ossey 26.11.06, 22:45 za HGW zwana bufetowa. Zeby bufetowa rzadzila stolica...nigdy bym nie przepuszczal ze mam takich ciemniakow za sasiadow...a wygladaja tak inteligentnie..a jaka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ossey Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 22:48 Cieszysz sie ze czerwona pajeczyna znowu opeta W-we? Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 22:50 pomaluj sobie mieszkanie na rozowo. podobno pajaki tego koloru nie lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Juz nie trzeba ...ten kolor jest juz 26.11.06, 22:52 widoczny na ulicach...i chyba te pajaki go sie nie boja ...bo juz zaczeli. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 22:51 Cieszę się, bo może wreszcie w Warszawie zacznie się budowac mosty, obwodnice, ścieżki rowerowe itd. itp. Czy tak będzie nie wiem, ale wiem, że została odsunięta od władzy nieudolna ekipa, która przez cztery lata co chwila się spektakularnie kompromitowala jeśli chodzi o miejskie inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Pozyjemy zobaczymy 26.11.06, 22:53 bo biorac pod uwage to co bylo za Piskorskiego...bedziesz musial miec gruby portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Pozyjemy zobaczymy 26.11.06, 22:58 Po Piskorskim w Warszawie sporo zostało, a po PiS jedynie muzeum (fakt, że fajne i na pewno potrzebne). Poza tym piskorczycy w Warszawie to już przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 22:51 ossey napisał: > Cieszysz sie ze czerwona pajeczyna znowu opeta W-we? Czerwona czy szara? Bo juz nawet Jarek sie gubi! A CBA to fikcyjna instytucja? Bo tak wynika z twoich forumowych wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Wlasnie CBA... 26.11.06, 22:54 to moze byc duzy problem dla nowej-starej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 22:53 wolę czerwona pajęczynę, niż oszołomów z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 22:49 bufetowa zdefraudowala przystawki? Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny mezczyzni,prezydeci,dziekuje ci boze 26.11.06, 22:53 pg.squids.images.focus.de/img/gen/0/V/HB0VUcPk_Pxgen_r_Ax270.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 22:55 Jeśli już, to przepraszaj za siebie i swoje zacofanie mentalne. Ja, jako Pomorzanka nie widzę powodu do przeprosin, wygrała LEPSZA i tyle! Ciężko Ci? Trudno, przełknij porażkę kaczorstwa w stolicy, bo dla kraju to ZWYCIĘSTWO a nie porażka. W końcu stolica, to nie ściana wschodnia...... Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: ja nie martwie sie tym ze PO 26.11.06, 23:03 wygralo...ja martwie sie tym ze komuchow do wladzy dopusci HGW Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A za łajdaków w obecnym rządzie już przepraszałeś? 26.11.06, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: A za łajdaków w obecnym rządzie już przeprasz 26.11.06, 23:30 on nie wie, co to lajdacy... Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Przeprosmy Polske 26.11.06, 23:07 ossey napisał: > za HGW zwana bufetowa. Zeby bufetowa rzadzila stolica...nigdy bym nie > przepuszczal ze mam takich ciemniakow za sasiadow...a wygladaja tak > inteligentnie..a jaka kultura. Ty chamie niemyty rwiesz gdzieś azbest w Reichu, albo fekalia w Anglii wywozisz i udajesz Polaka, szmaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Przeprośmy Polske za komunistyczne brednie... 26.11.06, 23:36 ...klepane przez sierotypo po PRL-u, nijakiego osraja, systematycznie itps. Odpowiedz Link Zgłoś