ave.duce 03.04.07, 20:56 do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym Kaczystanie jest NICZYM. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 20:58 ave.duce napisała: > do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. > W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym > Kaczystanie jest NICZYM. > > ;) Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo. Kosztuje ta odwaga? A ile? I gdzie sprzedają? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 20:59 off_nick napisała: > ave.duce napisała: > > > do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. > > W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym > > Kaczystanie jest NICZYM. > > > > ;) > > Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo. > Kosztuje ta odwaga? > A ile? > I gdzie sprzedają? > > Nie wiem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A czemu "zielona" ? Sa tez np. brunatni, zolci czy 03.04.07, 21:01 pomaranczowi w granatowe ciapki ekologowie ??? ;) frank_drebin napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Ave, 03.04.07, 21:04 Odwagą jest przyzanć się do tego na tym forum. Lincz kretynów masz jak w banku. Ja tam się z Toba zgadzam, acz do Komisji nie napszę. Za to chętnie się podpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Ave, daj linka! :P 03.04.07, 21:14 > Ja tam się z Toba zgadzam, acz do Komisji nie napiszę. Za to chętnie się > podpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ave, daj linka! :P 03.04.07, 21:21 roj_os napisał: > > Ja tam się z Toba zgadzam, acz do Komisji nie napiszę. Za to chętnie się > > podpiszę. To nie był LIST-PROTEST, to był DONOS: stavros.dimas@ec.europa.eu <stavros.dimas@ec.europa.eu> :))) :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Ave, daj linka! :P 03.04.07, 21:22 O rany, nie podpisany? Taki prawdziwy? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ave, daj linka! :P 03.04.07, 21:29 fedorczyk4 napisała: > O rany, nie podpisany? Taki prawdziwy? podPiSany! To był mDONOS, nie anonim... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To taki sojuz co ma centrale w Brukseli a nie na 03.04.07, 21:21 Kremlu :) ave.duce napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To taki sojuz co ma centrale w Brukseli a nie 03.04.07, 21:24 frank_drebin napisał: > Kremlu :) > ave.duce napisała: > > > > > Aaa... my mamy w ŁOSZINGTONIE naU? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: To taki sojuz co ma centrale w Brukseli a nie 03.04.07, 21:26 To jest akurat zaleznosc lenna :) ave.duce napisała: > frank_drebin napisał: > > > Kremlu :) > > ave.duce napisała: > > > > > > > > > > > Aaa... my mamy w ŁOSZINGTONIE naU? > > ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To taki sojuz co ma centrale w Brukseli a nie 03.04.07, 21:27 frank_drebin napisał: > To jest akurat zaleznosc lenna :) I bezdurna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: To taki sojuz co ma centrale w Brukseli a nie 03.04.07, 21:30 Hyhy na pewno lepsza Loszington nie wtraca sie gdzie autostrady prowadzic. ave.duce napisała: > frank_drebin napisał: > > > To jest akurat zaleznosc lenna :) > > I bezdurna? > > ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To taki sojuz co ma centrale w Brukseli a nie 03.04.07, 21:31 frank_drebin napisał: > Hyhy na pewno lepsza Loszington nie wtraca sie gdzie autostrady prowadzic. > ave.duce napisała: > > > frank_drebin napisał: > > > > > To jest akurat zaleznosc lenna :) > > > > I bezdurna? > > > > ;) > > > > Taaa,,, lepsza tarcza,,, :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 05:20 Mam swoje zdanie i podpieram je cytatami (w sygnaturce :)) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Może dzieki tarczy paru lub paruset ludzi dostanie 04.04.07, 08:13 pracę, a jeśli bedzie w użyciu to jest zupełnie obojetnie gdzie ja wybudują, bo jak mówi klasyk, po odpaleniu pocisków niczego nie będzie, więc histeria jest nie potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 08:39 Re: A co chcesz od tarczy? ave.duce 04.04.07, 05:20 Ty tak wcześnie wstajesz, czy tak późno się kładziesz ?... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 10:44 gniewko_syn_ryba napisał: > Re: A co chcesz od tarczy? > ave.duce 04.04.07, 05:20 > > Ty tak wcześnie wstajesz, czy tak późno się kładziesz ?... Czy jest jakiś nakaz, w jakich godzinach trzeba spać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 17:31 ave.duce napisała: > gniewko_syn_ryba napisał: > > > ave.duce 04.04.07, 05:20 > > > > Ty tak wcześnie wstajesz, czy tak późno się kładziesz ?... > > Czy jest jakiś nakaz, w jakich godzinach trzeba spać? Pytam z czystej ciekawości i troski o twoje zdrowie (może cierpisz na bezsenność... ?). Dla mnie pobudka o 7.00 to katorga, a jak ktoś dobrowolnie zasiada przed kompem już o 5.20, to podejrzewam masochizm... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 18:44 gniewko_syn_ryba napisał: > ave.duce napisała: > > > gniewko_syn_ryba napisał: > > > > > ave.duce 04.04.07, 05:20 > > > > > > Ty tak wcześnie wstajesz, czy tak późno się kładziesz ?... > > > > Czy jest jakiś nakaz, w jakich godzinach trzeba spać? > > Pytam z czystej ciekawości i troski o twoje zdrowie (może cierpisz na > bezsenność... ?). Dla mnie pobudka o 7.00 to katorga, a jak ktoś dobrowolnie > zasiada przed kompem już o 5.20, to podejrzewam masochizm... ;))) All different, all equal... ;) Po prostu czasem pracuję w nocy i tyle. Do masochizmu mi co najmniej tak daleko, jak szyszce do ochrony środowiska... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 22:10 ave.duce napisała: > Do masochizmu mi co najmniej tak daleko, jak szyszce do ochrony środowiska... Hehehe, a ja właśnie słucham Sado Nation ! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 23:45 gniewko_syn_ryba napisał: > ave.duce napisała: > > > Do masochizmu mi co najmniej tak daleko, jak szyszce do ochrony środowisk > a... > > Hehehe, a ja właśnie słucham Sado Nation ! ;)))) A ja nie... www.wrzuta.pl/audio/kXlR8GqnPs/ :P Odpowiedz Link Zgłoś
feministka_inaczej Re: A co chcesz od tarczy? 04.04.07, 23:58 ave.duce napisała: > A ja > www.wrzuta.pl/audio/kXlR8GqnPs/ > :P A ja pod nieobecność Pana Domu! www.soliton.pl/sklep/product_info.php/cPath/39/products_id/618 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 05.04.07, 01:51 feministka_inaczej napisała: > ave.duce napisała: > > > A ja > > www.wrzuta.pl/audio/kXlR8GqnPs/ > > :P > > A ja pod nieobecność Pana Domu! > > <a href="www.soliton.pl/sklep/product_info.php/cPath/39/products_id/618" target="_blank">www.soliton.pl/sklep/product_info.php/cPath/39/products_id/618</a> Tego z... img232.imageshack.us/img232/3605/raczkicaluje1jt.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A co chcesz od tarczy? 05.04.07, 08:21 ave.duce napisała: > www.wrzuta.pl/audio/kXlR8GqnPs/ Ja to kiedyś oglądałem... :) Ciekawe, czy zapłacili autorom za wykorzystanie tego kawałka... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 05.04.07, 09:26 gniewko_syn_ryba napisał: > ave.duce napisała: > > > www.wrzuta.pl/audio/kXlR8GqnPs/ > > Ja to kiedyś oglądałem... :) Ciekawe, czy zapłacili autorom za wykorzystanie > tego kawałka... ? Fajny teledysk. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A co chcesz od tarczy? 05.04.07, 10:49 ave.duce napisała: > gniewko_syn_ryba napisał: > > > ave.duce napisała: > > > > > www.wrzuta.pl/audio/kXlR8GqnPs/ > > > > > Ja to kiedyś oglądałem... :) Ciekawe, czy zapłacili autorom za wykorzysta > nie > > tego kawałka... ? > > Fajny teledysk. > > :) Wolę oryginalne wykonanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 05.04.07, 14:24 To znaczy? Nie interesuję się aż tak muzyką > słucham tego, co mi się podoba i tyle. :P Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: A co chcesz od tarczy? 05.04.07, 14:51 ave.duce napisała: > To znaczy? www.punk77.co.uk/groups/skids.htm Bardzo fajna, skoczna i melodyjna kapelka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 05.04.07, 17:05 gniewko_syn_ryba napisał: > ave.duce napisała: > > > To znaczy? > > www.punk77.co.uk/groups/skids.htm > Bardzo fajna, skoczna i melodyjna kapelka... :) ThnX! Pościągam sobie to i owo! P.S. Czy już szyszka wydała komunikat jakiś odnośnie wizyty w Dolinie Rospudy? Nie mam dzisiaj czasu śledzić szyszek... :P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co chcesz od tarczy? 06.04.07, 08:55 Jednak wolę Green Day & U2. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 21:16 ave.duce napisała: > do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. > W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym > Kaczystanie jest NICZYM. > > ;) Proponuje wyskrobac szyszke moze wtedy ci przejdzie religiofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 21:22 cr00t napisał: > Proponuje wyskrobac szyszke moze wtedy ci przejdzie religiofobia Wyskrobana szyszka prowadzi do deprechy. Będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 21:53 off_nick napisała: > cr00t napisał: > > Proponuje wyskrobac szyszke moze wtedy ci przejdzie religiofobia > > Wyskrobana szyszka prowadzi do deprechy. Kogo? > Będzie gorzej. Komu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 21:24 cr00t napisał: > ave.duce napisała: > > > do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. > > W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym > > Kaczystanie jest NICZYM. > > > > ;) > Proponuje wyskrobac szyszke moze wtedy ci przejdzie religiofobia. Religiofobia?! Mi to wygląda raczej na kato-talibofobię... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 21:26 taziuta napisał: > Religiofobia?! > Mi to wygląda raczej na kato-talibofobię... :-) a mnie to wygląda na żywcem cytowanego narcyza. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 21:34 cr00t napisał: > ave.duce napisała: > > > do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. > > W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym > > Kaczystanie jest NICZYM. > > > > ;) > Proponuje wyskrobac szyszke moze wtedy ci przejdzie religiofobia. "Wyskrobanie" Szyszki pozostawiam Wujkowskiej i Strąkowi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 21:52 cr00t napisał: > ave.duce napisała: > > > do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. > > W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym > > Kaczystanie jest NICZYM. > > > > ;) > Proponuje wyskrobac szyszke moze wtedy ci przejdzie religiofobia. Sorry, ale nie rozumiem. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 22:23 ave.duce napisała: > Sorry, ale nie rozumiem. > konstytucja nie zabrania:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 04.04.07, 23:10 jola_iza napisała: > ave.duce napisała: > > > Sorry, ale nie rozumiem. > > > konstytucja nie zabrania:) Jeszcze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Do Henia: jakiej zażyłości he he he 03.04.07, 22:54 ale te łzy ;( mnie ruszyły, nie powiem... ps. przez ciebie Henryku muszę nietykiety czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os markizko, krówko pisia, co się stało ? ?? ;P 03.04.07, 23:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60155201&a=60215154 Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Tą GIWI pogięło, to że napisałam, że cie na swój 03.04.07, 23:05 sposób lubię nie oznacza, że testy za ciebie Heniu będę rozwiązywać. Never :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy stwi 03.04.07, 23:10 erdzę zapewne, żeś wystarczająco bystra by przeczytać ze zrozumieniem;P Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:13 Ze zrozumienie powiadasz? Akurat w tych testach skreślam zawsze poz. 1... Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:25 no widzisz 32asienko BLONDYNKO:PPPP Mnie mniej wysiłku Test kosztuje, ostatni wolny-czyt.na samym dole Testu 'przycisk', przyciskam i..."Dziękujemy" ;P asienka32 napisała: > Ze zrozumienie powiadasz? > Akurat w tych testach skreślam zawsze poz. 1... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:27 Dać se spokój? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:31 > Dać se spokój? Oo! ..to co to za demokracja, jak każdy gada co chce..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:29 roj_os napisał: > no widzisz 32asienko BLONDYNKO:PPPP > Mnie mniej wysiłku Test kosztuje, ostatni wolny-czyt.na samym dole Testu > 'przycisk', przyciskam i..."Dziękujemy" ;P > > asienka32 napisała: > > > Ze zrozumienie powiadasz? > > Akurat w tych testach skreślam zawsze poz. 1... > No i cię potem banują Ty moja forumowa spryciulo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:34 a-siek napisała: > No i cię potem banują Ty moja forumowa spryciulo ;) Aaaa, 'tego' nie pojąłem, 32asienko?;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:37 roje_os napisał: > a-siek napisała: > > > No i cię potem banują Ty moja forumowa spryciulo ;) > > Aaaa, 'tego' nie pojąłem, 32asienko?;) > > Ok.. wersja dla pojętnych inaczej: Płaczesz, ze cie banują, może to ma zwiżek z olewaniem testu :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.henryk.log Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:41 Eeeech 32asienko, zdziwisz się, od ~ 3 tyg. nie oberwałem żadnego bana! 32asienka napisała: > Płaczesz, ze cie banują, może to ma zwiżek z olewaniem testu :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: z Tą GIWI ..zgoda aska, na testy nie pierwszy 03.04.07, 23:45 b.henryk.log napisał: > Eeeech 32asienko, zdziwisz się, od ~ 3 tyg. nie oberwałem żadnego bana! Wszystko przed tobą heniu. Jeśli bardzo chcesz, mogę pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
my.seksi.vii.liceum Re:z Tą GIWI ..zgoda Siostro... 03.04.07, 23:53 Bierz go, hau..hau! a-siek napisała: > Wszystko przed tobą heniu. Jeśli bardzo chcesz, mogę pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka37 Jakiś ciężki idiota poblokował nicki 04.04.07, 00:01 asienki do 36 .. nie wiesz kto to mógł być? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka38 Jakiś ciężki idiota poblokował nicki 04.04.07, 00:07 asienki do 36 .. nie wiesz kto to mógł być? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jakiś ciężki idiota poblokował nicki 05.04.07, 00:15 asienka38 napisała: > asienki do 36 .. nie wiesz kto to mógł być? artsg?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jakiś ciężki idiota poblokował nicki 05.04.07, 00:54 asienka39 napisała: > artsg??? > ?! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka401 Re: Jakiś ciężki idiota poblokował nicki 05.04.07, 01:32 ave.duce napisała: > asienka39 napisała: > > > artsg??? > > ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jakiś ciężki idiota poblokował nicki 05.04.07, 01:41 asienka401 napisała: > ave.duce napisała: > > > asienka39 napisała: > > > > > artsg??? > > > > > ! No ba! A w około jego domu nic, ino brÓd, brÓd, brÓd! images20.fotosik.pl/122/8230fe1d3917340c.jpg Że też sąsiad burmistrz na to pozwala! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: NIE jestem "zieloną ekolożką", ale napisałam 03.04.07, 23:15 ave.duce napisała: > do Stavrosa Dimasa, ile warte są obietnice P(i)Sujów. > W "normalnym świecie" dane słowo jest święte. W "katolickim" szyszkowym > Kaczystanie jest NICZYM. > L. ....."ale napisalam do Stavrosa....." Hehe, stare odruchy wracaja...... J.C. > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Tak mocno zależy Ci na tym łyskaczu...?;)) 03.04.07, 23:36 Niestety (dla Ciebie) nic to nie da... Ale nic nie szkodzi, w czwartek naprawimy poniedziałek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os Hey piardq;P dawno tu nie waniałeś;P 03.04.07, 23:37 bard333 napisał: > Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie, bo i tak Chivas Regal pijam tylko 04.04.07, 05:33 w towarzystwie jednego, jedynego faceta. Na szczęście lub niestety dla ciebie > TY nim nie jesteś. Zachowaj 18-letnią whisky dla kogoś w jej wieku. :) P.S. Do trzech razy sztuka... Był już trzeci raz. I chwatit. :P Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Nie, bo i tak Chivas Regal pijam tylko 04.04.07, 08:14 I tak oto 'donos' stał się 'wynosem':) (alkohol sprzedajemy na wynos...) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie, bo i tak Chivas Regal pijam tylko 04.04.07, 09:19 allspice napisała: > I tak oto 'donos' stał się 'wynosem':) (alkohol sprzedajemy na wynos...) A osobom nieCZeźwym tyż? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Nie, bo i tak Chivas Regal pijam tylko 04.04.07, 09:35 Niekiedy tyż :) A swoją drogą to dobra droga w obronie pięknych krajobrazów... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie, bo i tak Chivas Regal pijam tylko 04.04.07, 12:06 allspice napisała: > Niekiedy tyż :) A swoją drogą to dobra droga w obronie pięknych krajobrazów... Wybieram się tam na wycieczkę PRZED długim ŁYKendem kwietniowo/majowym. :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby " PRZED długim ŁYKendem " 05.04.07, 12:01 "Jeśli się zgadzasz, na nasze tam spotkanie, pomachaj ręką na ekranie" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby O! np. tak: 05.04.07, 16:32 www.millan.net/minimations/smileys_people.html jak Veil 2 Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Albo tak 05.04.07, 16:38 www.millan.net/minimations/smileys_people.html jak Veil 2 Kłaniam się: Clown Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I pomyliłem się jak clown 05.04.07, 17:08 dziad_na_baby napisał: > bo miało być jak Veil 1 Bywa... Nie za bardzo mogę machać, bo: I'm hanging >>> www.millan.net/minimations/smileys_feelings.html Może inna razą zatem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Na 100% pomyliłem się jak clown 05.04.07, 17:12 Bo myślałem, że Cię nie ma w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Na 100% pomyliłem się jak clown 05.04.07, 17:20 dziad_na_baby napisał: > Bo myślałem, że Cię nie ma w sieci. W sieci?! Szarej? :) P.S. Właśnie spadam... Nara! www.millan.net/minimations/smileys/invisible.gif :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Skoda, 05.04.07, 17:28 nie możesz się zdecydować, czy uśmiech mi pozostawić? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Skoda, Faktycznie - skoda! 05.04.07, 17:37 oko.fade.pl/images/70092skoda%20o2.jpg ;) dziad_na_baby napisał: > nie możesz się zdecydować, czy uśmiech mi pozostawić? Pojawiam się i znikam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Re: Skoda, Faktycznie - skoda! 05.04.07, 17:40 Od bidy taka moze być tez Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Skoda, Faktycznie - skoda! 05.04.07, 19:02 dziad_na_baby napisał: > Od bidy taka moze być tez Ale jaki silnik! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Nie, bo i tak Chivas Regal pijam tylko 04.04.07, 08:14 Trudno, na pewno się nie zmarnuje... 5.30... Ave! Przecież to środek nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie, bo i tak Chivas Regal pijam tylko 04.04.07, 09:20 bard333 napisał: > Trudno, na pewno się nie zmarnuje... W to nie wątpię. > > 5.30... Ave! Przecież to środek nocy! Chyba cię nie obudziłam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tak mocno zależy Ci na tym łyskaczu...?;)) 05.04.07, 01:03 bard333 napisał: > Niestety (dla Ciebie) nic to nie da... Ale nic nie szkodzi, w czwartek naprawim > y poniedziałek...;) > Obawiam się, że wątpię... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Ciekawe, żaden pisowski troll nie oburzył się 04.04.07, 09:37 że przecież na słowie PiSu można polegać jak na Zawiszy (nazwisko nieprzypadkowe). Czyli jak na ruskim banku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ciekawe, żaden pisowski troll nie oburzył się 04.04.07, 19:39 man_sapiens napisał: > że przecież na słowie PiSu można polegać jak na Zawiszy (nazwisko nieprzypadkow > e). > Czyli jak na ruskim banku :) Premier ŁGArz, to i ministrowie tacy sami. Kaczyści P(i)Sują się od łebka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś