kaner 07.05.03, 09:49 No no nie wytrzymal?? Czy ktos go powiesil?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiadro Następny? Co za przypadek?! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 09:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x JEDNEGO BANDZIORA MNIEJ ! BRAWO ! IP: 217.153.49.* 07.05.03, 11:34 A tak przy okazji, to czy wieziowie moga miec paski w spodniach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia Re: JEDNEGO BANDZIORA MNIEJ ! BRAWO ! IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.03, 13:27 Paski??? Ja bym mu sznurek pod poduszke polozyl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: JEDNEGO BANDZIORA MNIEJ ! BRAWO ! IP: *.acn.pl / 10.69.4.* 07.05.03, 18:25 Gość portalu: Sedzia napisał(a): > Paski??? Ja bym mu sznurek pod poduszke polozyl!!! I tak właśnie myślał ktoś z "grupy trzymającej władzę". Pasek jest odpowiedniejszy bo sznurek wskazuje na działanie osób trzecich. Pasek... mozna uznać za niedopatrzenie. Ciekawe, kto z "grupy trzymającej włądzę" to zlecił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwer Re: a wczesniej krzyknal: IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.05.03, 19:55 Teraz okaze sie ze inka tak gadala bo ja do tego zmuszono ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Następny? Co za przypadek?! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 19:43 Mózgu pragniemy nie głupiego miecza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balcerowicz Re: Następny? Co za przypadek?! IP: *.sympatico.ca 08.05.03, 03:45 i w ten prosty sposob wzrosla podaz baraniny na rynku. w najblizszych dniach nalezy sie spodziewac spadku jej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał W. Kto pozwolił więźniowi na posiadanie paska od spodni?! IP: 212.160.146.* 07.05.03, 09:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakiluk Re: Kto pozwolił więźniowi na posiadanie paska od IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 10:02 Właśnie! To prawdziwy skandal, który rzuca bardzo nieciekawe światło na austriacką policję i służbę więzienna. Moim zdaniem to oznacza że Baranina dostał "przyzwolenie" na popełnienie samobójstwa. Pytanie tylko: Od kogo i kto spowodował u Baraniny taką zapaść psychiczną że doszło do samobójstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cv10 Re: Nie dziwi mnie to wcale. 07.05.03, 10:14 Gość portalu: Lakiluk napisał(a): > Właśnie! To prawdziwy skandal, który rzuca bardzo nieciekawe > światło na austriacką policję i służbę więzienna. Moim zdaniem > to oznacza że Baranina dostał "przyzwolenie" na popełnienie > samobójstwa. Pytanie tylko: Od kogo i kto spowodował u Baraniny > taką zapaść psychiczną że doszło do samobójstwa. Posiadanie szmacianego paska nie jest zadnym przyzwoleniem na popelnienie samobojstwa. Widocznie planowal juz od dawna i skombinowal pasek. A czy trzeba spowodowac taka zapasc psychiczna? Spojrz na jego przeszlosc i przestepstwa! To wlasnie on sam spowodowal u siebie taki stan. Porzadni ludzie odbieraja sobie zycie tez w taki sposob, wiec nie dziwi mnie to, ze jakis grozny przestepca,ktory pozbawil zycia innych chcial skrocic swoje i tak nic nie warte zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Nie dziwi mnie to wcale. 07.05.03, 10:20 cv10 napisał: > A czy trzeba spowodowac taka zapasc psychiczna? Odpowiednio skomponowany koktajl - Lithium Carbonicum, Fluoksetyna, Amitryptylina... dawki miligramowe... wazne zeby najpierw spowodować wzrost "napędu" psychoruchowego bez inwersji nastroju... Specjalisci to potrafią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Re: Nie dziwi mnie to wcale. IP: *.abb.ca 07.05.03, 13:28 tym sposobem zwiekszyla sie podaz baraniny na rynku. wkrotce spadna ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: Nie dziwi mnie to wcale. IP: 172.28.30.* 07.05.03, 17:05 tak tak... skruszyl sie bandyta i jak spojrzal na swoje grzechy - postanowil sie zabic. Ale bajki opowiadasz. Widocznie sie przestraszyl czegos bardziej od smierci i to jest ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: Nie dziwi mnie to wcale. IP: *.acn.pl / 10.69.4.* 07.05.03, 18:28 cv10 napisał: > Gość portalu: Lakiluk napisał(a): > > Posiadanie szmacianego paska nie jest zadnym przyzwoleniem na > popelnienie samobojstwa. Widocznie planowal juz od dawna i > skombinowal pasek. > A czy trzeba spowodowac taka zapasc psychiczna? Spojrz na jego > przeszlosc i przestepstwa! To wlasnie on sam spowodowal u siebie > taki stan. > Porzadni ludzie odbieraja sobie zycie tez w taki sposob, wiec > nie dziwi mnie to, ze jakis grozny przestepca,ktory pozbawil > zycia innych chcial skrocic swoje i tak nic nie warte zycie. Czy Wy czasem nie przseceniacie Baraniny/ On i zapaść psychiczna? Żeby przeżyć on by Was wszystkich wykosił. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w Austrii aresztowany nie posiada paska od spodni 07.05.03, 11:35 Gość portalu: Lakiluk napisał(a): > Pytanie tylko: Od kogo i kto spowodował u Baraniny > taką zapaść psychiczną że doszło do samobójstwa. Musial to zrobic ten kto przyniosl pasek do celi i zmusil Baranine do powieszenia sie na pasku. Baranina mogl byc wtedy bezwolny po medykamentach. Waaadza robi z nas walow. A my jestesmy walami waaadyz na to pozwalajac. Waaadza tez moze uzyc paskow na siebie. Z nasza pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaEriksfru Re: w Austrii aresztowany nie ...????????? IP: *.cm.chello.no 07.05.03, 11:44 rycho7 napisał: > Gość portalu: Lakiluk napisał(a): > > > Pytanie tylko: Od kogo i kto spowodował u Baraniny > > taką zapaść psychiczną że doszło do samobójstwa. > > Musial to zrobic ten kto przyniosl pasek do celi i zmusil Baranine do > powieszenia sie na pasku. Baranina mogl byc wtedy bezwolny po medykamentach. > > Waaadza robi z nas walow. A my jestesmy walami waaadyz na to pozwalajac. > Waaadza tez moze uzyc paskow na siebie. Z nasza pomoca. Widze ze jestes dobrze zorientowany.Czyzby z wlasnego doswiadczenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w wojsku ucza o profosach 08.05.03, 10:47 Gość portalu: MagdaEriksfru napisał(a): > Widze ze jestes dobrze zorientowany.Czyzby z wlasnego > doswiadczenia??? W wojsku musialem sie uczyc przepisow o aresztach wojskowych i profosach. Normalny program szkolenia. Paski, szelki i sznurowadla sa standardowo zabierne. Idz u siebie w kraju do jakiegokolwiek klawisza i dowiedz sie jakie sa przepisy. Gdy nie ma nic innego to wiezien drze przescieradlo i na nim sie wiesza. Austriakom nawet nie chcialo sie podrzec przescieradel. Szopka dla wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Kto pozwolił więźniowi na posiadanie paska od IP: 63.82.101.* 07.05.03, 23:28 Gość portalu: Lakiluk napisał(a): > Właśnie! To prawdziwy skandal, który rzuca bardzo nieciekawe > światło na austriacką policję i służbę więzienna. Moim zdaniem > to oznacza że Baranina dostał "przyzwolenie" na popełnienie > samobójstwa. Pytanie tylko: Od kogo i kto spowodował u Baraniny > taką zapaść psychiczną że doszło do samobójstwa. Rzeczywiscie masz sie nad kim uzalac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto pozwolił więźniowi na posiadanie paska od IP: *.k.mcnet.pl 08.05.03, 15:44 Gość portalu: Lakiluk napisał(a): > Pytanie tylko: Od kogo i kto spowodował u Baraniny > taką zapaść psychiczną że doszło do samobójstwa. Prawidłowo funkcjonujący wymiar sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Więc jednak? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 09:55 Więc jednak nie wejdzie do Sejmu w następnych wyborach? W Polsce wszystko jest możliwe. W następnych wyborach (może jeszcze w tym roku) może wygrać ugrupowanie Mafia RP i uchwalić ustawę zakazującą montażu autoalarmów w samochodach. Nie takie rzeczy chciano wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muggz albo przegłosować ustawę... IP: *.pseinfo.pl 07.05.03, 09:58 ... o obowiązkowym montażu autoalarmów w każdym samochodzie. oczywiscie alarmów dostarczonych przez Mafia RP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eilean Re: Więc jednak? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 07.05.03, 10:01 ZZ:przeca mafia rządzi od 14 lat w tym kraju,a o baraninę jestem dziwnie spokojny,teraz to jest cielęcina i mieszka na Florydzie-kolebce demokracji...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Skąd miał w areszcie pasek do spodni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 09:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantsp Re: Skąd miał w areszcie pasek do spodni? IP: *.ibch.poznan.pl 07.05.03, 23:41 stac go bylo to sobie kupil, podobno nie byl biedakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewierze Powiesili go, czego on miał się bać chiał puścić farbe IP: *.pl 07.05.03, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo 07.05.03, 10:06 No zupelnie niespodziewana informacja... przecież mówił że jest niewinny... Może na tym pasku od spodni jest jakiś znaczek BKA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonina Re: Zaszczuli poczciwego człowieka! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 10:21 Gość był OK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: zapalmy mu swieczkę, prawy był człek IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 15:07 Co byś nie powiedział, to jednak wyjątkowo szemrana postać. Dobrze się stało, że dosięgła go kostucha, he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: zapalmy mu swieczkę, prawy był człek IP: *.acn.pl / 10.69.4.* 07.05.03, 18:34 Gość portalu: Najarany napisał(a): > Co byś nie powiedział, to jednak wyjątkowo szemrana postać. > Dobrze się stało, że dosięgła go kostucha, he he he. Czy aby na pewno? Moze za kilka miesięcy okaże się piekna blondynką na Hawajach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank to drugie samobójstwo w celi w tej sprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: to drugie samobójstwo w celi w tej sprawie IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.03, 10:33 smierdzaca historia - niby super pilnowany... a skad sie wzial pasek?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: to drugie samobójstwo w celi w tej sprawie IP: *.zgpila.com.pl / 192.168.5.* 07.05.03, 10:42 Kto nastepny?? przeciez to uprosci prace prokuraturze. Nie zal mi takich sk... Dla nich zycie innych a potem i swoje nic nie znaczy. Takich drani nalezaloby eliminowac zaraz po narodzeniu- tylko jak ich rozpoznac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Z zawodu sa prokuratorami, policjantami i pracowni 07.05.03, 12:01 Gość portalu: Kaz napisał(a): > Dla nich zycie innych a potem i swoje nic nie znaczy. > Takich drani nalezaloby eliminowac zaraz po narodzeniu- > tylko jak ich rozpoznac ??? Z zawodu sa prokuratorami, policjantami i pracownikami sluzb specjalnych. Nie wiedziales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Agent austriacki i polski minister IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.05.03, 16:51 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Agent austriackich bankow,pioracych szmal polskich 07.05.03, 17:23 mafii i "gospodarki szemranej" po 1989? A moze cos z...historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepi Re: to drugie samobójstwo w celi w tej sprawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 15:38 kto następny? Ten z mafii RP,kolesie trzymający władzę,RYWIN..... Odpowiedz Link Zgłoś
sioban Re: to drugie samobójstwo w celi w tej sprawie 07.05.03, 10:43 owszem drugie , tylko że przy pierwszym okazało się że samobójca ma połamane żebra, ciekaw jestem jak to się stało, czyżby napierw rzucał się po scianach ? Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: to drugie samobójstwo w celi w tej sprawie 07.05.03, 11:18 sioban napisał: > ciekaw jestem jak to się stało, czyżby napierw rzucał się po scianach ? Widziano jak poślizgnał się na mydle... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek-k Re: to drugie samobójstwo w celi w tej sprawie 07.05.03, 11:25 popełnił samobójstwo - a jego ostatnie słowa brzmiały: "nie strzelajcie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Kurier vs Gazeta IP: 195.193.167.* 07.05.03, 10:40 Kurier "Baranski sei um 5.00 Uhr früh tot aufgefunden worden..." Gazeta "Jak się dowiaduje "Gazeta", o 5.30 rano dwóch oddziałowych znalazło Jeremiasza Barańskiego..." Niby Gazeta cytuje za Kurierem ale widocznie ma swoje zrodla informacji albo pol godziny zajelo im tlumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo 07.05.03, 11:07 Chuj mu na grób, generalnie, ale kto do cholery mu pasek zostawił?! Nie jestem wyznawcą spiskowej teorii dziejów, ale to śmierdzi na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo IP: *.bear.dialup.pol.co.uk 07.05.03, 11:15 Kto nastepny , moze ktos zgadnie . Moze Inka wie ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepik Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 15:44 jak to kto: RYWIN!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Leszek, chlopaku! - teraz twoja kolej IP: *.amg.gda.pl 07.05.03, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Masz DOWODY? Czy tylko "poszlaki Powella"? 07.05.03, 17:27 Jak ja "kocham" odmozdzonych z wielkimi szczekaczkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaEriksfru Poczciwy " Baranina" ???????? IP: *.cm.chello.no 07.05.03, 13:44 Proces sadowy "Baraniny"nie interesowal mnie zupelnie.Tak samo jak i to kim on byl, gdzie mieszkal i czym sie zajmowal.Nie interesowal az do dzisiaj do momentu w ktorym przeczytalam wiadomosc o jego tragicznej smierci.Tragicznej jako ze smierc poprzez powieszenie zawsze jest tragiczna.Czy to bylo samobojstwo czy zabojstwo nie wiemy i nie jestem pewna czy kiedykolwiek dowiemy sie. Przeczytanie roznych sprzecznych wypowiedzi gosci internetu na temat denata wzbudzilo moje zainteresowanie.Wyszukalam pare dawnych artykulow (na internecie) i z ich tresci dowiedzialam sie paru ciekawostek.Stwierdzilam wiec ze "Baranina" nie jest zaszczutym,prawym i poczciwym czlowiekiem jak twierdza niektorzy goscie internetu ( cielecina i slonina itp.). Prze wyjazdem na zachod byl on zwiazany z kradzieza i przemytem samochodow.W roku 1990 przemyt z Czechoslowacji do Polski alkoholu na sume 4 mil.zl.Rozeslano za nim list gonczy i aresztowano w Belgii w 1994.i deportowano do Polski gdzie na podstawie falszywego orzeczenia lekarskiego o zaburzeniach psychicznych zostal zwolniony z aresztu.Oczywiscie nie byl glupi zeby czekac na nastepny nakaz aresztowania tylko zwial za granice.W r.1995 zostal skazany w Niemczech za przemyt papierosow.Mial szczescie nie siedzial. Wspomine rowniez o zwiazkach z producentami narkotykow(ecstasy)w Polsce .W r.2000 w grudniu policja zlikwidowala produkcje i przejela 170.000 tabl.ecstasy przygotowanych do przemytu. Oczywiscie pan "Baranina" wiele lat wspolpracowal jako agent (donosiciel)w EDOK w Austrii.Mial dobre kontakty i za odpowiednia oplata uzyskal obywatelstwo austriackie.Dzieki wspolpracy z EDOK mogl likwidowac swoja konkurencje(przemyt) w Wiedniu. Nie nalezy rowniez zapominac o zleceniu zabojstwa jego kuzyna(?) i bliskiego wspolpracownika bylego min.sportu Debskiego.Dzieki tej ostatniej sprawie zostal skazany na kare wiezienia i siedzial w celi w ktorej go znaleziono powieszonego.Jeszcze raz zadaje sobie pytanie ;czy jest to SAMOBOJSTWO??? Nie jestem zachwycona jego smiercia .Jest mi bardzo przykro gdy ludzie umieraja,ale nie moge zrozumiec ze ktos moze go nazwac czlowiekiem PRAWYM i POCZCIWYM. Zaszczutym??-to jest mozliwe. Pozostaje nam tylko zlozyc kondolencje jego Rodzinie.Prawdy chyba nigdy sie nie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katriona Re: Poczciwy IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.03, 16:29 Gość portalu: MagdaEriksfru napisał(a): > Proces sadowy "Baraniny"nie interesowal mnie zupelnie.Tak samo > jak i to kim on byl, gdzie mieszkal i czym sie zajmowal.Nie > interesowal az do dzisiaj do momentu w ktorym przeczytalam > wiadomosc o jego tragicznej smierci.Tragicznej jako ze smierc > poprzez powieszenie zawsze jest tragiczna.Czy to bylo > samobojstwo czy zabojstwo nie wiemy i nie jestem pewna czy > kiedykolwiek dowiemy sie. Przeczytanie roznych sprzecznych > wypowiedzi gosci internetu na temat denata wzbudzilo moje > zainteresowanie.Wyszukalam pare dawnych artykulow (na internecie) > i z ich tresci dowiedzialam sie paru ciekawostek.Stwierdzilam > wiec ze "Baranina" nie jest zaszczutym,prawym i poczciwym > czlowiekiem jak twierdza niektorzy goscie internetu ( cielecina > i slonina itp.). > Prze wyjazdem na zachod byl on zwiazany z kradzieza i przemytem > samochodow.W roku 1990 przemyt z Czechoslowacji do Polski > alkoholu na sume 4 mil.zl.Rozeslano za nim list gonczy i > aresztowano w Belgii w 1994.i deportowano do Polski gdzie na > podstawie falszywego orzeczenia lekarskiego o zaburzeniach > psychicznych zostal zwolniony z aresztu.Oczywiscie nie byl glupi > zeby czekac na nastepny nakaz aresztowania tylko zwial za > granice.W r.1995 zostal skazany w Niemczech za przemyt > papierosow.Mial szczescie nie siedzial. Wspomine rowniez o > zwiazkach z producentami narkotykow(ecstasy)w Polsce .W r.2000 w > grudniu policja zlikwidowala produkcje i przejela 170.000 > tabl.ecstasy przygotowanych do przemytu. > Oczywiscie pan "Baranina" wiele lat wspolpracowal jako agent > (donosiciel)w EDOK w Austrii.Mial dobre kontakty i za > odpowiednia oplata uzyskal obywatelstwo austriackie.Dzieki > wspolpracy z EDOK mogl likwidowac swoja konkurencje(przemyt) w > Wiedniu. > Nie nalezy rowniez zapominac o zleceniu zabojstwa jego kuzyna (?) > i bliskiego wspolpracownika bylego min.sportu Debskiego.Dzieki > tej ostatniej sprawie zostal skazany na kare wiezienia i > siedzial w celi w ktorej go znaleziono powieszonego.Jeszcze raz > zadaje sobie pytanie ;czy jest to SAMOBOJSTWO??? > Nie jestem zachwycona jego smiercia .Jest mi bardzo przykro gdy > ludzie umieraja,ale nie moge zrozumiec ze ktos moze go nazwac > czlowiekiem PRAWYM i POCZCIWYM. Zaszczutym??-to jest mozliwe. > Pozostaje nam tylko zlozyc kondolencje jego Rodzinie.Prawdy > chyba nigdy sie nie dowiemy. Magda, oni sie nabijaja! Ten Slonina i Cielecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaEriksfru Re: Poczciwy IP: *.cm.chello.no 07.05.03, 18:21 A czort ich wie.Dopiero od niedawna siedze na polskim internecie ale ju naczytalam sie tyle sprzecznych opini ze moge spodziewac sie wszystkiego od milych gosci internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nastepny, ktorego pokrecilo... Reumatyzm umyslowy? 07.05.03, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Jestem taki ładny, że nie mogę się sobie nadziwić! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piters Re: miller możesz spać spokojnie,baranina nic nie powi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo IP: 160.128.10.* 07.05.03, 12:51 Czytałem u Hłaski, że za komuny MO odbierało aresztowanym pijaczkom krawaciki, paseczki i sznurowadełka żeby sobie krzywdy nie zrobili. A tu masz, supergangster ma paseczek i się na nim wiesza. Wcześniej próbował popełnić samobójstwo a tu policja mówi że nic nie wskazywało żeby chciał to zrobić. No, no, ciekawe czy przed powieszeniem się sam się pobił i połaskotał paralizatorem jak wcześniej jego kumpel "Sasza" w Warszawce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zobacz.glt.pl Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo -hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 12:57 Jak to mówi piosenka :) Wiedziałem że tak będzie.... skąd miał pasek? www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Re: STALIN POWIEDZIAŁ IP: 213.17.142.* 07.05.03, 13:03 Był człowiek, był problem. Nie ma człowieka, nie ma problemu. PANIE BENEDEKOWITSCH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo IP: 213.134.132.* 07.05.03, 13:10 kaner napisał: > No no nie wytrzymal?? > Czy ktos go powiesil?? Baranina najpierw zwiazal sobie rece za plecami, potem nogi, potem sie zakneblowal, zalozyl na jaja akumulator i przypalil 17 razy papierosem. Potem sie powiesil, wyrywajac sobie paznokcie. Brawo. Dlugie ma rece wladza, dlugie. Ciekawe, czy Miller sie cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.03, 13:15 Żenują mnie tekdty o długich rękach władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysowieticus Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.03, 13:17 no i dobrze,ze sie powiesil....takiego gnoja to nie szkoda...a teraz smazy sie w piekle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: 'Baranina' popełnił samobójstwo IP: *.dyn.optonline.net 07.05.03, 13:17 No i gosciu sam wykonal wyrok na sobie... Mogliby wszyscy bandyci tak wyreczac wymiar sprawiedliwosci. Panstwo zaoszczedzilo koszty sadowe, utrzymanie w wiezieniu. Dalej bandyci, wybijajcie sie, spoleczenstwo na was liczy :) Tutaj macie nasze pelne poparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja zalatwily go sluzby austriackie albo niemieckie, albo IP: *.prem.tmns.net.au 07.05.03, 13:25 obydwie. Udzial Polakow nie wykluczony Odpowiedz Link Zgłoś