frau_pranajtis 28.12.06, 09:43 syna fryzjerki i rzemieslnika. Mam nadzieje, ze bedzie widac efekty mojej modlitwy i efekty poprawy na FK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Modlilam sie Was foruminki do Jezusa 28.12.06, 09:45 nie modl sie za mnie, nie zycze sobie nie chce modlow baby, ktora jest antysemitka Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Ja nie jestem antysemitka! 28.12.06, 09:53 Uwielbiam arabow w Palestynie i Izraelau, To tez semici! Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Ja nie jestem antysemitka! 28.12.06, 10:28 Co to znaczy uwielbiasz? Znasz jakiegoś? Jak ich tak uwielbiasz może zaprosiłabyś jakąś palestyńska rodzinę do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Ja nie jestem antysemitka! 28.12.06, 10:33 frau_pranajtis napisała: > Uwielbiam arabow w Palestynie i Izraelau, To tez semici! to przejdz na ich wiare kobieto islam da ci mozliwosci ze szczeka opada Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jesteś wielka Frau :) 28.12.06, 09:50 asienka32 napisała: pewnie to ci sie u frau podoba: • Talmudyczne swinie? frau_pranajtis 28.12.06, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Ten pranajtis przy twoim niku to jakiś 28.12.06, 09:58 założyciel litewskiego sonderkommanda eksterminacyjnego i zarazem przodek? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Ksiądz, a ty jego żoną. Dobry masz odjazd. Prozac! 28.12.06, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Jesteś wielka Frau :) 28.12.06, 10:18 scoutek napisała: > asienka32 napisała: > > pewnie to ci sie u frau podoba: > > • Talmudyczne swinie? > frau_pranajtis 28.12.06, 09:44 > Podoba mi niezależność pogladów i odwaga ich głoszenia ... dla Ciebie scoutek - nieosiągalne. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jesteś wielka Frau :) 28.12.06, 10:19 asienka32 napisała: > Podoba mi niezależność pogladów i odwaga ich głoszenia ... dla Ciebie scoutek - > > nieosiągalne. chamstwo nazywasz odwaga? rzeczywiscie dla mnie nieosiagalne na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Chamstwo? Podaj linke zmijo! 28.12.06, 10:29 zmijo? PANI zmijo jak juz a ty co? nie wiesz co wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Jesteś wielka Frau :) 28.12.06, 10:31 scoutek napisała: > asienka32 napisała: > > Podoba mi niezależność pogladów i odwaga ich głoszenia ... dla Ciebie > scoutek - > > > > nieosiągalne. > > chamstwo nazywasz odwaga? > rzeczywiscie dla mnie nieosiagalne > na szczescie Chamstwem jest używanie jako kontrargumentu zwrotu wyrwanego z kontekstu i podciąganie go pod rzekomy antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jesteś wielka Frau :) 28.12.06, 10:33 asienka32 napisała: > Chamstwem jest używanie jako kontrargumentu zwrotu wyrwanego z kontekstu i > podciąganie go pod rzekomy antysemityzm tak tak a odwaga nazywanie kogos "talmudyczna swinia" eot Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Jesteś wielka Frau :) 28.12.06, 10:35 Dlaczego rzekomy? Ten frau bladej jest jak najbardziej prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Modlilam sie Was foruminki do Jezusa 28.12.06, 09:55 Mysle ze niezbedny ci jest dobry psychiatra i jurny chlop,hormony zaatakowaly mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Mam dobry poziom hormonow i chlopa w normie 28.12.06, 10:37 frau_pranajtis napisała: > Mam dobry poziom hormonow i chlopa w normie oraz "powtórzę to na forum jeszcze kilka razy i może uwierzą ...". Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Modlilam sie Was foruminki do Jezusa 28.12.06, 10:08 > Mam nadzieje, ze bedzie widac efekty mojej modlitwy i efekty poprawy na FK. Już widać - smok zniknął. Jakkolwiek syn fryzjerki i rzemieślnika raczej nie miał tym nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Ide do roboty! 28.12.06, 10:31 Jakiej tam roboty? Nigdzie nie idziesz, szkoły dzisiaj zamknięte.... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Ascie sa dozarte trolle :-)))) 28.12.06, 15:04 Jeden mowi zem po wieku produkcyjnym, drugi, ze po rozdrodczym, a trzeci ze pracuje w szkole... Wy to tak macie po szkoleniach czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Modlilam sie Was foruminki do Jezusa 28.12.06, 12:20 Frau, módl się lepiej za swojego imiennika- agenta (dzisiaj można powiedzeć TW) carskiej ochrany księdza Justusa Pranajtisa. Dwuznaczna postać - misjonarz i agent, taki wybrałaś nick? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re:Blada 28.12.06, 12:27 Ty chyba nie wierząca jesteś ? Na zbawieniu Ci nie zależy.Bo inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a kim jest ten gosc? 31.12.06, 19:26 wg znanej mi tradycji chrzescijanskiej Jezus byl synem Marii i Boga. Nie sadze aby Bog chrzescijanski byl rzemieslnikiem. Pewnie poj..alo ci sie z Jozefem - ale on wg religii chrzescijanskiej nie byl ojcem ale opiekunem wy bolszewicy tak macie - lizniecie kilka pierwszy stron biblii i juz zapominacie o waszej bolszewickiej tradycji. nie lubie was bolszewicy Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Nie wyczules zlosliwosci, kolego 31.12.06, 19:31 Tu sobie poczytaj www.naszawitryna.pl/ksiazki_105.html ,,JEZUS CHRYSTUS W TALMUDZIE Niemało jest do czytania w rozmaitych księgach talmudycznych o pochodzeniu Chrystusa, o Jego życiu i śmierci oraz o Jego nauce. Nie wszędzie jednak nazywany jest jednem i tem samem imieniem, ale w rozmaity sposób, jak: "Ten mąż", "Niejaki", "Syn rzemieślnika", "Powieszony" i t. d. A więc: ARTYKUŁ I NAZWY CHRYSTUSA I. JESZUA HA-NOCRI - JESZU - JISZU Prawdziwa nazwa Chrystusa po hebrajsku brzmi Jeszua ha-nocri - Jezus Nazareński. Nazwa Nocri pochodzi od miasta Nacaret, w którem wychowywał się Jezus. Stąd i chrześcijanie nazywają się w Talmudzie Nocrim. [26--27]. Ponieważ słowo Jeszua wypisane całkowicie trafia się bardzo rzadko w księgach żydowskich, a prawie zawsze i wszędzie w skróceniu Jeszu, co czytają zdradliwie tak, jak gdyby powstało z początkowych liter trzech słów: Immach Szemo Ve-zikro - Niech będzie wymazane imię jego i pamięć jego. (...) II. OTO ISZ - TEN MĄŻ Nazywany jest Chrystus w Talmudzie Oto isz Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: a kim jest ten gosc? 31.12.06, 19:33 ,,Wyraz „Pantheros" jest przekręceniem greckiego słowa „parthenos" (dziewica), a właściwie „panthera", łacińskie „lupa" (nierządnica). Tak więc „Ben (Bar) Parthena" z aramejską końcówką, zmieniono na „Ben Panthera", co ma jedno znaczenie z „Ben Stada (Satda)", czyli "syn nierządnicy". Według Talmudu, Maria zajmowała się „trefieniem włosów", zatem była czesalnicą, co do współczesnych nam pojęć, możemy odnieść do fryzjerki. Pochodzenie Jezusa jest wspomniane jako nieprawe [_1_]. Określa to m.in. przezwisko „mamcer (bastard)" i inne. W traktacie Kalla (18 b) słynny Rabbi Akiba, udaje się do Marii dla wybadania jej, przy czym mamy tam charakterystyczny przykład kłamliwej przysięgi: ("Rzekła do niego: Poprzysięgnij mi! Rabbi Akiba przysiągł wargami, a równocześnie w sercu swym uczynił oną przysięgę nieważną.") Według jednych rabinów, „Zuchwalec" musi być bastardem, według drugich, zapłodnionym w okresie menstruacji. Ale Rabbi Akiba udowadnia rabinom, że „Zuchwalec" jest i bastardem i płodem menstruacyjnego okresu. W omawianym ustępie brak jest imion, jednakże przypuszcza się, że jest to wynik interwencji kościelnej cenzury. Ciekawe, że dziecko, będące płodem okresu menstruacyjnego, musi być złym dzieckiem?!'' www.racjonalista.pl/kk.php/s,2691 Nic Ci nie poradze, ze leniwy jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues Modliłaś się z Lepperem na Jasnej Górze? 31.12.06, 19:32 sama wiesz zapewne jakie badziewie masz na sumieniu, i jak, braciszkowie wyp(od)puścili? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Modliłaś się z Lepperem na Jasnej Górze? 31.12.06, 19:39 w jakieś nowatorskiej pozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Modliłaś się z Lepperem na Jasnej Górze? 31.12.06, 19:51 hrabia.m.c napisał: > w jakieś nowatorskiej pozycji? Myślę, że dopasowaliby się bez problemu. Ten sam charm i poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues Re: Modliłaś się z Lepperem na Jasnej Górze? 31.12.06, 19:55 taziuta napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > w jakieś nowatorskiej pozycji? > > Myślę, że To samo charme i poczucie humoru.., wzorem Oblubieńca zapuszkowanej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Modliłaś się z Lepperem na Jasnej Górze? 31.12.06, 19:56 Papieze od lat modla sie o dobrobyt i go maja. A jak sie modla o pokój i sprawiedliwośc dla ludzi to do nieba nie dochodzi. Pewnie ruscy zagluszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Tam. Ja mialam tore na glowie, a Lepper 31.12.06, 19:57 talmud pod tylkiem. Na szczescie nikt nas na Jasnej Gorze nie przylapal. Obawiam sie, ze grzechu wielkiego by z tego nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Do tej pory myślałem że ty sobie żarty na forum 31.12.06, 19:56 robisz. Niestety okazało sie że ty naprawdę sfiksowałaś! Odpowiedz Link Zgłoś