Dodaj do ulubionych

historie nieznane - z forum SWS

22.04.07, 23:45
www.sws.org.pl/forum/viewtopic.php?t=830
cokolwiek mozna powiedziec - ciekawa sprawa. chociaz wiekszosc nauki
pobieralem juz w wolnej Polsce :), okazuje sie ze z historii najnowszej
naszego kraju wlasciwie wiemy niewiele wiecej niz to co wiedziec wypada.
Obserwuj wątek
    • piotrgdansk6 Na to się lojalka mówiło ;) 22.04.07, 23:50
      "J. Kuroń podpisał, przyjmując do wiadomości, notatkę urzędową z rozmowy
      ostrzegawczej, w której zawarte jest zobowiązanie do zaniechania działalności
      antypaństwowej."
    • absztyfikant bez komentarza... 22.04.07, 23:50
      www.sws.org.pl/blogoslawienstwo.htm
      • marcus_crassus bez komentarza 22.04.07, 23:53
        bi.gazeta.pl/im/2/4076/z4076242Z.jpg
        • absztyfikant Re: bez komentarza 22.04.07, 23:54
          A co to za czupiradlo?
          • absztyfikant Re: bez komentarza 22.04.07, 23:54
            Rachelka?:)
            • marcus_crassus Re: bez komentarza 23.04.07, 00:03
              pojecia nie masz. Ty znalazles tam jakies blogoslawienstwo, a ja w Twoim
              ulubionym portalu znalazlem to.

jaki jest tego zwiazek oprocz tego - ni cholery pojecia nie mam.

ale jak to blogoslawienstwo ma sie do tematu - tez nie wiem

swoja droga zamiast szukac jakies bzdety - usiadz i przeczytaj. podobno wiedza
              nie szkodzi :)
              • marcus_crassus "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:03

• absztyfikant Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:05
                  Blogoslawienstwo wisi tam na honorowym miejscu, a to zdjecie jest jednym z
                  miliona innych znajdujacych sie w przepastnych zbiorach Agencji Gazeta.
                  • marcus_crassus Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:09
                    www.gazeta.pl/0,0.html
                    ja tam je widze na jeszcze bardziej honorowym miejscu

przeczytaj. moze okaze sie ze Twoja wiedza historyczna jest nieco mniejsza niz
                    uwazasz...
                    • absztyfikant Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:12
                      Aaaaa. Naprawde nie widze analogii miedzy tekstem o jakims rosyjskim
                      szansoniscie na glownej stronie internetowego wydania najwiekszego polskiego
                      dziennika, a eksponowaniem blogoslawienstwa od radiomaryjnego dygnitarza i to na
                      honorowym miejscu.
                      • marcus_crassus Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:22
                        a ja naprawde nie widze zwiazku miedzy jakims badziewnym obrazkiem a tekstem
                        ktory umieszczony zostal tam na forum dyskusyjnym i pochodzi z "arcanow"

jesli Ty widzisz - to gratuluje myslenia nielinearnego.

take me to your dealer!
                        • absztyfikant Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:27
                          Jeden obraz mowi wiecej nizli tysiac slow...

P.S.
                          Takie sprawy sie zalatwia via e-mail:P
                          > take me to your dealer!
                          • marcus_crassus Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:27
                            nadal nie wyjasniles jaki zwiazek ma ten obrazek z tekstem z "arcanow".
                            • absztyfikant Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:30
                              Nie wiesz czy udajesz? Przeciez ta strona jest tuba radiomaryjnej wizji swiata...
                              • absztyfikant Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:31
                                A moje zdanie o tej "radiowej" kanalii znasz. Po co do tego wracac?
                                • marcus_crassus Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:37
                                  nie rozumiem. jesli czytam material historyczny to jego wartosc weryfikuje po
                                  zawartosci faktograficznej.

obrazek wklejasz ze strony SWS, a odnosisz sie do tekstu z arcanow? przeciez na
                                  stronie arcanow nie ma tego obrazka - wiec jaki do cholere ma to zwiazek??????

czy Ty w ogole rozumiesz co piszesz? i co ma do tego radio maryja?
                                  • absztyfikant Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:40
                                    www.sws.org.pl/
                                    Ale tutaj jest, zjedz troche nizej...
                                    • marcus_crassus Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:44
                                      no dobra. ale nadal nie rozumiem jaki moze miec zwiazek zdjecie urbana na
                                      stronie "nie" z tekstem jaki zostanie wklejony na forum "nie" i bedzie
                                      pochodzil z dajmy na to tych samych arcanow

sorry. jesli Ty jeszcze nie lapiesz to mi sie po prostu przykro zrobilo :(
                                      • absztyfikant Re: "pojecia nie mam" korekta 23.04.07, 00:57
                                        A co? Mam powaznie potraktowac te wlazidupna laurke ku czci tego chamidla?
    • piotrgdansk6 To też niech se każdy burak przeczyta ;) 22.04.07, 23:52
      forum.sws.org.pl/viewtopic.php?t=535
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka