Dodaj do ulubionych

No to w kategorii najprzystojniejszy minister zost

05.02.07, 18:25
aje kto, no kto?
Obserwuj wątek
    • twoj.psychiatra Tylko A. Lepper - Pierwszy Mulat 4RP !!! 05.02.07, 18:28
      Przystojny, męski i jakże jurny. Kobiety poniewiera, a One podobno to lubią
      (noo, może nie wszystkie...). Prawdziwy Macho (uwaga - czytać tak, jak się
      pisze - macho, a nie "maczo"!!)
    • manny_ramirez Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:29
      Fotyga?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • asienka32 A propos Sikorskiego: 05.02.07, 18:31

img249.imageshack.us/my.php?image=niedzwiedzjj7.jpg
        Było słuchać dobrych rad :)
        • manny_ramirez Re: A propos Sikorskiego: 05.02.07, 18:48
          zlosliwa bestia jestes, juz bys przestala:)))
          • asienka32 Re: A propos Sikorskiego: 05.02.07, 19:07
            manny_ramirez napisał:

> zlosliwa bestia jestes, juz bys przestala:)))

Bez przesady. To obrazek, który dostałam dawno temu, ale dziś wyjątkowo
            przypasował.
    • elfhelm Gabriel Janowski albo Leszek Bubel 05.02.07, 18:33
      podejrzewam, że wkrótce wejdą do rządu
      • asienka32 Ech te Twoje podejrzenia elf ... ja o obecnych min 05.02.07, 18:38
        istrach.
        • elfhelm A czy na jesieni 2005 podejrzewałabyś... 05.02.07, 18:51
          że w rządzie zasiądą Lepper, Giertych, Aumiller czy Macierewicz? :)

To czemu nie ma się pojawić przynajmniej Gabriel Janowski (Bubel to może -
          jeszcze - lekka przesada).

A z obecnych - no chyba tylko Wódz może zostać. Czyste ząbki, nowiutkie buciki,
          zero łupieżu na marynarce, wyśmienita polszczyzna, której zazdroszczą Miodek z
          Bralczykiem i nawet się schyla do ślinienia damskich łapek ;)
          • manny_ramirez Re: A czy na jesieni 2005 podejrzewałabyś... 05.02.07, 18:54
            Janowskiego znam osobiscie i jest calkiem ok. Nie ocenialbym go po tej calej
            zgrywie bo tam roznie moglo byc.
    • goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:41
      To nie moja działka.
      • asienka32 Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:42
        goniacy.pielegniarz napisał:

> To nie moja działka.
        >

I potem się dziwisz, że Europa ma nas za ciemnogród i zaścianek :)
        • goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:50
          asienka32 napisała:

> I potem się dziwisz, że Europa ma nas za ciemnogród i zaścianek :)

Cóż, nigdy nie aspirowałem do miana przodującego Europejczyka, więc jakoś to
          przeżyję i nadal będę uważał, że faceci są brzydcy:)
          • asienka32 Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:53

> asienka32 napisała:
            >
            >
            > > I potem się dziwisz, że Europa ma nas za ciemnogród i zaścianek :)
            >
            > Cóż, nigdy nie aspirowałem do miana przodującego Europejczyka, więc jakoś to
            > przeżyję i nadal będę uważał, że faceci są brzydcy:)

Mam dylemat czy dalej pociągnąć temat, bo znów dostaniesz wilczy bilet na Oślą
            i bedzie na mnie :)
            • goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:54
              asienka32 napisała:

> Mam dylemat czy dalej pociągnąć temat, bo znów dostaniesz wilczy bilet na
              Oślą
              > i bedzie na mnie :)

Ryzyko to część życia:)
              • asienka32 Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 18:58

> asienka32 napisała:
                >
                >
                > > Mam dylemat czy dalej pociągnąć temat, bo znów dostaniesz wilczy bilet na
                >
                > Oślą
                > > i bedzie na mnie :)
                >
                > Ryzyko to część życia:)

Zawsze możesz wytypować najbardziej sexy minister w rzadzie. W końcu trochę ich
                tam jest.
                • goniacy.pielegniarz Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 19:00
                  asienka32 napisała:

> Zawsze możesz wytypować najbardziej sexy minister w rzadzie. W końcu trochę
                  ich
                  >
                  > tam jest.

Raczej żadna nie jest w moim typie:)
                  • asienka32 A mówią, że nie ma brzydkich kobiet :) 05.02.07, 19:04

• goniacy.pielegniarz Re: A mówią, że nie ma brzydkich kobiet :) 05.02.07, 19:07
                      Powiedziałem tylko, że żadna nie jest w moim typie:)
                      • asienka32 Re: A mówią, że nie ma brzydkich kobiet :) 05.02.07, 19:17
                        upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Anna_Sobecka.jpg
                        Tu zacytuję mojego ulubionego autora: "Ryzyko to część życia" mój drogi :)))
                        • goniacy.pielegniarz A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:23
                          asienka32 napisała:

> Tu zacytuję mojego ulubionego autora: "Ryzyko to część życia" mój drogi :)))

Kiedyś w radio usłyszałem, że w Polsce mówi się, że nie ma brzydkich kobiet,
                          jest co najwyżej za mało alkoholu. A więc ryzyko to część życia, ale ja bym
                          raczej nie sprawdzał tej teorii w praktyce:)
                          • asienka32 Re: A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:29
                            To Shakin` Dudi kiedyś śpiewał: "Ja wiem, ze nie ma brzydkich kobiet tylko wina
                            czasem brak..."

Ja Ci radzę, skocz lepiej do sklepu to pociągniemy dalej dyskusję :)))
                            • goniacy.pielegniarz Re: A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:38
                              asienka32 napisała:

> To Shakin` Dudi kiedyś śpiewał: "Ja wiem, ze nie ma brzydkich kobiet tylko
                              wina
                              >
                              > czasem brak..."
                              >
                              > Ja Ci radzę, skocz lepiej do sklepu to pociągniemy dalej dyskusję :)))

Do sklepu nie skoczę, bo właśnie skaczę na piwo z jednym takim brzydalem,
                              którego znam od czasów podstawówki, więc dyskusję dokończymy kiedy indziej.

p.s.
                              I żeby była jasność, on też nie jest przodującym Europejczykiem, więc niech
                              nikt sobie niczego nie wyobraża. Zwykły wypad na piwo i nic więcej:))
                              • asienka32 Re: A propos "nie ma brzydkich kobiet :)" 05.02.07, 19:41
                                W takim razie miłego wieczoru życzę i takiej ilosci piwa, żeby nie było jutro:

"Oh Ziuta dlaczego mą dziewczyną stałaś się tej jednej nocy złej ..."
                        • figaroq Re: Połączyć mądrość z urodą to wielka sztuka! 05.02.07, 19:27
                          n/t
                          • asienka32 Re: Połączyć mądrość z urodą to wielka sztuka! 05.02.07, 19:32
                            I zachować przy tym cnoty wszelakie....
                            • figaroq Re: Połączyć mądrość z urodą to wielka sztuka! 05.02.07, 19:42
                              i z honorem umieć wyjść!
    • hihiro1 Ciężka sprawa :) 05.02.07, 18:46
      Próbując odpowiedzieć na twoje pytanie przywołałem sobie widok miłościwie nam
      panujących niemotów i aż się przeraziłem.

Jakby w Helloween puścić rade ministrów w komplecie na miasto to wróciliby z
      walizkami cukierków. Oczywiście maski nie byłyby potrzebne :)
      • piq jeżeli to są te mordy, od których miały być... 05.02.07, 18:49
        ...gorsze czyny Jana Marii, to niemożliwe - nie ma nic gorszego.
    • kasibrod Re: Pani Asieńko 05.02.07, 19:40
      Jak pani śmie pytać.Wiadomo Prime Minister
    • ofiara.spelniona Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 19:47
      > zostaje kto, no kto?

Może były Prime na 4 lata w IV RP?

img244.imageshack.us/img244/3567/pijusco5.jpg
      • asienka32 I Ty Heniu nie wyśledziłeś tego depczac mi na FK 05.02.07, 19:48
        po piętach?

Oczywiscie Panie Heniu :)
        • ofiara.spelniona markizo.de.cos.tam, ja ci n/t a tobie PiSdayko 05.02.07, 19:54
          wciąż kiełbie we.. kaczej główce?;)
          • asienka32 Re: markizo.de.cos.tam, ja ci n/t a tobie PiSdayk 05.02.07, 20:27
            ofiara.spelniona napisał:

> wciąż kiełbie we.. kaczej główce?;)

W Twoim wieku Heniu to o PiSdaykach ... sobie jedynie pomarzyć i powspominać
            mozesz. Inaczej nie staje :)
            • ofiara.spelniona markizo.de.cos.tam, twoje 33-56l, optymizmem 05.02.07, 20:46
              nie zawiewa;)..by na temat twego odoru_p(i)siego dosadniej się nie wyrażać;P
              • asienka32 Re: markizo.de.cos.tam, twoje 33-56l, optymizmem 05.02.07, 20:50

> nie zawiewa;)..by na temat twego odoru_p(i)siego dosadniej się nie wyrażać;P

34

Powinieneś uzywać słowa hmmm tego no ... wali, ale że dwuznaczne to i kompleksy
                się uaktywniają :)
                ps. ale nas zaraz wytną :)))
                • ofiara.spelniona PiSz markizo.de.cos.tam, te swoje "34", optymizm 05.02.07, 20:57
                  dobra rzecz, oj życie, życie nudne..
                  • asienka32 Re: PiSz markizo.de.cos.tam, te swoje "34", optym 05.02.07, 21:03

> dobra rzecz, oj życie, życie nudne..

No i ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy Henryczku.
                    • ofiara.spelniona i za PiSdaykę, markizo.de.cos.tam, już się nie 05.02.07, 21:08
                      obrazisz więcej?;P

asienka32 napisała:

>..ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy..
                      • asienka32 Re: i za PiSdaykę, markizo.de.cos.tam, już się ni 05.02.07, 21:11

> obrazisz więcej?;P
                        >
                        > asienka32 napisała:
                        >
                        > >..ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy..

W ustach imPOtenta to wręcz jak komplement brzmi :)
                        • ofiara.spelniona PiSdayką, markizo.de.cos.tam, na dłużej jeszcze 05.02.07, 21:17
                          zostajesz mi:P

asienka32 napisała:

>...to wręcz jak komplement brzmi :)
                          • ofiara.spelniona PiSdayką tyś, markizo.de.cos.tam, żabiemu.ogierowi 05.02.07, 21:42
                            ?:P

> asienka32 napisała:
                            >
                            > >...to wręcz jak komplement brzmi :)
                        • silesius.monachijski22 Re: i za PiSdaykę, markizo.de.cos.tam, już się ni 05.02.07, 21:24
                          dobrze to Asienko ujelas: teraz juz wiemy, dlaczego on tak pije, ze z roweru
                          spada

asienka32 napisała:

> ofiara.spelniona napisał:
                          >
                          > > obrazisz więcej?;P
                          > >
                          > > asienka32 napisała:
                          > >
                          > > >..ja jestem optymistycznie nastawiona do obecnej władzy..
                          >
                          > W ustach imPOtenta to wręcz jak komplement brzmi :)
                          >
                          >
                          >
                          • ofiara.spelniona Nie;P, żabi.ogierze, zejdź z markizy, chucherko 05.02.07, 21:31
                            kacze może nie strzymać natężenia twoich wy(try)PiSków!
                            ps
                            a co na twe, q asce, zapędy Pani Mantysa. sznaucerze.m?;P
    • frau_pranajtis Giertych? 05.02.07, 20:20

• ofiara.spelniona Zaskakujesz mnie, a dlaczego nie twój Lepper?:) 05.02.07, 20:23
        img354.imageshack.us/img354/4236/yntelygent4es.jpg
      • asienka32 Re: Giertych? To byłoby zbyt banalne :) 05.02.07, 20:25
        frau_pranajtis napisała:

>
        • karbat Re:osobowosc pociagajaca,poprawna , uzyteczna 05.02.07, 20:42
          faworyt asienki32 w kaczym rzadzíe to ,,, Sobecka ;)
          • asienka32 Re:osobowosc pociagajaca,poprawna , uzyteczna 05.02.07, 20:44
            karbat napisał:

> faworyt asienki32 w kaczym rzadzíe to ,,, Sobecka ;)

Moherowy beret /w kolorze lila róż/ wyklucza lesbijskie skłonności. A wiec - to
            było kulą w płot.
    • asienka32 Tylko Ludwik moi drodzy :) 05.02.07, 20:35

• hummer Polski Simon powodzenia, jak Mariola :) 05.02.07, 20:39
        asienka32 napisała:

A ten Patriota Ci się nie podoba
        fakty.interia.pl/galerie/fakty/przynosi-pecha/zdjecie,371675,6
      • manny_ramirez Re: Tylko Ludwik moi drodzy :) 05.02.07, 20:44
        Ludwik Rokita?:)
        • asienka32 Re: Tylko Ludwik moi drodzy :) 05.02.07, 20:46
          manny_ramirez napisał:

> Ludwik Rokita?:)

Przystojnych Ludwików Ci u nas pod dostatkiem :)
          Ludwik Olejniczak
          Ludwik Pawlak
          Ludwik Schetyna
          Ludwik ... :)))
    • hummer Mamy pRezydenta sędziego boksierskiego 05.02.07, 20:36
      asienka32 napisała:

> aje kto, no kto?
      >

fakty.interia.pl/galerie/fakty/przynosi-pecha/zdjecie,371669,2Przystojny.
      • asienka32 A w temacie wątku? 05.02.07, 20:38
        Nie ukrywam, że znajac Twoje gusta zalezy mi wyjątkowo na Twojej opinii :)
        • hummer Lepper jeszcze może :) 05.02.07, 20:40
          asienka32 napisała:

> Nie ukrywam, że znajac Twoje gusta zalezy mi wyjątkowo na Twojej opinii :)

To w temacie wątku.
          • asienka32 Uuuuu... sprawdziłeś że może? 05.02.07, 20:43
            Hummerku, coraz bardziej mnie zaskakujesz :)
            • hummer Za polskim radiem :) 05.02.07, 20:52
              asienka32 napisała:

www.rmf.pl/au/wsd/snd/gasior20070125.mp3?x=2
              www.rmf.pl/au/wsd/snd/gasior20070126.mp3?x=2
              • asienka32 a coś tak od siebie może? 05.02.07, 21:12

• hummer To ty jesteś dobra w te klocki 05.02.07, 21:19
                  asienka32 napisała:

Murzyni cię ostatnio interesowali. Nie dziwię się po tylu latach małżeństwa mała zmiana na duża zmianę.
                  • ofiara.spelniona aska dobra w te klocki..;P 05.02.07, 21:54
                    , bym się nie wcinał p. hummer, gdyby aśćka westchnieniom żabiego.ogiera
                    nie ulegała..:-)))
                • hummer Jak tam murzyńskie członki 06.02.07, 02:04

• asienka32 A propos murzynów to ... 06.02.07, 07:23
                    Nie przynoszę pracy do domu

b/o
                    • hummer Wiedziełem, że nie odpuścisz członków :).. 06.02.07, 10:37
                      > Nie przynoszę pracy do domu

To ty tak tylko w pracy? :)
    • ofiara.spelniona No to w kategorii najprzystojniejszy ..Szczygieł, 05.02.07, 20:52
      Nowy MON z BMW Kwaczyńskim?
      Markizo i kawalerem ci jest...jeszcze;)
      • karbat Re: No to w kategorii najprzystojniejszy ..Szczyg 05.02.07, 21:18
        asieko 32 nie motaj , na widok kazdego kaczysty w kaczym rzadzie
        dostajesz orgazmu ;) ,,,taka dla ciebie maja sile argumentow ,przekonywania

wszak przekladasz cnoty umyslowe nad fizyczne ,to przychodzi z wiekiem
        kiedys bylo inaczej ,za mlodych pieknych czasow ,,,jaruzelskiego heheheh
        • asienka32 Sprostowanie 06.02.07, 21:24
          karbat napisał:

> asieko 32 nie motaj , na widok kazdego kaczysty w kaczym rzadzie
          > dostajesz orgazmu ;) ,,,taka dla ciebie maja sile argumentow ,przekonywania
          >
          > wszak przekladasz cnoty umyslowe nad fizyczne ,to przychodzi z wiekiem
          > kiedys bylo inaczej ,za mlodych pieknych czasow ,,,jaruzelskiego heheheh

Nie orgazmu tylko ataku śmiechu, nie na widok kaczysty tylko ciebie karbat :)
        • asienka32 Sprostowanie 06.02.07, 21:27
          karbat napisał:

> asieko 32 nie motaj , na widok kazdego kaczysty w kaczym rzadzie
          > dostajesz orgazmu ;) ,,,taka dla ciebie maja sile argumentow ,przekonywania
          >
          > wszak przekladasz cnoty umyslowe nad fizyczne ,to przychodzi z wiekiem
          > kiedys bylo inaczej ,za mlodych pieknych czasow ,,,jaruzelskiego heheheh

Nie orgazmu tylko ataku śmiechu i nie na widok kaczysty tylko twój karbat :)
    • zapijaczonyryj Re: No to w kategorii najprzystojniejszy minister 05.02.07, 21:46
      ja stawiam na ...

nie znm się na męskiej urodzie.
      Ale na fatyge nie postawie, to pewnik

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
    • zapijaczonyryj ten jest tyż niezły.To ekstraklasa 06.02.07, 05:31
      wiadomosci.wp.pl/gid,8689420,img,8712121,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=4

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)
    • asienka32 Ludwik tez odpada, więc zupełnie juz nie wiem... 07.02.07, 17:29
      asienka32 napisała:

> kto, no kto?
      >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka