Dodaj do ulubionych

CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol.

IP: *.stacje.agora.pl 30.05.03, 16:15
Ludzie OPAMIETAJCIE SIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: burak Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.acn.pl 30.05.03, 16:34
      wstyd!
      • Gość: Emeryt Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 16:58
        Załamałem się, bo pan Wrzodak raczej już nie ma szans zostać premierem. A tak
        na niego liczyłem. Zbawił Ursus to i napewno kraj mógłby zostać uratowany.
        Smutno mi.
    • Gość: zgred Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:32
      Pamiętam, gdy około roku 1980 (w czasie fali wyjazdów na Zachód) zbieraliśmy
      się i dyskutowali czy wyjeżdżać czy nie. Podszedł do nas ojciec jednego z
      kumpli i powiedził: "ja jako stary komunista powiem wam tylko jedno, wy nie
      wyjeżdżajcie, wy stąd sp... ajcie".
      Tego życzę młodzieży, jeśli ma jeszcze jakiś instynkt zachowawczy.
      • indris A ja tego życzę... 30.05.03, 17:35
        ...polskim "elytom". Może Lepper wycofa nas z irackiej awantury.
        • Gość: zgred Re: A ja tego życzę... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:45
          > Może Lepper wycofa nas z irackiej awantury.
          Zablokuje Zatokę Perską?
          • indris Re: A ja tego życzę... 30.05.03, 18:12
            Wycofa wojska polskie z Iraku. I niech Jankesi sami piją piwo, któego nawarzyli.
            • Gość: zgred Re: A ja tego życzę... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 18:32
              > Wycofa wojska polskie z Iraku. I niech Jankesi sami piją piwo, któego
              nawarzyli

No nie! To by ich kompletnie załamało.
              Ale mam nadzieję, że jeśli Bush przyjedzie do Warszawy i złoży hołd Lepperowi
              to może się zgodzi choć na jeden pluton.
    • Gość: ADR1 Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 17:40
      To jest straszne, ale nie wiem czy nie gorszy jest poziom poparcia dla
      pisuarów pokroju Wielkiego Wodza Do Sprawiedliwości Prowadzącego Jarosława
      Lecha Kaczyńskiego.
      • Gość: zgred Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:47
        > To jest straszne, ale nie wiem czy nie gorszy jest poziom poparcia dla
        > pisuarów pokroju Wielkiego Wodza Do Sprawiedliwości Prowadzącego Jarosława
        > Lecha Kaczyńskiego.

Ten też nie z mojej bajki, ale przynajmniej nie chce mi pieniędzy zamienić na
        bony.
        • Gość: Emeryt Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 18:41
          Poparcie wzrośnie jak pan Płażyński dojdzie. Ta pani poseł Begerowa ma jednak
          coś w sobie.
          • Gość: ARD1 Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:43
            Nie wiadomo, być może po raz kolejny Płażyński spieprzy coś za co się weźmie.
            Robi to z żelazną konsekwencją od wielu lat.
    • Gość: Skin Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:54
      Gość portalu: Lemmy napisał(a):

> Ludzie OPAMIETAJCIE SIE!!!

- To znak że ludzie zaczynają poznawać prawdę i dostrezgają w Lepperze męża
      stanu który może rozprawić się z tymi aferzystami rządzącymi polską po 1989 roku
      • Gość: esa Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.pl 30.05.03, 19:02
        zaden z niego mąż stanu, ale zwykły cap.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka