bu2m 03.04.07, 20:07 Anitka Gargas dostała zlecenie na Kwacha. Normalnie jak u ruskich. Tylko bez strzelania i morderstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Re: O tym pijaku? 03.04.07, 20:10 Żebyś ty chłopaczku tak gadał po trzeźwemu jak on po pijanemu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O tym pijaku? 03.04.07, 22:00 socjalliberal napisał: > Żebyś ty chłopaczku tak gadał po trzeźwemu jak on po pijanemu... ;) Przynajmniej na cmentarz chodzę trzeźwy Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 za to jak..... 03.04.07, 22:11 będą cię grzebać, grabarze uchleją się ze szczęścia że to ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_skrzatek Re: O tym pijaku? 03.04.07, 23:25 artsg napisał: > Przynajmniej na cmentarz chodzę trzeźwy A w przyszłości martwy. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: O tym pijaku? 03.04.07, 23:37 > Przynajmniej na cmentarz chodzę trzeźwy a to po polsku? Bo patrząc na to, co się dzieje 1 listopada, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O tym pijaku? 03.04.07, 23:40 pandada napisał: > > Przynajmniej na cmentarz chodzę trzeźwy > > a to po polsku? Bo patrząc na to, co się dzieje 1 listopada, to nie wiem. No u lewizny to pewnie tak. Biorą przyklad z kwacha Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: O tym pijaku? 03.04.07, 20:11 nie, o tym małym krętaczu,"pomazańcu" (jak mówiła o nim żona od bezów). O tym idolu III pokolenia ubeków . Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: O tym pijaku? 03.04.07, 22:10 off_nick napisała: > nie, o tym małym krętaczu,"pomazańcu" (jak mówiła o nim żona od bezów). > O tym idolu III pokolenia ubeków . Mówiła (Jolanta) o nim,że jest jak "Pomazaniec Boży". Numer kosmiczny ! Sodówa totalna. Słuchałem kiedyś wywiadu z Jolantą na temat aborcji. Usunięcie ciąży określała jako spędzanie płodu. Taka ynteligentna - od bez i ptysiów. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś 03.04.07, 20:09 Pierwszy esbecki program IV RP :>>>>> A jak przyjdą wybory, i wywalą bidaczkę, to się do PiSu zapisze i będzie krzyczała, że układ ją podsłuchuje :>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
michal_polonus Re: Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś 03.04.07, 22:16 będzie o jego pracy magisterskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Zaczynamy oglądać. 03.04.07, 22:57 Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Co było w tej kopercie? :))) 03.04.07, 23:05 Klucze do sukcesu? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_polonus Re: Zaczynamy oglądać. 03.04.07, 23:10 Nie lubie Kwasniewskiego - ale ten progam demaskujacy niezwykle nedzny. O oc chodzi? Ze nie załatwił jakiejś dziewczynie pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dokument z podtekstami. 03.04.07, 23:15 michal_polonus napisał: > Nie lubie Kwasniewskiego - ale ten progam demaskujacy niezwykle nedzny. > O oc chodzi? Ze nie załatwił jakiejś dziewczynie pracy? ---> Pewnie chodziło o wiarygodność obietnic Kwaśniewskiego. Życie na salonach dla wybranych, a reszta niech czeka ... na lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek sami widzisz "normalny" jaki PiS jest zalosny i 03.04.07, 23:19 jak nieestetycznie zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Gónicy też nieestetycznie przez komuchów .... 03.04.07, 23:25 pisubek napisała: sami widzisz "normalny" jaki PiS jest zalosny > jak nieestetycznie zdycha. ---> Oglądnąłeś "interesy" firmy Sato Bis? Odpowiedz Link Zgłoś
rilley Re: Dokument z podtekstami. 03.04.07, 23:23 Faktycznie niesamowity salon - przecież to wyglądało jak ubogie wesele w mieście powiatowym. NIK i prokuratura powinny natychmiast zbadać ile TVP zapłaciła za ten reportaż, był po prostu beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
rilley Re: Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś 03.04.07, 23:20 Żenujący program. O niczym. Kwach pogadał z jakąś babą i jej córka nie ma pracy. No po prostu straszne. Wziął kopertę nie wiadomo z czym i dał ją nie wiadomo komu. Dziewczyny - hostessy tańczą na widok kamery. Po prostu niesamowite. I jeszcze te znaczące słowa, że materiał nie mógł wczesniej ujrzeć światła dziennego - no jak miał ujrzeć, jak się do niczego nie nadaje. To jest skandal, że tv publiczna marnowała czas antenowy reklamując ten materiał od tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_polonus Re: Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś 03.04.07, 23:25 Mimo mego antykomunizmu - muszę się zgodzić z rilleyem. Nie puściłbym tej słabizny w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt co na to Urbanski? 04.04.07, 10:37 rilley napisał: > (...) > I jeszcze te znaczące słowa, że materiał nie mógł wczesniej ujrzeć światła > dziennego (...) Oni usiluja zbudowac wokol kazdego knota jaki produkuja atmosfere tajemnicy i przelamywania postkomunistycznego tabu. Wychodzi z tego totalnie zenujaca kicha. Ciekawy jestem co na to powie nowy prezes Urbanski? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś 03.04.07, 23:29 :))) No, to było sto razy mocniejsze od taśm Oleksego! Po tym programie Kwaśniewski jest już politycznym trupem. Pani Anita Gargas formalnie go wykończyła. A jeśli obejrzwaszy ten program, nie umarł ze śmiechu, to znaczy, że chyba nic już nie jest w stanie mu zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek TW Gargas powinna wszystkim zwrocic oplaty za 03.04.07, 23:32 abonament za kwiecien, z wlasnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: TW Gargas powinna wszystkim zwrocic oplaty za 03.04.07, 23:36 :) Ja bym wycenił to "arcydzieło" na co najmniej półroczny abonament. Czegoś podobnego jeszcze w TV nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada jesze w Misji Specjalnej niczego ciekawego nie 03.04.07, 23:46 widziałem. Podobnie "3o minut", których nie ratuje nawet Leski. Ich misją jest śledzenie władzy, Niestety nie mogąc patrzeć na łapy obecnej władzy i biorąc pod uwagę, że przekręty starej zostały wykryte, prawicowe beztalencia muszą być żenujące. Szkoda, że za publiczną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś 04.04.07, 10:50 a ty zlecenie na Anitkę Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Misja Specjalna o Kwasniewskim - dziś 04.04.07, 11:15 Z poczatku myslałem, że pokażą Kwacha podpitego i gadajacego głupoty. Tymczasem balanga była całkiem, całkiem, i w sumie to jedna rozczarowana paniusia - nie dostała roboty u Kwasniewskiego. Przyjrzawszy się bliżej paniusi - nie dziwię się Kwasniewskiemu i jego otoczeniu. Stanowczo się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Odruch wymiotny 04.04.07, 12:13 Redaktor Gargas powoduje u mnie odruch wymiotny.Nie od dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl zabawna jest ta wiara kaczystów w reżymową tvp 04.04.07, 12:19 którą sami systematycznie wykańczają Odpowiedz Link Zgłoś
wrwr1 Pani Anito! zapraszamy do nas! 04.04.07, 12:36 ja z bratem tez mamy prosbe do Prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś