30.03.07, 17:13
pani ostrowska to nie tylko skorumpowana /wg. prokuratury/ poslanka, ale takze kobieta naduzywajaca alkoholu, byl o tym reportaz z sejmowej restauracji , byc moze ma problem alkoholowy i w takiej sytuacji latwo ja kupic.szkoda, ze platforma nie zastanowila sie kogo broni.
Obserwuj wątek
    • mike.recz Według jakiej prokuratury? 30.03.07, 17:15

• jestemprzeciw Re: Według jakiej prokuratury? 30.03.07, 17:16
        Ziobro już skazał , sąd niepotrzebny
    • p.smerf Re: ostrowska 30.03.07, 17:17
      Póki co ostrowska jest skorumpowana wg. jednego bandziora. Bo poza tym, jak na
      razie dowodów brak.
      A to, co ktoś robi wieczorem w swoje imieniny w hotelu sejmowym i w barku
      sejmowym, to g... panów żurnalistów obchodzi. To tacy szmaciarze, którzy z braku
      pomysłu na temat, gotowi się zrobić reportaż zza sedesu.
      • jestemprzeciw Re: ostrowska 30.03.07, 17:19
        a skoro tacy dociekliwi , to moze zajmą się panem J.K
        chłop w pełni wieku , a baby zero- potem agresję wyładowuje na konferencjach
        • savena Re: ostrowska 30.03.07, 17:33
          ludzie pomyslcie chwile, gdybym byla niewinna poslanka to dla mnie i mojej partii taki spektakl to woda na mlyn, cierpie przesluchania i ew. aresztowania ale sad wobec braku dowodow uniewinnia mnie.sama bym poleciala do prokuratury, zeznac, ze nie mam nic wspolnego z ,,mafia paliwowa,,.
          co robi madam ostrowska? i czego sie boi ? co ukrywa ?
          reakcje politykow to sprawa drugorzedna, choc mysle, ze wielu z nich tez te wlasnie pytania nurtuja.
          • wujaszek_joe Re: ostrowska 30.03.07, 17:38
            już widze jak ochoczo idziesz do aresztu na podstawie zeznan jakiegoś bandyty
            • joannabarska Re: ostrowska 30.03.07, 17:43
              Przeciez Ziobro "zazerował" tu kompletnie: to nie był wniosek tylko o
              pozbawienie posłanki Ostrowskiej immuninetu, ale i o areszt, a poza tym ta
              jego konferencja prasowa w kuluarach pokazała, ze całkiem stracil nerwy. Zle
              dla Polski, jak taki strustrowany facet jest ministrem sprawiedliwosci! Lekko
              podpitą Ostrowską pokazano kiedys w telewizji, ale to był okres szczegolny:
              przedswiąteczny bodaj czy przedsylwestrowy! Bez przesady z alkoholem, jesli
              sami go naduzywacie!
              • stef111 Re: ostrowska 30.03.07, 20:50
                dlaczego, z całym szacunkiem dla homo sapiens, jb jest takim prymitywem ???
            • savena Re: ostrowska 30.03.07, 17:48
              przeciez nie chca jej aresztowac bez dowodow. gdyby to bylo mozliwe wybrali by kogos bardziej spektakularnego.
              bardzo glupia dykusja.
              jezeli sa zarzuty to musi stawic im czola a nie ukrywac sie za imunitetem. polska to nie kuba czy inny rezim.
          • p.smerf Re: ostrowska 30.03.07, 17:38
            Chyba się słabo orientujesz. Prokuratura chce zastosować areszt. A w areszcie
            się nie zeznaje (na ogół) tylko siedzi bez końca. Np. Dochnal już 2,5 roku.
            Jeśli są twarde dowody, to Sejm się godzi, ale gdy są mętne, to słusznie
            protestuje.
    • chyba_normalny Re: ostrowska 30.03.07, 17:40
      savena napisała:

> pani ostrowska to nie tylko skorumpowana /wg. prokuratury/ posłanka, ale także
      > kobieta nadużywająca alkoholu, był o tym reportaż z sejmowej restauracji , być
      > może ma problem alkoholowy i w takiej sytuacji łatwo ją kupić . Szkoda, że
      platforma nie zastanowiła się kogo broni.
      ciekawe czy ty "savena" nie pijesz alkoholu ?
      a ta restauracja to ta sama co sprzedawała alkohol podczas prohibicji ?
      I z drugiej strony - pokaż mi nie pijących posłów ?
      I pokaż mi posłów mających "czyste sumienie" ?
      Wszak już coś koło 2000 lat temu powiedziano - niech rzuci kamieniem ten , kto
      jest NIEWINNY
    • indris Lepszy Sejm z pijakami... 30.03.07, 17:44
      ...niż Sejm zdominowany przez PiS. Oni na trzeźwo wymyślą takie rzeczy, które
      normalnemu człowiekowi nie przyszłyby do głowy w najbardziej pijanym widzie.
      Hitler był abstynentem.
      • savena Re: Lepszy Sejm z pijakami... 30.03.07, 17:54
        indris napisał:

> ...niż Sejm zdominowany przez PiS. Oni na trzeźwo wymyślą takie rzeczy, które
        > normalnemu człowiekowi nie przyszłyby do głowy w najbardziej pijanym widzie.
        > Hitler był abstynentem.

dzieciaku pomysla raz jeszcze o tym co napisales.
        • indris Re: Lepszy Sejm z pijakami... 30.03.07, 18:31
          Właśnie pomyślałem. I powtarzam: PiSuary na trzeźwo są bardziej niebezpieczne
          niz zwykły Polak po pijaku.
    • stef111 Re: ostrowska 30.03.07, 20:27
      jak długo jeszcze takie "ostrowskopodobnebadziewie" będzie nas reprezentowało.
      Tuskowszyzna kompromituje się na każdym kroku.
      • mike.recz Re: ostrowska 30.03.07, 20:29
        stef111 napisał:

> jak długo jeszcze takie "ostrowskopodobnebadziewie" będzie nas reprezentowało.
        >
        > Tuskowszyzna kompromituje się na każdym kroku.
        ................................................................................

1. Dobrzyński Leszek 2. Dorn Ludwik 3. Golba Mieczysław
        4. Jackiewicz Dawid 5. Kaczyński Jarosław 6. Kowal Paweł
        7. Kozak Zbigniew 8. Marianowska Barbara 9. Piecha Bolesław Grzegorz
        10. Polaczek Jerzy 11. Ryniak Monika 12. Szyszko Jan
        13. Ujazdowski Kazimierz Michał 14. Wawryniewicz Ryszard 15. Wróbel Marzena
        16. Zając Stanisław
        orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/InfoForPPIDec?OpenAgent&27992&PiS&Nieobecny
        • p.smerf Re: ostrowska 30.03.07, 21:01
          Jest tyle pięknych krajów w których nie będziesz się musiał męczyć. Napisz
          czasem parę słów jak już tam będziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka