bebe3 15.03.07, 21:00 ...a może posłanka Sobecka w ten sposób domaga się gwałtu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabucco1954 [...] 15.03.07, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Jezus! Mario! 15.03.07, 21:03 Wybacz Nabucco, kobitką jestem i w tej kwestii niestety wyobraźni mi ....nie staje Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Posłanka Sobecka 15.03.07, 21:08 Dajcie spokój,własnie chciałem coś zjeść.......... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Posłanka Sobecka 15.03.07, 21:13 nabucco1954 napisał: > to walnij setę na myśl o...... ********************** chyba sztajmesiku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gorby8 do zgwalcenia Wujkowskiej chetni sie znajda 15.03.07, 21:12 pod budka z piwem ale zawsze. Na ropuche Sobecka znajda sie tylko chetni po prochach w Twoirkach. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:13 kumple przy wódce podrzucili mu podobny pomysł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:14 Mozliwe,ale ten z Podhala nie trafił w ucho :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:15 Kto to Van Gogh z Podhala?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=58983796&a=59003797 Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:19 Aha:) Czyli twierdzisz,ze pomyślał ...Sobecka? ...NIE!!!! i trach? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:23 bebe3 napisała: > Aha:) Czyli twierdzisz,ze pomyślał ...Sobecka? ...NIE!!!! i trach? Musiał TV trwam oglądac ,zobaczyl i trach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:24 Tak mogło się stać. Niech to będzie memento dla czytelników tego wątku. Lepiej pozbądźcie się ostrych narzędzi z pola widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Podobno Van Gogh z Podhala jest jej ofiarą 15.03.07, 21:24 rydzyk_fizyk napisał: > Tak mogło się stać. > Niech to będzie memento dla czytelników tego wątku. Lepiej pozbądźcie się ostry > ch narzędzi z pola widzenia. ...albo TV Trwam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 ten co mu "sprzetu".... 15.03.07, 21:18 do gwałtu nie przyszyli bo "usechł" w drodze do szpitala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: ten co mu "sprzetu".... 15.03.07, 21:29 Sobecka ,utozsamia Polskosc sprzed wiekow ,farsa ,zenada ,ciemnota , toto rosci sobie prawo do reprezentowania narodu , obraz elit polskich na kacza i rycyka modle . Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: wygląda jak buldog 15.03.07, 21:28 ktoś kiedyś powiedział,że nie ma brzydkich kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: wygląda jak buldog 15.03.07, 21:29 bebe3 napisała: > ktoś kiedyś powiedział,że nie ma brzydkich kobiet:) udowodniono mu kłamstwo lustracyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: wygląda jak buldog 15.03.07, 21:31 Nie! miał rację:) Nie ma brzydkich kobiet... tylko wina czasem brak Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: wygląda jak buldog 15.03.07, 21:30 bebe3 napisała: > ktoś kiedyś powiedział,że nie ma brzydkich kobiet:) ten ktos nie widział pani S z radyja. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: wygląda jak buldog 15.03.07, 21:34 Mój sąsiad ma buldoga,wabi się Tadek,bardzo sympatyczne zwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: wygląda jak buldog 15.03.07, 21:37 brzydota mniej boli niz glupota ,to fakt Sobecka utozsamia jedno i drugie , reprezentuje polskie elity parlamentarne , ludzie w kraju maja cos z rozumem i oczami :( Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Sobecka potrafi 15.03.07, 21:42 W tej drugiej dziedzinie też forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35093208&a=35093208 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Fajnie by wyglądała.......... 15.03.07, 21:47 bebe3 napisała: > lepiej w ....bikini:) Chcesz żebym w alkoholizm popadł? z tym bikini to już przeglaś:) czwarta seta:) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Fajnie by wyglądała.......... 15.03.07, 21:49 Oczywiście pod warunkiem gdy wcześniej wydepiluje strefę bikini :D Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Fajnie by wyglądała.......... 15.03.07, 21:49 To gra do pięciu set? Czyli czas na tie-break Odpowiedz Link Zgłoś
jtb Re: Fajnie by wyglądała.......... 15.03.07, 21:49 Raz za nią szedłem i tylko jej te półdupki chodziły. Lewy,prawy, oba razem i znów lewy, prawy i.t.d. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Fajnie by wyglądała.......... 15.03.07, 21:50 jtb napisał: > > Raz za nią szedłem i tylko jej te półdupki chodziły. Lewy,prawy, oba razem i > znów lewy, prawy i.t.d. Znaczy seksy sie porusza? Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Kolargol-czy pos sobecka posluzyla za model? 15.03.07, 21:46 bo jak sie na nia patrze to od razu mi przypomina glupkowatego colargola, nawet wlosy ma a la Kolargol, czyzby to jednak ona byla modelem i muza dla tworcow tej bajeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Kolargol-czy pos sobecka posluzyla za model? 15.03.07, 21:48 Proszę nie obrażać Colargola! Colargol jest the best!!!! I ładnie śpiewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 Boy o niej pisał tak: 15.03.07, 21:48 "Matrono polska: O ty, polskiej ziemi chwało, Ty, postaci wpół monarsza, Ty, czcigodna, nazbyt mało Opiewana „ damo starsza ” ; Ty, co z głębin swej kanapy Wychylając kibić tłustą , Brzydkie swe nadstawiasz łapy Przerażonym naszym ustom; Ty, co z dostojeństwem w twarzy Dźwigasz swe potworne kęłby, O których Lustmörder marzy Szczerząc zakrwawione zęby; I ty, uroczysta klępo, W swojej wiecznej sukni bordo, Ze swą beznadziejnie tępą – Powiedzmy otwarcie – mordą ; Ty, orędowniczko dzielna Uciśnionej polskiej nacji, Arcykapłanko naczelna Naszej starobabokracji; Ty, co w „ Piątki ” lub „ Soboty ” Polskich dusz sprawujesz rządy, Starodawne wskrzeszaszcnoty A druzgocesz „ nowe prądy ” ; Co na fiksach i na rautach, I na dobroczynnej sesji Pytlujesz o pruskich głwałtach, O „ modernie ” i secesji; Ty, co wszelkich zadań bytu W mig rozcinasz każdy problem, Gdy człek myśli, jakim by tu Zamknąć babie gębę skoblem; Ty, strącona z Łysej Góry W salonu fałszywy „ ampir ” , Gdzie nas bierzesz na tortury I krew nudą ssiesz jak wampir; Ty, co głupoty powagą Najmądrzejszych wodzisz załby; Ty, którą po śniegu nago Człowiek bez litości gnałby; Ty, elokwencji patoko, Coś jest wiecznych sporów źródłem, Czy cię nazwać starą kwoką , Czy też raczej starym pudłem; Ty, co gorzko winisz męża O prozaizm i codzienność , Gdy twa energia zwycięża Nazbyt rzadko jego senność ; I ty, której czujność tępi Młodych wzruszeń powab czysty, A co w Tomaszu a Kempi Dawnych gachów chowasz listy; Ty, co zdarłszy z siebie płótna Oglądasz się w lustrze całą I wzdychasz, ropucho smutna: „ On tak lubił moje ciało. . . ” Ty, obrazie wiedź my starej, Wydarty ze sztychów Goyi – Powiedz mi: przez jakie czary Jęczymy w niewoli twojej? Z jakim czartowskim blekotem Omamienie na nas padło, Ze czynimy czci przedmiotem Szpetność , gułupotę i sadło? Przez jakie dziwne kuriozum Tłuszcz bierzemy za charakter, Pustą grzechotkę za rozum, A za obraz cnót – k l i m a k t e r? Za co stwór podeszły wiekiem, C o k o b i e t ą b y ć j u ż p r z e s t a ł , A n i g d y n i e b y ł c z ł o w i e k i e m, Windujemy na piedestał ? ? ? ! Próżne gniewy, próżne męstwo, Nie nadeszła chwila jeszcze – Nazbyt silnie czarnoksięstwo Ściska nas w potworne kleszcze; Coraz ciaśniej , coraz duszniej, Coraz bardziej smutni, słabi, W takt kręcimy się ,posłuszni, Jak nam zagra chochoł babi; I tylko w tęsknocie żyjem, Czy nie wstanie jaki Wandal, Co przepędzi babę kijem I zakończy raz ten skandal! . . . Pisane w r. 1908 Odpowiedz Link Zgłoś