kikooo2 28.04.07, 19:08 "Państwo opiekuńcze jest łagodną formą totalitaryzmu" Azaliż jak prawnik i człowiek wyksztacony może wygadywać takie bzdury??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banme3 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:10 wyraznie ty ani jednej ani tej drugiej sprawnosci Zolla nie masz, wiec jak mozesz pojac? Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:13 a ty jak to wyjaśnisz, banme3? Bluzganie to trochę za mało! Odpowiedz Link Zgłoś
banme3 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:17 ty prawnik i inteligentny? o tym drugim wiadomo, ze do ciebie sie nie odnosi, moze jednak prawnik jestes? jesli nie, to jak ci wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:23 obelgi to twoja specjalność, jak widać - biedne ty, głupie banme3! Odpowiedz Link Zgłoś
banme3 pytania o twoje kwalifikacje to obelgi? 28.04.07, 22:23 nie chwal sie juz swym mozgiem, bo wstyd polakom przynosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
parusmajor Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:11 www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=sady&id=1457 Umoczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
parusmajor Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 19:25 wejdz na strone AFERY PRAWA tam sa "kwiatki" Odpowiedz Link Zgłoś
belkot.belkot.belkot Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 19:27 Wejdź na stronę JR Nowaka Tam dopiero są kwiatki W pale się nie mieści :] Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 21:21 oj zebys wiedzial upierdliwy czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 22:25 Dajesz sobą łatwo manipulować :] Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg To jest człowiek bardzo mądry i wykształcony. 28.04.07, 19:13 Jego myśli wykraczają poza zdolność rozumienia takim prostaczków jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot.belkot.belkot Re: Prof.A. Zoll jest mądry 28.04.07, 19:15 Ma rację. Państwo Opiekuńcze ubezwłasnawalnia obywatela wyręczając go z dbania o siebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen swoj broni swojego 28.04.07, 21:27 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,72241,3619840.html Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: swoj broni swojego 28.04.07, 21:30 A gdzie ten "twój"?????? Wiesz chociaż????? Bo mam wątpliwości...... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: swoj broni swojego 28.04.07, 21:31 komuch broni komucha , mojego nie ma bo jestem niezrzeszona :P Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: swoj broni swojego 28.04.07, 22:17 Jakżeż niezrzeszona - wszak przeorysza zakonu sióstr Moralnej Odnowy IV RP, jak mniemam? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: swoj broni swojego 28.04.07, 22:18 zle mniemasz cos Ci sie pop........poplatalo :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:27 Kikoo2 ma rację, że wygaduje bzdury (prawie każdy prawnik) więc dziwię się, że się dziwi, azaliż bełkot też w połowie ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:20 > "Państwo opiekuńcze jest łagodną formą totalitaryzmu" > Azaliż jak prawnik i człowiek wyksztacony może wygadywać takie bzdury??? To jest jest banał. Gdybyś zechciał pomyśleć, zrozumiałbyś w mig. Ale masz moje zrozumienie, jak tu myśleć, kiedy na samodzielną opinię trzeba uzyskać zezwolenie prezesa (SMSem).Wyrazy współczucia pisduarku, dla ciebie wszystkich twoich nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
kikooo2 Re: Prof.A. Zoll - do cyklisty 28.04.07, 21:23 no to dlaczego sądzisz, że Zoll nie palnął głupstwa? Inwektywy zamiast meritum to stała tradycja tego forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Prof.A. Zoll - do cyklisty 28.04.07, 21:25 Bo on był jeszcze w kwietniu na majówce. Nawąchał się kwiatków. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Prof.A. Zoll - do cyklisty 28.04.07, 22:35 > no to dlaczego sądzisz, że Zoll nie palnął głupstwa? > Inwektywy zamiast meritum to stała tradycja tego forum??? Ty nawet znaczenia słowa inwektywa nie rozumiesz, jak ja ci mam wyjaśnić o co Zollowi chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:23 kikooo2 napisała: > "Państwo opiekuńcze jest łagodną formą totalitaryzmu" > Azaliż jak prawnik i człowiek wyksztacony może wygadywać takie bzdury??? 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Nie on jeden. Jest wielu idiotow, ale najdoskonalsi idioci sa wsrod profesorow. Fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:24 Ubiegłaś mnie. Też się chciałam już wtrącić. Wciąga ta zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:33 No, no, Zoll idiotą...rzekła mysz, hahahaha. I jak tu traktować serio myszy????? DO DZIURY, ALE JUŻ!!!! Szukaj żarła sama, a nie idziesz na łatwiznę i poprzez prostytucję intelektualną(?) chcesz załapać się na łatwy chlebuś. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A nie jest??? hahahaha!!!! 28.04.07, 22:29 etta2 napisała: > No, no, Zoll idiotą...rzekła mysz, hahahaha. ---> Nikt mądry nie przyznaje się w programie telewizyjnym, że popełnił przestępstwo. A on przyznał się, że wiedział o tuszowaniu spraw kryminalnych i nie powiadomił o tym prokuratury. :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen czyj to rzecznik? 28.04.07, 21:34 aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=interwencje&id=677 Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: czyj to rzecznik? 28.04.07, 22:20 ......cyt......"ANDRZEJ ZOLL - RZECZNIK PRAW OBYWATELSKICH pytanie: Czyj to rzecznik? - na pewno nie polskich praw i interesów - prawda i mity o rzeczniku (-) Zdzisław Raczkowski Z uwagi na oszustwo, kradzież mienia, matactwa w sądach i prokuraturach polskich, pomówienie i naruszenie moich praw obywatelskich po wyczerpaniu możliwości sądowych w sierpniu 2002 zwróciłem się do rzecznika o interwencje. Wszystkie sprawy dotyczą prawa karnego, są pod względem prawnym jednoznacznie określone. Jednak, pseudo-specjaliści działający w imieniu rzecznika po prawie trzech latach mataczenia nie dopatrzyli się żadnych przestępstw? Przeanalizujmy fakty i jednocześnie zastanówmy się nad samą instytucją rzecznika. Dzisiaj, po pięciu latach prowadzenia wydawnictwa, mogę powiedzieć, że jestem specjalista i to właśnie od przekrętów prawnych. Jasne, że nie byłoby tego wydawnictwa, gdyby nie nasze chore ograny władzy przeżarte korupcją, gdyby taka instytucja jak Rzecznik Praw Obywatelskich działała zgodnie z PRAWEM, ale wtedy nie byłoby korupcji - i koło się zamyka. w oficjalnej stronie Rzecznika Praw Obywatelskich nie ma życiorysu prof. A. Zolla, możemy się tylko doczytać: Prof. dr hab. ANDRZEJ ZOLL Rzecznik Praw Obywatelskich IV kadencja od 30.06.2000r. - i tyle? Niedługo to uzupełnimy - kto ukrywa się i dlaczego pod tą funkcją urzędniczą??? Z oficjalnej strony rzecznika i mojej próby dostania się do niego jeszcze w 2003r domyślnie wynika, że rzecznik to tylko jakiś bezmyślny urząd?... tylko budynek?, jakaś atrapa? Podobne wnioski można wysnuć z działań "pseudo-specjalistów?" Rzecznika - że to raczej, w dodatku starej daty komputery, a nie osoby...? O co tu chodzi? Postaramy się rozpracować tą instytucję, ponieważ jej utrzymanie kosztuje podatników wiele milionów złotych rocznie. Za co płacimy? Czy działanie Rzecznika w Polsce to "kolejna przykrywka działania żydowskiego"? Czy jego rola nie jest odwrotna niż nazwa? Czy ma ukrywać fakty mataczenia w sądach polskich opanowanych przez żydowskich sędziów, prokuratorów i adwokatów? Czy to typowe działanie Rzecznika Praw Obywatelskich? Dlaczego sądy zagraniczne nie liczą się z opinią Rzecznika? O tym jak działa (nie)sprawiedliwość w Polsce tylko w witrynie AFERY PRAWA. - Tak zacząłem opracowanie o instytucji Rzecznika Praw Obywatelskich w 2004r. Od tego czasu strony urzędu rzecznika zmieniono - m.in. dodano komercyjno- reklamowy życiorys (-) A. Zolla. - chociaż dalej trudno go znaleźć wchodząc z głównej strony urzędu. Dzisiaj możemy się np. dowiedzieć: ur. 1942 r. w Sieniawie, prawnik, profesor zwyczajny, specjalizacja - prawo karne. Profesor Uniwersytetu Jagiellońskiego (pracownik naukowy od 1964 r.), Członek : czynny Polskiej Akademii Umiejętności oraz Akademii Nauki i Sztuki w Salzburgu, Polskiego PEN - Clubu. Doktor honoris causa Uniwersytetu w Moguncji. Uczestnik rozmów przy Okrągłym Stole (1989) jako członek "Solidarności" ( "podstoliczek prawniczy"?- co już samo wyjaśnia fiasko i kompromitacje "Solidarności"), wiceprzewodniczący (1989), a w latach 1990-1993 - przewodniczący Państwowej Komisji Wyborczej, sędzia(1989-1993), a w latach 1993-1997 prezes Trybunału Konstytucyjnego, przewodniczący Rady Legislacyjnej przy Prezesie Rady Ministrów (1998 do czerwca 2000). Od maja 2002 r. wiceprzewodniczący Europejskiego Instytutu Ombudsmana. Mnie się to kojarzy jednak dalej z urzędem, a nie człowiekiem kierującym urzędem. Jaki jest naprawdę (-) Andrzej Zoll? Co rzecznik ma do ukrycia? Na pewno wstydzi się swojego żydowskiego pochodzenia. A tak ciekawy jestem, czy tylko niedouczeni Żydzi są zatrudnieni w tej instytucji? - w teorii mającej być na straży praw obywatelskich? W takim przypadku rozumiałbym powody ochrony ich interesów i ŁAMANIE POLSKIEGO PRAWA w POLSCE przez pseudo-specjalistów żydowskich zatrudnionych w urzędzie na koszt pracujących fizycznie i płacących podatki Polaków. Rodzina Zollów to pokoleniowa prawnicza rodzina. Prawnikiem był ojciec, jest żona, on i jego syn - kolejny dowód dziedziczności jej funkcji - tylko swoi? W oficjalnym życiorysie nic też nie ma o jego poglądach. A prof. Zoll np. zdradził się w wywiadzie z Moniką Olejnik, że chętnie zlikwidowałby wszelkie domy publiczne, salony masarzu które są siedziba zła [diabła?], przestępstwa i patologii. Dziwne, że od zarania wieków ludzie szukają tam relaksu, odprężenia od urzędniczych przekrętów - słowem przyjemności :-) Prof. Zoll umieściłby też wszystkich gejów i lesby najlepiej w obozach koncentracyjnych - najlepiej pod kontrolą Żydów, w końcu perwersyjne radzieckie NKWD w 90% składało się z urzędników pochodzenia żydowskiego. Tak, gejowie mają pracować fizycznie, a po śmierci trzeba im wszystko zabrać, a ciało przerabiać na mydło? W końcu w takiej produkcji wyspecjalizowali się już Żydzi w Oświęcimiu - historia lubi się jednak powtarzać... Prof. Zoll stwierdza też, że podstawą państwa jest małżeństwo, któremu Konstytucja daje prawa, ale "związek partnerski", niezależnie od tego czy hetero- czy homoseksualny nie służy społeczeństwu. Fakt, przecież Polska to nie demokratyczne USA czy Niemcy, gdzie parlament przyjął ustawę o zarejestrowaniu związków partnerskich i jakoś to państwo dalej istnieje i dobrze się ma :-))) - no cóż geju, podatki zabiera Ci Państwo, jesteś uczciwym obywatelem, a Pan Rzecznik Ci wyjaśni, że nie zasługujesz na ochronę swoich praw spadkowych i innych. Rzecznik Praw tylko... czyich?????? [z odpowiedzi internauty]. Za to przestępcy i złodzieje u prof. Zolla mają bardzo duże poważanie i swoje prawa. W końcu od tego jest specjalistą - jak ochronić aferzystę, dlatego koleguje się z Kwaśniewskim. I tak dochodzimy do "Ruchu przeciw bezradności społecznej" gdzie A. Zoll uważa: Każdy powinien zadbać o to, aby móc być w społeczeństwie aktywnym, samemu wnosić wkład... My nie możemy zastąpić samych tych osób, które są dziś bezradne. Jeszcze raz podkreślam: one same muszą wnieść swój wkład i chodzi o to, żeby zmienić sposób myślenia. W jaki sposób pierwsze lata 90 - te utrwaliły sposób myślenia jeszcze z dawnej epoki, tzn. ten sposób roszczeniowy. Bardzo dużo osób nie potrafiło przestawić swojej aktywności właśnie w kierunku takiego pełnego włączenia się w budowę społeczeństwa innego typu.- tak, tylko dawać bogatym, bez słowa znosić biedę i utrzymywać pasożytniczych prawników? Ciekawe podejście rzecznika praw, tak dziwnie podobnych do teorii "gojów" z żydowskiego Talmuda. Oczywiście pewnie z tych powodów Zoll uważa, że w Polsce powinno się obowiązkowo płacić maksymalne podatki Zaczniemy od podstaw prawnych - rola i zadania rzecznika, tak ze stron urzędu. Potem zastanowimy się dlaczego jak zwykle prawnicy wciskają kit obywatelom? Rzecznik Praw Obywatelskich stoi na straży wolności i praw człowieka i obywatela określonych w Konstytucji, oraz w innych aktach normatywnych. Zakres i sposób działania Rzecznika Praw Obywatelskich określa ustawa art. 208 Konstytucji RP Każdy ma prawo wystąpienia, na zasadach określonych w ustawie, do Rzecznika Praw Obywatelskich z wnioskiem o pomoc w ochronie swoich wolności lub praw naruszonych przez organy władzy publicznej. art. 80 Konstytucji RP A co może Rzecznik? w teorii Rzecznik Praw Obywatelskich jest w swojej działalności niezawisły, niezależny od innych organów państwowych i odpowiada jedynie przed Sejmem na zasadach określonych w ustawie. art.210 Konstytucji RP - ale jego możliwości określa ustawa z dnia 15.07.1987r. [tekst jedn.Dz.U. Nr 14/2001, poz147], gdzie zgodnie z art.14 ustawy Rzecznik jednak, przynajmniej w teoretycznie dalej może: 1) wyjaśnić wnioskodawcy, że nie stwierdził naruszenia wolności i praw człowieka i obywatela 2) skierować wystąpienie do organu, organizacji lub instytucji, w których działalności stwierdził naruszenie wolności i praw c Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 22:30 Zoll oszalal ale bynajmniej nie z tego powodu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 23:12 no top moze prosze uprzejmie pana profesora Zolla pocalowac...no naturalnie ze tam.. a gdzie ? Proponuje zaniechac agresji wyznawcom pisizmu...maliscie bowiem czyli krotcy czyli w wolnym przekladzie taka przejsciowka...i schylkowa no pa... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec bedzie 28.04.07, 23:11 duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Sorki mea culpa w roku 2010 ... 28.04.07, 23:13 frank_drebin napisał: > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Sorki,W 2010 to już będzie siedział ponad rok:) 28.04.07, 23:15 frank_drebin napisał: Sorki mea culpa w roku 2010 ... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek W 2009 to już powinien siedzieć 28.04.07, 23:13 frank_drebin napisał: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. ---> więc trudno mu będzie prowadzić kampanię wyborczą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Bez przesady za glupote sie wsadza ;) 28.04.07, 23:16 1normalnyczlowiek napisał: > frank_drebin napisał: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. > ---> więc trudno mu będzie prowadzić kampanię wyborczą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin NIE wsadza mialo byc upsssss 28.04.07, 23:17 frank_drebin napisał: > > 1normalnyczlowiek napisał: > > > frank_drebin napisał: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be > > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. > > ---> więc trudno mu będzie prowadzić kampanię wyborczą. :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Upsssss.To nie była głupota 28.04.07, 23:20 frank_drebin napisał: : Idzie na wybory w roku 2009 na prezia ---> To były zwyczajne przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Franek- chcialam sie z tobą pozegnać 28.04.07, 23:18 jesteś jedeynym pisuarem, ktorego lubię- dlatego. Dostalam dożywotniego bana na zakladanie wątków FK, więc powiem krótko- pie.. i spadam stad;-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Franek- chcialam sie z tobą pozegnać 28.04.07, 23:22 Ojjjj na sile musisz udowadniac, ze masz jasne wlosy mylac kogos kto mysli z cala zadyma polityczna codzienna ? ;) A zreszta strzel mi prosto w serce jak podobno to zrobila funkcjonriuszka ABW ;) bio.mum napisała: > jesteś jedeynym pisuarem, ktorego lubię- dlatego. Dostalam dożywotniego bana na > > zakladanie wątków FK, więc powiem krótko- pie.. i spadam stad;-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:25 frank_drebin napisał: > A zreszta strzel mi prosto w serce jak podobno to zrobila funkcjonriuszka > ABW ;) > wtedy pomyslę:-)) ciekawa jestem co jeszcze zrobi giwi, zeby mnie stad wykurzyć:DDD napisz, ze doceniasz to, ze odezwalam sie akurat do ciebie. to rozkaz!!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:28 Nie no wiesz S/M ???? ;) "rotfl" Od razu na kolana i mam szczekac ??? ;) bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > A zreszta strzel mi prosto w serce jak podobno to zrobila funkcjonriuszka > > > ABW ;) > > > wtedy pomyslę:-)) > > ciekawa jestem co jeszcze zrobi giwi, zeby mnie stad wykurzyć:DDD > > napisz, ze doceniasz to, ze odezwalam sie akurat do ciebie. to rozkaz!!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:29 frank_drebin napisał: > Nie no wiesz S/M ???? ;) "rotfl" Od razu na kolana i mam szczekac ??? ;) Nie to nie. Poproszę sąsiada/ Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:34 To juz wole sam zastrzelic ;) Jak ostatnia meczennica Saloniku. bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > Nie no wiesz S/M ???? ;) "rotfl" Od razu na kolana i mam szczekac ??? ;) > > Nie to nie. Poproszę sąsiada/ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum przeproś mnie za ten salonik!!!! 28.04.07, 23:36 frank_drebin napisał: > To juz wole sam zastrzelic ;) Jak ostatnia meczennica Saloniku. > jak mnie giwi nie oblokuje do jutra,m zacznę na niego pluć najwyraźniej:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: przeproś mnie za ten salonik!!!! 28.04.07, 23:40 Za Salonik nigdy tys dokladana wychowana na Saloniku i jego pogladach dziewoja. Powinni Cie po miastach obwozic jako wcielenie GW i innych merdiow salonikowych. Tluszcza mialaby ucieche a Ty bys zarobila pare zlotych ;) bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > To juz wole sam zastrzelic ;) Jak ostatnia meczennica Saloniku. > > > jak mnie giwi nie oblokuje do jutra,m zacznę na niego pluć najwyraźniej:- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Tak źle mnie oceniasz? 28.04.07, 23:46 frank_drebin napisał: > Za Salonik nigdy tys dokladana wychowana na Saloniku i jego pogladach dziewoja. > > Powinni Cie po miastach obwozic jako wcielenie GW i innych merdiow salonikowych > . > Tluszcza mialaby ucieche a Ty bys zarobila pare zlotych ;) Czy ja kiedykolwiek potraktowałam powaznie twoją sygnaturkę? Chyba to, że nie jestes hipokrytą wykluło się w mojej głowie. Chciałam tak myslec. Wstyd ci przed koleżankami i kolegami pisuarami, ze cie lubie, co? Pewnie czujesz się jak niepalący i niepijący gej. Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Tak źle mnie oceniasz? 28.04.07, 23:53 Teraz mi wstyd jako heteroseksualnemu palaczowi i pijakowi "rotfl" :((( buuuu Dobra nie bede do Cie pisal zeby Cie utwierdzic w twych sadach bede tylko odpowiadal plci meskiej ;) bio.mum napisała: > Czy ja kiedykolwiek potraktowałam powaznie twoją sygnaturkę? Chyba to, że nie > jestes hipokrytą wykluło się w mojej głowie. Chciałam tak myslec. Wstyd ci > przed koleżankami i kolegami pisuarami, ze cie lubie, co? Pewnie czujesz się > jak niepalący i niepijący gej. Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum dobra franek, narkoza 28.04.07, 23:54 i tu seria bluzgów na twoj temat, zebys mial sie czym pochwalić przed swoimi znajomkami i mial dowód na to, ze jestem podła i wulgarna. nie musisz mi dziekować, ze ci ułatwiam. Robie to dla siebie. Z nas dwojga tylko ja na to zasłuzyłam. eot Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: dobra franek, narkoza 28.04.07, 23:57 Lomatkooo az tyle zaszczytow ? ;) bio.mum napisała: > i tu seria bluzgów na twoj temat, zebys mial sie czym pochwalić przed swoimi > znajomkami i mial dowód na to, ze jestem podła i wulgarna. nie musisz mi > dziekować, ze ci ułatwiam. Robie to dla siebie. Z nas dwojga tylko ja na to > zasłuzyłam. > > eot Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: dobra franek, narkoza 29.04.07, 00:03 frank_drebin napisał: > Lomatkooo az tyle zaszczytow ? ;) > bio.mum napisała: > >to był ostatni jaki cię spotkał z mojej strony. najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:29 Wytwarzasz klimat dekadencki. Ja się doskonale odnajduję w tych klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum na pewno 28.04.07, 23:30 zabajonee napisała: > Wytwarzasz klimat dekadencki. > Ja się doskonale odnajduję w tych klimatach. ale ja kocham tylko franka. Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: na pewno 28.04.07, 23:35 Nie musisz mnie kochać. Jam na miłość nieczuły. Dziwoląg taki. Ale Ty jesteś Klasa Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum wiem dziadzie na baby nt 28.04.07, 23:35 zabajonee napisała: > Nie musisz mnie kochać. > Jam na miłość nieczuły. > Dziwoląg taki. > Ale Ty jesteś Klasa Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: wiem dziadzie na baby nt 28.04.07, 23:37 Jak długi jest Twój repertuar? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum nie pamiętam reszty twoch nicków 28.04.07, 23:39 zabajonee napisała: > Jak długi jest Twój repertuar? wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: nie pamiętam reszty twoch nicków 28.04.07, 23:43 Oczywista, że nick zmieniłem. Ponoć takie są dyrektywy. Inni też to zrobili, ale są, a jakby nie byli. Wiem, to zawiłe, ale zwróć w sronę lustra. Daję Ci słowo, jak odejdziesz, ja za Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum daj mi spokój szponiasta EOT ny 28.04.07, 23:47 zabajonee napisała: > Oczywista, że nick zmieniłem. Ponoć takie są dyrektywy. > Inni też to zrobili, ale są, a jakby nie byli. > Wiem, to zawiłe, ale zwróć w sronę lustra. > Daję Ci słowo, jak odejdziesz, ja za Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: daj mi spokój szponiasta EOT ny 28.04.07, 23:51 To nieczułe, pozostawiać samych sobie ludzi uddręczonych Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: daj mi spokój szponiasta EOT ny 28.04.07, 23:54 No dobrze. Oddaję Cię Frankowi Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: wiem dziadzie na baby nt 28.04.07, 23:39 U mnie jest burza i pies wariuje Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Franek- chcialam sie z tobą pozegnać 28.04.07, 23:24 Bo jeszcze mnie nie znasz. Jestem pewien, że mnie też byś polubiła. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum lubie wszystkich oprocz aesów symulantów 28.04.07, 23:26 zabajonee napisała: > Bo jeszcze mnie nie znasz. > Jestem pewien, że mnie też byś polubiła. jeśli się łapiesz, to buziaki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: lubie wszystkich oprocz aesów symulantów 28.04.07, 23:30 Za lewe ucho siem nigdy nie łapie Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum wiem mantyso nt 28.04.07, 23:31 zabajonee napisała: > Za lewe ucho siem nigdy nie łapie Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: lubie wszystkich oprocz aesów symulantów 28.04.07, 23:32 Ale jeszcze wczoraj Cię czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum sardynko, daruj sobie nt 28.04.07, 23:32 zabajonee napisała: > Ale jeszcze wczoraj Cię czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie ty jedna :) 28.04.07, 23:34 bio.mum napisała: Dostalam dożywotniego bana na zakladanie wątków FK, ---> Już proponowałem: Podawajmy tytuł wątku a ktoś niezabanowany go rozpocznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be 28.04.07, 23:16 frank_drebin napisał: > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wpij sie w slodkie usteczka Zolla ;) 28.04.07, 23:18 Moze zrozumiesz o co temu baranowi chodzi ;) > frank_drebin napisał: > > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. > > Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Z Ciebie mam brac przyklad jak z z dziubkow 28.04.07, 23:53 frank_drebin napisał: > Moze zrozumiesz o co temu baranowi chodzi ;) > > > frank_drebin napisał: > > > > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu. > > > > Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą. > > mądrości spijasz,i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Oni przynajmniej nie kryli przestępców. :))) 28.04.07, 23:23 hrabia.m.c napisał: > Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą. ---> A sam widzisz jakich wygibasów muszą dokonywać filary naszej sprawiedliwości, by zollnie z uczciwych zrobić przestępców a z bandytów - wzory moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
zabajonee Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 23:49 66 to złowieszcza liczba.Nie można na niej poprzestać Odpowiedz Link Zgłoś