Dodaj do ulubionych

Znacie go?Znacie! No to poczytajcie!

21.01.07, 18:29
Blog Tymochowicza i jego ocena - podpisuje sie pod tym,co napisal ,bo facet zwyczajnie ma racje.
ptymochowicz.blog.onet.pl/
Obserwuj wątek
    • ab_extra Znaczący tekst faceta, który sam się reklamuje 21.01.07, 18:34
      jako największy specjalista od manipulacji opinią publiczną. Swoją drogą -
      fajnych ma kumpli :)
      • wanda43 Re: Znaczący tekst faceta, który sam się reklamuj 21.01.07, 18:40
        A nie sadzisz,ze bracia sa lepsi od niego?
        Ja uwazam,ze w manipulowaniu robaczkami znacznie lepsi.
        To nie Tymochowicz,ale oni sa na najwyzszych stolkach i trzesa krajem.
      • devegas Re: Znaczący tekst faceta, który sam się reklamuj 21.01.07, 19:04
        Trzeba być ślepym i głuchym jak Ty żeby nie widzieć że to co pisze Tymochowicz ma sens i że tacy są bracia.
        • ab_extra Tymochowicz już raz wystąpił w takiej roli 21.01.07, 19:09
          jako obrońca pokrzywdzonego Samsona na sławetnej konferencji prasowej. Za tamten
          występ w identycznym tonie, jak ten z obroną Wachowskiego już zdążył przeprosić.
      • sclavus Re: Znaczący tekst faceta, który sam się reklamuj 21.01.07, 20:07
        ab_extra napisał:

> jako największy specjalista od manipulacji opinią publiczną. Swoją drogą -
        > fajnych ma kumpli :)

Nie zmieniaj tematu...
        Idzie rzecz o to, że motorem nagonki na Wachowskiego są Kaczory: zniszczą
        faceta dokładnie, byle tylko nie wykonać wyroku "niezawisłego sądu"
        A czy ty Wachowskiego lubisz czy nie... czy ty Tymochowicza lubisz czy nie....
        to jest najzupełniej bez znaczenia :||
        • ab_extra Mniej więcej to samo Tymochowicz mówił 21.01.07, 20:11
          o Samsonie :) Facet może umie manipulować wyborcami Samoobrony, ale na tym jego
          możliwości socjotechniczne się kończą
    • maureen2 Re: Znacie go?Znacie! No to poczytajcie! 21.01.07, 19:19
      poczytałem, czy on pisuje dla Trybuny ?
      • ab_extra Tak, to ten sam, który bronił w ten sam sposób 21.01.07, 19:22
        pedofila Samsona :)
        • sclavus Re: Tak, to ten sam, który bronił w ten sam sposó 21.01.07, 20:10
          ab_extra napisał:

> pedofila Samsona :)

A jakie to ma znaczenie ???
          Na tej zasadzie zapytam: Prezydent Kaczyński?? Ach! To ten, który olał wyrok
          niezawisłego sądu ???
        • daktylek Re: Tak, to ten sam, który bronił w ten sam sposó 21.01.07, 21:54
          Samsona bronili również jego koledzy po fachu, wielu ludzion nie mieściło się w
          głowie, ze jest naprawdę pedofilem.
          • ab_extra Tymochowicz jest kolegą Samsona i Wachowskiego 21.01.07, 22:00
            Taka republika kolesi :)
    • jam_pawel2 Mam nadzieje ze......... 21.01.07, 19:38
      Kaczynscy stana przed sadem po ich krutkej wladzy.
      Wstyd ze takie chamstwo jak kaczynscy dostali sie do steru kraju POLSKA!
      • ab_extra A ja mam nadzieję, że wkrótce skończysz tę 21.01.07, 19:42
        podstawówkę. I poucz się ortografii, bo nawet do matury cię nie dopuszczą.

jam_pawel2 napisał:

> Kaczynscy stana przed sdem po ich krUtkej wladzy.
        • logo.vlad Re: A ja mam nadzieję, że wkrótce skończysz tę 21.01.07, 19:48
          ab_extra napisał:

> podstawówkę. I poucz się ortografii, bo nawet do matury cię nie dopuszczą.

Chyba że do Giertychowej. I może nawet zda... ;)
          • jo_polski_francuz Re: A ja mam nadzieję, że wkrótce skończysz tę 21.01.07, 20:10
            logo.vlad napisał:

> ab_extra napisał:
            >
            > > podstawówkę. I poucz się ortografii, bo nawet do matury cię nie dopuszczą
            > .
            >
            > Chyba że do Giertychowej. I może nawet zda... ;)

Jesli ten dziad giertych dzialal by w tamtych latach (70tych)w PL to jeszcze
            wczesniej bysmy wyjechali napewno w 1968.
        • jo_polski_francuz Re: A ja mam nadzieję, że wkrótce skończysz tę 21.01.07, 20:06
          ab_extra napisał:

> podstawówkę. I poucz się ortografii, bo nawet do matury cię nie dopuszczą.
          >
          > jam_pawel2 napisał:
          >
          > > Kaczynscy stana przed sdem po ich krUtkej wladzy.
          >
          >
          >
          Nie martw sie o mnie! polskiego uczylem sie do 10 roku mojego zycia w pl potem
          wyjechalem na zach(z rodzina) byly to lata 70te. Nie mam czasu na poduczenie sie
          polskiego sluzy mi tylko tu na forum! Wole poduczyc sie angielskiego i
          niemieckiego, bardziej mi to sluzy.
          • ab_extra Ups! Zapomniałeś się przelogować :) 21.01.07, 20:09

• jo_polski_francuz Re: Ups! Zapomniałeś się przelogować :) 21.01.07, 20:14
              ab_extra napisał:

> Nie! prezentuje sie.
              Ten nick to od godz. ale bede uzywal Jam Pawel 2 poniewaz bawi mnie to.
              • 1normalnyczlowiek Jesteś zbitką debilizmu,prymitywizmu i głupoty 21.01.07, 21:39
                jo_polski_francuz napisał:
                > Ten nick to od godz. ale bede uzywal Jam Pawel 2 poniewaz bawi mnie to.

---> ... i żadna zmiana nicka takim jak ty nie pomoże. Takich czuć na odległość.
                Choćbyś "szlifował" języki, to i tak twoja natura zawsze wyjdzie na wierzch i
                nikt nie pozwoli ci nawet czyścić kibli u siebie.
                • jo_polski_francuz Re: Jesteś zbitką debilizmu,prymitywizmu i głupot 21.01.07, 22:12
                  1normalnyczlowiek napisał:

> jo_polski_francuz napisał:
                  > > Ten nick to od godz. ale bede uzywal Jam Pawel 2 poniewaz bawi mnie to.
                  >
                  > ---> ... i żadna zmiana nicka takim jak ty nie pomoże. Takich czuć na odleg
                  > łość.
                  > Choćbyś "szlifował" języki, to i tak twoja natura zawsze wyjdzie na wierzch i
                  > nikt nie pozwoli ci nawet czyścić kibli u siebie.

Nie zmienilem nicka zeby cos ukryc durniu, a co do kibli.... zostawiam cie z
                  kiblami.
                  Oj ty napewno ten pf. nie tak ;-))))
    • jam_pawel2 Do Wandy43!!!!!!!!!!!!tak na marginesie!!!!!!!!!!! 21.01.07, 19:41
      wanda43 napisała:

> Blog Tymochowicza i jego ocena - podpisuje sie pod tym,co napisal ,bo facet zwy
      > czajnie ma racje.
      > ptymochowicz.blog.onet.pl/

Twoj, lub pani osobisty DIABEL jest WSPANIALY.
      • wanda43 Re: Do Wandy43!!!!!!!!!!!!tak na marginesie!!!!!! 21.01.07, 19:43
        Ha! I znacznie mądrzejszy od tej calej politycznej szaranczy.
        • jo_polski_francuz Re: Do Wandy43!!!!!!!!!!!!tak na marginesie!!!!!! 21.01.07, 20:12
          wanda43 napisała:

> Ha! I znacznie mądrzejszy od tej calej politycznej szaranczy.

Widac to w spojrzeniu Twojego Wspanialego przyjaciela, pisze tak bo ja mialem
          takiego przyjaciela.
        • haen1950 Re: Do Wandy43!!!!!!!!!!!!tak na marginesie!!!!!! 21.01.07, 20:13
          Oczywiście, że ma rację. Ale bardzo sprytnie Dom Kaczynskich zapewnił sobie
          bezkarność takich działań przejmując całkowitą kontrolę nad wszystkimi
          instytucjami państwa. Zapomnieli jednak o najważniejszym - kontroli nad ludźmi.
          Ludzie zapamietają ich przestępstwa i wszystkie świństwa jakie Polakom
          wyrządzili, wyrzadzają i bedą wyrzadzać. I kiedy demokratycznie nadejdzie
          koniec władzy tej swołoczy wtedy odpłacimy im do ostatniego grosza i centa.
          A gdyby im odbiło i dwa kurduple zaczną odgrywać dwóch małych hitlerków - to
          jeden dom bez klamek też zafundujemy tej elicie do końca życia. Musimy tą
          hołotę po prostu przeżyć, taka czsami jest cena demokracji i manipulacji
          ciemnym ludem.
          • wanda43 Do Wandy43!!!!!!!!!!!!tak na marginesie!!!!!! 21.01.07, 20:26
            Ja ich wladze i rzady odczulam niemal na wlasnej d... w 2000r., gdy w lapach mieli Min.Sprawiedliwosci i odczuwam skutki do dzis.Pisalam o tym wielokrotnie na forum i niektore gazety.7 lat gehenny i konca nie widac,bo ta sama ekipa u wladzy, tyle,ze teraz trzesa calym panstwem.
        • 1normalnyczlowiek Szczególnie jak broni Samsona i Wachowskiego 21.01.07, 21:42
          wanda43 napisała:
          > Ha! I znacznie mądrzejszy od tej calej politycznej szaranczy.

www.latkowski.com/aktualnosci/pierwszapodstrona//
          ---> Kumpel pedofili i innych przestępców liczy na krótka pamięć publiki i
          zawsze będzie szedł w zaparte.
    • frank_drebin Nie no umowmy sie. Tymochowicz to czlowiek do 21.01.07, 21:49
      wynajecia. Samo w sobie nie jest to niczym zlym, z czegos musi zyc. Jednak jego
      opinie zaleza od tego kto mu placi akurat. Powoduje to, ze jednak ze jego
      wiarygodnosc i obiektywnosc zawsze musze byc brane przez filtr jw.
      • daktylek Re: Nie no umowmy sie. Tymochowicz to czlowiek do 21.01.07, 21:57
        Tak samo każdy polityk jest człowiekiem do wynajęcia. Nawet ustawa o lobbyingu
        na to wskazuje.
        • frank_drebin Re: Nie no umowmy sie. Tymochowicz to czlowiek do 21.01.07, 22:02
          Ale jaki to argument na obrone wiarygodnosci Tymochowicza ? A to, ze politycy
          sa do wynajecia co zreszta wiele razy udowadniali na to nie trzeba az ustawy ;)
          daktylek napisał:

> Tak samo każdy polityk jest człowiekiem do wynajęcia. Nawet ustawa o
          lobbyingu
          > na to wskazuje.
      • dr.freud Re: Nie no umowmy sie. Tymochowicz to czlowiek do 21.01.07, 22:40
        frank_drebin napisał:

> wynajecia.

" Z początku kwota robiła wrażenie. 2 mln to kwota, która każdemu działa na
        wyobraźnie. Jakież to machloje był władny Wachowski wykręcić. Po pewnym czasie
        mały retusz- nie chodzi o 2 miliony, ale o 1,5 mln, No cóż, każdy może się
        pomylić, 500 tysięcy w ta czy w tą, można się omsknąć. Ale kilka godzin później
        nie wierzyłem własnym oczom i uszom. TVN24 zaczęło podawać za prokuraturą, że
        Wachowski wziął, tyle, że 100 razy mniej. Tak płatna protekcja zmieniła się
        dosyć znacznie osiągając poziom- 15 tysięcy.

Noi co z tego. Napisal nieprawdę w tym kawałku?
        • frank_drebin Re: Nie no umowmy sie. Tymochowicz to czlowiek do 21.01.07, 22:47
          Przepraszam to fakt zaistnienia przestepstwa zalezy od sumy zyskanej na tym
          przestepstwie ? ;) Zaznaczam, ze nie wiem czy Wachowski jest winny czy nie.
          Jednak tlumaczenie, ze wachowski jest niewinny na zasadzie ze niby wg
          Tymochowicza wzial mniej niz mu sie poczatkowo zazucalo jest dosc hmmmm
          kuriozalny ....
          Czyli np. jak ktos zabije to dopiero od trzech ofiar liczy sie zabojstwo a od
          jednej nie ?
          dr.freud napisał:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > wynajecia.
          >
          > " Z początku kwota robiła wrażenie. 2 mln to kwota, która każdemu działa na
          > wyobraźnie. Jakież to machloje był władny Wachowski wykręcić. Po pewnym czasie
          > mały retusz- nie chodzi o 2 miliony, ale o 1,5 mln, No cóż, każdy może się
          > pomylić, 500 tysięcy w ta czy w tą, można się omsknąć. Ale kilka godzin
          później
          > nie wierzyłem własnym oczom i uszom. TVN24 zaczęło podawać za prokuraturą, że
          > Wachowski wziął, tyle, że 100 razy mniej. Tak płatna protekcja zmieniła się
          > dosyć znacznie osiągając poziom- 15 tysięcy.
          >
          >
          > Noi co z tego. Napisal nieprawdę w tym kawałku?
    • daktylek Re: Znacie go?Znacie! No to poczytajcie! 21.01.07, 21:56
      Tymochowicz napisał to, co mysli w głębi duszy wielu ludzi, ale nie wszystkich
      stać na to, żeby to głośno powiedzieć.
      • 1normalnyczlowiek Ukryta pedofilia??? 21.01.07, 22:04
        daktylek napisał:
        > Tymochowicz napisał to, co mysli w głębi duszy wielu ludzi, ale nie wszystkich
        > stać na to, żeby to głośno powiedzieć.

---> Okazuje się, że jak jak krytykuje się pedofili, to ich obrońcy posądzają o
        ukrytą pedofilę, jak homoseksualistów - to ukrywamy własne ciągotki
        homoseksualne, a jak Żydów - to ukryty antysemityzm. Powalające argumenty :)))
        • daktylek Re: Ukryta pedofilia??? 21.01.07, 22:21
          Ty sprawdź do czego był mój post, zanim coś napiszesz :PPPP
    • dr.freud Re: Znacie go?Znacie! No to poczytajcie! 21.01.07, 22:39
      wanda43 napisała:

"Już po tym jak do mediów przeniknęła wiadomość o aresztowaniu niejaki Wojciech
      Górski z łódzkiej prokuratury najpierw utrzymywał, że chodziło o płatną protekcję,.
      Z początku kwota robiła wrażenie. 2 mln to kwota, która każdemu działa na
      wyobraźnie. Jakież to machloje był władny Wachowski wykręcić.
      Po pewnym czasie mały retusz- nie chodzi o 2 miliony, ale o 1,5 mln, No cóż,
      każdy może się pomylić, 500 tysięcy w ta czy w tą, można się omsknąć.
      Ale kilka godzin później nie wierzyłem własnym oczom i uszom.
      TVN24 zaczęło podawać za prokuraturą, że Wachowski wziął, tyle, że 100 razy
      mniej. Tak płatna protekcja zmieniła się dosyć znacznie osiągając poziom- 15
      tysięcy."

I to właśnie jest clou rządów Braci Kaczyńskich...
      Najpierw miało być 3000 miliony mieszkań, potem okało sie zę 800 000,
      ale w 8 lat.
      Podatki miały być obniżone do 32 %.
      Potem okazało się ze owszm, ale po 2009 roku.
      Składka na ZUS miala być zmniejszona - okała ssiezę będzie,
      ale jeszcze nie teraz.
    • kaczysta Tymochowicz. 21.01.07, 22:50
      To ten klaun od Leppera?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka