artsg 22.02.07, 16:12 Wyszło szydło z worka. Celowo kupił działkę żeby blokować inwestycję i jeszcze na tym zarobić!!!!!! www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3938853.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg [...] 22.02.07, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Wystarczylo kilka godzin pracy CBA 22.02.07, 16:21 ale przecie jak nie będzie droga szła przez jego działkę to on nie zarobi... z drugiej strony warto zadać pytanie kto z Augustowa i Białegostoku kupił tam działki. bo ja fajne rzeczy od rodowitej augustowianki słyszałęm...:) coś CBA znajdzie i będzie syfik malutki. jeśli oczywiście plotki są prawdziwe.. atb Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Wystarczylo kilka godzin pracy CBA 22.02.07, 16:22 swansea napisał: > ale przecie jak nie będzie droga szła przez jego działkę to on nie zarobi... > > z drugiej strony warto zadać pytanie kto z Augustowa i Białegostoku kupił tam > działki. bo ja fajne rzeczy od rodowitej augustowianki słyszałęm...:) > > coś CBA znajdzie i będzie syfik malutki. jeśli oczywiście plotki są prawdziwe.. > > atb Czyli nie chodzi o żadną przyrodę!!!! tylko o kasę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Wystarczylo kilka godzin pracy CBA 22.02.07, 16:24 a o co miało tam chodzić???? :) atb Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Wystarczylo kilka godzin pracy CBA 22.02.07, 16:24 swansea napisał: > a o co miało tam chodzić???? :) > > atb Mogli chociaz pozory zachowac do końca Odpowiedz Link Zgłoś
pandada [...] 22.02.07, 17:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 ale zrobili pisiorow... :) gdzie byl genialny 22.02.07, 17:01 strateg ? ... takie pisiory przeciez madre sa i szprytne, maja za soba caly aparat panstwa.. a tu d... Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Niewykluczone, że to właśnie ekolodzy ściągnęli.. 22.02.07, 20:46 ...tam CBA; ktoś z protestujących powiedział właśnie w tv, że - jako właściciel działki na planowanej trasie - nie dostał przed rozpoczęciem budowy stosownych powiadomień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Gdzie są forumoekoterroryści?????? 22.02.07, 16:27 artsg napisał: > Wyszło szydło z worka. Celowo kupił działkę żeby blokować inwestycję i jeszcze > na tym zarobić!!!!!! > > www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3938853.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Rozumiesz to, co PiSzesz, wykształCIOŁKU ? 22.02.07, 16:41 Odpocznij sobie, bo się zmęczyłeś najwyraźniej. Myślenie ci nie służy >>> coraz większe bzdury wyPiSujesz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Rozumiesz to, co PiSzesz, wykształCIOŁKU ? 22.02.07, 16:43 ave.duce napisała: > Odpocznij sobie, bo się zmęczyłeś najwyraźniej. > Myślenie ci nie służy >>> coraz większe bzdury wyPiSujesz. > > ;) Heh :) Powinien się z Giwi zaprzyjaźnić, żeby szybko kasowała wątki, które zakłada i w których się błyskawicznie błaźni :) A ponieważ nie potrafi się zaprzyjaźnić z nikim, to dowody jego gOOpoty są rozsiane po forum, jak rodzynki w dobrym makowcu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Rozumiesz to, co PiSzesz, wykształCIOŁKU ? 22.02.07, 16:47 Z tych jego mątków można byłoby stworzyć nową "Księgę ... P(i)Sujskiego ...Nonsensu". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Rozumiesz to, co PiSzesz, wykształCIOŁKU ? 22.02.07, 17:41 ave.duce napisała: > Z tych jego mątków można byłoby stworzyć nową > "Księgę ... P(i)Sujskiego ...Nonsensu". > > ;) Pure Nonsensu chyba :) Ale i tak podtrzymuję tezę sprzed kilku miesięcy, że Artsg jest tak naprawdę działaczem PO wysłanym na odcinek ośmieszania PiSu :) Jest w tym genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Gdzie jest forumowy wykształCIOŁEK?????? 22.02.07, 17:54 Podwinął ogonek i uciekł? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No. kupił aż 140 metrów kwadratowych 22.02.07, 16:27 "- Nie są to jakieś wielkie tereny, ja sam jako jeden z większych udziałowców kupiłem 140 metrów kwadratowych (zapłaciłem za to 2 tys. zł w grudniu 2006 r.), ale pozwala nam to odwoływać się od pozwolenia na budowę - tłumaczy Adam Wajrak. - Co więcej, jako tzw. strony w postępowaniu będziemy mieli łatwiejszy dostęp do dokumentów. Gdy tylko sprawa zakończy się pozytywnie, nasze "metry" przekażemy na jakiś szlachetny cel. Gdyby jednak okazało się, że nie dojdzie do pozytywnego rozwiązania to nasze metry podzielimy i obdarujemy nimi wiele znanych osób, o których wywłaszczenie będzie musiał postarać się inwestor." jesteś złym człowiekiem, artsg Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: No. kupił aż 140 metrów kwadratowych 22.02.07, 16:29 woda.woda napisała: > "- Nie są to jakieś wielkie tereny, ja sam jako jeden z większych udziałowców > kupiłem 140 metrów kwadratowych (zapłaciłem za to 2 tys. zł w grudniu 2006 r.), > > ale pozwala nam to odwoływać się od pozwolenia na budowę - tłumaczy Adam > Wajrak. - Co więcej, jako tzw. strony w postępowaniu będziemy mieli łatwiejszy > dostęp do dokumentów. Gdy tylko sprawa zakończy się pozytywnie, nasze "metry" > przekażemy na jakiś szlachetny cel. > > Gdyby jednak okazało się, że nie dojdzie do pozytywnego rozwiązania to nasze > metry podzielimy i obdarujemy nimi wiele znanych osób, o których wywłaszczenie > będzie musiał postarać się inwestor." > > jesteś złym człowiekiem, artsg I takie piękne ideały walki o przyrodę legły w błocie! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Z czego wysnułeś ten wniosek ? 22.02.07, 17:09 artsg napisał: > I takie piękne ideały walki o przyrodę legły w błocie! Na pewno nie z postu wody.wody. Z szarej sieci, która oplata coraz mocniej kaczystów & koŁalicjantów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: No. kupił aż 140 metrów kwadratowych 22.02.07, 16:31 woda.woda napisała: > "- Nie są to jakieś wielkie tereny, ja sam jako jeden z większych udziałowców > kupiłem 140 metrów kwadratowych (zapłaciłem za to 2 tys. zł w grudniu 2006 r.), > > ale pozwala nam to odwoływać się od pozwolenia na budowę - tłumaczy Adam > Wajrak. - Co więcej, jako tzw. strony w postępowaniu będziemy mieli łatwiejszy > dostęp do dokumentów. Gdy tylko sprawa zakończy się pozytywnie, nasze "metry" > przekażemy na jakiś szlachetny cel. > > Gdyby jednak okazało się, że nie dojdzie do pozytywnego rozwiązania to nasze > metry podzielimy i obdarujemy nimi wiele znanych osób, o których wywłaszczenie > będzie musiał postarać się inwestor." > > jesteś złym człowiekiem, artsg E tam. On gOOpi jest i tyle :)))) A Wajrakowi i reszcie - szapo ba za fortel godny Zagłoby! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No. kupił aż 140 metrów kwadratowych 22.02.07, 16:32 > E tam. On gOOpi jest i tyle :)))) Jedno nie wyklucza drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: No. kupił aż 140 metrów kwadratowych 22.02.07, 16:38 woda.woda napisała: > > E tam. On gOOpi jest i tyle :)))) > > Jedno nie wyklucza drugiego. Często upośledzenie umysłowe jest okolicznością łagodzącą w sądzie. Bądź litościwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: No. kupił aż 140 metrów kwadratowych 22.02.07, 16:39 woda.woda napisała: > > jesteś złym człowiekiem, artsg To dla niego komplement. Nazwijmy rzecz po imieniu: to wyjątkowa menda. Typowy pisowiec, Dalibóg, nie spotkałem żadnego w miarę normalnego pisowca. Zapiekły w nienawiści do innych, zawistny, łgarz... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wajrak to spekulant ziemią!!!!!!!!!! 22.02.07, 16:30 artsg napisał: > Wyszło szydło z worka. Celowo kupił działkę żeby blokować inwestycję i jeszcze > na tym zarobić!!!!!! > > www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3938853.html Hehe :) WykształCIOŁEK znowu nie kuma o co biega :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Wajrak to spekulant ziemią!!!!!!!!!! 22.02.07, 16:30 Może i kuma, ale poniewaz jest złym człowiekiem, kręci go opluwanie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: znowu nie kuma o co biega 22.02.07, 16:32 A czego wymagasz od zwolennika PIS-u ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg To teraz redaktorzyny z GW nie maja się po co 22.02.07, 16:34 jeździć do Augustowa Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Powtórka na pamiątkę > nie sil się, wykształCIOŁKU 22.02.07, 16:44 Chamstwo z ciebie wyłazi i tyle. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: W związku z czym to naPiSałeś, wykształCIOŁKU 22.02.07, 16:40 W związku z niczym. Musiał coś naPiSkać, żeby wyjść honorowo z idiotyzmu, który sieknął :))))))))))) Jak przeważnie zresztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: znowu nie kuma o co biega 22.02.07, 16:37 pisuarro napisał: > A czego wymagasz od zwolennika PIS-u ? ;) Już niczego czytając wpisy artsga i kilku innych wykształCIOŁKÓW :) Ale - jeśli prawdą jest to, co jest na końcu tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57781574&a=57818873 to artsg jest zwolennikiem Cimoszewicza :))) Chyba powinien sobie w łeb honorowo strzelić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: artsg to wykształCIOŁEK do potęgi >>> nic 22.02.07, 16:34 nie kuma! NUL, ZIOBRO! O tych działkach wiadomo nie od dzisiaj! A CBA kiedy się zajęło tą sprawą, wykształCIOŁKU? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia a wiesz, co to znaczy spekulant? 22.02.07, 16:48 wywindował cene i sprzedał z zyskiem? chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a wiesz, co to znaczy spekulant? 22.02.07, 16:58 zaba_pelagia napisała: > wywindował cene i sprzedał z zyskiem? > chyba nie > Zabo_pelagio! Ten wykształCIOŁEK nawet nie może się zdecydować, czy Dolina Rospudy jest czy nie jest cennym obszarem. Raz twierdzi tak, raz - śmak! A ty takie trudne pytanie zadałaś. Załamie się, chłopina, do reszty! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: i kułak. i ma żonę Hiszpankę 22.02.07, 16:55 PS jakim cuderm działki na których od lat 15 planowano przeprowadzić drogę tydzień temu były nadal w sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: i kułak. i ma żonę Hiszpankę 22.02.07, 16:59 ups, 2 miesiace temu (w grudniu 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Ja też mój berecik przed Wajrakiem chylę. 22.02.07, 17:57 Fortel zaiste godny Zagłoby. Nie zmorze go nawet pomówienie o spekulację ziemią. Słyszałam, ze w Stanach Zjednoczonych spotyka się, ze obywatel ten czy ów wykupuje działki cenne przyrodniczo z przeznaczeniem na tereny parku czy rezerwatu. Nigdy tego nie sprawdzałam. Ktos mi o tym opowiadał, kto był w Stanach. Nawet mi chodziło po glowie, zeby zaproponowac obywatelską zrzutke i wykupic cala dolinę... na pierwszy obywatelski rezerwat przyrody. "Zachwaszczone łąki" nie są drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Krew na rękach to mają władze 22.02.07, 20:20 Augustowa, które nie były w stanie przez ostatnie kilkanaście lat zainstalować instalacji świetlnej i wybudować kładek dla pieszych, wykształCIOŁKU, więc przestań chrzanić bez sensu, tylko weź się do roboty i zacznij naciskać na burmistrza Augustowa, żeby to nadrobił, bo będziesz miał krew dzieci augustowskich na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Krew na rękach to mają władze 22.02.07, 20:54 wiewiorzasta napisała: > bo będziesz miał krew dzieci augustowskich na rękach. On ma krew na rękach augustowskich dzieci !!! :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wajrak bedzie miał krew na rekach Augustowski 22.02.07, 20:38 A ty pomnik w Kozlowce.Postawia cie tam jako bojownika o kase komuszkow ktorzy kupili przed paru laty setki hektarow ziemi pod budowe ktorej tak bronisz.Oczywiscie"Dyrekcja Budowy Drog..."zaponiala o takim drobiazgu jak wykup ziemi.Wie to kazdy rozgarniety Augustowiak,a zakup dokonyny przez Wajraka tylko to potwierdzil.Bronisz tej komuszej kasy dla pieniedzy czy z glupoty?A moze z bliskosci serc? Przeciez wiadomo jak pisiorki i komuszki swietnie sie dogaduja. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Wajrak bedzie miał krew na rekach Augustowski 22.02.07, 20:51 artsg napisał: > dzieci Czyją krew będzie miał na rękach augustowskich dzieci ???... ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 22.02.07, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Wajrak bedzie miał krew na rekach Augustowski 22.02.07, 20:15 ginekolog-gawędziarz Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wajrak bedzie miał krew na rekach Augustowski 22.02.07, 20:17 artsg napisał: > ave.duce napisała: > > > artsg napisał: > > > > > dzieci > > > > WykształCIOŁKU, uczyłeś się kiedyś budowy zdania w języku polskim? > > > > ;) > > Nie jestem polonistą tylko ginekologiem. Jak chcesz to możemy porozmawiać o > budowie twoich gonad. Zostanie ginekologiem to była dla ciebie jedyna szansa, że dotkniesz kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wajrak bedzie miał krew na rekach Augustowski 22.02.07, 20:37 artsg napisał: > ave.duce napisała: > > > artsg napisał: > > > > > dzieci > > > > WykształCIOŁKU, uczyłeś się kiedyś budowy zdania w języku polskim? > > > > ;) > > Nie jestem polonistą tylko ginekologiem. Jak chcesz to możemy porozmawiać o > budowie twoich gonad. No, popatrz! A ja jestem androlożką i mimo to znam język polski. A o twoich gonadach nie ma chyba sensu rozmawiać, bo i o czym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Wajrak bedzie miał krew na rekach Augustowski 22.02.07, 21:21 > > No, popatrz! A ja jestem androlożką i mimo to znam język polski. > A o twoich gonadach nie ma chyba sensu rozmawiać, bo i o czym? He he Jak znam życie to chałturzysz w Rynsztoku Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wajrak bedzie miał krew na rekach Augustowski 22.02.07, 21:28 artsg napisał: > > > > No, popatrz! A ja jestem androlożką i mimo to znam język polski. > > A o twoich gonadach nie ma chyba sensu rozmawiać, bo i o czym? > > He he > Jak znam życie to chałturzysz w Rynsztoku ??? Nie bardzo rozumiem, o czym PiSzesz, ale życia to ty nie znasz, to pewne! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 22.02.07, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Oooo 22.02.07, 23:48 Moderatorowi nie podoba się nazwanie Gw po imieniu? To spytam inaczej. Garujesz w pewnie w GW Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Artsg - 22.02.07, 23:56 wykształCIOłEK odpowie w końcu na liczne pytania czy nie przysłali mu znowu streszczeń z centrali? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Artsg - 22.02.07, 23:58 wiewiorzasta napisała: > wykształCIOłEK odpowie w końcu na liczne pytania czy nie przysłali mu znowu > streszczeń z centrali? > Było nie wagarować, to byś nie musiała teraz tylu pytań zadawać Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Artsg - 23.02.07, 00:00 artsg napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > wykształCIOłEK odpowie w końcu na liczne pytania czy nie przysłali mu zno > wu > > streszczeń z centrali? > > > > Było nie wagarować, to byś nie musiała teraz tylu pytań zadawać :)))))))))))))))))))))))))))))))))) WykształCIOłEK dał głos :)))))))))))))) Szkoda, że nie na tematy rozliczne :( Odpowiedz Link Zgłoś
ukos [...] 22.02.07, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Wajrak to spekulant ziemią!!!!!!!!!! 22.02.07, 22:30 Pora się przyznać. Otóż moja skromna osoba oraz kilka innych osób prywatnych i organizacji pozarządowych takich jak Instytut Ekonomii Środowiska z Krakowa, Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Ptaków, Pracownia na Rzecz Wszystkich Istot, jesteśmy właścicielami działek na planowanym przebiegu obwodnicy Augustowa - pisze dziennikarz "Gazety Wyborczej" Adam Wajrak na swoim blogu w portalu gazeta.pl. - Teren ma powierzchnię 0,16 ha - poinformowała Ewa Jakubowska. Rzeczniczka prasowa Greenpeace Polska podkreśliła, że nabyty grunt ma symboliczną powierzchnię i nie służy celom komercyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś