rekontra 26.02.07, 23:37 jestem co najmniej rozczarowany, a właściwie to jestem oburzony wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8748799&rfbawp=1172529352.162&ticaid=134b0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 to jest przesladowanie zydów 26.02.07, 23:39 najperw dornbaum teraz wildstein zydzi bójcie się lizusostwo nie jest gwarantem utrzymania sie przy korycie Odpowiedz Link Zgłoś
pandada tvp była zła 26.02.07, 23:40 czy będzie gorsza? Możliwe, jeśli dorwą się do niej przygłupy z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiu1 [...] 26.02.07, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Wildstein to była postać 26.02.07, 23:45 Wildstein by niezależny, żaden PiSowiec, stać było go na niezależność faktem jest, że w znacznej mierze popierał program ps. poleciał bo za mało czyścił, albo nie było innych argumentów w rozmowach z "koalicjantami" - ale to jest błąd, to była postać - Żakowski upije się ze szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
pandada tak, tak, bezkompromisowy 26.02.07, 23:47 koleżankę Kaczyńskiego na dyrektora przyjął, ale bez entuzjazmu Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: ronisław Wildstein został odwołany ze stanowi 26.02.07, 23:48 Ronisław to chyba słowiańska wersja Aborcjusza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: ronisław Wildstein został odwołany ze stanowi 26.02.07, 23:51 > Ronisław to chyba słowiańska wersja Aborcjusza ;-) rerererekontrze z niewymownego żalu się chyba wyP(i)Sło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: ronisław Wildstein został odwołany ze stanowi 26.02.07, 23:51 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hiena Wildstein jeszcze za mało poP(i)Suła TVP 26.02.07, 23:49 widać. Za mało wybitnych programów w stylu Pospieszalskiego, Gargas, z Semką w tle. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Walka klas się zaostrza 26.02.07, 23:52 w miarę postępu rewolucji moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Macierewicz się odgryzł 26.02.07, 23:56 Antek musiał być bardzo wkurzony na "nierzetelnych" dziennikarzy, którzy ośmieli się zauważyć, że Raport jest spartaczony. Poleciał na skargę do prezia no i Bronek wyleciał. WSI zemściło się na Bronku? Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Wódz jest pamiętliwy 27.02.07, 00:00 Bronek za hymn poleciał Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Daj spokój. 27.02.07, 00:01 I tak klepniesz z zachwytem każdą miernotę, którą Wódz zaproponuje na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra logika sondaży, a właściwie brak logiki 27.02.07, 00:04 elfhelm napisał: > I tak klepniesz z zachwytem każdą miernotę, którą Wódz zaproponuje na to stanowisko. wyniki tego sondażu są ciekawsze niż to co piszesz SONDAŻ Czy odwołanie Wildsteina było słuszne 43% nie (417) 38% tak (370) 18% ciekawe skąd ten sondaż ? ps. sondaż wśród czytelników GW - właściwie nie wiele mówiący, a właściwie nic nie mówiący - jak większość sondaży w GW sformułowanych bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: logika sondaży, a właściwie brak logiki 27.02.07, 00:06 Ankiety na portalu poza ściśle partyjnymi i poza tymi z działu Deser są rzeczywiście dość beznadziejne. > Czy odwołanie Wildsteina było słuszne > Prawdę mówiąc, mało mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Bronka mi wywalili 27.02.07, 00:23 To skandal! Z drugiej strony, tak po cichutku bardzo sie ciesze. Brakowalo mi jego piora i zwykle odmiennego niz stada stanowiska w wielu sprawach. Ziemkiewicz dostal jakiegos wiosennego odlotu, Rybinski przeszedl na wyzszy poziom abstrakcji, jedynie Lysiak ma jak zawsze w swoich artykulach poglady niezmienne = constans. :-) Mam nadzieje, ze Bronek wroci do pomyslu stworzenia ,,niezaleznej'' gazety. Trzymam kciuki za Bronka, bo taki troche ,,pie****el'' sie z niego zobil w TVP. Rekord! 2 minuty na FK. :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=58093530 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kazia Ci wywalili, Bronka Ci wywalili :(( n/t 27.02.07, 00:46 Niefartowna jakaś jesteś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś