Dodaj do ulubionych

79% internautów nie słucha Radia Maryja

08.02.07, 11:17
I to jest pocieszające.Prawie 8 Polaków na 10 nie popiera tego jadowitego
radia.Załosne tylko jest to że pośród słuchających mamy członków rządu którzy
traktują jednocześnie tę rozgłośnie jako swoją tubę.Nie jestem za zamknięciem
tej rozgłosni,mam nadzieję że te 21% w końcu zrozumie o co chodzi Rydzykowi
zwanemu ojcem.
Obserwuj wątek
    • qqazz 21% internautów słucha Radia Maryja 08.02.07, 11:34
      Ciekawe które radia maja wiekszą rzeszę słuchaczy, i o ile wiekszą?

pozdrawiam
      • megas2 Re: 21% internautów słucha Radia Maryja 08.02.07, 12:05
        Zetka ma 42%, RMF FM - 41%

www.mediarun.pl/news/id/13295

Radio Maryja ma 7%. Co do tego 21% podanego przez artsg w innym wątku to wziąć
        pod uwagę należy, że podał on łączną liczbę odpowiedzi "Słucham często" i
        "Słucham czasami". W tej chwili suma ta wynosi 18%, z czego 8% to odpowiedzi
        "Słucham często", czyli nawet się zgadza z badaniami Estymatora (zakładając, że
        jego 42% dla Zetki to odpowiedzi typu "Słucham często", czego niestety z
        artykułu dowiedzieć się nie można).
        • artsg Re: 21% internautów słucha Radia Maryja 08.02.07, 12:08
          > Radio Maryja ma 7%. Co do tego 21% podanego przez artsg w innym wątku to wziąć

Weź pod uwagę tych co nie maja internetu (ludzie starsi) i nie głosowali
        • qqazz Re: 21% internautów słucha Radia Maryja 08.02.07, 12:28
          Zetka to zupełnie inna bajka taka Eska dla umiejacych czytać, RMF juz duzo
          lepsze i poważniejsze ale tez dla troche innego słuchacza jezeli juz porównywac
          RM to bardziej z TOKiem czy Trójką.

pozdrawiam
    • 9111951u Re: 79% internautów nie słucha Radia Maryja 08.02.07, 12:20
      nu cuś takiego, kto to słyszał ?
    • pralinka.pralinka Re: Więc o co to biadolenie? 08.02.07, 12:37
      Jeśli tego radia słucha tak niewielki procent ludności, to czemu tyle biadolenia
      na ten temat? Czyżby ludzie mieli słuchać tylko jednej rozgłośni? I po co się
      martwić o to, co rozumie 21% ludzi a czego nie? Jeśli coś jest jadowite, to się
      wyłącza. Dla mnie ostatnio tvn24 stało się zbyt jadowite, więc się przełączyłam
      na 3-kę, ale jak ktoś nadal woli tvn24, to mnie nic do tego.
    • w11mil zapytaj pana od statystyki na czym polega błąd w 08.02.07, 12:41
      Twoim wnioskowaniu

alistair-p napisał:
      >79% internautów nie słucha Radia Maryja
      > I to jest pocieszające.Prawie 8 Polaków na 10 nie popiera tego jadowitego
      • janbezziemi Re: zapytaj pana od statystyki na czym polega błą 08.02.07, 13:08
        Błąd jest - bo ilu mamy wśród Polakow internautów? 30-40 proc.? Ja o RM juz nie
        piszę, po prostu nie słucham, czasem rzucę okiem na TV TRWAM, ale jak widzę
        Nowaka dwojga imion, to zaraz skaczę na erotyczny film na "zonę
        europa"(dawna "europa.europa"). A za tego filmami - dodam -nie przepadam, bo
        nudne jak flaki z olejem.
        • qqazz Re: zapytaj pana od statystyki na czym polega błą 08.02.07, 17:15
          janbezziemi napisał:
          ....to zaraz skaczę na erotyczny film na "zonę
          > europa"(dawna "europa.europa"). A za tego filmami - dodam -nie przepadam, bo
          > nudne jak flaki z olejem.

Jak nie przepadasz to czemu na nie przełączasz? Czyzbys miał tylko 2 kanały w
          TV?

pozdrawiam:)
      • silwuple Re: zapytaj pana od statystyki na czym polega błą 08.02.07, 13:08
        Czy słuchanie jakiegoś radia jest równoznaczne z podzielaniem wygłaszanych tam
        opinii.Są badania na temat zaufania do stacji radiowych,ale tu w nie nikt nie
        uwierzy;)).
        • ddb2 Re: zapytaj pana od statystyki na czym polega błą 08.02.07, 17:11
          Moja mama i jej kolezanki sluchaja RM, aby, jak mowia, trzymac reke na pulsie.
          Nie cierpia Rydza i ostro komentuja glupoty, ktore leca na antenie. Do jakiej
          kategorii je zakwalifikowac?
    • majka229 bo ciekawsze są rozmowy wpokojach np w skype 08.02.07, 17:40
      fajniej lkudzie tam gadają Rydzyk się już skończył to cos takiego jak komunizm tam czerwona ideologia a tu czarna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka