bio.mum 11.03.07, 18:26 Który powinien TYLKO pisać?? Co jest bardziej irytujace? Stękanie i podniecanie się własnym głosem, czy niekontrolowana seria z karabinu maszynowego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 Re: Semka czy Zaremba? ? 11.03.07, 18:35 Ty się lepiej zastanów nad meritum, zamiast głupawo się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: a ty się wyśpij..bo siedzisz tu 24/h nt 11.03.07, 18:44 Kikoo walczy na froncie ideologicznym o 4RP .. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 wszyscy tu walczą............... 11.03.07, 18:47 jeno huczy............ Z tym, że ja jestem po właściwej stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: kokooo - zawrzyjmy umowę. 11.03.07, 18:56 kikoo1 napisała: > jeno huczy............ Z tym, że ja jestem po właściwej stronie! Ja nie pałetam się po twoich wątkach...Nie zakładam wątków dla ciebie, nie interesuje mnie opinia ludzi z przesiąknietym pisowską propagandą móżdżkiem. A ty nie dosć, ze siedzisz tu non stop to zasmiecasz moje wątki w dodatku. ile razy mam cię prosić. idź sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Przykro mi, ale nadrzędna jest tu netykieta i jej 11.03.07, 19:07 zamierzam trzymać się przede wszyskim. To po pierwsze! Po drugie - forum jest wolne i otwarte, jeśli zależy ci na szczególnych warukach,załóż forum prywatne z własnym regulaminem! A po trzecie - nie wchodzę w podejrzane układy, zbyt cenię sobie wolność słowa i wolność w ogóle! Sorry, bio.mum. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum będziesz dalej śmiecić? 11.03.07, 19:10 kikoo1 napisała: alez proszę..tylko od czasu do czasu się zdrzemnij, bo szkoda zdrowia. łże-forum bez cenzury:-))) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35422 Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 mam taki punkt widzenia, że smieci to takie 11.03.07, 19:13 bzdury, jakie ty produkujesz. I co się tak czepiasz mego snu? Ciebie on na pewno nie dotyczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Zaremba niech się ograniczy do pisania, a Semka... 11.03.07, 18:45 ...to w ogóle lepiej niech da sobie spokój... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Zaremba niech się ograniczy do pisania, a Sem 11.03.07, 18:48 Eeee, wystarczy, jak rzuci desery................. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zaremba niech się ograniczy do pisania, 11.03.07, 18:49 www.nasznocnik.pl napisał: Teraz tak piszesz, bo przestał kłaniać się Pisowi:-))) Dobra, koniec z kpinami...:-)))Przestał usługiwac władzy, chociaż nadal jest pampersem. Niech tam nadal sobie pisze w tym swoim Dzienniku, ja i tak nie czytam:-)))) Z drugiej strony - Łaszcz musi zaprosić jakiegoś pampersa do Loży. Semka, Zaremba..nikt więcej nie został. kogo ma zaprosic? Katarynę?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Zaremba niech się ograniczy do pisania, 11.03.07, 18:52 Pani Laszcz ma jeszcze wybitnie pro pisowska pania Lichocka ..... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Zaremba niech się ograniczy do pisania, 11.03.07, 19:03 jacekm22 napisał: > Pani Laszcz ma jeszcze wybitnie pro pisowska pania Lichocka ..... Pani Lichocka poszła w tango. Tak ją ucieszyło, że ostała się tylko ona wierna, że nie może przestac opijac. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Łaszcz musi zaprosić jakiegoś pampersa do Loży 11.03.07, 19:00 To niech zaprasza Karnowskiego - góruje nad Semką i merytorycznie, i estetycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Karnowski sle listy do Prezesa 11.03.07, 19:05 www.nasznocnik.pl napisał: > To niech zaprasza Karnowskiego - góruje nad Semką i merytorycznie, i > estetycznie ;) Wszytskie zaczynają sie w ten sam sposób: "Dlaczego??' Tak się zafiksował na błaganiu prezesa o odpowiedź, że stracił poczucie rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Zarembę obsadziłbym w Allo Allo 11.03.07, 18:50 po rezygnacji Richarda Gibsona. Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Re:? ? 11.03.07, 18:52 Za co wyPiSili tabloida-Zarembę z Rzepy, wie Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Npisał krytyczny tekst nt rządu 11.03.07, 18:59 a Bonaparstek był czujny i nie przeoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Re: Npisał krytyczny tekst nt rządu 11.03.07, 19:02 tydzień temu widziałem... "oburzenie Jankego na wieść, ze większośc dziennikarzy uważa, że Rzepa to Monitor Rządowy?:-))))))Ale się zapienił:-))))))))" i znaczące uśmieszki Żakowskiego i Wołka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: na miejscu łaszcz 11.03.07, 19:06 os_roj napisał: trzymałabym kaftan w pogotowiu:-)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj P. Łaszcz anielskiej cierpliwości zazdroszczę;) 11.03.07, 19:19 Na Jej miejscu będąc, prałbym Semki, Janke, Zaremby po PiSkach, że pióra z doop kaczych wokoło fruwałyby ;P bio.mum napisała: > trzymałabym kaftan w pogotowiu:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: P. Łaszcz anielskiej cierpliwości zazdroszczę 11.03.07, 19:22 os_roj napisał: > Na Jej miejscu będąc, prałbym Semki, Janke, Zaremby po PiSkach, że pióra > z doop kaczych wokoło fruwałyby ;P > Dlatego to ona tam siedzi a nie Adam Michnik:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Re: P. Łaszcz anielskiej cierpliwości zazdroszczę 11.03.07, 19:29 bio.mum napisała: > > Na Jej miejscu będąc, prałbym Semki, Janke, Zaremby po PiSkach, że pióra > > z doop kaczych wokoło fruwałyby ;P > > > Dlatego to ona tam siedzi a nie Adam Michnik:-)))) ;P .. w zdumienie mnie wprawia, że TVN, wróg IV PiSPolitej, tak szeroko otwiera się na tych kaczych..<autocenzura>;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Pewnie w przerwach na reklamy 11.03.07, 19:33 os_roj napisał: > ;P > .. w zdumienie mnie wprawia, że TVN, wróg IV PiSPolitej, tak szeroko > otwiera się na tych kaczych..<autocenzura>;) robi im pranie mózgu:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Semka czy Zaremba? ? 11.03.07, 19:00 A tak gwoli ciekawości skad te zainteresowanie ??? Wszak Twoim guru jest L.Maleszka ???I to w tym przypadku zasadne jest pytanie czy L.Maleszka powinien pisać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Semka czy Zaremba? ? 11.03.07, 19:04 a to Maleszka pisuje? gdzie? może jego przyjaciel Wildstein załatwił mu łamy, gdzie chca go zamieszczać? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Kto to Maleszka? 11.03.07, 19:05 camille_pissarro napisał: Naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: najpierw mnie oskarzasz, że dla niego pracuję 11.03.07, 19:11 camille_pissarro napisał: a jak piszę, ze nie znam, to piszesz, ze to nie dziwota?? I jeszcze się cieszysz?? szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum wiem, kto to jest Maleszka 11.03.07, 19:20 Jak można nie wiedzieć, skoro non stop wycieracie sobie nim gęby. Mała prowokacja, a wy juz robicie w majtki z radochy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Kto to Maleszka? 11.03.07, 19:10 przyjaciel Wildsteina i wyszedł na tej przyjazni tak jak to opisanł wieszcz w balladzie "Przyjaciele", tej o Leszku i Mieszku Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Kto to Maleszka? Ty bio.mum 11.03.07, 19:11 jak zauważyłam, mało co wiesz. Ponadto przedkładasz formę nad treść, a to już samo dno! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tak kokoo, masz rację 11.03.07, 19:15 kikoo1 napisała: a teraz idź się przespać, bo mozesz wierzyć albo nie, ale nie potrafię się cieszyć ze składania życia na ołtarzu chorej ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum pisuarro, kokooo 11.03.07, 19:12 a moze macie cos na ten temat do powiedzenia? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58838433 nie ma chetnych??:-)))) tak myslałam:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj pisuarro, kokooo jak Ziobro, 11.03.07, 19:23 nie zaznało to jeszcze blasków i cieni 'pożycia', myślę;P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: ja tam im w metryki nie patrzę 11.03.07, 19:26 os_roj napisał: > nie zaznało to jeszcze blasków i cieni 'pożycia', myślę;P ale nie chcę, zeby kokoo skonczyła tak jak asienka:-))))))) już ledwo dycha:- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: pisuarro, kokooo 11.03.07, 19:31 Powiem tak , z małolatami sie nie zadaje bo na to sa stosowne paragrafy w kodeksie karnym ;-))) Ad rem Odnośnie cytowanego przez Ciebie projektu, nie dziwie sie , że rzad chce przeciwdziałać rosnącej fali rozwodów wsród młodych, niedojrzałych ludzi , którzy wchodzą w związki małżeńskie ( a tu juz wyłącznie mamy w wiekszości z samymi zobowiazaniami i taki krok powinien byc poprzedzony poważnym namysłem ) , decydują sie na dzieci a potem przy pierwszych pojawiajacych sie trudnosciach wykorzystują najprymitywniejszy odruch - rejterada - czytaj rozwód . Pół biedy jak nie ma dzieci, wtedy nie ma większego zmartwienia.Co innego w przypadku gdy pojawia sie "milusińscy" wówczas sprawa sie komplikuje. Nic dziwnego , ze państwo chce przeciwdziałać takiej sytuacji. Powtarzam tego świadomie nie podałas explicite w swym poscie a stoi jak wół napisane w tekscie do którego odwołuje sie podany link - dobrze, ze chociaz on sie tam znalazł.Wiekszość internautów traktując płytko Twój tekst poszłoby na skróty. Otóż państwo nie zabrania rozwodzic sie ludziom, którzy sie nie moga z różnych względów porozumieć, natomiast stara się przeciwdziałac niekorzystnym tendencjom w kwestii rodzinnej - ilość rozwodów obecnie bardzo wzrasta. Należy nadmienić, że oprócz rozwodów istnieje separacja ( opcjonalnie moze nastapić podziału majatku małżonków na wniosek zainteresowanych stron ) , która prawnie tez sankcjonuje rozstanie niedobranych par. To bylby mój punkt widzenia w kwestii nurtującego Cie problemu. I jeszcze jedno na koniec , czy juz wiemy jakie korzyści będziemy mieli po wejsciu w strefę EURO - pomijając wyimaginowany przez Ciebie problem "rezerwy walutowej" - termin wytrych ;-))), który praktycznie jest przywoływany jako dyzurny , gdy pojawiaja sie sprawy fiskalne państwa . Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re:stresc to jakoś 11.03.07, 19:32 chyba zwiariowałes, jesli myslisz, ze przeczytam tyle akapitów bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro bełkot jest w Twoim wydaniu, jestes jedną 11.03.07, 19:38 z najbardziej prymitywnych forumowiczów - i to jjest jedyne streszczenie, a w kwestii merytorycznej lepiej , zeby tacy jak Ty żyły w konkubinacie, dla państwa będzie taniej ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: pisuarro, kokooo 11.03.07, 19:33 rozwód jak kromka chleba ? -jestem przeciw! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Zaremba do pisania, Semka do jedzenia! 11.03.07, 19:24 (chociaż z Cezarego M. niewiele już zostało) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: jeśli o mnie chodzi może być na odwrót 11.03.07, 19:28 elfhelm napisał: > (chociaż z Cezarego M. niewiele już zostało) byle nie do telewizji:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl A może Semka byłby jednak do zniesienia ? 11.03.07, 19:25 "W takim żółtym bolerku, z podniesionym stanem..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: zagalopowałes się chyba:-)))))) 11.03.07, 19:26 www.nasznocnik.pl napisał: > "W takim żółtym bolerku, z podniesionym stanem..." ;-) hahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Sugerujesz, że lepiej... 11.03.07, 19:39 ...w niebieskim ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Sugeruję, że 11.03.07, 19:41 www.nasznocnik.pl napisał: > ...w niebieskim ?... ;-) powinieneś przeprosić wszystkie bolerka:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Sie nie unoś; bolerka to twardziele - nawet... 11.03.07, 19:43 ...na Semce nie pękają! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: dla Semki tylko złote:-))) 11.03.07, 19:48 www.nasznocnik.pl napisał: > ...na Semce nie pękają! ;-) www.chinadaily.com.cn/lifestyle/2007-03/09/xin_51030409102804001691.jpg trzeba napisac do Jennifer, żeby odstapiła mu swoje. Królowi środkowo- europejskiej publicystyki chyba nie odmówi;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Złote Bolerko lidera - Pierwszego... 11.03.07, 20:30 ...Wieprza IV RP ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Obaj powinni TYLKO pisać. 11.03.07, 19:41 Mówić powinien TYLKO Adam Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Mówić powinien TYLKO Adam Michnik 11.03.07, 19:45 Najlepiej - w duecie z Mi-mi-mi-mi-chalskim ;-> Odpowiedz Link Zgłoś