twoj.psychiatra Tylko A. Lepper - Pierwszy Mulat 4RP !!! 05.02.07, 18:28 Przystojny, męski i jakże jurny. Kobiety poniewiera, a One podobno to lubią (noo, może nie wszystkie...). Prawdziwy Macho (uwaga - czytać tak, jak się pisze - macho, a nie "maczo"!!) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:29 Fotyga?:))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A propos Sikorskiego: 05.02.07, 18:31 img249.imageshack.us/my.php?image=niedzwiedzjj7.jpg Było słuchać dobrych rad :) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: A propos Sikorskiego: 05.02.07, 18:48 zlosliwa bestia jestes, juz bys przestala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A propos Sikorskiego: 05.02.07, 19:07 manny_ramirez napisał: > zlosliwa bestia jestes, juz bys przestala:))) Bez przesady. To obrazek, który dostałam dawno temu, ale dziś wyjątkowo przypasował. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Gabriel Janowski albo Leszek Bubel 05.02.07, 18:33 podejrzewam, że wkrótce wejdą do rządu Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ech te Twoje podejrzenia elf ... ja o obecnych min 05.02.07, 18:38 istrach. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm A czy na jesieni 2005 podejrzewałabyś... 05.02.07, 18:51 że w rządzie zasiądą Lepper, Giertych, Aumiller czy Macierewicz? :) To czemu nie ma się pojawić przynajmniej Gabriel Janowski (Bubel to może - jeszcze - lekka przesada). A z obecnych - no chyba tylko Wódz może zostać. Czyste ząbki, nowiutkie buciki, zero łupieżu na marynarce, wyśmienita polszczyzna, której zazdroszczą Miodek z Bralczykiem i nawet się schyla do ślinienia damskich łapek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: A czy na jesieni 2005 podejrzewałabyś... 05.02.07, 18:54 Janowskiego znam osobiscie i jest calkiem ok. Nie ocenialbym go po tej calej zgrywie bo tam roznie moglo byc. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:41 To nie moja działka. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:42 goniacy.pielegniarz napisał: > To nie moja działka. > I potem się dziwisz, że Europa ma nas za ciemnogród i zaścianek :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:50 asienka32 napisała: > I potem się dziwisz, że Europa ma nas za ciemnogród i zaścianek :) Cóż, nigdy nie aspirowałem do miana przodującego Europejczyka, więc jakoś to przeżyję i nadal będę uważał, że faceci są brzydcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:53 goniacy.pielegniarz napisał: > asienka32 napisała: > > > > I potem się dziwisz, że Europa ma nas za ciemnogród i zaścianek :) > > Cóż, nigdy nie aspirowałem do miana przodującego Europejczyka, więc jakoś to > przeżyję i nadal będę uważał, że faceci są brzydcy:) Mam dylemat czy dalej pociągnąć temat, bo znów dostaniesz wilczy bilet na Oślą i bedzie na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:54 asienka32 napisała: > Mam dylemat czy dalej pociągnąć temat, bo znów dostaniesz wilczy bilet na Oślą > i bedzie na mnie :) Ryzyko to część życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:58 goniacy.pielegniarz napisał: > asienka32 napisała: > > > > Mam dylemat czy dalej pociągnąć temat, bo znów dostaniesz wilczy bilet na > > Oślą > > i bedzie na mnie :) > > Ryzyko to część życia:) Zawsze możesz wytypować najbardziej sexy minister w rzadzie. W końcu trochę ich tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 19:00 asienka32 napisała: > Zawsze możesz wytypować najbardziej sexy minister w rzadzie. W końcu trochę ich > > tam jest. Raczej żadna nie jest w moim typie:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A mówią, że nie ma brzydkich kobiet :) 05.02.07, 19:07 Powiedziałem tylko, że żadna nie jest w moim typie:) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A mówią, że nie ma brzydkich kobiet :) 05.02.07, 19:17 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Anna_Sobecka.jpg Tu zacytuję mojego ulubionego autora: "Ryzyko to część życia" mój drogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:23 asienka32 napisała: > Tu zacytuję mojego ulubionego autora: "Ryzyko to część życia" mój drogi :))) Kiedyś w radio usłyszałem, że w Polsce mówi się, że nie ma brzydkich kobiet, jest co najwyżej za mało alkoholu. A więc ryzyko to część życia, ale ja bym raczej nie sprawdzał tej teorii w praktyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:29 To Shakin` Dudi kiedyś śpiewał: "Ja wiem, ze nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak..." Ja Ci radzę, skocz lepiej do sklepu to pociągniemy dalej dyskusję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:38 asienka32 napisała: > To Shakin` Dudi kiedyś śpiewał: "Ja wiem, ze nie ma brzydkich kobiet tylko wina > > czasem brak..." > > Ja Ci radzę, skocz lepiej do sklepu to pociągniemy dalej dyskusję :))) Do sklepu nie skoczę, bo właśnie skaczę na piwo z jednym takim brzydalem, którego znam od czasów podstawówki, więc dyskusję dokończymy kiedy indziej. p.s. I żeby była jasność, on też nie jest przodującym Europejczykiem, więc niech nikt sobie niczego nie wyobraża. Zwykły wypad na piwo i nic więcej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:41 W takim razie miłego wieczoru życzę i takiej ilosci piwa, żeby nie było jutro: "Oh Ziuta dlaczego mą dziewczyną stałaś się tej jednej nocy złej ..." Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Połączyć mądrość z urodą to wielka sztuka! 05.02.07, 19:32 I zachować przy tym cnoty wszelakie.... Odpowiedz Link Zgłoś
figaroq Re: Połączyć mądrość z urodą to wielka sztuka! 05.02.07, 19:42 i z honorem umieć wyjść! Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro1 Ciężka sprawa :) 05.02.07, 18:46 Próbując odpowiedzieć na twoje pytanie przywołałem sobie widok miłościwie nam panujących niemotów i aż się przeraziłem. Jakby w Helloween puścić rade ministrów w komplecie na miasto to wróciliby z walizkami cukierków. Oczywiście maski nie byłyby potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
piq jeżeli to są te mordy, od których miały być... 05.02.07, 18:49 ...gorsze czyny Jana Marii, to niemożliwe - nie ma nic gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasibrod Re: Pani Asieńko 05.02.07, 19:40 Jak pani śmie pytać.Wiadomo Prime Minister Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 19:47 > zostaje kto, no kto? Może były Prime na 4 lata w IV RP? img244.imageshack.us/img244/3567/pijusco5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 I Ty Heniu nie wyśledziłeś tego depczac mi na FK 05.02.07, 19:48 po piętach? Oczywiscie Panie Heniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona markizo.de.cos.tam, ja ci n/t a tobie PiSdayko 05.02.07, 19:54 wciąż kiełbie we.. kaczej główce?;) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: markizo.de.cos.tam, ja ci n/t a tobie PiSdayk 05.02.07, 20:27 ofiara.spelniona napisał: > wciąż kiełbie we.. kaczej główce?;) W Twoim wieku Heniu to o PiSdaykach ... sobie jedynie pomarzyć i powspominać mozesz. Inaczej nie staje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona markizo.de.cos.tam, twoje 33-56l, optymizmem 05.02.07, 20:46 nie zawiewa;)..by na temat twego odoru_p(i)siego dosadniej się nie wyrażać;P Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: markizo.de.cos.tam, twoje 33-56l, optymizmem 05.02.07, 20:50 ofiara.spelniona napisał: > nie zawiewa;)..by na temat twego odoru_p(i)siego dosadniej się nie wyrażać;P 34 Powinieneś uzywać słowa hmmm tego no ... wali, ale że dwuznaczne to i kompleksy się uaktywniają :) ps. ale nas zaraz wytną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona PiSz markizo.de.cos.tam, te swoje "34", optymizm 05.02.07, 20:57 dobra rzecz, oj życie, życie nudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: PiSz markizo.de.cos.tam, te swoje "34", optym 05.02.07, 21:03 ofiara.spelniona napisał: > dobra rzecz, oj życie, życie nudne.. No i ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy Henryczku. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona i za PiSdaykę, markizo.de.cos.tam, już się nie 05.02.07, 21:08 obrazisz więcej?;P asienka32 napisała: >..ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: i za PiSdaykę, markizo.de.cos.tam, już się ni 05.02.07, 21:11 ofiara.spelniona napisał: > obrazisz więcej?;P > > asienka32 napisała: > > >..ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy.. W ustach imPOtenta to wręcz jak komplement brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona PiSdayką, markizo.de.cos.tam, na dłużej jeszcze 05.02.07, 21:17 zostajesz mi:P asienka32 napisała: >...to wręcz jak komplement brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona PiSdayką tyś, markizo.de.cos.tam, żabiemu.ogierowi 05.02.07, 21:42 ?:P > asienka32 napisała: > > >...to wręcz jak komplement brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: i za PiSdaykę, markizo.de.cos.tam, już się ni 05.02.07, 21:24 dobrze to Asienko ujelas: teraz juz wiemy, dlaczego on tak pije, ze z roweru spada asienka32 napisała: > ofiara.spelniona napisał: > > > obrazisz więcej?;P > > > > asienka32 napisała: > > > > >..ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy.. > > W ustach imPOtenta to wręcz jak komplement brzmi :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Nie;P, żabi.ogierze, zejdź z markizy, chucherko 05.02.07, 21:31 kacze może nie strzymać natężenia twoich wy(try)PiSków! ps a co na twe, q asce, zapędy Pani Mantysa. sznaucerze.m?;P Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Zaskakujesz mnie, a dlaczego nie twój Lepper?:) 05.02.07, 20:23 img354.imageshack.us/img354/4236/yntelygent4es.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Giertych? To byłoby zbyt banalne :) 05.02.07, 20:25 frau_pranajtis napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re:osobowosc pociagajaca,poprawna , uzyteczna 05.02.07, 20:42 faworyt asienki32 w kaczym rzadzíe to ,,, Sobecka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re:osobowosc pociagajaca,poprawna , uzyteczna 05.02.07, 20:44 karbat napisał: > faworyt asienki32 w kaczym rzadzíe to ,,, Sobecka ;) Moherowy beret /w kolorze lila róż/ wyklucza lesbijskie skłonności. A wiec - to było kulą w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Polski Simon powodzenia, jak Mariola :) 05.02.07, 20:39 asienka32 napisała: A ten Patriota Ci się nie podoba fakty.interia.pl/galerie/fakty/przynosi-pecha/zdjecie,371675,6 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Tylko Ludwik moi drodzy :) 05.02.07, 20:46 manny_ramirez napisał: > Ludwik Rokita?:) Przystojnych Ludwików Ci u nas pod dostatkiem :) Ludwik Olejniczak Ludwik Pawlak Ludwik Schetyna Ludwik ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Mamy pRezydenta sędziego boksierskiego 05.02.07, 20:36 asienka32 napisała: > aje kto, no kto? > fakty.interia.pl/galerie/fakty/przynosi-pecha/zdjecie,371669,2Przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A w temacie wątku? 05.02.07, 20:38 Nie ukrywam, że znajac Twoje gusta zalezy mi wyjątkowo na Twojej opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Lepper jeszcze może :) 05.02.07, 20:40 asienka32 napisała: > Nie ukrywam, że znajac Twoje gusta zalezy mi wyjątkowo na Twojej opinii :) To w temacie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Uuuuu... sprawdziłeś że może? 05.02.07, 20:43 Hummerku, coraz bardziej mnie zaskakujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Za polskim radiem :) 05.02.07, 20:52 asienka32 napisała: www.rmf.pl/au/wsd/snd/gasior20070125.mp3?x=2 www.rmf.pl/au/wsd/snd/gasior20070126.mp3?x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To ty jesteś dobra w te klocki 05.02.07, 21:19 asienka32 napisała: Murzyni cię ostatnio interesowali. Nie dziwię się po tylu latach małżeństwa mała zmiana na duża zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona aska dobra w te klocki..;P 05.02.07, 21:54 , bym się nie wcinał p. hummer, gdyby aśćka westchnieniom żabiego.ogiera nie ulegała..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A propos murzynów to ... 06.02.07, 07:23 Nie przynoszę pracy do domu b/o Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wiedziełem, że nie odpuścisz członków :).. 06.02.07, 10:37 > Nie przynoszę pracy do domu To ty tak tylko w pracy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona No to w kategorii najprzystojniejszy ..Szczygieł, 05.02.07, 20:52 Nowy MON z BMW Kwaczyńskim? Markizo i kawalerem ci jest...jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: No to w kategorii najprzystojniejszy ..Szczyg 05.02.07, 21:18 asieko 32 nie motaj , na widok kazdego kaczysty w kaczym rzadzie dostajesz orgazmu ;) ,,,taka dla ciebie maja sile argumentow ,przekonywania wszak przekladasz cnoty umyslowe nad fizyczne ,to przychodzi z wiekiem kiedys bylo inaczej ,za mlodych pieknych czasow ,,,jaruzelskiego heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Sprostowanie 06.02.07, 21:24 karbat napisał: > asieko 32 nie motaj , na widok kazdego kaczysty w kaczym rzadzie > dostajesz orgazmu ;) ,,,taka dla ciebie maja sile argumentow ,przekonywania > > wszak przekladasz cnoty umyslowe nad fizyczne ,to przychodzi z wiekiem > kiedys bylo inaczej ,za mlodych pieknych czasow ,,,jaruzelskiego heheheh Nie orgazmu tylko ataku śmiechu, nie na widok kaczysty tylko ciebie karbat :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Sprostowanie 06.02.07, 21:27 karbat napisał: > asieko 32 nie motaj , na widok kazdego kaczysty w kaczym rzadzie > dostajesz orgazmu ;) ,,,taka dla ciebie maja sile argumentow ,przekonywania > > wszak przekladasz cnoty umyslowe nad fizyczne ,to przychodzi z wiekiem > kiedys bylo inaczej ,za mlodych pieknych czasow ,,,jaruzelskiego heheheh Nie orgazmu tylko ataku śmiechu i nie na widok kaczysty tylko twój karbat :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 21:46 ja stawiam na ... nie znm się na męskiej urodzie. Ale na fatyge nie postawie, to pewnik "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj ten jest tyż niezły.To ekstraklasa 06.02.07, 05:31 wiadomosci.wp.pl/gid,8689420,img,8712121,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=4 "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ludwik tez odpada, więc zupełnie juz nie wiem... 07.02.07, 17:29 asienka32 napisała: > kto, no kto? > Odpowiedz Link Zgłoś