Dodaj do ulubionych

Kto chce rokitę?

02.12.06, 19:16
No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach takie
człowieka?
Ja go w PO widzieć nie chcę!
Obserwuj wątek
    • nonno1 Re: Wszędzie zbędny 02.12.06, 19:18
      Ile razy zmieniał już barwy, a wszystkie jego inicjatywy kończyły się klapą.
      Im szybciej Tusk się go pozbędzie, tym lepiej dla PO.
      • rydzyk_fizyk Nie należy go wyrzucać z PO 03.12.06, 01:54
        bo będzie się sprzedawał jako męczennik.

Niech się sam odetnie :)
    • slft Re: Kto chce rokitę? 02.12.06, 19:19
      abstrakt2003 napisał:

> No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach takie
      > człowieka?
      > Ja go w PO widzieć nie chcę!

> szkoda bo PO pozbyłoby się jeszcze rozsądnie myślącego człowieka
      • hrabia.m.c Re: Kto chce rokitę? 02.12.06, 19:22
        slft napisał:

> abstrakt2003 napisał:
        >
        > > No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach t
        > akie
        > > człowieka?
        > > Ja go w PO widzieć nie chcę!
        >
        >
        > > szkoda bo PO pozbyłoby się jeszcze rozsądnie myślącego człowieka

??????????????????????
        Rozsądnie,a kiedy to Janek rozsądnie nadawal?
        • hummer Za niego myśli Nelly 02.12.06, 19:29
          Jemu jest tylko smutno :)
      • logo.vlad Re: Kto chce rokitę? 02.12.06, 20:07
        slft napisał:

> abstrakt2003 napisał:
        >
        > > No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach t
        > akie
        > > człowieka?
        > > Ja go w PO widzieć nie chcę!
        >
        >
        > szkoda bo PO pozbyłoby się jeszcze rozsądnie myślącego człowieka

Znaczy Abstrakta?
        • kum.z.antalowki A ja go lubię.Za to jego polityczne"non possumus" 03.12.06, 01:48
          Za to, że nie udaje, iż nie widzi, nie słyszy i nie rozumie. I za to, że mówi w
          sposób zrozumiały, że Polską powinni rządzić ludzie, którzy uczciwie mają na
          uwadze dobro państwa i obywateli. Uczciwie w sensie prawnym, w sensie moralnym,
          w sensie intelektualnym. A nie jakieś nieudaczne, załgane, złodziejskie
          pokurcza i politykierzy od siedmiu boleści o koszmarnych i "podrasowanych"
          życiorysach.
          Że go domorosłe, pożal sie Boże, VIPy nie lubią? I dobrze! A jaki pacan i
          bajdok lubi tych którzy mu w oczy wytykają przywary? Że tak się nie pozyskuje
          zwolenników? To jeszcze lepiej! A na ch... komu tacy zwolennicy, jak PiS
          i "przystawki"? W takiej oszukańczej grze za wszystkie tuzy starczy nam parka
          b-ci Kaczyńskich, którym nie wstyd opowiadać bajki, że da się "zmieniać Polskę
          na lepszą" - w obciachowym towarzystwie, z osobnikami, z którymi się po prostu
          wstyd pokazać na mieście...
          Rokita łączy liberalizm gospodarczy i wizję państwa obywatelskiego z
          konserwatyzmem moralno-politycznym. Mnie to odpowiada. A, że czasem powie
          więcej i dosadniej niż by wypadało? Nobody's perfect!
          • rydzyk_fizyk Re: A ja go lubię.Za to jego polityczne"non possu 03.12.06, 01:56
            A znasz takiego polityka co nie mówi że Polską powinni rządzić uczciwi?
            • kum.z.antalowki Wic polega na tym, że on to mówi łobuzom w oczy 03.12.06, 02:29
              a potem rzeczywiście nie wchodzi z nimi w szemrane koalicje. Nie udawaj, że nie
              dostrzegasz różnicy...
              • logo.vlad Re: Wic polega na tym, że on to mówi łobuzom w oc 03.12.06, 14:57
                > a potem rzeczywiście nie wchodzi z nimi w szemrane koalicje.

Bo go już nawet łobuzy nie chcą.
          • basia.basia Ja też! To jest polityk a nie politykier! 03.12.06, 15:38
            kum.z.antalowki napisał:

Zgadzam się z Tobą kumie w 100%.

> Rokita łączy liberalizm gospodarczy i wizję państwa obywatelskiego z
            > konserwatyzmem moralno-politycznym. Mnie to odpowiada. A, że czasem powie
            > więcej i dosadniej niż by wypadało? Nobody's perfect!
            >

Ale jak powie to tylko o tym media nadają przez tydzień:))))))))))

A niedoinformowani (przez te media), którzy ślizgają się tylko po powierzchni
            zdarzeń nie wiedzą, że program PO jest Rokity dziełem a wszyscy, którzy czytali
            jego "studium" dotyczące rządzenia (solidnie przygotował się do premierowania)
            mówią, że jest to majstersztyk i nikt niczego podobnego dotąd nie obmyślił.
            To co "w tym temacie" serwuje nam JarKacz a wcześniej Marcinkiewicz i wszyscy
            poprzednicy to mniejsz lub większ amatorszczyzna a nie rządzenie.
            • my.uczennice.vii.liceum.2 Tak, tak, Basiu Basiu 04.12.06, 03:10
              Program polityczny Rokity to majstersztyk nie majacy rownego sobie pod sloncem.
              Problemy zaczynaja sie dopiero wtedy gdy Jasiu powierza realizacje swych
              genialnych planow Lesiakowi.
              No ale przeciez trudno winic za to Jasia.
    • marcus_crassus partia z rokita na skladzie ma niejako 03.12.06, 01:52
      automatycznie moj glos
      • rydzyk_fizyk Jak wstąpi do PD też? ;P 03.12.06, 01:55

• marcus_crassus nie, no bez przesady n/t 03.12.06, 01:57
          powiedzmy inaczej - partia z rokita dostaje u mnie 100% sympatii wiecej.
      • idiotyzmy-kacze hm, ostatnio miałeś głosować na neo-komunistów 03.12.06, 02:59
        z PiSu. Jak na razie Rokita jeszcze się tam nie przeniósł, więc ?
        • haen1950 Re: hm, ostatnio miałeś głosować na neo-komunistó 03.12.06, 08:27
          Wszyscy trąbią o jego inteligencji, a facet jest zwyczajnie głupi. Dysponował
          chyba największym zakresem informacji o Kaczyńskich w tym państwie. I na tej
          podstawie wyniósł przeswiadczenie, że można z nimi współrzadzić państwem.
          Kompletny dureń, na dodatek z uprzedzeniami.
          • w_v_w Niech zostanie w PO,przeciez to prawdziwe oblicze 03.12.06, 15:17
            tej partii :))

Zakłamane,obłudne, histeryczne, w sumie megalomańskie i infantylne ;)

Wawerka
            • igrek.x Re:Prośba. pisz pod swoim "szanowanym" tu nickiem 03.12.06, 15:41
              w_v_w napisał:

> tej partii :))
              >
              > Zakłamane,obłudne, histeryczne, w sumie megalomańskie i infantylne ;)
              >
              > Wawerka

Pani K_K
            • kum.z.antalowki Re: Niech zostanie w PO i trzyma się daleko od J.K 04.12.06, 02:39
              a jeszcze dalej od jego wicepremierów. Rozdział historii Polski o tym jak
              Jarosław Kaczyński budował IV Rzeczpospolitą i w jak dobranym towarzystwie
              zabrał się do formowania jej oblicza moralnego - zapowiada się bardzo
              humorystycznie.
          • cichydon1 Re: hm, ostatnio miałeś głosować na neo-komunistó 03.12.06, 15:34
            Jak zostac najgłupszym i najbrzydszym politykiem wygrał faworyt. To że PO to
            partia 3 eunuchow to bylo wiadomo od poczatku. JAn Maria po rozwaleniu z 5-ciu
            partii został przyjety jako swojak. Ten co sepleni z niemiecka szukał kumpla no
            i zanalazł. Jeden w kapeluszu jak Chicago w 1923 a drugi piłkarz ligi kumpli.
            Obaj bez grosza a chca uzdrowić kraj.
            Marcinkiewicz też na biznes. Niech założy działalnośśśśść gospodarcza, albo
            spolkę no i niech działa. Na poczatek pucybut w Mariott Hotel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka