synu 20.01.07, 17:21 PiSowcom chyba mina zrzedla jak Saryusz-Wolski (stojac ramie w ramie z Tuskiem, Lewandowskim, Buzkiem i Komorowskim) ich opieprzyl. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zablokowany [...] 20.01.07, 17:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Acha, czyli to PiS wysunął Wolskiego na ten stołek 20.01.07, 17:23 a ten nagle się zoorientował, że jest z PO i powinirn słuchać Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: na czym polega kompromitacja PiSowcow? 20.01.07, 17:30 Na oslabianiu szans polskich europarlamentarzystow w zajmowaniu waznych (strategicznych) funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Na tym co zawsze 20.01.07, 18:28 Na obnażeniu ich chamstwa i niekomeptencji. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ale im pokazali jacy są kapitalni 20.01.07, 17:33 Ci wspaniali mężczyźni z PO: Tusk, Lewandowski, Komorowski... Precz z kurduplami - bliźniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale im pokazali jacy są kapitalni 20.01.07, 17:34 asienka32 napisała: > Ci wspaniali mężczyźni z PO: Tusk, Lewandowski, Komorowski... > > Precz z kurduplami - bliźniakami. > PRECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ale im pokazali jacy są kapitalni 20.01.07, 18:22 hrabia.m.c napisał: > asienka32 napisała: > > > Ci wspaniali mężczyźni z PO: Tusk, Lewandowski, Komorowski... > > > > Precz z kurduplami - bliźniakami. Bulgotek i Mamrotek nie w ciemię bici. Chcą wpisac Boga do Konstytucji, zeby ogłosić się jego jedynymi spadkobiercami w razie potrzeby. > > > PRECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil "Ci wspaniali mężczyźni z PO: Tusk, Lewandowski" 20.01.07, 17:36 asienka32 napisała: > Ci wspaniali mężczyźni z PO: Tusk, Lewandowski, Komorowski... > > Precz z kurduplami - bliźniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Czemu dyskryminujesz Bronisława? 20.01.07, 17:37 w11mil napisała: > asienka32 napisała: > > > Ci wspaniali mężczyźni z PO: Tusk, Lewandowski, Komorowski... > > > > Precz z kurduplami - bliźniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil tez jest wspanialym mezczyzna z PO! 20.01.07, 17:40 przyznam ze nie jestem pewien czy trafnie odczytuje konwencje Twego postu wyglada na to ze jednak robisz sobie jaja Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: tez jest wspanialym mezczyzna z PO! 20.01.07, 17:42 w11mil napisała: > przyznam ze nie jestem pewien czy trafnie odczytuje konwencje Twego postu > > wyglada na to ze jednak robisz sobie jaja > Nigdy w życiu! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55858719 Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil punkt dla Ciebie! 20.01.07, 17:48 asienka32 napisała: > Nigdy w życiu! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55858719 Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: tez jest wspanialym mezczyzna z PO! 20.01.07, 17:53 asienka32 napisała: > w11mil napisała: > > > przyznam ze nie jestem pewien czy trafnie odczytuje konwencje Twego postu > > > > wyglada na to ze jednak robisz sobie jaja > > > > Nigdy w życiu! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55858719 Nie masz się czym chwalić - miał być cynizm... w podlejszym przypadku - złośliwostka.... wyszło gó..! DUżo czasu poświęciłaś na "to" ??? :| Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: tez jest wspanialym mezczyzna z PO! 20.01.07, 17:55 sclavus napisał: > Nie masz się czym chwalić - miał być cynizm... w podlejszym przypadku - > złośliwostka.... wyszło gó..! > DUżo czasu poświęciłaś na "to" ??? :| Planowałam to od wielu miesięcy czekając na właściwy moment. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: tez jest wspanialym mezczyzna z PO! 20.01.07, 17:59 asienka32 napisała: > sclavus napisał: > > > Nie masz się czym chwalić - miał być cynizm... w podlejszym przypadku - > > złośliwostka.... wyszło gó..! > > DUżo czasu poświęciłaś na "to" ??? :| > > Planowałam to od wielu miesięcy czekając na właściwy moment. > To wskazuje jak wielką przyszłość masz przed sobą.... A może i pieśni będą o tobie śpiewać ?? Kto wie ?? :| Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: tez jest wspanialym mezczyzna z PO! 20.01.07, 18:03 sclavus napisał: > To wskazuje jak wielką przyszłość masz przed sobą.... > A może i pieśni będą o tobie śpiewać ?? Kto wie ?? :| Fajnie by było ... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: tez jest wspanialym mezczyzna z PO! 20.01.07, 18:36 asienka32 napisała: > sclavus napisał: > > > To wskazuje jak wielką przyszłość masz przed sobą.... > > A może i pieśni będą o tobie śpiewać ?? Kto wie ?? :| > > Fajnie by było ... > Nie wiem..., nie wiem... Mogłaby się tak pieśń zaczynać od ... "PiSowianka jedna...." (na przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro1 Staram sie zrozumiec twój kobiecy punkt widzenia 20.01.07, 17:38 Wprawdzie wszyscy, którzy się tym interesują uważają, że w polityce ważniejsza jest wiedza, doświadczenie, obycie, umiejętności negocjacji, zdolność zawierania kompromisów, etc... ...ale rozumiem, ze dla osób twojego pokroju decydujący jest wzrost czy kolor oczu :) Muszę ponadto ci pogratulować. Twoja kobieca intuicja tym razem ciebie nie zawiodła. Wprawdzie nie ma to bezpośredniego związku, ale tak się składa, że Kaczyńscy nie tylko wzrost mają nikczemny i nie tylko mowę mają mętną i pokretną :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Staram sie zrozumiec twój kobiecy punkt widze 20.01.07, 17:42 hihiro1 napisała: > Wprawdzie wszyscy, którzy się tym interesują uważają, że w polityce ważniejsza > jest wiedza, doświadczenie, obycie, umiejętności negocjacji, zdolność zawierania kompromisów, etc... ----- I dlatego Polacy nie wybrali miernot z PO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Staram sie zrozumiec twój kobiecy punkt widze 20.01.07, 17:52 To ze wybrali pisiornych to tzw echo polityczne.Nostalgia moherow za czasami kiedy byli jeszcze piekni,mlodzi i zdrowi.Rowniez w miare zdrowi na umyslach.Tesknota za czasami Gomulki.A Kaczynski to klon Gomulki.Wiec wynik wyborow jest jasny.12% zdyscyplinowanych moherow wystarczylo aby oddac wladze pogrobowcom I sekretarza. passent.blog.polityka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil poznaję Pana, Panie Passent po głebi mysli, dowci 20.01.07, 17:58 pie i przenikliwosci analizy x2468 napisał: > To ze wybrali pisiornych to tzw echo polityczne.Nostalgia moherow za czasami > kiedy byli jeszcze piekni,mlodzi i zdrowi.Rowniez w miare zdrowi na > umyslach.Tesknota za czasami Gomulki.A Kaczynski to klon Gomulki.Wiec wynik > wyborow jest jasny.12% zdyscyplinowanych moherow wystarczylo aby oddac wladze > pogrobowcom I sekretarza. > passent.blog.polityka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro1 Dali sie ponieśc złudnej nadziei 20.01.07, 17:58 że jak ktoś tak beznadziejny jak Kaczyńscy z przydatkami bierze się za politykę to musi starać się bardziej niż inni aby pokryć braki w wiedzy i obyciu. Ale z tego co zauważyłem to już się zreflektowali i na drugą szanse się nie zanosi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Staram sie zrozumiec twój kobiecy punkt widze 20.01.07, 17:58 palnick napisał: > hihiro1 napisała: > > > Wprawdzie wszyscy, którzy się tym interesują uważają, że w polityce ważni > ejsza > > jest wiedza, doświadczenie, obycie, umiejętności negocjacji, zdolność > zawierania kompromisów, etc... > > ----- > > I dlatego Polacy nie wybrali miernot z PO :-) Ja bym nie przesadzał z tym "Polacy wybrali", ani głośno tego nie wypowiadał takich głupstewek.... Co innego przy 80cio procentowej frekwencji, z 51no procentowym poparciem,,, ;P Umówmy się, że zbieg okoliczności sprawił, że parę tysięcy głosów przewagi PiSiORom się oberwało.... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Gdybym zwracała uwagę wyłącznie na męski seksapil 20.01.07, 17:43 nigdy swoimi poglądami nie zdradziłabym Ludwika. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Wiem. Byłabyś moją fanką :-) 20.01.07, 17:45 palnick napisał: > Ludwik to naprawdę Ty? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Gdybym zwracała uwagę wyłącznie na męski seks 20.01.07, 17:45 asienka32 napisała: > nigdy swoimi poglądami nie zdradziłabym Ludwika. > ten ciapciak ma takie branie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Gdybym zwracała uwagę wyłącznie na męski seks 20.01.07, 17:46 Na drugie mam Marianna :) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Ale im pokazali jacy są kapitalni 20.01.07, 19:49 asienka32 napisała: > Ci wspaniali mężczyźni z PO: Tusk, Lewandowski, Komorowski... > > Precz z kurduplami - bliźniakami. > jeszcze ci sie nie zdarzyło napisać tutaj, pani Asieńko, nic merytorycznego. Wychodzi z twojego każdego postu pustka i prymitywizm. Ale fani pisu tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Kompromitacja PiSowcow. Konferencja PO 20.01.07, 17:41 To było oczywiste, że PO tak to rozegra. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kompromitacja PiSowcow. Konferencja PO 20.01.07, 17:43 I co na to? intelektualista Kuchciński? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers PiSy nie potrafią znieść, że tym razem nie oni 20.01.07, 17:48 rozdają karty. Dla nich to nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kompromitacja PiSowcow. Konferencja PO 20.01.07, 17:49 Ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego Kaczyński użera się z tym Tuskiem, zamiast zastąpić go Gosiewskim albo Kuchcińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Kompromitacja PiSowcow. Konferencja PO 20.01.07, 18:19 witek.bis napisał: > Ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego Kaczyński użera się z tym Tuskiem, zamiast > zastąpić go Gosiewskim albo Kuchcińskim. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: dlaczego Kaczyński użera się z tym Tuskiem 20.01.07, 18:25 Z litości go trzyma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Nareszcie konstruktywna krytyka:-)) 20.01.07, 18:52 > Ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego Kaczyński użera się z tym Tuskiem, zamiast > zastąpić go Gosiewskim albo Kuchcińskim. witek.bis napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferencja PO 20.01.07, 18:25 Na czym polegala ta kompromitacja? Zalozyles liste, wiec wyjasnij. Nie wszyscy sa na biezaco z polskimi mediami. Ja z serwisu onet, dwiedzialam sie, ze: "w oswiadczeniu na konferencji prasowej ~ ktore odczytal europosel Jacek Saryusz-Wolski - kierownictwo PO zwraca uwage, ze dobra wspolpraca europoslow, ktora w przeszlosci przynosila dobre skutki / cikawe jakie?/ zostala zaklocona przez eurodeputowanych PiS, Samoobrony, LPR i SLD". Wiec nie pieprz mi tu o kompromitacji PiSowcow. Jesli do wymienionych dolaczyl tez SLD, to znaczy, ze dzialania Tuska i PO sa wysoce podejrzane i szkodliwe dla Polski, choc byc moze dla PO w europarlamencie ~ nie! synu napisał: > PiSowcom chyba mina zrzedla jak Saryusz-Wolski (stojac ramie w ramie z > Tuskiem, Lewandowskim, Buzkiem i Komorowskim) ich opieprzyl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 18:33 mysz_polna5 napisała: Jesli do wymienionych dolaczyl > tez SLD, to znaczy, ze dzialania Tuska i PO sa wysoce podejrzane i szkodliwe > dla Polski, choc byc moze dla PO w europarlamencie ~ nie! Kompletnie nie rozumiem. Znaczy się, dopiero SLD jest gwarancją dobrych działań dla Polski? To jakiś przewrót kopernikański, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 18:39 a.adas napisał: > mysz_polna5 napisała: > Jesli do wymienionych dolaczyl > > tez SLD, to znaczy, ze dzialania Tuska i PO sa wysoce podejrzane i szkodl > iwe > > dla Polski, choc byc moze dla PO w europarlamencie ~ nie! > > Kompletnie nie rozumiem. Znaczy się, dopiero SLD jest gwarancją dobrych działań > dla Polski? To jakiś przewrót kopernikański, czy co? ***************************************************** Tlumacz sobie jak ci wygodnie. Masz w tym wprawe. Dla mnie to "sila zlego na jednego" Czyli wszyscy nie maja rzcji ~ oprocz PO. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 19:09 I naprawdę nie niepokoi Cię nagłas fraternizacja koalicji z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 18:36 mysz_polna5 napisała: > Jesli do wymienionych dolaczyl > tez SLD, to znaczy, ze dzialania Tuska i PO sa wysoce podejrzane i szkodliwe > dla Polski, choc byc moze dla PO w europarlamencie ~ nie! Gmatwasz. Nie było takich informacji. Domniemujesz więcej niż wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 18:41 lewa_piers napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > Jesli do wymienionych dolaczyl > > tez SLD, to znaczy, ze dzialania Tuska i PO sa wysoce podejrzane i szkodl > iwe > > dla Polski, choc byc moze dla PO w europarlamencie ~ nie! > > Gmatwasz. Nie było takich informacji. Domniemujesz więcej niż wiesz. Co znaczy, nie bylo takiej informacji? Wzielam ja z pierwszej strony wiadomosci.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 18:43 Masz rację. SLD też. Źle przeczytałem. Choć nie wiem jakie są poglądy SLD w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 18:46 > lewa_piers napisał: > > mysz_polna5 napisała: > > Jesli do wymienionych dolaczyl > > > tez SLD, to znaczy, ze dzialania Tuska i PO sa wysoce podejrzane i > szkodl > > iwe > > > dla Polski, choc byc moze dla PO w europarlamencie ~ nie! > > Gmatwasz. Nie było takich informacji. Domniemujesz więcej niż wiesz. ************************************************************************* Co znaczy, nie bylo takiej informacji? Wzielam ja z pierwszej strony wiadomosci.onet.pl a tytul brzmi: "Po chce DLA partii "korzystnego pakietu" w PE. Juz wyrazniej wypowiedziec sie, czyje korzysci stawiaja na pierwszym miejscu ~ nie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: A konkretni Kompromitacja PiSowcow. Konferenc 20.01.07, 19:43 > Wiec nie pieprz mi tu o kompromitacji PiSowcow. Jesli do wymienionych dolaczyl > tez SLD, to znaczy, ze dzialania Tuska i PO sa wysoce podejrzane i szkodliwe > dla Polski, choc byc moze dla PO w europarlamencie ~ nie! No nie. Opinia Marka "ziemia kaliska" Siwica ma niby uwiarygadniac kompromitujaca postawe PiS? Nie rosmieszaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Tusk dalej utrzymuje ze 20.01.07, 19:50 tylko posłowie PO to patrioci. Wspominał też coś o tym że wszyscy oprócz ludzi PO to nieroby? synu napisał: > PiSowcom chyba mina zrzedla jak Saryusz-Wolski (stojac ramie w ramie z > Tuskiem, Lewandowskim, Buzkiem i Komorowskim) ich opieprzyl. :) Odpowiedz Link Zgłoś