luci-c 30.03.07, 20:31 Czy mam sie sam ujawnić? Czekać na odpowiednia ustawę? A może pokurtykć do IPN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:33 Daj sobie spokoj.Kto zył i pamieta tamte czasy,potrafi zrozumiec i wybaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:41 wanda43 napisała: > Daj sobie spokoj.Kto zył i pamieta tamte czasy,potrafi zrozumiec i wybaczyc. Dzięki za miłosierdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
morel_widaj_kpt.piotrowski Złóż kwiaty na mogile Blanki-Kalkstein-Kaczorow 31.03.07, 19:37 skiej. Adres kwatery poda ci Kiszczak. Świeczka na grobie Ludwika też wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:35 luci-c napisał: > Czy mam sie sam ujawnić? > Czekać na odpowiednia ustawę? > A może pokurtykć do IPN? tyn moralny bankrucie jedyne wyjscie z tej sytuacji to pielgrzymka pokutna do Torunia na kleczkach Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:39 rzewuski1 napisał: > tyn moralny bankrucie > jedyne wyjscie z tej sytuacji to pielgrzymka pokutna do Torunia > na kleczkach ależ ja jestem niepraktykujący,nie masz czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:40 luci-c napisał: > rzewuski1 napisał: > > tyn moralny bankrucie > > jedyne wyjscie z tej sytuacji to pielgrzymka pokutna do Torunia > > na kleczkach > > ależ ja jestem niepraktykujący,nie masz czegoś innego? To się nawrócisz.Co za problem. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:44 mike.recz napisał: > To się nawrócisz.Co za problem. Nawrócić? A na co? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:45 luci-c napisał: > mike.recz napisał: > > To się nawrócisz.Co za problem. > Nawrócić? A na co? Na Rydzykomanię jakomś albo cuś,nie wiem. Zresztą pi.eprzę bez sensu teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:48 mike.recz napisał: > luci-c napisał: > > > mike.recz napisał: > > > To się nawrócisz.Co za problem. > > Nawrócić? A na co? > > > Na Rydzykomanię jakomś albo cuś,nie wiem. > Zresztą pi.eprzę bez sensu teraz. Mam się nawrócić na Rydzykomanię? Przecież napisałem,że donosiłem na SB... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 20:49 luci-c napisał: > rzewuski1 napisał: > > tyn moralny bankrucie > > jedyne wyjscie z tej sytuacji to pielgrzymka pokutna do Torunia > > na kleczkach > > ależ ja jestem niepraktykujący,nie masz czegoś innego? Dorn tez byl wiernym,ale inaczej,mozna zmienic/dla zyskow i dla szpanu/. Gorzej ze mna,bo chodzilem do podstawowki/im.Warynskiego/tzn.ze nie mam nawet podstawowki i moge miec paragrafy,moze polozna tez SB,UB moze mnie nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Donosiłem na SB 30.03.07, 21:26 wanda43 napisała: > to oczywiscie zart byl rzewuskiego. To rzewuski też donosił? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyjmo- 30.03.07, 21:28 wali ???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 21:42 frank_drebin napisał: > wali ???? ;) oczywiście w opozycji demokratycznej Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 21:49 I co nikt ci wtedy w tej opozycji demokratycznej nie powiedzial, zebys sobie dal siana bo SB to tylko wodke pije, fabrykuje dowody i falszywe teczki tworzy ? Czy moze tzw. opozycja demokratyczna "odkryla" to dopiero w Magdalence ? ;) luci-c napisał: > frank_drebin napisał: > > > wali ???? ;) > > oczywiście w opozycji demokratycznej Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 22:00 A co też Ty opowiadasz. W jakiej Magdalence? Przecież o fałszowaniu teczki dowiedzieliśmy się całkiem niedawno. Dopiero przy przeglądaniu najważniejszej teczki w kraju. Wcześniej wszyscy, łącznie z wybitnymi ekspertami Dudek, Paczkowski, Friszke twierdzili niezbicie, że w teczkach jest sama źródlanie czysta prawda. Że nigdy, żadnemu esbekowi nawet by do głowy nie przyszło, żeby coś nakłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Co ty tam wiesz Smolenski wykryl to duzo wczes- 30.03.07, 22:04 niej :) www.czytanki.hox.pl/nowina.html Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 22:01 frank_drebin napisał: > I co nikt ci wtedy w tej opozycji demokratycznej nie powiedzial, zebys sobie > dal siana bo SB Nie,nic o sianie nie mówili Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 22:06 A moze zebys dal sobie spokoj bo jw. w moim poprzednim poscie ??? ;) luci-c napisał: > > frank_drebin napisał: > > > I co nikt ci wtedy w tej opozycji demokratycznej nie powiedzial, zebys so > bie > > dal siana bo SB > > Nie,nic o sianie nie mówili Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 21:49 Na przykład żona esbeka przyjmowała donos, że stary ma kochankę. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 21:55 Orle donosi to sie do wladz: "donos «zgłoszenie do władz, zwykle tajne, o dokonaniu przez kogoś jakiegoś wykroczenia lub przestępstwa»" sjp.pwn.pl/lista.php?co=donos A do zony esbeka to najwyzej mogly dojsc plotki. p.smerf napisał: > Na przykład żona esbeka przyjmowała donos, że stary ma kochankę. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 22:03 To, że stary ma kochankę to przestępstwo czy wykroczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Z czystej ciekawosci gdzie takie donosy przyj 30.03.07, 22:05 Jak ladniejsza od zony na moje to przyjemnosc :) daktylek napisał: > To, że stary ma kochankę to przestępstwo czy wykroczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Czasami nawet telefonicznie 30.03.07, 22:04 Drrrrrrr! Słucham! Pani Kowalska? Tak, Kowalska! Pani mąż chodzi do jednej dziwy. Kto mówi???? Życzliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Czasami nawet telefonicznie 31.03.07, 10:43 telefonicznie? nie,bo podsłuchy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Czasami nawet telefonicznie 31.03.07, 11:02 na sb donosił też Kukliński Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Czasami nawet telefonicznie 31.03.07, 14:35 ewa9823 napisała: > na sb donosił też Kukliński Ale Kukliński donosił Amerykanom,a ja swoim:) Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 Re: Czasami nawet telefonicznie 31.03.07, 14:45 Jedna kura przed Świetami Wielkiej Nocy próbowała, próbowała, ale nie doniosła pisanki do posterunku MO. No i rosól z niej wstrętne komuchy zrobiły :-( Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Czasami nawet telefonicznie 31.03.07, 15:06 okradziony1 napisał: > Jedna kura przed Świetami Wielkiej Nocy próbowała, próbowała, ale nie doniosła > pisanki do posterunku MO. > No i rosól z niej wstrętne komuchy zrobiły :-( A przedtem rosołem to ta kura szczęśliwie donaszała? Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 kura 31.03.07, 15:47 donosiła ale tylko swojej gospodyni. A tu raz zachciało sie jej donieść do MO no i klops.:-( Właściwie to rosół... Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: kura 31.03.07, 19:16 okradziony1 napisał: > donosiła ale tylko swojej gospodyni. > A tu raz zachciało sie jej donieść do MO no i klops.:-( > Właściwie to rosół... a gospodyni donosiła ciążę:) Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Uprzejmie donoszę, 01.04.07, 15:56 że jakoś nie mogę się zmusić do znielubienia aktora Damięckiego. Już sam nie wiem, może ja nie jestem prawdziwym patriotą? Odpowiedz Link Zgłoś