artsg 27.11.06, 20:44 A raczej platfusiarę. Pomimo że moje miasto jest ostoją przemysłu, biznesu i inteligencji. A także jest w czołówce gmin o najwyższym dochodzie w Polsce. www.artsg.republika.pl/burmistrz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 20:45 artsg napisał: > A raczej platfusiarę. > Pomimo że moje miasto jest ostoją przemysłu, biznesu i inteligencji. A także > jest w czołówce gmin o najwyższym dochodzie w Polsce. > > www.artsg.republika.pl/burmistrz.jpg Tak się boisz przyznać, z jakiego miasta klikasz, bo tylko ty tam wiesz jak wejść do internetu i boisz się rozpoznania? :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 20:47 > Tak się boisz przyznać, z jakiego miasta klikasz, bo tylko ty tam wiesz jak > wejść do internetu i boisz się rozpoznania? :-) > > To tylko tak dla niepoznaki dla forumowych matołów Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 20:50 taziuta napisał: > artsg napisał: > > > A raczej platfusiarę. > > Pomimo że moje miasto jest ostoją przemysłu, biznesu i inteligencji. A ta > kże > > jest w czołówce gmin o najwyższym dochodzie w Polsce. > > > > www.artsg.republika.pl/burmistrz.jpg > > Tak się boisz przyznać, z jakiego miasta klikasz, bo tylko ty tam wiesz jak > wejść do internetu i boisz się rozpoznania? :-) > > Boi się przyznać, że w Poznaniu PO przegrało z prawie PO, a pisuar był na ostatnim miejscu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 20:55 > Boi się przyznać, że w Poznaniu PO przegrało z prawie PO, a pisuar był na > ostatnim miejscu :)))) Mógłbyś się wysilić i zauważyć że to wybory na burmistra. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 21:00 artsg napisał: > > > Boi się przyznać, że w Poznaniu PO przegrało z prawie PO, a pisuar był na > > ostatnim miejscu :)))) > > Mógłbyś się wysilić i zauważyć że to wybory na burmistra. ????? W Poznaniu"burmistra" nie wybierali, tylko prezydenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 21:02 krystian10 napisał: > artsg napisał: > > > > > > Boi się przyznać, że w Poznaniu PO przegrało z prawie PO, a pisuar > był na > > > ostatnim miejscu :)))) > > > > Mógłbyś się wysilić i zauważyć że to wybory na burmistra. > > ????? W Poznaniu"burmistra" nie wybierali, tylko prezydenta :) > > Widzę że nawet czytać nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: U mnie pogoniono pisiora 27.11.06, 20:48 buffalo_bill napisał: > Wiał aż do Gorzowa. Jeszcze się zdziwisz gdzie wypłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: U mnie pogoniono pisiora 27.11.06, 20:49 Pewnie w szambie, w którym go Jarek utopi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: U mnie pogoniono pisiora 27.11.06, 20:50 krystian10 napisał: > Pewnie w szambie, w którym go Jarek utopi :)))) Jesteś pracownikiem MPO? że tak branżowo zabierasz głos. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: U mnie pogoniono pisiora 27.11.06, 20:53 Wystarczy, że znam retoryke Jarka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Nie, na klapę 27.11.06, 20:55 To tak jakby w twojej sławojce położyć na tę dziurę w desce pokrywę. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: U mnie pogoniono pisiora 27.11.06, 20:57 artsg napisał: > Jeszcze się zdziwisz gdzie wypłynie. Wypłynie, czarusie nie toną :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marouder U mnie pogoniono Psa:) 27.11.06, 20:56 Ze smutku Pies sztachnal sie zielem, lyknal koksu, wciagnal 3 kreski oraz z sentymentu wyslal sluzaca po rozpuszczalnik. W Kronice Krakowskiej podawali, ze swobodnie unosi ponad miastem! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jakiego znowu psa? 27.11.06, 21:05 marouder napisał: > Ze smutku Pies sztachnal sie zielem, lyknal koksu, wciagnal 3 kreski oraz z > sentymentu wyslal sluzaca po rozpuszczalnik. > W Kronice Krakowskiej podawali, ze swobodnie unosi ponad miastem! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Jakiego znowu psa? 27.11.06, 21:09 Terlecki w czasach hipisiarskich miał taka ksywę. Oldze J. ps. Kora to wszystko nie przeszkadzało... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Pies-ksywka Trleckiego z czasow,gdy byl hippisem i 27.11.06, 21:10 ..bzykal nieletnia Kore Jackowska miedzy seansami spidowania z uzyciem tri, jako "aktywatora":) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Acha 27.11.06, 21:11 marouder napisał: > ..bzykal nieletnia Kore Jackowska miedzy seansami spidowania z uzyciem tri, jak > o > "aktywatora":) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator piaseczno - straszna dziura :) 27.11.06, 21:06 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=141804 Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: piaseczno - straszna dziura :) 27.11.06, 21:07 a PSL to nie jest koalicjant PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: piaseczno - straszna dziura :) 27.11.06, 21:08 obseerwator napisał: > a PSL to nie jest koalicjant PiSu nic takiego nie pisałem Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jak na platfusa bystry jesteś 27.11.06, 21:08 obseerwator napisał: > wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=141804 Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Jak na platfusa bystry jesteś 27.11.06, 21:14 my plafusy generalnie takie bystre jesteśmy :) ale dziękuje za komplement Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: Jak na platfusa bystry jesteś 28.11.06, 23:00 używanie google nie jest oznaką bystrości jesteś pewnie tak samo kapuścianym łbem jak inne POwskie matoły Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin PSL :D 28.11.06, 23:34 "Jazgarzew, zgłoszony przez Komitet Wyborczy STOWARZYSZENIE SAMORZĄDOWE CENTRUM, członek Polskiego Stronnictwa Ludowego" LOL, artsg, przeszedłeś sam siebie zakrywając ten fragment o PSLu... manipulować też trza umieć :). Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: PSL :D 28.11.06, 23:40 xtrin napisała: > "Jazgarzew, zgłoszony przez Komitet Wyborczy STOWARZYSZENIE SAMORZĄDOWE CENTRUM > , > członek Polskiego Stronnictwa Ludowego" Lepszy sąsiad z PSLu niż jakaś POkraka Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: PSL :D 29.11.06, 00:15 To czemu tak się go wstydziłeś, że starałeś się ukryć? :D Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: PSL :D 29.11.06, 00:18 xtrin napisała: > To czemu tak się go wstydziłeś, że starałeś się ukryć? :D Bo reprezentuję Google. I napędzam klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: PiSiora wyniesiono na butach, hehe. 27.11.06, 21:29 W Trojmiescie tez.I w wojewodztwie pomorskim tez. I to juz cale 2 tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: PiSiora wyniesiono na butach, hehe. 27.11.06, 21:34 zaffaran napisała: > W Trojmiescie tez.I w wojewodztwie pomorskim tez. I to juz cale 2 tygodnie > temu... W kilku dużych miastach i to koniec sukcesów Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: PiSiora wyniesiono na butach, hehe. 27.11.06, 21:57 Mylisz sie- to dopiero poczatek. To duze miasta i ludzie wyksztalceni sa motorem postepu cywilizacyjnego - jakiejkolwiek retoryki bys nie uzywal, to taka jest prawda.Kaczysci obrazajac ludzi wyksztalconych i marginalizujac ich role daja dowod jak bardzo sie ich obawiaja,dlatego ze tak naprawde kaczystowska retoryka wojenna jest wyzuta z logiki i rzetelnej argumentacji, ktorej potrzeba, aby przekonac wyksztalciuchow. Jestem wyksztalciuchem.Byle co mnie nie przekona. PS. Odnowa moralna z Lepperem, buhahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 21:09 A u mnie PISior nie wszedl nawet do II tury:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 21:19 > A u mnie PISior nie wszedl nawet do II tury:) U niego w Piasecznie też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 21:23 elfhelm napisał: > > A u mnie PISior nie wszedl nawet do II tury:) > > U niego w Piasecznie też nie :) Wyjątkowo bystry jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 21:23 Dla niego wazniejsze jez to, ze PO nie wygrala, niz zeby wygral PIS:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 21:10 artsg napisał: > A raczej platfusiarę. > Pomimo że moje miasto jest ostoją przemysłu, biznesu i inteligencji. A także > jest w czołówce gmin o najwyższym dochodzie w Polsce. > > www.artsg.republika.pl/burmistrz.jpg > A czy przypadkiem kontrkadydat nie wygrał nieco mniejszym stosunkiem głosów, niż HGW w Warszawie z Kaziem? Bądźże choć raz konsekwentny :( Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Za 4 lata może jej się udać w tym Piasecznie 27.11.06, 21:19 wybory2002.pkw.gov.pl/wojt/t2/gw1/w14/p1418/g141804.html Przez 4 lata 5% odrobiła... A PSL zwłaszcza mazowiecki, to bliski sojusznik PO, więc łajdacka koalicja rządowa również w Piasecznie dostała baty. Co zresztą potwierdzają wyniki miejskie. wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=141804 Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Zazdroszcze Ci. :-) 27.11.06, 21:24 U mnie niestety bolszewik jest i to jest straszny bol, ale mowi sie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nie... Bolszewicki kolek 27.11.06, 21:38 frau_blada napisała: Re: Nie... Bolszewicki kolek No tak, czyli PiSior! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Nie... Bolszewicki kolek 27.11.06, 21:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52058573&a=52058573 pisała juz bladzia, że ten z Pisu wszedło d oII tury Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Zazdroszcze Ci. :-) 27.11.06, 21:26 frau_blada napisała: > U mnie niestety bolszewik jest i to jest straszny bol, ale mowi sie trudno. > Przyjdzie i na niego czas Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Przyjdzie kryska na matyska 27.11.06, 21:31 frau_blada napisała: A poza tym PIs wygrał wybory w 90% gmin Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Niby tak.... Widac polskie ziemianstwo 27.11.06, 21:33 i chlopstwo mardzejsze niz wyksztalciuchy z miast... ale tak bylo zawsze. I dzieki temu istniejemy jako panstwo i narod. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Niby tak.... Widac polskie ziemianstwo 27.11.06, 21:35 frau_blada napisała: > i chlopstwo mardzejsze niz wyksztalciuchy z miast... ale tak bylo zawsze. > I dzieki temu istniejemy jako panstwo i narod. > Wykształciuchy myślą że są trendy, bo kupują to co reklamowane na bilbordach w dużych miastach (Tusk razem) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A u mnie "razem z SLD" 27.11.06, 21:49 obseerwator napisał: > u mnie takie bilbordy takie były > > www.artsg.republika.pl/donek2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Niby tak.... Widac polskie ziemianstwo 27.11.06, 21:43 Nie ziemiaństwo, bo to PiSiorkom kułactwem śmierdzi, ale "drobni przedsiębiorcy", zapamiętaj. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 27.11.06, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ciekawe podejście moderatora 28.11.06, 09:56 artsg napisał: > do tego kto i kogo cytuje. Właśnie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 22:48 artsg napisał: > A raczej platfusiarę. > Pomimo że moje miasto jest ostoją przemysłu, biznesu i inteligencji. A także > jest w czołówce gmin o najwyższym dochodzie w Polsce. > > www.artsg.republika.pl/burmistrz.jpg Wyniki jak widze podawli ci sami, co retuszowali teczke pana Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 22:53 > Wyniki jak widze podawli ci sami, co retuszowali > teczke pana Kaczynskiego. Od kiedy to po 'dr' kropkę się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 23:00 artsg napisał: > > > Wyniki jak widze podawli ci sami, co retuszowali > > teczke pana Kaczynskiego. > > Od kiedy to po 'dr' kropkę się pisze a od kiedy po art pisze sie sg? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A u mnie pogoniono platfusa. 27.11.06, 23:07 dr.freud napisał: > artsg napisał: > > > > > > Wyniki jak widze podawli ci sami, co retuszowali > > > teczke pana Kaczynskiego. > > > > Od kiedy to po 'dr' kropkę się pisze > a od kiedy po art pisze sie sg? Już pisałem o tym i powtarzać się nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A u mnie pogoniono platfusa. 28.11.06, 01:37 artsg napisał: > dr.freud napisał: > > > artsg napisał: > > > > > > > > > Wyniki jak widze podawli ci sami, co retuszowali > > > > teczke pana Kaczynskiego. > > > > > > Od kiedy to po 'dr' kropkę się pisze > > a od kiedy po art pisze sie sg? > > Już pisałem o tym i powtarzać się nie będę. he! he! mozesz wogole nic nie pisac. - Szkoda bitow. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque czego się boisz art? 27.11.06, 23:11 po co zasłoniłeś nazwiska tych państwa? wstydzisz się swojej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: czego się boisz art? 28.11.06, 01:24 buraque napisał: > po co zasłoniłeś nazwiska tych państwa? wstydzisz się swojej miejscowości? W celu aby dyskusja była ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czego się boisz art? 28.11.06, 11:15 artsg napisał: > buraque napisał: > > > po co zasłoniłeś nazwiska tych państwa? wstydzisz się swojej miejscowości > ? > > W celu aby dyskusja była ciekawsza. dyskusja byłaby właśnie ciekawsza gdyby było wiadomo o jaką miejscowość chodzi, to żenujące, że nie potrafisz się przyznać skąd jesteś, świadczy to o ogromnych kompleksach... chłopie wyluzuj się Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: czego się boisz art? 28.11.06, 11:15 żeby nie byc zdemasowanym tak jak sie to swego czasu stało z oszołomem z radia maryja Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czego się boisz art? 28.11.06, 11:16 s.k.i.n napisał: > żeby nie byc zdemasowanym tak jak sie to swego czasu stało z oszołomem z radia > maryja oszołom zdemaskował się sam, nie podejżewam tez arta o to, że jest urzędnikiem państwowym i pisze w godzinach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: czego się boisz art? 28.11.06, 11:29 oszolom nie był żadnym urzednikiem..to był blef z jego strony Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czego się boisz art? 28.11.06, 11:32 s.k.i.n napisał: > oszolom nie był żadnym urzednikiem..to był blef z jego strony nie chce mi się szukać linków, ale porannakawa to udowaodnił Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: czego się boisz art? 28.11.06, 11:35 nie poranna kawa a henryk log! to raz a dwa nie zajrzał(a) on(a) do urzedu wojewódzkiego w Poznaniu.. ja się pytałem o tego gościa i nikt taki tam nigdy nie pracował Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czego się boisz art? 28.11.06, 11:42 s.k.i.n napisał: > nie poranna kawa a henryk log! to raz a dwa nie zajrzał(a) on(a) do urzedu > wojewódzkiego w Poznaniu.. ja się pytałem o tego gościa i nikt taki tam nigdy > nie pracował jakimś asystentem społecznym był o ile dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski w PSLecznie?... 28.11.06, 02:20 ...czyli Piasecznie. Pan burmistrz chyba z koalicyjnej partii? wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=141804 Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: A u mnie pogoniono platfusa. 28.11.06, 05:47 biedny a wierz sobie jak chcesz w pis twoja sprawa w miastach ,gminach ,wioskach, miasteczkach powinni byc gospodarze by lepiej sie zylo mieszkancom i g mnie obchodzi z jakiej partii wiec tak nie placzcie chce normalnosci a ze pis twierdzi ze walczy z ukladami tworzac swoje uklady to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: A u mnie pogoniono platfusa. 28.11.06, 11:14 ja co prawda mieszkam w Poznaniu ale urodziłem się w Gnieźnie a tam Platfusa pogonił komuch..Jaromir Dziel z PO naobiecywał a w rezultacie zostawił miasto z długami i z jeszcze większym niż 4 lata temu bezrobocie mimo ze w kraju bezrobocie spada! tak więc przestrzegam wszystkich tych którzy w PO upatrują zbawienia dla Polski..oni nic tak naprawdę nie potrafią (poza nielicznymi wyjątkami ale ci co coś porafią potem od PO się dystansują).. zastanawiam się tez nad przeprowadzką do Łodzi... to miasto nareszcie ma gospodarcza przez duze G. Pan Kropiwnicki gdy w 2002 roku poraz pierwszy obejmował władzę wŁodzi tote miasto miało wyjątkowo złą sławę w Polsce..i już nie chodzi o to że to miatso było uważane za bastion Lewicy za twierdzę SLD i Millera..ale była przez jakiś czas uważana za symbol III RP a raczej za symbol jej upadku bo tam było zatrzęsienie afer...łowcy skór pavulon dzieci w beczkach, gigantyczne łapówy które trafiły do rąk działaczy SLD i UW za to że niezgodnie z prawem przeznaczyli najlepsze grunty pod market zamiast pod budowę osiedla mieszkaniowego tak jak to było pierwotnie planowane... no i rekordowe jak na miasto tej wielkości bezrobocie..był momernt ze oficjalnie przekraczało ono 20%!!! żadne inne miasto tej w wielkosci takim wskaźnikiem "pochwalić się" nie mogły... wystarczyły jednak 4 lata mądrych i roztropnych rządów pana Kropiwnickiego by zmienić własciwie tę niekorzystną opinie o mieście Łodzi.. przede wszystkim dziś bezrobocie w Łodzi jest niższe niż wynosi srednia krajowa wynosząca 14,9%. Przyszło wiele nowych inwestycji zarówno tych zagranicznych jak i co ważne krajowych, ukrócił a w kazdym bądź razie zmniejszył wyraźnie patologie społ.. wykrzusrzył z miasta technoparade która była siedliskiem narkomanii spadła przestępczosć itd.. oczywiście Łodź nadal wiele dzieli od Warszawy Poznania czy Wrocławia czy Gdynii ale widać że Łodź sie rozwija że się już nie cofa i nie pogrąża... mam nadzieję że tak samo będzie w Radomiu i w innych miastach w których wygrała prawica... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Hehe art jest z Piaseczna!!! 28.11.06, 11:21 no i czego się wstydzisz art? Piaseczna? nie rozumiem tego PS: Od kiedy to cieszą cię sukcesy PSL? :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Hehe art jest z Piaseczna!!! 28.11.06, 21:28 Zbyt bystry to ty nie jesteś. Pisałem już kiedyś skąd jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Hehe art jest z Piaseczna!!! 28.11.06, 22:53 artsg napisał: > Pisałem już kiedyś skąd jestem czemu zatam miała słuzyć ta szopka z wymazywaniem nazwisk? PS. Może to herb twojej miejscowości cię natchnął... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Hehe art jest z Piaseczna!!! 28.11.06, 23:06 buraque napisał: > artsg napisał: > > > Pisałem już kiedyś skąd jestem > > czemu zatam miała słuzyć ta szopka z wymazywaniem nazwisk? Pisałem już i nie będę sie powtarzać > > PS. Może to herb twojej miejscowości cię natchnął... O piaseczyńskim herbie to ty możesz sobie poczytać www.bip.piaseczno.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=30 Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Czy ja sie w tym watku nie wpisywalam? 28.11.06, 12:03 A nie ma nic..... Hm....... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czy ja sie w tym watku nie wpisywalam? 28.11.06, 12:12 frau_blada napisała: > A nie ma nic..... > Hm....... > Mnie też usunęli bez śladu... Za cytat z pRezydenta - z podaniem źródła. :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Nie dowidzisz? 28.11.06, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52984472&a=52987506 Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: A u mnie pogoniono platfusa. 28.11.06, 12:13 Jakby to powiedział Jarosław Kaczyński: przegrała o włos ;) Czytam twój wpis i myślę sobie: pogoniono platfusa, to pewnie będzie co najmniej 75% do 25%. A tu różnica mniejsza niż w Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 "artsg" ! Nie wstydż się swojego Piaseczna :) 28.11.06, 23:52 Zamazujesz , zaczerniasz , tajniaczysz się serdeńko a wystarczy tylko wpisać w Google parę liczb których nie zamazałeś i wychodzi żeś z Piaseczna. :))) www.google.pl/search?hl=pl&q=8091+56+wy%C5%BCsze+7356+47%2C62+%25&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: "artsg" ! Nie wstydż się swojego Piaseczna :) 28.11.06, 23:54 wyksztalciuch55 napisał: > Zamazujesz , zaczerniasz , tajniaczysz się serdeńko a wystarczy tylko wpisać w > Google parę liczb których nie zamazałeś i wychodzi żeś z Piaseczna. :))) Jak bym chciał to byś nie znalazł. Stymuluję forumowiczów do odrobiny wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 Re: "artsg" ! Nie wstydż się swojego Piaseczna :) 29.11.06, 00:04 artsg napisał: > wyksztalciuch55 napisał: > > > Zamazujesz , zaczerniasz , tajniaczysz się serdeńko a wystarczy tylko wpi > sać w > > Google parę liczb których nie zamazałeś i wychodzi żeś z Piaseczna. :))) > > Jak bym chciał to byś nie znalazł. Stymuluję forumowiczów do odrobiny wysiłku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś