Dodaj do ulubionych

i sie dokonalo

25.04.07, 18:16
o romansie demokratow i lewicz mowilo sie dawno temu. jedna z najbardziej
obrzydliwych kreatur w parlemancie jest pewien bruno s.

dzis bronislaw g. i bruno s staneli w jednym szeregu.

cokolwiek mozna powiedziec o tych ludziach, walczyli z PRL.

czego bronicie, ze upadliscie na samo dno.

mieliscie do wyboru kleske lub hanbe. wybraliscie kleske, a hanbe bedzecie
mieli takze
Obserwuj wątek
    • leasem Uważasz że neofaszyzm i ciemnogród zwyciężą ? 25.04.07, 18:24
      marcus_crassus napisał:

> mieliscie do wyboru kleske lub hanbe. wybraliscie kleske, a hanbe bedzecie
      > mieli takze

Że przyszłość należy do zwolenników silnych rządów, państwa policyjnego, państwa
      wyznaniowego ?

Dlaczego tak boisz się wolności ?
      • marcus_crassus nie boje sie wolnosci 25.04.07, 18:31
        przyszlosc nalezy do wolnosci. ale aby tam dotrzec, czeka nas jeszcze dluga
        droga. wolnosc to wolnosc, a nie totalitarne rzady shultzow i zielonej holoty
        • leasem Re: nie boje sie wolnosci 25.04.07, 18:33
          marcus_crassus napisał:

> przyszlosc nalezy do wolnosci.

Na razie raźno maszerujemy w przeciwnym kierunku

> wolnosc to wolnosc, a nie totalitarne rzady shultzow i zielonej holoty

A w czym lepsze totalitarne rządy Kaczyńskich i brunatnej hołoty ?
          • marcus_crassus Re: nie boje sie wolnosci 25.04.07, 18:43
            tym pajacu, ze gdyby rzadzila brunatna holota, siedzialbys wlasnie w malym
            obozie rekreacyjnym za drutem kolczastym i pielil swoja mala grzadke z
            pomidorkiem

najbardziej obrzydzaja mnie lewackie smiecie. nie znacie znaczenia slow ktore
            uzywacie, chwile kiedy lewacki smiec wypowiada slowo wolnosc mozna porownac do
            momentu kiedy stado ptakow zesra sie na statue wolnosci
            • leasem Obetrzyj piane z pyska bo ci ryngraf zardzewieje:) 25.04.07, 18:51
              marcus_crassus napisał:

> tym pajacu, ze gdyby rzadzila brunatna holota, siedzialbys wlasnie w malym
              > obozie rekreacyjnym za drutem kolczastym i pielil swoja mala grzadke z
              > pomidorkiem

Brunatna hołota gdy dochodziła do władzy była grzeczna. Skrzydełka rozwinęli gdy
              rozprawili sie z opozycją (co wciąż próbują) i za pomocą policji wzięli pod but
              naród (o czym marzą). Na szczęście nie zdążą bo wleźli obiema nogami do sedesu.
              Za dwa lata pociągniemy za rączkę ;o)

> najbardziej obrzydzaja mnie lewackie smiecie. nie znacie znaczenia slow ktore
              > uzywacie, chwile kiedy lewacki smiec wypowiada slowo wolnosc mozna porownac do
              > momentu kiedy stado ptakow zesra sie na statue wolnosci

Miarkuj sie trochę - nie przenoś rynsztokowego języka ze swojego domu na forum.
              Groźby i obelgi działają tylko na niewolników twojego pokroju - dla mnie są jak
              brzęczenie much :)
              • marcus_crassus Re: Obetrzyj piane z pyska bo ci ryngraf zardzewi 25.04.07, 19:30
                W moim kraju do wladzy brunatna holota nigdy nie doszla. Doszla natomiast raz
                czerwona holota i sie trzymala 50 lat. Nie pozwole aby doszla raz jeszcze
                • leasem I o swoją brunatną wolnośc będziesz walczył tak 25.04.07, 20:02
                  że kamień na kamieniu nie zostanie :)

Skąd my to znamy :)

Od zarania dziejów każdy tyran i despota miał gębę pełną takich frazesów i w ich
                  imieniu posyłał do więzień albo pod topór.

Przypomnę nieśmiało, że Hitler walczył o to samo ;o)
      • klarek_i Ślepy naiwniaku. Faszyzmu szukasz nie tam, gdzie 25.04.07, 18:40
        trzeba.
        • leasem Niepokorny jestem :) 25.04.07, 18:53
          Szukam tam gdzie można go znaleźć, a nie tam gdzie ksiądz kazał.
    • pla_cebo Re: i sie dokonalo 25.04.07, 18:29
      marcus_crassus napisał:

> o romansie demokratow i lewicz
      Litynski dzisiaj w Trojce przyrownal odmowe Bronislawa z odmowa poszanowania
      prawa za PRLu. Im sie we lbach juz wszystko pomieszalo:)
      • dr.nein Re: i sie dokonalo 25.04.07, 18:32
        pla_cebo napisała:

> marcus_crassus napisał:
        >
        > > o romansie demokratow i lewicz
        > Litynski dzisiaj w Trojce przyrownal odmowe Bronislawa z odmowa poszanowania
        > prawa za PRLu. Im sie we lbach juz wszystko pomieszalo:)

Faszystowskie prawo nie jest prawem, tylko kupa śmieci.
        • pla_cebo Re: i sie dokonalo 25.04.07, 18:34
          dr.nein napisał:

> pla_cebo napisała:
          >
          > > marcus_crassus napisał:
          > >
          > > > o romansie demokratow i lewicz
          > > Litynski dzisiaj w Trojce przyrownal odmowe Bronislawa z odmowa poszanowa
          > nia
          > > prawa za PRLu. Im sie we lbach juz wszystko pomieszalo:)
          >
          > Faszystowskie prawo nie jest prawem, tylko kupa śmieci.
          Doktorku, masz nowe wdzianko jakies???
    • piotrgdansk6 Bendit jest jednak bardziej odrażającą mendą 25.04.07, 18:42
      Pomijając już, że to ultralewus chwalący czerwonych bandziorów i, z rzeczy
      aktualnych, nazywający Busza Hitlerem - tak w "Le Grand Bazar" pisał o
      doświadczeniach z "alternatywnego" przedszkola, które założył:

"Mój nieustający flirt ze wszystkimi dziećmi wkrótce przybrał charakter
      erotyczny. Odczułem na własnej skórze, jak dziewczynki po ukończeniu piątego
      roku życia uczą się podrywać i prowokować seksualnie mężczyzn". "Kilka razy
      zdarzyło mi się, że niektóre dzieci otwierały mi rozporek i zaczynały mnie głaskać"

Pogratulować Geremku obrońców.
      • dr.freud Re: Bendit jest jednak bardziej odrażającą mendą 25.04.07, 18:55
        piotrgdansk6 napisał:

> "Mój nieustający flirt ze wszystkimi dziećmi wkrótce przybrał charakter
        > erotyczny. Odczułem na własnej skórze, jak dziewczynki po ukończeniu piątego
        > roku życia uczą się podrywać i prowokować seksualnie mężczyzn". "Kilka razy
        > zdarzyło mi się, że niektóre dzieci otwierały mi rozporek i zaczynały mnie głas
        > kać"

Ale cie to rajcuje kleryku!
        > Pogratulować Geremku obrońców.
        >
        • piotrgdansk6 Lesiu, gdyby mnie rajcowało, to nie pisałbym 25.04.07, 19:00
          o tej mendzie Bendicie per menda właśnie. Za to są mocne przesłanki aby
          twierdzić, że takie praktyki rajcują ciebie i resztę redakcji - wszak owa menda
          uchodzi u was w redakcji za autorytet. Aż żal mi waszych dzieciaków.
          • zablokowany1 Idź pokochaj się z pijaczkiem i oszustem z PiS, 25.04.07, 19:29
            który próbował wyłudzić wtórnik prawa jazdy.
    • loppe Re: i sie dokonalo 25.04.07, 19:28
      no niestety, lewica stosuje szantaż a nie demokracje - albo będzie tak jak
      chcemy nawet kiedy przegrywamy wybory, albo narobimy Krajowi smrodu na cała
      Europę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka