Dodaj do ulubionych

A ja wam powiem!

08.02.07, 21:14
Maluczko,a wezme te swoie mietłe i mimo wieku w cholere stąd odfrune.Ja juz mam zwyczajnie dosc wszystkiego.Ja chce te swoje iles tam ostatnich lat przezyc normalnie i w normnalnym kraju!
Czy ja mam zbyt wygorowane chcenie?
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 21:29
      OK,wiem,wygorowane.
      Czekam na odpowiedz w stylu : Wal sie stara dupo i spadaj na .....
      • asso1 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 21:38
        Żadne wygórowane. Normalne. Tyle, że TU praktycznie nieosiągalne. Ale gdzie
        wyjechać? Zresztą. gdzie to by się znalazło. Ale za co? Gdybym miał pół tych
        lat które mam a jeszcze lepiej ćwierć to już by mnie tu nie było!
        Ale pomarzyć zawsze warto. Pozdrawiam Cię, marzycielko!
      • lumpior Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 21:39
        Wandeczko!-43 to lata,czy rok urodzenia.Piszesz >wal sie < to chyba nie jest
        tak zle.
        • wanda43 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 21:45
          eee,uuu, ten tego...
          te 43 to tylko numerek co mi dali przy rejestracji.
          W rzeczywistosci to ja jestem rocznik 1952 i za pierwsze imieniny miesiaca mam urodziny.
          O w morde jeza!ale sie odkryłam.Jestem siostra sisters Jacka Kuronia i teraz to dopiero bede miec przechlapane.
          • ofiara.spelniona Łał!, Pani Wando, Młódko Ty moja:-)))) 08.02.07, 22:05
            >...rocznik 1952
            • wanda43 Re: Łał!, Pani Wando, Młódko Ty moja:-)))) 08.02.07, 22:09
              :-))))))
              stara d... jestem niestety z calkiem mlodym dzieckiem hehe
              • ofiara.spelniona Re: Łał!, Pani Wando, Młódko Ty moja:-)))) 08.02.07, 22:28
                :P
                Śliczne, aczkolwiek(znajomek tak gada;) całkiem mój młody(26) i nieco b.
                pyskata(~19) i mnie się całkiem młodymi jeszcze zdają..:P
      • porannakawa Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 21:51
        wanda43 napisała:

> OK,wiem,wygorowane.
        > Czekam na odpowiedz w stylu : Wal sie stara dupo i spadaj na .....
        >
        Wandeczko - trzeba po prostu robić swoje.
        Za Gomułki też było ciężko, bieda aż piszczała, kołchoźniki nadawały a popatrz!
        Przeżyliśmy i doczekaliśmy. Mój tata nie doczekał choć zawsze ich wyzywał od
        złodzieji korony polskiej.
        Kaczyńscy każdego dnia mogą się wykopyrtnąć z powodów naturalnych.
        Popatrz na nich - otyłe, napompowane tłuszczem i cukrem nieruchawe kluchy. Nie
        dbają o siebie, z ich otoczenia także nik o nich nie dba. To jest kwestia
        najbliższego czasu - albo zawał albo porażenie spowodowane wylewem.
        Popatrz na niezborność Kaczyńskiego Mniej Ważnego Lecha - jak ustawiany jest we
        właściwym kierunku i potem lekko popychany gdy czas aby iść naprzód. Jeszcze trochę!
        Włączas rano komputer a witryny w czarno-białym kolorze.
    • arent5 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 21:40
      eee Wanda ,nie pękaj.
      zobaczysz jaka będzie frajda jak zobaczymy kiedyś w tv konusów i ich pomagierów
      jak ich prowadzają w świetle fleszy przed trybunały. wszystko mija nawet
      najdłuższa żmija :)

--
      interwencja.interia.pl/news?inf=868546
    • antithesis pomysl o tych, ktorzy juz wyjechali bo 08.02.07, 21:53
      padali z glodu w kapitalistycznej mafiokracji stworzonej po 1989 r. w IIIRP. Ty
      chcesz wyjechac z absmaku, ani musieli z nedzy.
    • ab_extra Nie lubię histeryczek :/ 08.02.07, 21:57

• ofiara.spelniona I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wando;) 08.02.07, 22:00
      ..sie te pare latek przeżyło, tu i ówdzie sól lizało,
      i jeszcze tak nie było, by takich dwóch jak ten 1w2 zdołali mnie z Polski pogonić!
      Gdyby wziąć pod uwagę cykle władań takich różnych...
      vide: 1956; 1970; 1980; 2005..
      sądzę, że głąbów wielu Krajem rządziło, a Polska Jedna dla Normalnych Polaków!

ps
      i sądzę, że mój pierworodny wróci do Nas z GB kiedyś, by Polska Normalną stać
      się mogła w przyszłości.
      • wanda43 Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:06
        Wie Pan, Panie.....
        jestem w nerwach,moze to babska histeria,bo ten...../Pan sie domysla kto/cholera jedna polecial i nie wiem,czy tu wroci.Mam nadzieje,ze tym razem wroci,ale....
        A jak zostanie?To ja stare drzewo co?
        A szlak by ich trafil,tych politykow,oni sobie zabawe robia,a dla nas dramaty!
        • lumpior Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:12
          Mysle ze twoj osobisty diabel bardzo by mnie polubil.Nie stawiam zadnych waru-
          nkow wstepnych!
          • wanda43 Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:16
            lumpior!!!
            to zabrzialo jak propozycja!!!!
            • lumpior Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:20
              Twoja inteligencja jest genialna!
              • wanda43 Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:24
                Alez mam rwanie, w morde jeza, jak u dentysty...:-))))
          • ofiara.spelniona Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:35
            lumpior, od Pani Wandy z daleka lub jak wolisz - "Wandy za młodzieńca" nie Damy!
            :-))))
            • lumpior Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:44
              Ofiaro spelniona-Wanda spojrzawszy na Twoja sygnaturke,rozpoznaje,byc moze
              Ciebie.Nie masz szans!
              • ofiara.spelniona Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:54
                lumpior, co Ty możesz wiedzieć o Karmi?;P
                • ewa8a Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 23:03
                  Lumior ma rację - rower nie każdemu może zaimponować. Proponuję wstawić w
                  sygnaturkę jakiegoś mercedesa, od razu szanse wzrosną.
                  • ofiara.spelniona Ewo,....Brutusie....:-))) 08.02.07, 23:12
                    ewa8a napisała:

> lumpior ma rację...;P
                    • ewa8a Re: Ewo,....Brutusie....:-))) 08.02.07, 23:18
                      Rower w kiepskim stanie, a i nazwisko niezbyt ciekawe. Nic tylko siąść i
                      wypłakać wszystkie łzy na widok takiego zalotnika.
                  • wanda43 Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 23:16
                    Ewunia,slonko!,czy merol,czy rower,to nie wazne.Liczy sie technika jazdy!

No!z wyjatkiem skody i jej obslugi.
                    • ewa8a Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 23:20
                      Oj, technikę jazdy na tym rowerze to on rzeczywiście ma niezwykłą.
                    • ofiara.spelniona P. Wando, czy P. Ewie8a, skądinąd "Zielonej", 08.02.07, 23:42
                      cosik w nosek ukąsiło dziś, czy może zdołowana kaczą dominacją dziś?;P
                      • wanda43 Re: P. Wando, czy P. Ewie8a, skądinąd "Zielonej", 08.02.07, 23:49
                        Jak p.Ewa ma cokolwiek z Zieloną,to ja p.Ewie wszystko wybaczam.
                        Sentyment taki mam z dziecinstwa.:-)))))
                        • ofiara.spelniona Cóż P. Wando, P. Ewę8a, skądinąd od d. "Zieloną" 09.02.07, 00:02
                          musiały moje niazamierzone zmiany nick'ów zwieść;P

...
                          ja p.Ewie wszystko wybaczam.;D
                          • ewa8a Re: Cóż P. Wando, P. Ewę8a, skądinąd od d. "Ziel 09.02.07, 00:06
                            Żartuję przecież Panie Sraczyński. Rower pierwsza klasa !
        • ofiara.spelniona Re: I ja powiem, co n/t do powiedzenia mam , p.Wa 08.02.07, 22:18
          'Spoko' bym zalecał, na początek boli nieco, z czasemm zaś świadomość, że co
          najgorsze_kacze w normalnym kraju przeżyje, pozwala jakoś 'tym czasem' IV-tą RP
          przetrzymać:-)

ps
          sądzę, że P. 'chudzinka' również wróci do Nas kiedyś, by Polska Normalną stać
          się mogła w przyszłości?:)
    • pla_cebo Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 22:09
      Nie. Twoja mafia w Szczecinie niedlugo zakonczy dzialalnosc. I zakonczy ja w
      calym kraju. Wnuki Stalina maja skaze generalna, kradna wszystko co jest pod reka:)
      • wanda43 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 22:14
        Moja?
        W Szczecinie?
        No w morde jeza, to ja ta mafią tak zaocznie?
        Alez jestem zdolna baba!!!!
        • camille_pissarro Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 22:55
          Dla uproszczenie powiedzmy, ze chodzi "czerwona mafie" ata powinna Ci byc juz
          bardziej znana ;))
          • wanda43 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 23:06
            eee,uuu,no nie calkiem!
            Mafia is mafia.A czarna czy czerwona?
            Cóż za różnica?
            • camille_pissarro Re: A ja wam powiem! 09.02.07, 00:02
              Ja o czarnej nie słyszałem ;)) , która masz na myśli ? Cosa nostra ?
    • adalberto3 Gdzie jest problem ? 08.02.07, 23:23
      Jezeli sama potrafisz sobie oplacic dach nad glowa, wikt i opierunek to nie ma
      problemu. To zawsze bylo mozliwe ! Nawet bez Unii !
      Polecam Prowansje w okresie kwitnienia lawendy !
      • wanda43 Re: Gdzie jest problem ? 08.02.07, 23:29
        Adalberto,amore mio,a z mężem mozna?
        • adalberto3 Re: Gdzie jest problem ? ... Pewnie, ze tak. 08.02.07, 23:31
          Jezeli mozesz go utrzymac.
          • wanda43 Re: Gdzie jest problem ? ... Pewnie, ze tak. 08.02.07, 23:43
            No! Ba! Trzymam.
            Od 36 lat.
    • mysz_polna5 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 23:48
      wanda43 napisała:

> Maluczko,a wezme te swoie mietłe i mimo wieku w cholere stąd odfrune.Ja juz
      mam
      > zwyczajnie dosc wszystkiego.Ja chce te swoje iles tam ostatnich lat przezyc
      no
      > rmalnie i w normnalnym kraju!
      > Czy ja mam zbyt wygorowane chcenie?

55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

Dostajesz kopa na rozped: bye, bye!

• ofiara.spelniona A ja ci powiem 5ta, spie'rd'a'laj w podskokach 08.02.07, 23:53
        q kaziowi - "Co to Prezydętem Warszawy zostnł".
        Ho! Ho!
      • wanda43 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 23:54
        Mysza!!!
        Ty mnie jeszcze nie kop.On jednak wraca.Tym razem jeszcze.
        Eeee,a potem,eeee,ja sie boje samolotow i latania,eeee....
      • mysz_polna5 Re: A ja wam powiem! 08.02.07, 23:55
        • mysz_polna5 No to kiedy Wandeczko kochana, odlatujesz? 09.02.07, 00:03
          Beda stala na plycie lotniska i machala ci lapka na pozegnanie!
          A druga tissue, ocierala lzawiace oczeta. Ha!
          Zegnaj i dodam nieskromnie. Czas najwyzszy nadszedl:)))))))))))))))))))))))))!
          Czy masz wiecej ~ takich jak ty, chetnych do wyjazdu z toba? Co?

Ps. Sojuz nie przyjmuje z Polski. A to feler, zalkal seler:))))))))))))))))))
      • ave.duce A kiedy mysz_polna5 wróca na łono Kaczystanu, 08.02.07, 23:55
        swej umiłowanej, acz wciąż wyimaginowanej IV RPiSpolitej?

;)
    • mysz_polna5 Wandziu! 09.02.07, 00:36
      Bede stala, lkala i machala lapka!
      Tylko powiedz kiedy wyjezdzasz? No lu ... wal smialo!
      • ave.duce Re: Myszo! A ja chętnie powitam cię w Kaczystanie! 09.02.07, 08:13
        mysz_polna5 napisała:

> Bede stala, lkala i machala lapka!
        > Tylko powiedz kiedy wyjezdzasz? No lu ... wal smialo!

Będę stała, łkała i machała wiązanką.
        Tylko powiedz, kiedy przyjeżdżasz? przylatujesz? przypływasz?
        No lu... wal śmiało!

;)
    • silesius.monachijski22 A lec, lec! Tylko, zeby Ci paliwa nie zabraklo 09.02.07, 08:15
      wanda43 napisała:

> Maluczko,a wezme te swoie mietłe i mimo wieku w cholere stąd odfrune.Ja juz
      mam
      > zwyczajnie dosc wszystkiego.Ja chce te swoje iles tam ostatnich lat przezyc
      no
      > rmalnie i w normnalnym kraju!
      > Czy ja mam zbyt wygorowane chcenie?
      • dziad_na_baby Re: A lec, lec! Tylko, zeby Ci paliwa nie zabrakl 09.02.07, 09:51
        Cześć Ślązak.
        Ja ci już dawno wybaczył.
        A ty ze mnom godoć jeszcze żeś nie raczył.
    • 123i321 to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dziennikarzy 09.02.07, 08:17
      czy z planami rozmieszcenia przez naszych "sojusznikow i przyjaciol" tarcz
      zaglady w Polsce?
      • wanda43 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 08:47
        To tez,ale generalnie to ja mam dosc tych lustracji,tych opluwan,bufonady,fanfaronady,pokropkow,ponuractwa i wogole calej tej zatechlej atmosfery.I jeszcze biurokracji,niekompetencji,glupoty i traktowania ludzi jak glupie maszynki do glosowania i stado debili.
        Ja chce zeby bylo sympatycznie,zyczliwie,zeby bylo normalnie.NORMALNIE!
        • 123i321 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 08:53
          Ja chce tego samego ale wiem, ze to niemozliwe w kraju zbudowanym na wielkim
          przekrecie i zlodziejstwie i odczlowieczeniu milionow Polakow nedza. Przez ten
          kraj musi najpierw przejsc rewolucja, potem moze byc normalnie jak w
          Prowansji:)
          • ave.duce Re: Naiwny ? 09.02.07, 09:00
            Rewolucja moralna (o "innych" nawet nie wspomnę...) w wykonaniu "Czystego Dobra":

1. wicepremier Lepper
            2. taśmy Beger
            3. latanie pRezydenta rządowym samolotem "w te i we wte".

etc., etc., etc.

Przykłady można mnożyć.
            • dziad_na_baby Re: Naiwny ? 09.02.07, 09:49
              "Być może", "Być może",
              ale Ty już wdrapałaś się na afisz.
              Czas zmienić repertuar.
              Nie potrafisz ?
        • ddb2 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 09:03
          Wanda 43 napisala:
          Ja chce zeby bylo sympatycznie,zyczliwie,zeby bylo normalnie.NORMALNIE!

Teraz to juz bedzie calkiem normalnie. Kaczynski sprytniejszy mianowal Dorna na
          swego, tu uwaga! REALNEGO SUPERZASTEPCE.
          Gdzies to kiedys slyszalam juz. To chyba bylo w programie "60 minut na
          godzine", w audycjach M. Wolskiego.
          • wanda43 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 09:45
            Tu juz chyba nigdy nie bedzie normalnie.Mysle,ze nastepny 1980 bedzie musial byc krwawy i straszny. Moze wowczas zamiast popłuczyn czy 3 garnituru,wybierzemy normalność.
            • 123i321 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 20:11
              Nigdy nie bedzie normalnie w kraju o wielkiej polaryzacji ekpnomicznej, ktora
              nie wynikla z roznic talentow czy pracowitosci, ale glownie z roznic w
              dostepine do zlobu, czyli z korupcji, mafijnosci, zlodziejstwa. Tylko w miare
              egalitarne spoleczenstwa sa normalne i to tyczy zarowno bogatych jak i
              biendych. Rewolucja pewnie musi byc krwawa, zeby odebrac zlodziejom ukradziony
              majatek i zaprowadzc nowy sprawiedliwy system, bo zlodzieje po dobroci nigdy
              nie oddadza tego co ukradli.
        • mysz_polna5 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 12:19
          wanda43 napisała:

> To tez,ale generalnie to ja mam dosc tych lustracji,tych
          opluwan,bufonady,fanfa
          > ronady,pokropkow,ponuractwa i wogole calej tej zatechlej atmosfery.I jeszcze
          bi
          > urokracji,niekompetencji,glupoty i traktowania ludzi jak glupie maszynki do
          glo
          > sowania i stado debili.
          > Ja chce zeby bylo sympatycznie,zyczliwie,zeby bylo normalnie.NORMALNIE!

55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

Bajkopisarka sie znalazla. A ja chce, zeby tacy ludzie jak ty, co nie potrafia
          dostosowac sie do istniejacej rzeczywistosci, bo wyszukuja w niej tylko ciemne
          strony, a od jasnej dostaja ocznego porazenia ... wreszcie opuscili ten kraj, i
          przestali macic! Jedz do cholery ... razem z popaprancami twojego pokroju.

I chocbyscie nie wiem jak wyli ... lustracja trwa!
          • wanda43 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 12:31
            A mnie to wisi.Mogą sobie mnie lustrowac do usranej smierci.Az do praprapra dziadka biskupa hihi
          • dziad_na_baby Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 13:28
            Też jestem Piątko tego zdania.
            Alarm nie tylko dla Miasta Warszawy,
            ale nawet tam, gdzie psy d.upami szczekają,
            niech T R W A
            • ddb2 Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 14:41

I chocbyscie nie wiem jak wyli ... lustracja trwa!

Wylacznie.
              • karbat Re: to w zwiazku z zapwiedziana lustracja dzienni 09.02.07, 20:36
                zlustrowac dziennikarzy ,oni przyczyna wszystkich nieszczesc i wszelkiego zla w
                kraju - kacza sraczka .
                kaczki dzis zrodlem dyletamtyzmu , populizmu ,bija piane ,nierozwiazane
                problemy kraju pozostawia nastepca .

mina dwa pokolenia ,bedzie lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka