Dodaj do ulubionych

Prof.A. Zoll

28.04.07, 19:08
"Państwo opiekuńcze jest łagodną formą totalitaryzmu"
Azaliż jak prawnik i człowiek wyksztacony może wygadywać takie bzdury???
Obserwuj wątek
    • banme3 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:10
      wyraznie ty ani jednej ani tej drugiej sprawnosci Zolla nie masz, wiec jak
      mozesz pojac?
      • kikooo2 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:13
        a ty jak to wyjaśnisz, banme3? Bluzganie to trochę za mało!
        • banme3 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:17
          ty prawnik i inteligentny? o tym drugim wiadomo, ze do ciebie sie nie odnosi,
          moze jednak prawnik jestes? jesli nie, to jak ci wyjasnic?
          • kikooo2 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:23
            obelgi to twoja specjalność, jak widać - biedne ty, głupie banme3!
            • banme3 pytania o twoje kwalifikacje to obelgi? 28.04.07, 22:23
              nie chwal sie juz swym mozgiem, bo wstyd polakom przynosisz.
    • parusmajor Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:11
      www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=sady&id=1457
      Umoczony :)
      • kikooo2 Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 19:16
        Aaa, to wyjaśnia sprawę!
        • parusmajor Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 19:25
          wejdz na strone AFERY PRAWA tam sa "kwiatki"
          • belkot.belkot.belkot Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 19:27
            Wejdź na stronę JR Nowaka
            Tam dopiero są kwiatki
            W pale się nie mieści :]
            • goldenwomen Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 21:21
              oj zebys wiedzial upierdliwy czlowieku
              • belkot_belkot_belkot Re: Prof.A. Zoll - umoczony! 28.04.07, 22:25
                Dajesz sobą łatwo manipulować :]
    • tomek_bg To jest człowiek bardzo mądry i wykształcony. 28.04.07, 19:13
      Jego myśli wykraczają poza zdolność rozumienia takim prostaczków jak my.
    • belkot.belkot.belkot Re: Prof.A. Zoll jest mądry 28.04.07, 19:15
      Ma rację.
      Państwo Opiekuńcze ubezwłasnawalnia obywatela wyręczając go z dbania o siebie
      samego.
      • goldenwomen swoj broni swojego 28.04.07, 21:27
        gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,72241,3619840.html
        • etta2 Re: swoj broni swojego 28.04.07, 21:30
          A gdzie ten "twój"?????? Wiesz chociaż????? Bo mam wątpliwości......
          • goldenwomen Re: swoj broni swojego 28.04.07, 21:31
            komuch broni komucha , mojego nie ma bo jestem niezrzeszona :P
            • lasviol Re: swoj broni swojego 28.04.07, 22:17
              Jakżeż niezrzeszona - wszak przeorysza zakonu sióstr Moralnej Odnowy IV RP, jak
              mniemam?
              • goldenwomen Re: swoj broni swojego 28.04.07, 22:18
                zle mniemasz cos Ci sie pop........poplatalo :))))))))
    • zabajonee Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 19:27
      Kikoo2 ma rację, że wygaduje bzdury (prawie każdy prawnik) więc dziwię się, że
      się dziwi, azaliż bełkot też w połowie ma rację.
    • cyklista Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:20
      > "Państwo opiekuńcze jest łagodną formą totalitaryzmu"
      > Azaliż jak prawnik i człowiek wyksztacony może wygadywać takie bzdury???
      To jest jest banał. Gdybyś zechciał pomyśleć, zrozumiałbyś w mig. Ale masz moje
      zrozumienie, jak tu myśleć, kiedy na samodzielną opinię trzeba uzyskać
      zezwolenie prezesa (SMSem).Wyrazy współczucia pisduarku, dla ciebie wszystkich
      twoich nicków.
      • kikooo2 Re: Prof.A. Zoll - do cyklisty 28.04.07, 21:23
        no to dlaczego sądzisz, że Zoll nie palnął głupstwa?
        Inwektywy zamiast meritum to stała tradycja tego forum???
        • zabajonee Re: Prof.A. Zoll - do cyklisty 28.04.07, 21:25
          Bo on był jeszcze w kwietniu na majówce.
          Nawąchał się kwiatków.
        • cyklista Re: Prof.A. Zoll - do cyklisty 28.04.07, 22:35
          > no to dlaczego sądzisz, że Zoll nie palnął głupstwa?
          > Inwektywy zamiast meritum to stała tradycja tego forum???

Ty nawet znaczenia słowa inwektywa nie rozumiesz, jak ja ci mam wyjaśnić o co
          Zollowi chodziło?
    • mysz_polna5 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:23
      kikooo2 napisała:

> "Państwo opiekuńcze jest łagodną formą totalitaryzmu"
      > Azaliż jak prawnik i człowiek wyksztacony może wygadywać takie bzdury???

55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

Nie on jeden.
      Jest wielu idiotow, ale najdoskonalsi idioci sa wsrod profesorow. Fakt!
      • zabajonee Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:24
        Ubiegłaś mnie.
        Też się chciałam już wtrącić.
        Wciąga ta zabawa.
      • etta2 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 21:33
        No, no, Zoll idiotą...rzekła mysz, hahahaha. I jak tu traktować serio
        myszy????? DO DZIURY, ALE JUŻ!!!! Szukaj żarła sama, a nie idziesz na łatwiznę
        i poprzez prostytucję intelektualną(?) chcesz załapać się na łatwy chlebuś.
        • 1normalnyczlowiek A nie jest??? hahahaha!!!! 28.04.07, 22:29
          etta2 napisała:
          > No, no, Zoll idiotą...rzekła mysz, hahahaha.
          ---> Nikt mądry nie przyznaje się w programie telewizyjnym, że popełnił
          przestępstwo. A on przyznał się, że wiedział o tuszowaniu spraw kryminalnych i
          nie powiadomił o tym prokuratury. :)
    • goldenwomen czyj to rzecznik? 28.04.07, 21:34
      aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=interwencje&id=677
      • goldenwomen Re: czyj to rzecznik? 28.04.07, 22:20
        ......cyt......"ANDRZEJ ZOLL - RZECZNIK PRAW OBYWATELSKICH
        pytanie: Czyj to rzecznik? - na pewno nie polskich praw i interesów - prawda i
        mity o rzeczniku
        (-) Zdzisław Raczkowski

Z uwagi na oszustwo, kradzież mienia, matactwa w sądach i prokuraturach
        polskich, pomówienie i naruszenie moich praw obywatelskich po wyczerpaniu
        możliwości sądowych w sierpniu 2002 zwróciłem się do rzecznika o interwencje.
        Wszystkie sprawy dotyczą prawa karnego, są pod względem prawnym jednoznacznie
        określone. Jednak, pseudo-specjaliści działający w imieniu rzecznika po prawie
        trzech latach mataczenia nie dopatrzyli się żadnych przestępstw? Przeanalizujmy
        fakty i jednocześnie zastanówmy się nad samą instytucją rzecznika. Dzisiaj, po
        pięciu latach prowadzenia wydawnictwa, mogę powiedzieć, że jestem specjalista i
        to właśnie od przekrętów prawnych. Jasne, że nie byłoby tego wydawnictwa, gdyby
        nie nasze chore ograny władzy przeżarte korupcją, gdyby taka instytucja jak
        Rzecznik Praw Obywatelskich działała zgodnie z PRAWEM, ale wtedy nie byłoby
        korupcji - i koło się zamyka.

w oficjalnej stronie Rzecznika Praw Obywatelskich nie ma życiorysu prof. A.
        Zolla, możemy się tylko doczytać:
        Prof. dr hab. ANDRZEJ ZOLL Rzecznik Praw Obywatelskich IV kadencja od
        30.06.2000r. - i tyle? Niedługo to uzupełnimy - kto ukrywa się i dlaczego pod
        tą funkcją urzędniczą???
        Z oficjalnej strony rzecznika i mojej próby dostania się do niego jeszcze w
        2003r domyślnie wynika, że rzecznik to tylko jakiś bezmyślny urząd?... tylko
        budynek?, jakaś atrapa?
        Podobne wnioski można wysnuć z działań "pseudo-specjalistów?" Rzecznika - że to
        raczej, w dodatku starej daty komputery, a nie osoby...? O co tu chodzi?
        Postaramy się rozpracować tą instytucję, ponieważ jej utrzymanie kosztuje
        podatników wiele milionów złotych rocznie. Za co płacimy?
        Czy działanie Rzecznika w Polsce to "kolejna przykrywka działania żydowskiego"?
        Czy jego rola nie jest odwrotna niż nazwa? Czy ma ukrywać fakty mataczenia w
        sądach polskich opanowanych przez żydowskich sędziów, prokuratorów i adwokatów?
        Czy to typowe działanie Rzecznika Praw Obywatelskich? Dlaczego sądy zagraniczne
        nie liczą się z opinią Rzecznika?
        O tym jak działa (nie)sprawiedliwość w Polsce tylko w witrynie AFERY PRAWA.

- Tak zacząłem opracowanie o instytucji Rzecznika Praw Obywatelskich w 2004r.
        Od tego czasu strony urzędu rzecznika zmieniono - m.in. dodano komercyjno-
        reklamowy życiorys (-) A. Zolla. - chociaż dalej trudno go znaleźć wchodząc z
        głównej strony urzędu.
        Dzisiaj możemy się np. dowiedzieć: ur. 1942 r. w Sieniawie, prawnik, profesor
        zwyczajny, specjalizacja - prawo karne. Profesor Uniwersytetu Jagiellońskiego
        (pracownik naukowy od 1964 r.),
        Członek : czynny Polskiej Akademii Umiejętności oraz Akademii Nauki i Sztuki w
        Salzburgu, Polskiego PEN - Clubu. Doktor honoris causa Uniwersytetu w Moguncji.
        Uczestnik rozmów przy Okrągłym Stole (1989) jako członek "Solidarności"
        ( "podstoliczek prawniczy"?- co już samo wyjaśnia fiasko i
        kompromitacje "Solidarności"), wiceprzewodniczący (1989), a w latach 1990-1993 -
        przewodniczący Państwowej Komisji Wyborczej, sędzia(1989-1993), a w latach
        1993-1997 prezes Trybunału Konstytucyjnego, przewodniczący Rady Legislacyjnej
        przy Prezesie Rady Ministrów (1998 do czerwca 2000). Od maja 2002 r.
        wiceprzewodniczący Europejskiego Instytutu Ombudsmana.

Mnie się to kojarzy jednak dalej z urzędem, a nie człowiekiem kierującym
        urzędem. Jaki jest naprawdę (-) Andrzej Zoll? Co rzecznik ma do ukrycia?
        Na pewno wstydzi się swojego żydowskiego pochodzenia.
        A tak ciekawy jestem, czy tylko niedouczeni Żydzi są zatrudnieni w tej
        instytucji? - w teorii mającej być na straży praw obywatelskich? W takim
        przypadku rozumiałbym powody ochrony ich interesów i ŁAMANIE POLSKIEGO PRAWA w
        POLSCE przez pseudo-specjalistów żydowskich zatrudnionych w urzędzie na koszt
        pracujących fizycznie i płacących podatki Polaków.
        Rodzina Zollów to pokoleniowa prawnicza rodzina. Prawnikiem był ojciec, jest
        żona, on i jego syn - kolejny dowód dziedziczności jej funkcji - tylko swoi?

W oficjalnym życiorysie nic też nie ma o jego poglądach. A prof. Zoll np.
        zdradził się w wywiadzie z Moniką Olejnik, że chętnie zlikwidowałby wszelkie
        domy publiczne, salony masarzu które są siedziba zła [diabła?], przestępstwa i
        patologii. Dziwne, że od zarania wieków ludzie szukają tam relaksu, odprężenia
        od urzędniczych przekrętów - słowem przyjemności :-)
        Prof. Zoll umieściłby też wszystkich gejów i lesby najlepiej w obozach
        koncentracyjnych - najlepiej pod kontrolą Żydów, w końcu perwersyjne
        radzieckie NKWD w 90% składało się z urzędników pochodzenia żydowskiego. Tak,
        gejowie mają pracować fizycznie, a po śmierci trzeba im wszystko zabrać, a
        ciało przerabiać na mydło? W końcu w takiej produkcji wyspecjalizowali się już
        Żydzi w Oświęcimiu - historia lubi się jednak powtarzać...

Prof. Zoll stwierdza też, że podstawą państwa jest małżeństwo, któremu
        Konstytucja daje prawa, ale "związek partnerski", niezależnie od tego czy
        hetero- czy homoseksualny nie służy społeczeństwu. Fakt, przecież Polska to nie
        demokratyczne USA czy Niemcy, gdzie parlament przyjął ustawę o zarejestrowaniu
        związków partnerskich i jakoś to państwo dalej istnieje i dobrze się ma :-)))
        - no cóż geju, podatki zabiera Ci Państwo, jesteś uczciwym obywatelem, a Pan
        Rzecznik Ci wyjaśni, że nie zasługujesz na ochronę swoich praw spadkowych i
        innych. Rzecznik Praw tylko... czyich?????? [z odpowiedzi internauty]. Za to
        przestępcy i złodzieje u prof. Zolla mają bardzo duże poważanie i swoje prawa.
        W końcu od tego jest specjalistą - jak ochronić aferzystę, dlatego koleguje się
        z Kwaśniewskim.
        I tak dochodzimy do "Ruchu przeciw bezradności społecznej" gdzie A. Zoll uważa:
        Każdy powinien zadbać o to, aby móc być w społeczeństwie aktywnym, samemu
        wnosić wkład... My nie możemy zastąpić samych tych osób, które są dziś
        bezradne. Jeszcze raz podkreślam: one same muszą wnieść swój wkład i chodzi o
        to, żeby zmienić sposób myślenia. W jaki sposób pierwsze lata 90 - te utrwaliły
        sposób myślenia jeszcze z dawnej epoki, tzn. ten sposób roszczeniowy. Bardzo
        dużo osób nie potrafiło przestawić swojej aktywności właśnie w kierunku takiego
        pełnego włączenia się w budowę społeczeństwa innego typu.- tak, tylko dawać
        bogatym, bez słowa znosić biedę i utrzymywać pasożytniczych prawników? Ciekawe
        podejście rzecznika praw, tak dziwnie podobnych do teorii "gojów" z
        żydowskiego Talmuda. Oczywiście pewnie z tych powodów Zoll uważa, że w Polsce
        powinno się obowiązkowo płacić maksymalne podatki

Zaczniemy od podstaw prawnych - rola i zadania rzecznika, tak ze stron urzędu.
        Potem zastanowimy się dlaczego jak zwykle prawnicy wciskają kit obywatelom?

Rzecznik Praw Obywatelskich stoi na straży wolności i praw człowieka i
        obywatela określonych w Konstytucji, oraz w innych aktach normatywnych.
        Zakres i sposób działania Rzecznika Praw Obywatelskich określa ustawa
        art. 208 Konstytucji RP

Każdy ma prawo wystąpienia, na zasadach określonych w ustawie, do Rzecznika
        Praw Obywatelskich z wnioskiem o pomoc w ochronie swoich wolności lub praw
        naruszonych przez organy władzy publicznej. art. 80 Konstytucji RP

A co może Rzecznik?
        w teorii Rzecznik Praw Obywatelskich jest w swojej działalności niezawisły,
        niezależny od innych organów państwowych i odpowiada jedynie przed Sejmem na
        zasadach określonych w ustawie. art.210 Konstytucji RP
        - ale jego możliwości określa ustawa z dnia 15.07.1987r. [tekst jedn.Dz.U. Nr
        14/2001, poz147], gdzie zgodnie z art.14 ustawy Rzecznik jednak, przynajmniej w
        teoretycznie dalej może:

1) wyjaśnić wnioskodawcy, że nie stwierdził naruszenia wolności i praw
        człowieka i obywatela
        2) skierować wystąpienie do organu, organizacji lub instytucji, w których
        działalności stwierdził naruszenie wolności i praw c
    • pla_cebo Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 22:30
      Zoll oszalal ale bynajmniej nie z tego powodu:))
      • kikooo2 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 23:10
        klimaks?
        • trudny2002 Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 23:12
          no top moze prosze uprzejmie pana profesora Zolla pocalowac...no naturalnie ze
          tam.. a gdzie ?
          Proponuje zaniechac agresji wyznawcom pisizmu...maliscie bowiem czyli krotcy
          czyli w wolnym przekladzie taka przejsciowka...i schylkowa no pa...
          trudny
    • frank_drebin Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec bedzie 28.04.07, 23:11
      duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu.
      • frank_drebin Sorki mea culpa w roku 2010 ... 28.04.07, 23:13
        frank_drebin napisał:

> duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu.
        • 1normalnyczlowiek Sorki,W 2010 to już będzie siedział ponad rok:) 28.04.07, 23:15
          frank_drebin napisał: Sorki mea culpa w roku 2010 ...
      • 1normalnyczlowiek W 2009 to już powinien siedzieć 28.04.07, 23:13
        frank_drebin napisał: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be
        ---> więc trudno mu będzie prowadzić kampanię wyborczą. :)
        • frank_drebin Bez przesady za glupote sie wsadza ;) 28.04.07, 23:16

1normalnyczlowiek napisał:

> frank_drebin napisał: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be
          > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu.
          > ---> więc trudno mu będzie prowadzić kampanię wyborczą. :)
          • frank_drebin NIE wsadza mialo byc upsssss 28.04.07, 23:17
            frank_drebin napisał:

>
            > 1normalnyczlowiek napisał:
            >
            > > frank_drebin napisał: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be
            > > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu.
            > > ---> więc trudno mu będzie prowadzić kampanię wyborczą. :)
            >
            >
            • 1normalnyczlowiek Upsssss.To nie była głupota 28.04.07, 23:20
              frank_drebin napisał: : Idzie na wybory w roku 2009 na prezia
              ---> To były zwyczajne przestępstwa.
          • bio.mum Franek- chcialam sie z tobą pozegnać 28.04.07, 23:18
            jesteś jedeynym pisuarem, ktorego lubię- dlatego. Dostalam dożywotniego bana na
            zakladanie wątków FK, więc powiem krótko- pie.. i spadam stad;-) buziaki
            • frank_drebin Re: Franek- chcialam sie z tobą pozegnać 28.04.07, 23:22
              Ojjjj na sile musisz udowadniac, ze masz jasne wlosy mylac kogos kto mysli z
              cala zadyma polityczna codzienna ? ;)
              A zreszta strzel mi prosto w serce jak podobno to zrobila funkcjonriuszka
              ABW ;)

bio.mum napisała:

> jesteś jedeynym pisuarem, ktorego lubię- dlatego. Dostalam dożywotniego bana
              na
              >
              > zakladanie wątków FK, więc powiem krótko- pie.. i spadam stad;-) buziaki
              • bio.mum na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:25
                frank_drebin napisał:

> A zreszta strzel mi prosto w serce jak podobno to zrobila funkcjonriuszka
                > ABW ;)
                >
                wtedy pomyslę:-))

ciekawa jestem co jeszcze zrobi giwi, zeby mnie stad wykurzyć:DDD

napisz, ze doceniasz to, ze odezwalam sie akurat do ciebie. to rozkaz!!;-))))
                • frank_drebin Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:28
                  Nie no wiesz S/M ???? ;) "rotfl" Od razu na kolana i mam szczekac ??? ;)
                  bio.mum napisała:

> frank_drebin napisał:
                  >
                  > > A zreszta strzel mi prosto w serce jak podobno to zrobila funkcjonriuszka
                  >
                  > > ABW ;)
                  > >
                  > wtedy pomyslę:-))
                  >
                  > ciekawa jestem co jeszcze zrobi giwi, zeby mnie stad wykurzyć:DDD
                  >
                  > napisz, ze doceniasz to, ze odezwalam sie akurat do ciebie. to rozkaz!!;-))))
                  • bio.mum Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:29
                    frank_drebin napisał:

> Nie no wiesz S/M ???? ;) "rotfl" Od razu na kolana i mam szczekac ??? ;)

Nie to nie. Poproszę sąsiada/
                    • frank_drebin Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:34
                      To juz wole sam zastrzelic ;) Jak ostatnia meczennica Saloniku.

bio.mum napisała:

> frank_drebin napisał:
                      >
                      > > Nie no wiesz S/M ???? ;) "rotfl" Od razu na kolana i mam szczekac ??? ;)
                      >
                      > Nie to nie. Poproszę sąsiada/
                      • bio.mum przeproś mnie za ten salonik!!!! 28.04.07, 23:36
                        frank_drebin napisał:

> To juz wole sam zastrzelic ;) Jak ostatnia meczennica Saloniku.
                        >
                        jak mnie giwi nie oblokuje do jutra,m zacznę na niego pluć najwyraźniej:-)))))
                        • frank_drebin Re: przeproś mnie za ten salonik!!!! 28.04.07, 23:40
                          Za Salonik nigdy tys dokladana wychowana na Saloniku i jego pogladach dziewoja.
                          Powinni Cie po miastach obwozic jako wcielenie GW i innych merdiow salonikowych.
                          Tluszcza mialaby ucieche a Ty bys zarobila pare zlotych ;)
                          bio.mum napisała:

> frank_drebin napisał:
                          >
                          > > To juz wole sam zastrzelic ;) Jak ostatnia meczennica Saloniku.
                          > >
                          > jak mnie giwi nie oblokuje do jutra,m zacznę na niego pluć najwyraźniej:-
                          )))))
                          • bio.mum Tak źle mnie oceniasz? 28.04.07, 23:46
                            frank_drebin napisał:

> Za Salonik nigdy tys dokladana wychowana na Saloniku i jego pogladach
                            dziewoja.
                            >
                            > Powinni Cie po miastach obwozic jako wcielenie GW i innych merdiow
                            salonikowych
                            > .
                            > Tluszcza mialaby ucieche a Ty bys zarobila pare zlotych ;)

Czy ja kiedykolwiek potraktowałam powaznie twoją sygnaturkę? Chyba to, że nie
                            jestes hipokrytą wykluło się w mojej głowie. Chciałam tak myslec. Wstyd ci
                            przed koleżankami i kolegami pisuarami, ze cie lubie, co? Pewnie czujesz się
                            jak niepalący i niepijący gej. Wybacz.
                            • frank_drebin Re: Tak źle mnie oceniasz? 28.04.07, 23:53
                              Teraz mi wstyd jako heteroseksualnemu palaczowi i pijakowi "rotfl" :((( buuuu
                              Dobra nie bede do Cie pisal zeby Cie utwierdzic w twych sadach bede tylko
                              odpowiadal plci meskiej ;)
                              bio.mum napisała:
                              > Czy ja kiedykolwiek potraktowałam powaznie twoją sygnaturkę? Chyba to, że
                              nie
                              > jestes hipokrytą wykluło się w mojej głowie. Chciałam tak myslec. Wstyd ci
                              > przed koleżankami i kolegami pisuarami, ze cie lubie, co? Pewnie czujesz się
                              > jak niepalący i niepijący gej. Wybacz.
                          • bio.mum dobra franek, narkoza 28.04.07, 23:54
                            i tu seria bluzgów na twoj temat, zebys mial sie czym pochwalić przed swoimi
                            znajomkami i mial dowód na to, ze jestem podła i wulgarna. nie musisz mi
                            dziekować, ze ci ułatwiam. Robie to dla siebie. Z nas dwojga tylko ja na to
                            zasłuzyłam.

eot
                            • frank_drebin Re: dobra franek, narkoza 28.04.07, 23:57
                              Lomatkooo az tyle zaszczytow ? ;)
                              bio.mum napisała:

> i tu seria bluzgów na twoj temat, zebys mial sie czym pochwalić przed swoimi
                              > znajomkami i mial dowód na to, ze jestem podła i wulgarna. nie musisz mi
                              > dziekować, ze ci ułatwiam. Robie to dla siebie. Z nas dwojga tylko ja na to
                              > zasłuzyłam.
                              >
                              > eot
                              • bio.mum Re: dobra franek, narkoza 29.04.07, 00:03
                                frank_drebin napisał:

> Lomatkooo az tyle zaszczytow ? ;)
                                > bio.mum napisała:
                                >
                                >to był ostatni jaki cię spotkał z mojej strony. najlepszego.
                • zabajonee Re: na kolana!!!:-) 28.04.07, 23:29
                  Wytwarzasz klimat dekadencki.
                  Ja się doskonale odnajduję w tych klimatach.
                  • bio.mum na pewno 28.04.07, 23:30
                    zabajonee napisała:

> Wytwarzasz klimat dekadencki.
                    > Ja się doskonale odnajduję w tych klimatach.

ale ja kocham tylko franka.
                    • zabajonee Re: na pewno 28.04.07, 23:35
                      Nie musisz mnie kochać.
                      Jam na miłość nieczuły.
                      Dziwoląg taki.
                      Ale Ty jesteś Klasa
                      • bio.mum wiem dziadzie na baby nt 28.04.07, 23:35
                        zabajonee napisała:

> Nie musisz mnie kochać.
                        > Jam na miłość nieczuły.
                        > Dziwoląg taki.
                        > Ale Ty jesteś Klasa
                        • zabajonee Re: wiem dziadzie na baby nt 28.04.07, 23:37
                          Jak długi jest Twój repertuar?
                          • bio.mum nie pamiętam reszty twoch nicków 28.04.07, 23:39
                            zabajonee napisała:

> Jak długi jest Twój repertuar?

wybacz
                            • zabajonee Re: nie pamiętam reszty twoch nicków 28.04.07, 23:43
                              Oczywista, że nick zmieniłem. Ponoć takie są dyrektywy.
                              Inni też to zrobili, ale są, a jakby nie byli.
                              Wiem, to zawiłe, ale zwróć w sronę lustra.
                              Daję Ci słowo, jak odejdziesz, ja za Tobą.
                              • bio.mum daj mi spokój szponiasta EOT ny 28.04.07, 23:47
                                zabajonee napisała:

> Oczywista, że nick zmieniłem. Ponoć takie są dyrektywy.
                                > Inni też to zrobili, ale są, a jakby nie byli.
                                > Wiem, to zawiłe, ale zwróć w sronę lustra.
                                > Daję Ci słowo, jak odejdziesz, ja za Tobą.
                                • zabajonee Re: daj mi spokój szponiasta EOT ny 28.04.07, 23:51
                                  To nieczułe, pozostawiać samych sobie ludzi uddręczonych
                                  • zabajonee Re: daj mi spokój szponiasta EOT ny 28.04.07, 23:54
                                    No dobrze.
                                    Oddaję Cię Frankowi
                          • zabajonee Re: wiem dziadzie na baby nt 28.04.07, 23:39
                            U mnie jest burza i pies wariuje
            • zabajonee Re: Franek- chcialam sie z tobą pozegnać 28.04.07, 23:24
              Bo jeszcze mnie nie znasz.
              Jestem pewien, że mnie też byś polubiła.
              • bio.mum lubie wszystkich oprocz aesów symulantów 28.04.07, 23:26
                zabajonee napisała:

> Bo jeszcze mnie nie znasz.
                > Jestem pewien, że mnie też byś polubiła.

jeśli się łapiesz, to buziaki:-)
                • zabajonee Re: lubie wszystkich oprocz aesów symulantów 28.04.07, 23:30
                  Za lewe ucho siem nigdy nie łapie
                  • bio.mum wiem mantyso nt 28.04.07, 23:31
                    zabajonee napisała:

> Za lewe ucho siem nigdy nie łapie
                  • zabajonee Re: lubie wszystkich oprocz aesów symulantów 28.04.07, 23:32
                    Ale jeszcze wczoraj Cię czytałem
                    • bio.mum sardynko, daruj sobie nt 28.04.07, 23:32
                      zabajonee napisała:

> Ale jeszcze wczoraj Cię czytałem
            • 1normalnyczlowiek Nie ty jedna :) 28.04.07, 23:34
              bio.mum napisała: Dostalam dożywotniego bana na zakladanie wątków FK,
              ---> Już proponowałem: Podawajmy tytuł wątku a ktoś niezabanowany go rozpocznie:)
      • hrabia.m.c Re: Idzie na wybory w roku 2009 na prezia wiec be 28.04.07, 23:16
        frank_drebin napisał:

Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą.
        • frank_drebin Wpij sie w slodkie usteczka Zolla ;) 28.04.07, 23:18
          Moze zrozumiesz o co temu baranowi chodzi ;)

> frank_drebin napisał:
          >
          > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu.
          >
          > Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą.
          • hrabia.m.c Re: Z Ciebie mam brac przyklad jak z z dziubkow 28.04.07, 23:53
            frank_drebin napisał:

> Moze zrozumiesz o co temu baranowi chodzi ;)
            >
            > > frank_drebin napisał:
            > >
            > > > duzo pieprzyl i jak zawsze bez sensu.
            > >
            > > Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą.
            >
            >

mądrości spijasz,i nie tylko.
        • 1normalnyczlowiek Oni przynajmniej nie kryli przestępców. :))) 28.04.07, 23:23
          hrabia.m.c napisał:
          > Twój poziom to Lepper i Kuchciński,przynajmniej rozumiesz co pieprzą.
          ---> A sam widzisz jakich wygibasów muszą dokonywać filary naszej
          sprawiedliwości, by zollnie z uczciwych zrobić przestępców a z bandytów - wzory
          moralności.
    • zabajonee Re: Prof.A. Zoll 28.04.07, 23:49
      66 to złowieszcza liczba.Nie można na niej poprzestać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka