abstrakt2003 02.12.06, 19:16 No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach takie człowieka? Ja go w PO widzieć nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonno1 Re: Wszędzie zbędny 02.12.06, 19:18 Ile razy zmieniał już barwy, a wszystkie jego inicjatywy kończyły się klapą. Im szybciej Tusk się go pozbędzie, tym lepiej dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Nie należy go wyrzucać z PO 03.12.06, 01:54 bo będzie się sprzedawał jako męczennik. Niech się sam odetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: Kto chce rokitę? 02.12.06, 19:19 abstrakt2003 napisał: > No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach takie > człowieka? > Ja go w PO widzieć nie chcę! > szkoda bo PO pozbyłoby się jeszcze rozsądnie myślącego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kto chce rokitę? 02.12.06, 19:22 slft napisał: > abstrakt2003 napisał: > > > No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach t > akie > > człowieka? > > Ja go w PO widzieć nie chcę! > > > > szkoda bo PO pozbyłoby się jeszcze rozsądnie myślącego człowieka ?????????????????????? Rozsądnie,a kiedy to Janek rozsądnie nadawal? Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Kto chce rokitę? 02.12.06, 20:07 slft napisał: > abstrakt2003 napisał: > > > No proszę... która opcja forumowa chciała by widzieć w swoich szeregach t > akie > > człowieka? > > Ja go w PO widzieć nie chcę! > > > szkoda bo PO pozbyłoby się jeszcze rozsądnie myślącego człowieka Znaczy Abstrakta? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki A ja go lubię.Za to jego polityczne"non possumus" 03.12.06, 01:48 Za to, że nie udaje, iż nie widzi, nie słyszy i nie rozumie. I za to, że mówi w sposób zrozumiały, że Polską powinni rządzić ludzie, którzy uczciwie mają na uwadze dobro państwa i obywateli. Uczciwie w sensie prawnym, w sensie moralnym, w sensie intelektualnym. A nie jakieś nieudaczne, załgane, złodziejskie pokurcza i politykierzy od siedmiu boleści o koszmarnych i "podrasowanych" życiorysach. Że go domorosłe, pożal sie Boże, VIPy nie lubią? I dobrze! A jaki pacan i bajdok lubi tych którzy mu w oczy wytykają przywary? Że tak się nie pozyskuje zwolenników? To jeszcze lepiej! A na ch... komu tacy zwolennicy, jak PiS i "przystawki"? W takiej oszukańczej grze za wszystkie tuzy starczy nam parka b-ci Kaczyńskich, którym nie wstyd opowiadać bajki, że da się "zmieniać Polskę na lepszą" - w obciachowym towarzystwie, z osobnikami, z którymi się po prostu wstyd pokazać na mieście... Rokita łączy liberalizm gospodarczy i wizję państwa obywatelskiego z konserwatyzmem moralno-politycznym. Mnie to odpowiada. A, że czasem powie więcej i dosadniej niż by wypadało? Nobody's perfect! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: A ja go lubię.Za to jego polityczne"non possu 03.12.06, 01:56 A znasz takiego polityka co nie mówi że Polską powinni rządzić uczciwi? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Wic polega na tym, że on to mówi łobuzom w oczy 03.12.06, 02:29 a potem rzeczywiście nie wchodzi z nimi w szemrane koalicje. Nie udawaj, że nie dostrzegasz różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Wic polega na tym, że on to mówi łobuzom w oc 03.12.06, 14:57 > a potem rzeczywiście nie wchodzi z nimi w szemrane koalicje. Bo go już nawet łobuzy nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ja też! To jest polityk a nie politykier! 03.12.06, 15:38 kum.z.antalowki napisał: Zgadzam się z Tobą kumie w 100%. > Rokita łączy liberalizm gospodarczy i wizję państwa obywatelskiego z > konserwatyzmem moralno-politycznym. Mnie to odpowiada. A, że czasem powie > więcej i dosadniej niż by wypadało? Nobody's perfect! > Ale jak powie to tylko o tym media nadają przez tydzień:)))))))))) A niedoinformowani (przez te media), którzy ślizgają się tylko po powierzchni zdarzeń nie wiedzą, że program PO jest Rokity dziełem a wszyscy, którzy czytali jego "studium" dotyczące rządzenia (solidnie przygotował się do premierowania) mówią, że jest to majstersztyk i nikt niczego podobnego dotąd nie obmyślił. To co "w tym temacie" serwuje nam JarKacz a wcześniej Marcinkiewicz i wszyscy poprzednicy to mniejsz lub większ amatorszczyzna a nie rządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum.2 Tak, tak, Basiu Basiu 04.12.06, 03:10 Program polityczny Rokity to majstersztyk nie majacy rownego sobie pod sloncem. Problemy zaczynaja sie dopiero wtedy gdy Jasiu powierza realizacje swych genialnych planow Lesiakowi. No ale przeciez trudno winic za to Jasia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus partia z rokita na skladzie ma niejako 03.12.06, 01:52 automatycznie moj glos Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie, no bez przesady n/t 03.12.06, 01:57 powiedzmy inaczej - partia z rokita dostaje u mnie 100% sympatii wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze hm, ostatnio miałeś głosować na neo-komunistów 03.12.06, 02:59 z PiSu. Jak na razie Rokita jeszcze się tam nie przeniósł, więc ? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: hm, ostatnio miałeś głosować na neo-komunistó 03.12.06, 08:27 Wszyscy trąbią o jego inteligencji, a facet jest zwyczajnie głupi. Dysponował chyba największym zakresem informacji o Kaczyńskich w tym państwie. I na tej podstawie wyniósł przeswiadczenie, że można z nimi współrzadzić państwem. Kompletny dureń, na dodatek z uprzedzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Niech zostanie w PO,przeciez to prawdziwe oblicze 03.12.06, 15:17 tej partii :)) Zakłamane,obłudne, histeryczne, w sumie megalomańskie i infantylne ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
igrek.x Re:Prośba. pisz pod swoim "szanowanym" tu nickiem 03.12.06, 15:41 w_v_w napisał: > tej partii :)) > > Zakłamane,obłudne, histeryczne, w sumie megalomańskie i infantylne ;) > > Wawerka Pani K_K Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Niech zostanie w PO i trzyma się daleko od J.K 04.12.06, 02:39 a jeszcze dalej od jego wicepremierów. Rozdział historii Polski o tym jak Jarosław Kaczyński budował IV Rzeczpospolitą i w jak dobranym towarzystwie zabrał się do formowania jej oblicza moralnego - zapowiada się bardzo humorystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichydon1 Re: hm, ostatnio miałeś głosować na neo-komunistó 03.12.06, 15:34 Jak zostac najgłupszym i najbrzydszym politykiem wygrał faworyt. To że PO to partia 3 eunuchow to bylo wiadomo od poczatku. JAn Maria po rozwaleniu z 5-ciu partii został przyjety jako swojak. Ten co sepleni z niemiecka szukał kumpla no i zanalazł. Jeden w kapeluszu jak Chicago w 1923 a drugi piłkarz ligi kumpli. Obaj bez grosza a chca uzdrowić kraj. Marcinkiewicz też na biznes. Niech założy działalnośśśśść gospodarcza, albo spolkę no i niech działa. Na poczatek pucybut w Mariott Hotel. Odpowiedz Link Zgłoś