Dodaj do ulubionych

Za PiS-u same sportowe sukcesy

04.02.07, 18:20
popatrzcie jak knur jezdzil, to Gorniak nie mogla zaspiewac, nasi musieli
chrater super domawiac, zeby szybko do domu wrocic.

A tu od czasu gdy wrocili narodowi socjalisci, to Motylia plywa jak ryba,
siatkarze graja doskonale, szczypiornisci zdobyli najwyzsze w swojej historii
miejsce, a Malysz pieknie skacze.

To chyba od tego faszyzmu tak ich wzielo, co?
Obserwuj wątek
    • obywatelczwartejrp Njawiększe sukcesy to lata 70te kto wtedy rządził? 04.02.07, 18:21
      • frau_pranajtis Re: Njawiększe sukcesy to lata 70te kto wtedy rzą 04.02.07, 18:25
        Srebrny medal w pilce noznej i co jeszcze?

A tu w ciagu roku i siatkarki i siatkarze, i Otylia, i Malysz, teraz pilka reczna...
        • banme1 Re: Njawiększe sukcesy to lata 70te kto wtedy rzą 04.02.07, 18:27
          i swiat was za to wiecej szanuje? a bazy beda mniejsze i Niemcy slabsi? Wiecej
          niemiecki h i amerykanskich fabryk bez placenia podatkow urosnie od tego?
          dyktatury slyna z osiagniec sportowych i ich ludzie z nedzy. Vide Kuba.
        • obywatelczwartejrp Igrzyska Olimpijskie Monachium i Montreal 04.02.07, 18:29
          poszukaj u źródeł, zobacz które miejsce mieliśmy w klasyfikacji medalowej. A
          Małysz i Otylia to chyba za Millera sukcesy zaczęli.
        • jdbad Re: Njawiększe sukcesy to lata 70te kto wtedy rzą 04.02.07, 20:28
          Ty się nie znasz na sporcie.
          • jdbad Re: Njawiększe sukcesy to lata 70te kto wtedy rzą 04.02.07, 20:28
            To do frau.
      • pandada Do Gierka i wczesnego Jaruzelskiego jeszcze daleko 04.02.07, 18:31
        ale wszystko idzie w dobrym kierunku
      • uzdek98 a jak sie kurduple przysluzymy temu ? 18.08.07, 13:10
        a moze minister koksiarz... :)
    • banme1 frau: twoje modly daja skutki 04.02.07, 18:25
      Kaczynscy nie moga sie doczekac by dac nam bazy, bez wzgledu na cene. Czyzbys
      sie o mnie modlila? Niech ci wynagrodzi w dzieciach, a mnie w bezpieczniejszym
      zyciu.

Inne zdanie wyraził Ryszard Czarnecki w programie "Kawa na ławę" TVN. Według
      niego, "jest różnica zdań między prezydentem a ministrem Sikorskim w sprawie
      negocjowania tarczy antyrakietowej". "Prezydent i premier są bardziej otwarci
      na decyzję szybką, natomiast minister Sikorski raczej byłby skłonny dyktować
      wyższą cenę. Obie strony działają w polskim interesie. Być może to jest dobrze,
      żeby była strona, która negocjuje twardo i strona, która ostatecznie finalizuje
      te negocjacje" - powiedział Czarnecki.
      • frau_pranajtis Pozyjemy, zobaczymy 04.02.07, 18:33
        Ty ciagle gadasz, gadasz, gadasz i nic z tego gadania.
        • banme1 Re: Pozyjemy, zobaczymy 04.02.07, 18:42
          to nie ja napisalam, to wasze gazety . Ja gadam, a ty placisz za 2 tys,.
          zolniezykow dla mnie . Bazy breda. JAK w dowcipie o G.B. Shaw, ktory zapytal
          pania , czy spala by z nim za milion funow ( a byl on wyjatkowo szkaradny jako
          mezczyzna), odrzekla po chwili zastanowienia, "Za milion, tak. Jedcen raz."
          Zaraz potem G.B.S. zapytal je, czy za 5 funtow przespala by sie z nim. "Za
          k&^we mnie pan ma?," okrzyknela kobieta. "To juz ustalilismy wczesniej, teraz
          rtylko o cene sie targujemy, " odrzekl GBS.
          Widzisz podobienstwo, frau do sytuacji baz i rzadu RP?
          • frau_pranajtis Wasi glodni, a ty mielesz jezorem po proznicy 04.02.07, 20:24
            Burakow tu szukasz czy brukwi?
            www.israelnewsagency.com/israelpovertychildrenyomkippur4831210.html
    • douglasmclloyd PiS juz 12 lat temu ich trenował, hehe nt 04.02.07, 18:34
    • procenty Re: Za PiS-u same sportowe sukcesy 04.02.07, 18:39
      frau_pranajtis napisała:

> popatrzcie jak knur jezdzil, to Gorniak nie mogla zaspiewac, nasi musieli
      > chrater super domawiac, zeby szybko do domu wrocic.
      >
      > A tu od czasu gdy wrocili narodowi socjalisci, to Motylia plywa jak ryba,
      > siatkarze graja doskonale, szczypiornisci zdobyli najwyzsze w swojej historii
      > miejsce, a Malysz pieknie skacze.
      >
      > To chyba od tego faszyzmu tak ich wzielo, co?

Jak rozumiem, sportowcy (parafrazując świńska górke wg Gilowskiej), do osiągniecia medalowych wyników potrzebuja 1 roku, czyli treningi zaczęli dobrze po 20 roku zycia.......zdolniachy
      Paru posłów ma jeszcze szanse:-)
    • zablokowany1 Jak zwykle kłamiesz ale to w PiS normalka 04.02.07, 18:41
      I nie ma co z Tobą dyskutować nieprzytomny pisowski bolszewicki aparatczyku.
    • abstrakt2003 Za PRLu były sukcesy 04.02.07, 18:45
      to i za Kaczolandu też są.
      Nie ma się czemu dziwić ta sama mentalność ta sama tradycja.
    • frau_pranajtis Do tego Kubica :-))) 04.02.07, 20:20

• obywatelczwartejrp Ile płacą za całodobową bezmyślną propagandę? 04.02.07, 20:23

• dr.freud Platforma jej płaci? 04.02.07, 20:25
          obywatelczwartejrp napisał:

>
          • ofiara.spelniona Raczej Lepper jej się wypłaca:) 04.02.07, 20:31
            Znacie - "Wole Leppera" w wydaniu bladzi?
            • frau_pranajtis Pewnie, ze wole. Kazdy woli Lepera od platfusa 04.02.07, 20:40
              :-)
              • ofiara.spelniona bladzieńko kochana, nie Kazdy woli Lepera wole 04.02.07, 20:43
                , nie każdy;)

frau_pranajtis napisała:

> :-)
                • frau_pranajtis A ja tam wiem ze kazdy... 04.02.07, 20:47
                  A niedlugo sie przekonamy, kto za Tuskiem - platfuskiem pojdzie jak mu Rokita
                  rozlam partii zrobii.
                  He, he, he...
                  Agent Must?
                  • ofiara.spelniona No wybacz, ja od takiego każdego co wole Leppera 04.02.07, 20:52
                    woli, wolę nawet kaczki dziwaczki->>>niech im ziemia lekką będzie:)
                  • dr.freud Moeze lepiej kupuj tylko po 1 Der Dzennik 04.02.07, 22:30

bo te 5 egzemlarzy wyraźnie ci szkodzi.
        • zablokowany1 Według pewnego nietrzeźwego polityka związanego 04.02.07, 20:47
          z PiS, ktory w pijanym zwidzie chwalił się w sejmowej knajpie za każdy wpis
          płacą 0,1 pln. Jesli wpis jest z podrabianego nicka albo z klona to 0,05 pln.
      • goniacy.pielegniarz Kubica, a tak lubiłem ten sport:( 04.02.07, 20:39
        Gdy Kubica zacznie odnosić poważne sukcesy, to już się boję tego, jak moi
        kochani rodacy, łącznie z tępymi mediami, dostaną histerii i odechce mi się
        oglądania tego pięknego sportu. K..wa, już dwa razy w ciągu ostatnich dwóch dni
        słyszałem, jak jakieś tępaki z TV, mówiąc o naszych sportach "narodowych" obok
        siatkówki i skoków, wymienili... No właśnie. Już mi się niedobrze robi, a
        będzie jeszcze gorzej.
        • frau_pranajtis A co sie dzieje, bo ja w sporcie nie jestem 04.02.07, 20:41
          w ogole zorientowana.
          Dzisiaj przez chwile kibicowalam tym w ciemnych koszulkach bo mi sie pomylily
          bramki. :-)))
          • goniacy.pielegniarz Re: A co sie dzieje, bo ja w sporcie nie jestem 04.02.07, 20:43
            A co ma się dziać?
            • frau_pranajtis Niezadowolony jestes, ze Kubice wymienilam 04.02.07, 20:45
              przeciez ten chlopak dopiero rok temu wyplynal na szersze wody.
              • goniacy.pielegniarz Re: Niezadowolony jestes, ze Kubice wymienilam 04.02.07, 20:50
                frau_pranajtis napisała:

> przeciez ten chlopak dopiero rok temu wyplynal na szersze wody.

Ja się cieszę, że wypłynął i trzymam za niego kciuki. Ale już widzę oczami
                wyobraźni tę ogólnonarodową histerię na jego punkcie. Jeszcze, nie daj Boże,
                kupi F1 jakaś TVP, wsadzą do studia jakichś speców od sportu typu Kurzajewski i
                będzie po zabawie.
                • frau_pranajtis Wylaczysz dzwiek :-))) 04.02.07, 20:57
                  Wlasnie mysle, kto tu jeszcze odniosl sukces....
                  Taka kobitka bez rak wygrala w olimpiadzie paraolimpijczykow. Nie moge sobie
                  przypomniec....
                  • goniacy.pielegniarz A Polactwo też będę mógł wyłączyć??? 04.02.07, 21:00

• frau_pranajtis A co to jest Polactwo? 04.02.07, 21:03

• tornson Infrastruktura sportowa i baza szkoleniowa IVRP 04.02.07, 20:29
      została w około 70% odziedziczona po PRL i w około 30% po IIIRP.
      • ukos Szczególnie te baseny przy byle szkoły 04.02.07, 20:55
        tornson napisał:

> została w około 70% odziedziczona po PRL i w około 30% po IIIRP.

W PRL-u były pewnie na porządku dziennym?
        • tornson A to była mowa sukcesach w piłce wodnej?? 04.02.07, 22:27
          To oświeć mnie bo ja o takowych nie słyszałem.
          A co do hal i stadionów to niemal wszystkie zbudowano za PRLu, IIIRP co najwyżej
          pododawała krzesełka bijąc rekordy Ginesa w zmniejszaniu ich pojemności (zwykle
          po dodaniu krzesełek polski stadion ma 30-40% dawnej pojemności, za Zachodzie i
          Wschodzie liczby te znacznie przekraczają 50%). Ośrodki szkoleniowe też niemal
          wszystkie zbudowane za PRLu.
    • goniacy.pielegniarz Cały Naród idzie w sport. 04.02.07, 20:44
      Ludzie zobaczyli premiera, prezydenta i wicepremiera od edukacji, który
      wygląda, jakby miał się zaraz połamać i postanowili, że będą uprawiać sport.
    • no-surprises Frau, jak Cię 04.02.07, 20:51
      lubię, tak i proszę: świeć przykładem. Nie pisz o byłym panu prezydencie tak,
      jak tutaj. Naprawdę, nie trzeba.
      A co do sukcesów, to sądzę, ze mamy tam u góry Kogoś, kto nam dobrze życzy. I to
      widać :)

PS Słowa poruszają, przykład pociąga.

• frau_pranajtis Re: Frau, jak Cię 04.02.07, 20:54
        Zyczenia nie spelnie, bo inaczej o nim nie moge.
        Poza tym grzecznie wyjasniam, ze to nie moj pomysl.
        On knurem (wlasciwie odyncem) jest od kilkunastu lat.
        Popatrz....
        pl.wikipedia.org/wiki/Polskie_zoo
        • goniacy.pielegniarz Re: Frau, jak Cię 04.02.07, 20:58
          Jarosław i Lech Kaczyńscy - chomiki
    • frau_pranajtis J.Kowalczyk! Jezus Maria. Szlag mnie trafi!!!!! 04.02.07, 20:58
      O Justynie Kowalczyk zapomnialam!
      :-))))
      • goniacy.pielegniarz No popatrz, a wczoraj z Estonią wygraliśmy 4:0 04.02.07, 21:02
        w piłce nożnej. Nawet trener naszej prepr. z nihilistycznej Holandii nie zdołał
        nam przeszkodzić w wygranej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka