forresty 20.12.06, 20:16 tak mówi prokurator, ale jak powiedział - interesuje go tylko to co jest niezgodne z prawem a nie moralnością. I ten łachudra do częstochowy jedzie śluby składać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: lepper jednak pykał na boku 20.12.06, 20:16 forresty napisał: > tak mówi prokurator, ale jak powiedział - interesuje go tylko to co jest > niezgodne z prawem a nie moralnością. Ku.., a odnowa moralna gdzie?!?!?!?! > I ten łachudra do częstochowy jedzie > śluby składać. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 Re: lepper jednak pykał na boku 20.12.06, 20:28 przewodniczący powinien w końcu poddać się tym badaniom DNA aby wykluczyć ojcostwo dziecka. kiedyś zapowiadał że to uczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: lepper jednak pykał na boku 20.12.06, 20:34 Bizoniatka u syna tez DNA.Bizlepperuss-sila nieczysta. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To jest zamach stanu! 20.12.06, 20:45 Ja protestuję, to jest zamach stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 Re: To jest zamach stanu! 20.12.06, 20:55 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ja protestuję, to jest zamach stanu! ha ,ha . to jest coorvidołek a nie zamach stanu , o ! Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Re: To jest zamach stanu! 20.12.06, 20:58 GW moze sobie duzo pisac, najwyzszy czas ta gazete skasowac. GW to jest agentura obcych wywiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Tak jest! 20.12.06, 20:57 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ja protestuję, to jest zamach stanu! Stan Lyzwinski sie ch..em zamachnal :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Moralnosc wicepremiera IV nie jest rzecza prywatna 20.12.06, 21:00 Jak dr przestepca Leppiej chce miec prywatnosc, to niech sie zajmie uprawa pokrzyw po same jaja, a nie polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj [...] 20.12.06, 21:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: lepper jednak pykał na boku 20.12.06, 21:04 To niejest jego prywatna sprawa.Nie chce miec posla v-premiera takiego jak on.To sa moje wartosci i w nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj [...] 20.12.06, 21:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś