Dodaj do ulubionych

Konferencja prasowa St. Łyżwińskiego !

05.03.07, 12:04
na temat pomówień i cyrku medialnego.
Obserwuj wątek
    • zelazny.karzel.wasyl Nikogo nie gwłaciłem jakem Łyżwa. Panie same mi 05.03.07, 12:08
      się do łóżka pchały - to grzech nie skorzystać. Wszystko przez WSI, KGB i GRU,
      które zaparły się by mię wykończyć i wykonać straszliwy zamach stanu na legalny
      Rząd IV RP.
      Nie słuchałem Łyżwy - bardzo się pomyliłem, czy też bredził kubek w kubek to co
      wyżej???
      • kikoo1 Re: Nikogo nie gwłaciłem jakem Łyżwa. Panie same 05.03.07, 12:09
        konferencja własnie trwa! Posłuchaj!
        • zelazny.karzel.wasyl Szkoda mojego cennego czasu na Szamboobronę! 05.03.07, 12:15
          • kikoo1 Re: Szkoda mojego cennego czasu na Szamboobronę! 05.03.07, 12:29
            to dlaczego konfabulujesz nt? Chcesz wylądować tam, gdzie często lądują
            osoby pomawiające?
            • kolor Re: Szkoda mojego cennego czasu na Szamboobronę! 05.03.07, 12:35
              Widze ze pisiorkom smakuje szambo chamoobory, zalozonej przez SB-ecje. Komuch z
              komuchem zawsze sie dogada.
    • haen1950 Łyźwiński gra vabank 05.03.07, 12:40
      Teraz pod ścianą Kaczmarek z Kaczyńskim. Jeżeli wydali polecenie sfałszowania
      wyników badań to nieciekawie zapowiada się koniec tej afery.
      • kikoo1 Re: Łyźwiński gra vabank 05.03.07, 12:42
        po coo mieliby to robić?????
        • haen1950 Re: Łyźwiński gra vabank 05.03.07, 12:49
          Nie pamiętasz? Gdyby wtedy potwierdziły się zarzuty Anetki to po Lepperze,
          Samoobronie i koalicji dzisiaj byłyby tylko ochłapy. Bylibyśmy już po wyborach.
          • ewa9823 ochydna baba 05.03.07, 12:51
            współżyła między 2 a 15 razy dokładnie nie pamięta
            • alistair-p Re: ochydna baba 05.03.07, 12:55
              A ty prowadzisz zapiski?Gruby ten zeszycik?
            • haen1950 Re: ochydna baba 05.03.07, 12:57
              Aniołek to nie jest. Ale jest człowiekiem i należy jej się sprawiedliwy sąd a
              nie oszczerstwa Leppera z Łyżwińskim i trzymajacych z nimi prokuratorów.
              Przypominam, że jest to banalna sprawa o alimenty. Taki był poczatek.
              Odmawiasz jej prawa do tego?
              • kikoo1 Re: ochydna baba 05.03.07, 13:08
                nikt tu nikomu nie odmawia obrony dobrego imienia - Łyzwiński własnie złozył
                stosowne dokumenty!
                • haen1950 Re: ochydna baba 05.03.07, 13:54

kikoo1 napisała:

> nikt tu nikomu nie odmawia obrony dobrego imienia - Łyzwiński własnie złozył
                  > stosowne dokumenty!

Co z tobą? Piszę wyraźnie, Anetka chce alimentów a wszyscy jej tego odmawiają.
                  Upiera się, że Łyzwiński jest ojcem. Psi obowiązek sadu powtórzyć badania.
                  Prokuratorzy są tu zupełnie niepotrzebni. Nawet zamienili się w adwokatów
                  Łyżwińskiego.
            • kikoo1 Re: ochydna baba 05.03.07, 13:25
              musiała być generalnie bardzo zajęta i nie miała czasu się oglądać...
              :)
        • kon.by.sie.usmial Re: Łyźwiński gra vabank 22.09.07, 00:08
          no po co?
    • kon.by.sie.usmial Re: Konferencja prasowa St. Łyżwińskiego ! 21.09.07, 22:29
      kikoo1 napisała:

> na temat pomówień i cyrku medialnego.

i jak się z tym czujesz, kikucie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka