peer2 09.04.07, 17:03 do kraju. Skoro jest super, niech Pani wraca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Nie wróci. 09.04.07, 17:05 Jeszcze by się musiała jako dziennikarz zlustrować... S. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Czy Pani Thomson złozyła oświadczenie 09.04.07, 17:06 lustarcyjne? Jej tekst został zamieszczony w Interii, czyli czyli ustawa ja obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czy Pani Thomson złozyła oświadczenie 09.04.07, 17:12 dr.freud napisał: > lustarcyjne? > > Jej tekst został zamieszczony w Interii, czyli > czyli ustawa ja obowiązuje. Oj, chyba straci prawo do wykonywania zawodu... S. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Pani Ewa Thompson kłamie w żywe oczy. 09.04.07, 17:14 "W ciągu roku cały aparat bezpieczeństwa, w znacznym stopniu odziedziczony po czasach komunistycznych, został oczyszczony z rosyjskich i sowieckich agentów. Były piski i wrzaski, a wyznaczonego do tego zadania Antoniego Macierewicza demonizowano w lewicowo-liberalnej prasie. Zadanie jednak zostało wykonane, z korzyścią nie tylko dla Polski, ale i NATO, którego Polska jest członkiem" - pisze Thompson. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Pani Ewa Thompson kłamie w żywe oczy. 09.04.07, 17:23 mike.recz napisał: > "W ciągu roku cały aparat bezpieczeństwa, w znacznym stopniu odziedziczony po > czasach komunistycznych, został oczyszczony z rosyjskich i sowieckich > agentów..." Ta pani chyba nie czyta Trybuny... :-) Jak wsypaliśmy naszych Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r na miłość boską, to tam naprawdę byli rosyjscy 09.04.07, 17:27 i sowieccy agenci? Więc postawiono już komuś zarzuty, toczą się procesy? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: na miłość boską, to tam naprawdę byli rosyjsc 09.04.07, 17:29 joella.r napisała: > i sowieccy agenci? Więc postawiono już komuś zarzuty, toczą się procesy? Jeden był na pewno.W 2003 roku złapała go ABW.Tylko że on był z tego młodego naboru. pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_Thompson Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: na miłość boską, to tam naprawdę byli rosyjsc 09.04.07, 17:31 joella.r napisała: > i sowieccy agenci? Więc postawiono już komuś zarzuty, toczą się procesy? Od dwóch lat Ziobro aresztuje na lewo i prawo. O procesach jakoś nie słychać, bo chciejstwo nie wystarcza za dowody... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: na miłość boską, to tam naprawdę byli rosyjsc 09.04.07, 18:36 Po starszyźnie. Najpierw należało by aresztować i postawić zarzuty byłym ministrom spraw zagranicznych, którzy wg likwidatora agencili, a potem dopiero reszcie hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: na miłość boską, to tam naprawdę byli rosyjsc 09.04.07, 18:58 joella.r napisała: > i sowieccy agenci? Więc postawiono już komuś zarzuty, toczą się procesy? Niestety, wszystkie dowody zostały zniszczone. S. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpospolita Re: "Washington Times" to malo ważna gazeta 09.04.07, 18:48 Mieszkałem 12 lat blisko stolicy USA, co dzień czytałem waszyngtońska prase, i moge zaświadczyć, ze "Washington Times" to podława gazeta o niewielkim znaczeniu, nawet w skali regionu. Ludzie często myla ja z "Washington Post" (WP), który jest naprawdę opiniotwórczym dziennikiem (to WP doprowadził do dymisji Nixona!). Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: "Washington Times" to malo ważna gazeta 09.04.07, 18:50 Czyli pisiaki po prostu się podniecają tym co powiedziała pani Ewa,a marginalna gazetka to wydrukowała. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r zabawne, że "Washington Times" założyła sekta 09.04.07, 19:03 Moona, czyli Kościół Zjednoczenia i pompuje w gazetę ciężki pieniądz Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Panią prof. Ewę Thompson zapraszamy 09.04.07, 19:01 peer2 napisał: > do kraju. Skoro jest super, niech Pani wraca! Racja, niech zobaczy te łapanki, obozy i egzekucje ludzi opozycji i nie tylko opozycji a nie siedzi w tej nudnej Ameryce.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Panią prof. Ewę Thompson zapraszamy 09.04.07, 19:03 Nie, niech sobie zobaczy z bliska IV RP i jak nam się Polakom polepszyło. Może nawet Antek oprowadzi dostojnego gościa po specjalnych obozach, gdzie trzma tą całą postsowiecką agenturę, której nikt inny nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Panią prof. Ewę Thompson zapraszamy 09.04.07, 19:07 peer2 napisał: > Nie, niech sobie zobaczy z bliska IV RP i jak nam się Polakom polepszyło. Jesli tobie jest gorzej to bardzo mi przykro, ja nie narzekam.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Panią prof. Ewę Thompson zapraszamy 09.04.07, 19:10 Mi tak samo dobrze w odnowionej IV RP, jak w skorumpowanej i zgnilej III RP. Roznicy nie czuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Panią prof. Ewę Thompson zapraszamy 09.04.07, 19:12 peer2 napisał: > Mi tak samo dobrze w odnowionej IV RP, jak w skorumpowanej i zgnilej III RP. > Roznicy nie czuje.... To o co ci chodzi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Panią prof. Ewę Thompson zapraszamy 09.04.07, 19:51 Że jakoś tych pozytywnych zmian, które chwali pani profesor nie widzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
tornson To taka religijno-faszystowska debilka której 09.04.07, 19:29 zapewne by się w Polsce podobało, może nawet dostałaby stanowisko szefowej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
kcg Ewa Thompson Research professor of Slavi 09.04.07, 21:54 www.washingtontimes.com/commentary/20070407-095755-6312r.htm Odpowiedz Link Zgłoś