frank_drebin 23.11.06, 22:12 teraz je popiera ;) Sukces jak widac ma wielu ojcow ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pla_cebo Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:14 frank_drebin napisał: > teraz je popiera ;) Sukces jak widac ma wielu ojcow ;) Samo przepchniecie veta sukcesem? Czyn on sie przejawia? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:17 Chociazby tym, ze eurokolchoznicy latali jak oparzeni, zeby Polska cofnela weto, a Polska sie nie ugiela. W przeciwnym razie wieszczono przeciez wybuchy wulkanow i koniec swiata ;) pla_cebo napisała: > frank_drebin napisał: > > > teraz je popiera ;) Sukces jak widac ma wielu ojcow ;) > Samo przepchniecie veta sukcesem? Czyn on sie przejawia? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:21 frank_drebin napisał: > Chociazby tym, ze eurokolchoznicy latali jak oparzeni, zeby Polska cofnela > weto I to jest caly SUKCES??? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:23 No sukces bo wybuchy wulkanow nie nastapily jak widac i swiat sie nadal kreci :) pla_cebo napisała: > frank_drebin napisał: > > > Chociazby tym, ze eurokolchoznicy latali jak oparzeni, zeby Polska cofnel > a > > weto > > I to jest caly SUKCES??? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie wysilaj się 23.11.06, 22:16 frank_drebin napisał: > teraz je popiera ;) Sukces jak widac ma wielu ojcow ;) Gdyby nie poparł, też miałbyś coś w poprzek. PiS zawsze stara się opluć "nie naszych". Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Nie wysilaj się 23.11.06, 22:17 A ja wcale nie mowie ze musial MOWIC, ze nie popiera. Mogl milczec .... ukos napisał: > frank_drebin napisał: > > > teraz je popiera ;) Sukces jak widac ma wielu ojcow ;) > > Gdyby nie poparł, też miałbyś coś w poprzek. PiS zawsze stara się opluć "nie > naszych". Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Nie wysilaj się 23.11.06, 22:22 frank_drebin napisał: > A ja wcale nie mowie ze musial MOWIC, ze nie popiera. Mogl milczec .... > (...) Dla PiSuaru to, że ktoś nie chce milczeć, to już dobry powód, żeby opluć. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Nie wysilaj się 23.11.06, 22:31 Widze, ze nie jarzysz wiec przytocze dowcip z broda, adekwatny do sytuacji, moze taka forma przekazu ci cos rozjasni: "Przyjezdza weglarz i drze sie - Wegiel przywiozlem Na to kobyla odwraca leb i mowi - Tak, ty przywiozles ..." ..... :))))) ukos napisał: > frank_drebin napisał: > > > A ja wcale nie mowie ze musial MOWIC, ze nie popiera. Mogl milczec .... > > (...) > > Dla PiSuaru to, że ktoś nie chce milczeć, to już dobry powód, żeby opluć. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:23 Od przepchnięcia veta ani jedno deko salcesonu nie zostanie sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:26 haen1950 napisał: > Od przepchnięcia veta ani jedno deko salcesonu nie zostanie sprzedane. No i co. Male i zakompleksione sie cieszy, ze przywalilo "Eurokolchozowi". Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:28 Ciekawe myslenie - dowalil .... Weto to mozliwy do uzywania instrument polityczny w ramach eurosojuza - wiec gdzie tu dowalanie ???? Chyba, ze ty to traktujesz w takich kategoriach - to moge tylko wspolczuc. pla_cebo napisała: > haen1950 napisał: > > > Od przepchnięcia veta ani jedno deko salcesonu nie zostanie sprzedane. > > No i co. Male i zakompleksione sie cieszy, ze przywalilo "Eurokolchozowi". Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:35 frank_drebin napisał: > Ciekawe myslenie - dowalil .... Twoje myslenie i brak wyobrazni co by moglo byc gdybysmy byli poza "Eurokolchozem". Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:37 Moje myslenie ??? Ja napisalem "dowalil" ???? A zycie poza eurosojuzem jest jak najbardziej mozliwe - tyle, ze to temat na zupenie inny watek i z zupelnie innej bajki :) pla_cebo napisała: > frank_drebin napisał: > > > Ciekawe myslenie - dowalil .... > > Twoje myslenie i brak wyobrazni co by moglo byc gdybysmy byli > poza "Eurokolchozem". Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:40 frank_drebin napisał: > Moje myslenie ??? Ja napisalem "dowalil" ???? > A zycie poza eurosojuzem jest jak najbardziej mozliwe Pewnie ze tak, wlasnie widac to coraz bardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:47 Nie wyrywaj moich wypowiedzi z kontekstu dziecino bo to widac na kilometr. Napisalem: "zycie poza eurosojuzem jest jak najbardziej mozliwe - tyle, ze to temat na zupenie inny watek i z zupelnie innej bajki :) Teraz ani czasu ani weny nie mam zeby ci tlumaczyc dlaczego jest mozliwe. Wiesz sa tacy co jutro ida pracowac, ja sie do ich akurat zaliczam. pla_cebo napisała: > frank_drebin napisał: > > > Moje myslenie ??? Ja napisalem "dowalil" ???? > > A zycie poza eurosojuzem jest jak najbardziej mozliwe > > Pewnie ze tak, wlasnie widac to coraz bardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:50 frank_drebin napisał: > Nie wyrywaj moich wypowiedzi z kontekstu dziecino bo to widac na kilometr. Przeciez tam nie ma zadnego kontekstu, sa tylko puste jak ty haselka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:52 O pani co pojadla wszelkie rozumy ... To czemu "znizasz" sie do takiego poziomu zeby pustakowi odpowiadac ??? ;) Nie lepiej maseczke sobie zrobic, albo paznokietki popilowac ??? :))) pla_cebo napisała: > frank_drebin napisał: > > > Nie wyrywaj moich wypowiedzi z kontekstu dziecino bo to widac na kilometr > . > > Przeciez tam nie ma zadnego kontekstu, sa tylko puste jak ty haselka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:26 Jednak jest na pewno blizej (ile nie mi oceniac) do sprzedazy tego plasterka niz bez tego weta ... haen1950 napisał: > Od przepchnięcia veta ani jedno deko salcesonu nie zostanie sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Bliżej to jest do totalnej izolacji 23.11.06, 22:31 nadwiślańskiego ciemnogrodu, już nie tylko ze Wschodu ale tez i Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: 10 dni temu byl bardziej sceptyczny :):):):) 23.11.06, 22:33 euro.pap.pl/europap/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=&news_id=7581&layout=2&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie moze byc ;) Chyba go Kaczory musialy jakos 23.11.06, 22:35 skorumpowac politycznie - cycuś ??? ;) s.berkowicz napisał: > euro.pap.pl/europap/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=&news_id=7581&layout=2&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: "Odwazny" Doniu. Jak weto w KE przepchniete t 23.11.06, 22:45 Tusk w schizofreniczno-taktycznym szpagacie: - i Bogu świeczkę i diabłu ugarek, byle ugrać elektorat w dogrywce - poparcie veta rządu RP - poparcie Kwaśniewskiego dla HGW - Gronkiewicz-Waltz ogłosiła, że nie wyklucza koalicjiz lewicą - dzisiejsze żądanie Szczypińskiego, by usunać Rokitę z PO - oddech Olechowskiego i mecenasów PO na plecach Tuska coraz gorętszy Odpowiedz Link Zgłoś