Gość: waw IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 22:44 Genialnie proste rozwiązanie! Uspokoiłem się, na UJ z logiką nie jest źle. Kocham Kraków! waw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weteran Murzanski out! UJ chowa glowe w piasek!!! IP: *.net.autocom.pl 13.05.03, 22:50 Wypierdzielić Watrobe!!! Zatuszowano cala sprawe!! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student [...] IP: *.d303.pl 14.05.03, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeJay Re: WIDAC JAK WLADZE UJ SA SKORUPOWANE .... IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 14.05.03, 09:36 Oj, Studencie, powazne zarzuty stawiasz. CZY MASZ DOWODY na to co piszesz? Jezeli nie to jest to oszczerstwo (a za to sa paragrafy), jezeli tak - podziel sie nimi z nami na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemy Re: WIDAC JAK WLADZE UJ SA SKORUPOWANE .... IP: *.ds.uj.edu.pl 14.05.03, 11:36 didżej przetrzyj oczy. to o czym mowi gosc student jest powszechnie znane starszym studentom, jak i absolwentom. to ze o tym sie nie mowi to m.in znudzenie tematem i bezradnosc wobec takich typow jak Watroba i s-ka. byla afera, nie ma afery. nie wierze, zeby smiesznemu prezesowi fundacji Bratniak uwidzimisialo sie na wlasna reke rozpruwac WUJa. to nie jemu bylo z tym niewygodnie lecz samorzadowi. ten sie nie przyznal, wiec sprawy nie ma. niezorientowani nie widzieli, nie slyszeli, reszta milczy. dowody na brudne interesy, nawet jesli sa, to nie zostana przedstawione dopoki jakas ekipa nietykalnych nie dobierze sie trzymajacym wladze do tylka. wiec nie pytaj sie didżej o dowody, bo co ty mozesz k...a wiedziec o korupcji. siema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny student Re: WIDAC JAK WLADZE UJ SA SKORUPOWANE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 11:45 Gość portalu: DeeJay napisał(a): > Oj, Studencie, powazne zarzuty stawiasz. > CZY MASZ DOWODY na to co piszesz? Jezeli nie to jest to > oszczerstwo (a za to sa paragrafy), jezeli tak - podziel sie > nimi z nami na Forum To, że działacze samorządowi mają akademiki za 10 zł miesięcznie i bezpłatne obiady jest faktem powszechnie wiadomym. Wystarczy zapytać Tomasza Wójtowicza - "Tomku, ile placisz za akademik i obiady?" - wiem, bo pytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zion Re: WIDAC JAK WLADZE UJ SA SKORUPOWANE .... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 14.05.03, 11:57 a jesli chodzi o obiady dwoch przewodniczacych:czyli KOmisji Ekonomicznej i Całego samorzadu,to te obiady i akademik maja tylko oni i to przyznajem i statut uczelni,a nie jakis przekrent.POpukajcie sie w głowy-nic nie wiecie a kłapiecie tymi ozorami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zion Re: WIDAC JAK WLADZE UJ SA SKORUPOWANE .... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 14.05.03, 11:54 darmowe akadeiki???? darmowe obiady???? chyba was wszystkich pogieło!!!! jak zyje,nie miałem ani darmowych obiadow ani akademika-nie wiem kto rozsiewa takie informacje,ale to juz jest załosne.jak chcecie sie powyzywac,to idzie sie uczyc,bo sesja za pasem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowany Re: WIDAC JAK WLADZE UJ SA SKORUPOWANE .... IP: *.ds.uj.edu.pl 14.05.03, 12:07 towarzyszu zion. przywoluje was do porzadku. to, ze studencka brac adrenalina ponosi to rozumiem. to, ze wyraza niesluszna opinie tez rozumiem. ale ze wy towarzyszu, zasiadajacy w SS ponizacie sie i pyskujecie swoim wyborcom to mnie szlag trafia. kultury was w domu nie uczyli? i wy chcecie reprezentowac studentow oslawionej uczelni? wstyd!!! a sprobuj odpyskowac chamie, to pojde tam i cie zdegraduje. odmaszerowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student to sie przedstaw bo widac jestes jakims wyjatkiem IP: *.nzs.uj.edu.pl 14.05.03, 14:25 to sie przedstaw bo widac jestes jakims wyjatkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00000000 Re: Po ocenzurowaniu studenckiego pisma IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 09:11 Brawo Ziejka - kolejną aferę Murzańskiego zatuszowałeś !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan [...] IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 14.05.03, 11:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogo basia ... powiedzmy ...Szafrańczyk ;))... oj nieładnie IP: *.ds.uj.edu.pl 14.05.03, 13:47 pisać na zlecenie tak tendencyjne brednie ... nieźle dosolilas tej mlodej dziennikareczce - ci co nie wiedzą to się nie zorientują - ale my to widzimy PS to ze jesteś rzecznikiem SS to wiedziałem; ale słyszałem też że jesteś managerem jednego z klubów studenckich zarządzanych przez Bratniaka czy to prawda? jak w takim kontekście możesz cokolwiek obiektywnie pisać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravik Re: basia ... powiedzmy ...Szafrańczyk ;))... oj IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 14.05.03, 20:21 brednie??? autorka artykułu "republika kolesiow" nie sprawdzila najprostszych faktow.np. zarzuca umyślne ustalenie terminu wyborow ekipie tzw. kolesiow a - ze zadam banalne pytanie - kto ustala termin wyborow do samorzadu UJ??? a.URSS b.przewodniczacy samorządu c.turkuć podjadek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogo turkuć podjadek IP: *.ds.uj.edu.pl 15.05.03, 08:41 to ja cie zapytam tak kto rządzi w niezależnym samorządzie UJ? a)niedzwiadek b)ja i ty c)zarząd SS o ile jego zdanie jest zgodne z interesami cenzora chałupniczego, --------- W odpowiedzi na twoje pytanie wybieram turkuć podjadek - na pewno nie urss, bo urss tylko klepie (lub nie) gotowe decyzje. Przygotowuje je z całą pewnością turkuć podjadek - i on za nie odpowaida. ___ ...a "turkuć podjadek" teraz pracuje nad nową obsadą zarządu, potem urss przyjmie i urss bedzie "odpowiedzialny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: Po ocenzurowaniu studenckiego pisma IP: *.nest.gliwice.pl 14.05.03, 20:11 A więc będzie autocenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wont_robal bedzie, bedzie... teraz wymyślą, że przecież IP: *.ds.uj.edu.pl 15.05.03, 08:54 wydawca musi mieć swoich reprezentantów w takiej radzie powiedzmy 1/3 członków do tego 1/3 wyznaczy samorząd (bo niby obiektywny i studencki) i (1/3 chwalba - to będą autorytety) ... tak czy inaczej 2:1 dla wydawcy. motto Procedura musi być demokratyczna ale należy dbać o to by mieć w tej demokracji głos decydujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewizna Re: bedzie, bedzie... teraz wymyślą, że przecież IP: *.ds2.uw.edu.pl 15.05.03, 16:10 Mała rzecz, a takie emocje. Hm, ot Krakówek. Odpowiedz Link Zgłoś