bio.mum 14.04.07, 14:46 Powiedzcie jedno złe słowo o LiDzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Tusk chce przytulic Marka Jurka:-)))))) 14.04.07, 14:47 Bez jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os Re: Tusk chce przytulic Marka Jurka:-)))))) 14.04.07, 14:51 Bez jaj!-->> TVN24 live;P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Kocham Pana 14.04.07, 14:53 roje_os napisał: > Bez jaj!-->> TVN24 live;P > > Panie Henryku:-)) słuyszał Pan te cienkie brawa na koniec?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os PiS'cieńko od rana PiSzczy w szwach i bez Ma'Jurka 14.04.07, 15:03 !;P > te cienkie brawa na koniec?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PiS'cieńko jest zarezerwowane:DDD nt 14.04.07, 15:11 roje_os napisał: > !;P > > te cienkie brawa na koniec?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum załozyłam taki wątek, że tusk nie ma jaj 14.04.07, 14:51 pies_na_czarnych napisała: > Bez jaj! > ale Giwi wywaliła na osła. Tusk powiedział, że bardzo chetnie zadzierznie z markiem Jurkiem, i że to wegług niego prawdziwy mąż stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os Tusk chce przytulic Marka Jurka:-)))))) 14.04.07, 14:50 Nowożeniec-katolicki pełen nauk jeszcze przedmałżeńskich?;P bio.mum napisała: > Powiedzcie jedno złe słowo Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Chyba nie mamy żadnych wątpliwosci 14.04.07, 14:58 roje_os napisał: > Nowożeniec-katolicki pełen nauk jeszcze przedmałżeńskich?;P > > bio.mum napisała: > > > Powiedzcie jedno złe słowo że Donald dotknął przyrodzeniem swoją małzonkę dopiero po ślubie kościelnym. inaczej by się sprzeniewierzył, a on przeciez nie jest taki...on jest katolicki, prawie pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Może w końcu stanie się normalność, jak w Europie 14.04.07, 14:51 Zachodniej, kiedy ludzie pojmą że wszystko co naprawo od LiD to radykalne oszołomstwo. Demokraci - prawicą, SLD - centrum i Nowa Lewica jako lewica, zaś Zieloni zgarną głosy PSL, a POPiS i ich przystawki pójdą w polityczny niebyt jako radykałowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Polacy sa specyficzni 14.04.07, 14:59 tornson napisał: > Zachodniej, kiedy ludzie pojmą że wszystko co naprawo od LiD to radykalne > oszołomstwo. Demokraci - prawicą, SLD - centrum i Nowa Lewica jako lewica, zaś > Zieloni zgarną głosy PSL, a POPiS i ich przystawki pójdą w polityczny niebyt > jako radykałowie. na hasło - Papiez Polak 99% pada krzyzem, nawet na własnym podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap zachod kreci sobie petle na wlasna szyje 14.04.07, 17:57 takim podejsciem i wyzywaniem konserwy od faszystow(?) i skrajnej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Nieuważnie słuchałaś - to był tylko prztyczek... 14.04.07, 14:52 ...w nos Kaczyńskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Daj spokój... 14.04.07, 14:55 www.nasznocnik.pl napisał: > ...w nos Kaczyńskiego ;-) Taki inteligentny facet, a ufa takej plastelinie... Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Daj spokój... 14.04.07, 15:03 Mają aspiracje na drużynę błędnych rycerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mówisz o Tusku? 14.04.07, 15:08 pro.filutek1 napisał: > Mają aspiracje na drużynę błędnych rycerzy? Byleby upchać jak najwiecej mięsa do Konia Trojańskiego.Inaczej - trojańskiej polskiej szkapy. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum zajmij się licealistkami ze swojej szkoły... 14.04.07, 15:44 socjalliberal napisał: jeszcze zdazysz ugrzęznac w polskim politycznym szambie.. ja w Twoim wieku nie wiedziałąm, kto jest prezydentem (chociaz bylam czlonkiem komisji wyborczych) daj sobie spokój, szkoda twojej młodosci... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Wtedy nie było TVN24 i internetu:) 14.04.07, 17:00 Przeklęta technologia;) Nie wiedziałaś kto jest prezydentem? Jak ja Ci cholernie zazdroszczę :D Gdzie te czasy, gdy myślałem że Gdańsk to inne państwo i ludzie tam w innym języku gadają;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Nie wydaje się Wam 14.04.07, 15:42 że Marek Jurek wyglada jak brat bliźniak Donalda Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n [...] 14.04.07, 16:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Odnalazłeś bratnią duszyczkę:)? 14.04.07, 17:02 Jeej... Filipek będzie zawiedziony:) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 14.04.07, 16:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A jak juz sie przytula to plecy wysmaruje im olej- 14.04.07, 16:27 kiem Maksymiuk ???? ;) "rotfl" ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Franek 14.04.07, 16:38 frank_drebin napisał: > kiem Maksymiuk ???? ;) "rotfl" ;PPPPPP ja tobie wysmaruję z wielką checią. i wiesz co? Nie będę domagala się pierwszego miejsca na liscie z obwodu. Zrobie to dla przyjemnosci. A jak się okaze, że wymiękam dam ci weksla. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Franek 14.04.07, 16:54 Jak zaloze partie dam ci znac - bedziesz pierwsza na liscie ;) bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > kiem Maksymiuk ???? ;) "rotfl" ;PPPPPP > > > ja tobie wysmaruję z wielką checią. i wiesz co? Nie będę domagala się > pierwszego miejsca na liscie z obwodu. Zrobie to dla przyjemnosci. A jak się > okaze, że wymiękam dam ci weksla. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Franek 14.04.07, 16:56 frank_drebin napisał: > Jak zaloze partie dam ci znac - bedziesz pierwsza na liscie ;) Jesli to będzie partia centrolewicowa to zadzwoń. Załoz dzisiaj, nie mogę się doczekać, zeby cię obs,,tfu..wysmarować. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Franek 14.04.07, 16:57 Jak tobie sie chce do centrolewicy to musisz smarowac plecy Olejniczakowi ;) bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > Jak zaloze partie dam ci znac - bedziesz pierwsza na liscie ;) > > Jesli to będzie partia centrolewicowa to zadzwoń. Załoz dzisiaj, nie mogę się > doczekać, zeby cię obs,,tfu..wysmarować. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Franek 14.04.07, 17:00 frank_drebin napisał: > Jak tobie sie chce do centrolewicy to musisz smarowac plecy Olejniczakowi ;) Jakabym chciała smarowac plecy Olejniczakowi to bym nie prosiła ciebie zebys załozył własną centrolewicową. Olejniczak mnie nie podnieca- politycznie, ani w żaden inny sposób. Na widok napieralskiego ntez mi nie staje. potrzebuję młodej krwii..tak, wiem, zdaję sobie sprawę z tego, ze to nie tem adres... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Franek 14.04.07, 17:02 No, ale Sandra za to zaczynala od takiego smarowania - jakos nie mam zludzen, ze w SLD robila cos innego niz w SO ;) bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > Jak tobie sie chce do centrolewicy to musisz smarowac plecy Olejniczakowi > ;) > > Jakabym chciała smarowac plecy Olejniczakowi to bym nie prosiła ciebie zebys > załozył własną centrolewicową. Olejniczak mnie nie podnieca- politycznie, ani w > > żaden inny sposób. Na widok napieralskiego ntez mi nie staje. potrzebuję młodej > > krwii..tak, wiem, zdaję sobie sprawę z tego, ze to nie tem adres... > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum [...] 14.04.07, 17:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Ciekawe co się stanie gdy Lepper z SO odejdzie 14.04.07, 17:10 "Andrzej Lepper to prawdziwy mąż stanu" :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ciekawe co się stanie gdy Lepper z SO odejdzi 14.04.07, 17:12 socjalliberal napisał: > "Andrzej Lepper to prawdziwy mąż stanu" :)))? On nie odejdzie tylko wyjedzie do Maroka i ogłosi sie Królem Afryki:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Simba? :))) 14.04.07, 17:16 socjalliberal napisał: tja, hakuna matata... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Tusk chce przytulic Marka Jurka:-)))))) 14.04.07, 18:09 Ciekawe,które skrzydło w PO- liberalne czy konserwatywne-wzmocni swoją osobą Marek Jurek:)A moze powstanie jeszcze jedno skrzydło? Odpowiedz Link Zgłoś