeśli
zajdzie taka potrzeba a jeśli uda mu się to nakręcić to zrobimy wszystko by
ten paszkwil nie dotarł do polskich kin
Obserwuj wątek
    • Gość: abc liz dupe rydzyka , moze zaplaci ci. IP: *.rdu.bellsouth.net 30.03.03, 00:41
      to nie twoj film, nie twoja forsa, a mozemy twojemu pedalowi klopoty zrobic.
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> <a
      href="http://film.onet.pl/0,0,683416,wiadomosci.html"target="_blank">film.on
      > et.pl/0,0,683416,wiadomosci.html</a>
      > - Nie pozwolimy mu na to!! będziemy protestować na planie filmowym jeśli
      > zajdzie taka potrzeba a jeśli uda mu się to nakręcić to zrobimy wszystko by
      > ten paszkwil nie dotarł do polskich kin
      • Gość: Oszołom z RM Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 21:01
        Gość portalu: abc napisał(a):

> to nie twoj film, nie twoja forsa, a mozemy twojemu pedalowi klopoty zrobic.
        > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
        >
        > > <a
        > href="http://film.onet.pl/0,0,683416,wiadomosci.html"target="_blank">film.on
        > > et.pl/0,0,683416,wiadomosci.html</a>
        > > - Nie pozwolimy mu na to!! będziemy protestować na planie filmowym jeśli
        > > zajdzie taka potrzeba a jeśli uda mu się to nakręcić to zrobimy wszystko b
        > y
        > > ten paszkwil nie dotarł do polskich kin

- film nie mój ale dotyczy tego w co wierzęi z czym sięidentyfikujęja i ok
        miliard katolików na całym świecie ciekawe jak byśzareagował gdyby ktoś chciał
        nakręcić film antyjudaistyczny...pierwszy byś zaczął wrzeszczeć o wstrzymanie
        produkcji tego filmu politycznie poprawny hipokryto!!
        • arturox rydzyk-jugend 30.03.03, 21:07
          uwazaj na antypolski niz atmosferyczny, we wtorek nadciagnie prawdopodobnie
          znad francji.
          • Gość: Oszołom z RM Re: rydzyk-jugend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 21:10
            te żabojady mogami skoczyć..ja cicho siedzieć nie będę!
            • arturox Re: rydzyk-jugend 30.03.03, 21:15
              uwazaj ten niz ma przyniesc potezne cumulusy. wysokie prawdopodobienstwo
              koszernych opadow.
            • oszolom_to_debil Re: rydzyk-jugend 31.03.03, 13:01

• oszolom_to_debil Re: rydzyk-jugend 31.03.03, 13:02

• Gość: abc Sekta Radyja MaRyja straszy tworcow kultury. IP: *.rdu.bellsouth.net 30.03.03, 23:50

> Gość portalu: abc napisał(a):
          >
          > > to nie twoj film, nie twoja forsa, a mozemy twojemu pedalowi klopoty zrobi
          > c.
          > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          > >
          > > > <a
          > > href="http://film.onet.pl/0,0,683416,wiadomosci.html"target="_blank">fi
          > lm.on
          > > > et.pl/0,0,683416,wiadomosci.html</a>
          > > > - Nie pozwolimy mu na to!! będziemy protestować na planie filmowym je
          > śli
          > > > zajdzie taka potrzeba a jeśli uda mu się to nakręcić to zrobimy wszys
          > tko b
          > > y
          > > > ten paszkwil nie dotarł do polskich kin
          >
          > - film nie mój ale dotyczy tego w co wierzęi z czym sięidentyfikujęja i ok
          > miliard katolików na całym świecie ciekawe jak byśzareagował gdyby ktoś
          chciał
          > nakręcić film antyjudaistyczny...pierwszy byś zaczął wrzeszczeć o
          wstrzymanie
          >
          > produkcji tego filmu politycznie poprawny hipokryto!!
        • Gość: Antek Rozpylacz TO SIĘ IDENTYFIKUJ... JEDŹ DO RYDZYKA I WYLIŻ MU 4 IP: 213.241.38.* 31.03.03, 11:03

> Gość portalu: abc napisał(a):
          >
          > > to nie twoj film, nie twoja forsa, a mozemy twojemu pedalowi klopoty zrobi
          > c.
          > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          > >
          > > > <a
          > > href="http://film.onet.pl/0,0,683416,wiadomosci.html"target="_blank">fi
          > lm.on
          > > > et.pl/0,0,683416,wiadomosci.html</a>
          > > > - Nie pozwolimy mu na to!! będziemy protestować na planie filmowym je
          > śli
          > > > zajdzie taka potrzeba a jeśli uda mu się to nakręcić to zrobimy wszys
          > tko b
          > > y
          > > > ten paszkwil nie dotarł do polskich kin
          >
          > - film nie mój ale dotyczy tego w co wierzęi z czym sięidentyfikujęja i ok
          > miliard katolików na całym świecie ciekawe jak byśzareagował gdyby ktoś
          chciał
          > nakręcić film antyjudaistyczny...pierwszy byś zaczął wrzeszczeć o
          wstrzymanie
          >
          > produkcji tego filmu politycznie poprawny hipokryto!!

LITERY...
          NAWET GDYBY NAKRĘCILI FILM O ATEISTACH TO MIAŁBYM TO GDZIEŚ (pomimo iż nim
          jestem...) POZA TYM ATEISTÓW POD WZGLĘDEM LICZBY JEST WIĘCEJ NIŻ KATOLIKÓW...

ALE CENZUROWAĆ, WYSZYDZAĆ, SIAĆ PROPAGANDĘ, NIENAWIŚĆ I PALIĆ NA STOSACH TO
          JEST W TWOIM STYLU NO NIE???
          JEŻELI W COŚ WIERZYSZ TO SOBIE WIERZ... ALE PAMIĘTAJ DEBILU, ŻE NIE JEST TO
          JEDYNIE SŁUSZNA I OBOWIĄZUJĄCA WIARA. I NIE OBLIGUJE DO NARZUCANIA
          SWOJEGO "WIDZIMISIE" INNYM OSOBOM... BO NAJLEPIEJ NIEMIŁE TEMATY PRZEMILCZEĆ
          ALBO ZAKRZYCZEĆ NIEPRAWDAŻ? (np. Radiostacje Rydzyka i koncesje i Ruskich
          komuchów... heh! nie będę Ciebie cytował jak udowadniasz że ludzie z KGB i
          dawnego systemu tracą wpływy w państwie Putina... ale swoją drogą niezłą plamę
          dałeś...)
          PODOBNIE JAK Z FILMEM "KSIĄDŹ"... TO ŻE PEWNA CZĘŚĆ KSIĘŻY JEST ALKOHOLIKAMI I
          PEDERASTAMI TO FAKT NA OGÓŁ ZNANY I POTWIERDZONY (nie będę przypominał spraw
          PEATZA i biskupów w USA)... dlatego twoja antyreklama staje się SWOISTYM
          PROMOWANIEM FILMU (jak np. BABCIE Z KÓŁEK radioMaRyjnych przeciwko
          filmie "Ksiądz") DLATEGO JUŻ WIEM ŻE NA 100% PÓJDE NA TEN FILM...
    • Gość: Ed Re: Cnotliwy katolicyzm obawia sie krytyki ??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 21:25

> <a
      href="http://film.onet.pl/0,0,683416,wiadomosci.html"target="_blank">film.on
      > et.pl/0,0,683416,wiadomosci.html</a>

Ed. A ponoć cnota krytyki się nie boi. Myslę, że materiałów źródlowych w tym
      temacie nie powinno zabraknąc. Nawet Twoje wątki są przyczynkiem do rozważań
      na temat polskiego katolicyzmu. W państwie demokratycznym należy tylko
      przyklasnąć przedsięwzięciom wspierającym swobodną wymianę mysli i pogladów.
    • iznota33 Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 10:44
      oszolomiony fiuciku - odrobiłeś już lekcje?
      nieuku siedź cicho.
    • Gość: Skin Almodovar a co to za jeden? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 11:06
    • Gość: radca Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: 213.25.179.* 31.03.03, 11:22
      nie wolno??jednak Dyduch miał całkowicie rację!
    • mr_watchman Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 11:29

Proponuję zwarcie szyków z towarzyszami rolnikami i towarzyszami górnikami -
      oni mają spore doświadczenie w blokowaniu/protestowaniu oraz pieprzeniu bzdur.
      Oszołom!, zbierz ludzi, zorganizuj jakieś barierki (tylko nie kradnij z
      budowy), weź kilka polskich flag, modlitewnik i śpiewając gromko "Boże, coś
      Polskę..." ustaw się pod jednym z polskich kin. Aha! I zaproś znajomego
      dziennikarza z "Naszego Dziennika", aby twoich genialnych przemyśleń nie
      przeinaczył jakiś sprzedawczyk z "Gazety Wyborczej".
      • Gość: ZastępOszołoma Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 12:52
        mr_watchman napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
        >
        > > - Nie pozwolimy mu na to!! będziemy protestować na planie filmowym jeśli
        > > zajdzie taka potrzeba a jeśli uda mu się to nakręcić to zrobimy wszystko b
        > y
        > > ten paszkwil nie dotarł do polskich kin
        >
        > Proponuję zwarcie szyków z towarzyszami rolnikami i towarzyszami górnikami -
        > oni mają spore doświadczenie w blokowaniu/protestowaniu oraz pieprzeniu bzdur.
        > Oszołom!, zbierz ludzi, zorganizuj jakieś barierki (tylko nie kradnij z
        > budowy), weź kilka polskich flag, modlitewnik i śpiewając gromko "Boże, coś
        > Polskę..." ustaw się pod jednym z polskich kin. Aha! I zaproś znajomego
        > dziennikarza z "Naszego Dziennika", aby twoich genialnych przemyśleń nie
        > przeinaczył jakiś sprzedawczyk z "Gazety Wyborczej".

- My zapobieżemy przedostaniu siętego filmu do Polski
        • oszolom_to_debil Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 13:03

• oszolom_to_debil Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 13:03

• Gość: Xionc Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: 213.77.7.* 31.03.03, 12:57
      eee, tam...
      niech sobie ten kretyn robi filmy dla kretynów sobie podobnych. szkoda po
      prostu energii na protestowanie. najlepiej po prostu nie iść na ten film...

• elojka Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 15:06
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> eee, tam...
        > niech sobie ten kretyn robi filmy dla kretynów sobie podobnych. szkoda po
        > prostu energii na protestowanie. najlepiej po prostu nie iść na ten film...
        >

widziałeś kiedyś jakiś film Almodovara? bo nie wydaje mi się... trzeba wiedzieć
        coś na temat, na który się wypowiada...
        • Gość: Oszołom z RM Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 15:28
          Zapowiedź jego antykaolickiego filmu mówi mi więcej niż jego filmy
          • elojka Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 15:53
            jak można oceniać coś czego się nie widziało?? to tak jak powiedzieć o o.
            Rydzyku, że mówi głupoty bez słuchania go... albo, że w ND kłamią mimo, że się
            tego nigdy nie czytało...

i dlaczego Almodovar miałby nie nakręcić tego filmu? wolność jest, może robić
            co zechce a Ty jeżeli nie będziesz chciał to nie pójdziesz...

a przy okazji polecam film "I Twoją matkę też"... zobaczymy jakie będą Twoje
            reakcje po tym...
            • Gość: Xionc Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: 213.77.7.* 31.03.03, 16:58
              "Y tu mama tambien" to chyba nie jest film Almodovara... Pewnie chodziło ci
              o "Habla con ella".

Natomiast widziałem "Kikę" i uważam, że tak poj...ych filmów chyba nikt poza
              nim nie kręci. Poza tym nie wydaje mi się, bym musiał padać na kolana przed
              filmami, które krytyka uznaje za dobre. De gustibus... itd.
              • Gość: Oszołom z RM Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 17:11
                A za co ten nasz przyszły skandalista dostałostatnio Oscara?
                • elojka Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 17:21
                  za scenariusz do "Porozmawiaj z nią" ignorancie...
                  • Gość: Oszolom z RM Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 17:23
                    elojka napisała:

> za scenariusz do "Porozmawiaj z nią" ignorancie...

- a z kim i o czym? Nie interesuje mnie twórczość jakiegoś zbikowanego lewaka
                    • elojka Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 17:41
                      Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):

> elojka napisała:
                      >
                      > > za scenariusz do "Porozmawiaj z nią" ignorancie...
                      >
                      > - a z kim i o czym? Nie interesuje mnie twórczość jakiegoś zbikowanego lewaka

to po co ten temat??!! każdy ma prawo mieć swoje poglądy, odmienne od twoich i
                      ma prawo je wyrażać... i nie to nie powód, żeby fochy od razu stroić... ale
                      czego ja od ciebie wymagam... tolerancji i szacunku dla innych??!! ja chyba
                      jakaś naiwna jestem...
                      • Gość: Oszołom z RM Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 17:44
                        elojka napisała:

> Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):
                        >
                        > > elojka napisała:
                        > >
                        > > > za scenariusz do "Porozmawiaj z nią" ignorancie...
                        > >
                        > > - a z kim i o czym? Nie interesuje mnie twórczość jakiegoś zbikowanego lew
                        > aka
                        >
                        > to po co ten temat??!! każdy ma prawo mieć swoje poglądy, odmienne od twoich
                        i
                        > ma prawo je wyrażać... i nie to nie powód, żeby fochy od razu stroić... ale
                        > czego ja od ciebie wymagam... tolerancji i szacunku dla innych??!! ja chyba
                        > jakaś naiwna jestem...

- ja nie interesuje się jego opcją światopoglądopwą ale on interesuje
                        siętąktóra jest mi bliska i już planuje jakby tu zaatakować by wokółfilmu
                        narosłą atmosfera skandalu a tym samym sukcesu...my to zrobimy w białych
                        rękawiczkach albo pozwólcie wysłać nam do Hoolywoodu film o antyzydowskiej
                        wymowie i zaprezentowanie go tam
              • elojka Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 17:12
                nie napisałam, że "I Twoją..." jest Almodovara ale jest to film zdecydowanie
                odróżniający się od filmów amerykańskich czyli tych najpopularniejszych... kino
                europejskie jest w ogóle inne od kina amerykańskiego - trudniejsze w odbiorze i
                zmuszające do jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego... poza tym pod względem
                artystycznym jest również duże lepsze... oczywiście nie powinno się
                generalizować...

Może się podobać albo nie ale nie może istnieć cenzura jakakolwiek... mnie też
                się wiele filmów nie podoba, nawet tych cenionych przez krytykę ale jeżeli ktoś
                chciał taki film zrobić i miał na to pieniądze to proszę bardzo... ma prawo
                wyrażać swoje wizje artystyczne i poglądy... a u nas zaraz krzyk, że obraza
                majestatu... to chyba nie jest zdrowe zachowanie, prawda?
          • oszolom_to_debil Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 16:57

• oszolom_to_debil Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 13:01

• oszolom_to_debil Re: Almodovar chce nakręcićantykatolicki film!! a 31.03.03, 13:01

• Gość: Konkretny Precz ze zbrodncza klerykalna cenzura debili ! IP: *.proxy.aol.com 31.03.03, 16:11
      • Gość: Vertigo Almodovar to pojeb IP: *.ipt.aol.com 01.06.03, 06:50
        Pojebami typu Almadovar powinna sie zajac jakas mafia.
        Do poganiania mulow a nie do filmu
        • Gość: Oszołom z RM Re: Almodovar to pojeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 13:43
          Gość portalu: Vertigo napisał(a):

> Pojebami typu Almadovar powinna sie zajac jakas mafia.
          > Do poganiania mulow a nie do filmu

- racja! popieram!
          • Gość: BO Re: Almodovar to pojeb IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.06.03, 15:52
            Czy zauwazyliscie ze jesli jest ktos antykatolicki to natychmiast
            urasta do roli geniusza? Niestety w USA nikt nie slyszal ze taki istnieje...
            Podejrzewam ze nie tylko w USA. Czekamy na nastepnych geniuszy
            lewicy i radykalow.
            • Gość: BO Mam nastepnego kandydata na geniusza IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.06.03, 15:56

Tutaj widzimy ze cenzura takich konkretnych debili jest "zbrodncza
              klerykalna". Jest to jedna z genialniejszych autocharakterystyk autora.

---------
              Precz ze zbrodncza klerykalna cenzura debili !
              Autor: Gos´c´: Konkretny IP: *.proxy.aol.com
              Data: 31-03-2003 16:11

Gos´c´ portalu: BO napisa?(a):

> Czy zauwazyliscie ze jesli jest ktos antykatolicki to natychmiast
              > urasta do roli geniusza? Niestety w USA nikt nie slyszal ze taki istnieje...
              > Podejrzewam ze nie tylko w USA. Czekamy na nastepnych geniuszy
              > lewicy i radykalow.
              • Gość: Oszołom z RM Re: Mam nastepnego kandydata na geniusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 18:58
                To niejaki zyx/abc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka