wos9 10.05.07, 21:54 Wygoń, proszę na oślą wątek pt. Czy Jarosław wali... To szczyt ohydy, żeby nie powiedzieć przestępstwo. Premier nie jest z mojej bajki, ale uważam, że nie jako premierowi, ale jako człowiekowi należy się elementarna grzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: do GIWI! 10.05.07, 21:57 wos9 napisała: > Wygoń, proszę na oślą wątek pt. Czy Jarosław wali... > To szczyt ohydy, żeby nie powiedzieć przestępstwo. > Premier nie jest z mojej bajki, ale uważam, że nie jako premierowi, ale > jako człowiekowi należy się elementarna grzeczność. popieram a nawet żądam. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Alez umilowani w PiSie... 10.05.07, 21:59 ..Jaroslawa obrazaloby, gdyby ktos stanowczo stwierdzil, ze Jaroslaw nie zdolen jest walic!! Uwierzcie mi cnotliwi mlodziankowie jako mezczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: Alez menszczyzno... 10.05.07, 22:03 a moze tak meskie zdjęcie dla udowodnienia...bez chwalenia? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A w zyciu! 10.05.07, 23:18 Moje tchnace autentyzmem forumowe pisarstwo musi wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick marudo 10.05.07, 22:07 mężczyzną jesteś azali? skoro tematy takie Cię interesują? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Solidaryzowalem sie tym postem z Jaroslawem... 10.05.07, 23:19 ...ktoremu autorka watku imputowala niemoc plciowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Alez umilowani w PiSie... 10.05.07, 22:10 marouder napisał: > ..Jaroslawa obrazaloby, gdyby ktos stanowczo stwierdzil, ze Jaroslaw nie zdolen > jest walic!! > Uwierzcie mi cnotliwi mlodziankowie jako mezczyznie. Żadna ja umiłowana w PIS-ie, bo gdybyś czytał uważnie, to byś wiedział, że premier nie jest z mojej bajki. No a po drugie - nie jestem cnotliwym młodziankiem, jeno babą. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Serdeczne aj em sory...tzn. ciesze sie, ze Pani.. 10.05.07, 23:17 ..jest kobieta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_gosc Re: do GIWI! 10.05.07, 22:08 wos9 napisała: > Wygoń, proszę na oślą wątek pt. Czy Jarosław wali... > To szczyt ohydy, żeby nie powiedzieć przestępstwo. > Premier nie jest z mojej bajki, ale uważam, że nie jako premierowi, ale > jako człowiekowi należy się elementarna grzeczność. Poziom wątku świadczy tylko o jego założycielu. Mam jednak pytanie, z jakiego artykułu miałoby to być przestępstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: do GIWI! 10.05.07, 22:13 Dziwny-gościu ja prawnikiem nie jestem, ale tak na moje wyczucie premier mógłby wystąpić o ochronę dóbr osobistych. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: do GIWI! 10.05.07, 22:15 A założycielowi wątku można by odciąć możliwość otwierania nowych! Tylko coś łatwo zarejestrować się na nowo pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: do GIWI! 10.05.07, 22:36 wos9 napisała: > Wygoń, proszę na oślą wątek pt. Czy Jarosław wali... > To szczyt ohydy, żeby nie powiedzieć przestępstwo. > Premier nie jest z mojej bajki, ale uważam, że nie jako premierowi, ale > jako człowiekowi należy się elementarna grzeczność. wos9, coś do GIWI! napPiSała(nakablowała), podaj linka, bo nici z protestu będOm! Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: do GIWI! 10.05.07, 22:59 wos9 napisała: > Tego wątku już szczęśliwie nie ma. to po co na PiS 'kablujesz'? Odpowiedz Link Zgłoś