Gość: Lemmy IP: *.stacje.agora.pl 30.05.03, 16:15 Ludzie OPAMIETAJCIE SIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burak Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.acn.pl 30.05.03, 16:34 wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 16:58 Załamałem się, bo pan Wrzodak raczej już nie ma szans zostać premierem. A tak na niego liczyłem. Zbawił Ursus to i napewno kraj mógłby zostać uratowany. Smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:32 Pamiętam, gdy około roku 1980 (w czasie fali wyjazdów na Zachód) zbieraliśmy się i dyskutowali czy wyjeżdżać czy nie. Podszedł do nas ojciec jednego z kumpli i powiedził: "ja jako stary komunista powiem wam tylko jedno, wy nie wyjeżdżajcie, wy stąd sp... ajcie". Tego życzę młodzieży, jeśli ma jeszcze jakiś instynkt zachowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A ja tego życzę... 30.05.03, 17:35 ...polskim "elytom". Może Lepper wycofa nas z irackiej awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: A ja tego życzę... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:45 > Może Lepper wycofa nas z irackiej awantury. Zablokuje Zatokę Perską? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: A ja tego życzę... 30.05.03, 18:12 Wycofa wojska polskie z Iraku. I niech Jankesi sami piją piwo, któego nawarzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: A ja tego życzę... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 18:32 > Wycofa wojska polskie z Iraku. I niech Jankesi sami piją piwo, któego nawarzyli No nie! To by ich kompletnie załamało. Ale mam nadzieję, że jeśli Bush przyjedzie do Warszawy i złoży hołd Lepperowi to może się zgodzi choć na jeden pluton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADR1 Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 17:40 To jest straszne, ale nie wiem czy nie gorszy jest poziom poparcia dla pisuarów pokroju Wielkiego Wodza Do Sprawiedliwości Prowadzącego Jarosława Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:47 > To jest straszne, ale nie wiem czy nie gorszy jest poziom poparcia dla > pisuarów pokroju Wielkiego Wodza Do Sprawiedliwości Prowadzącego Jarosława > Lecha Kaczyńskiego. Ten też nie z mojej bajki, ale przynajmniej nie chce mi pieniędzy zamienić na bony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 18:41 Poparcie wzrośnie jak pan Płażyński dojdzie. Ta pani poseł Begerowa ma jednak coś w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARD1 Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:43 Nie wiadomo, być może po raz kolejny Płażyński spieprzy coś za co się weźmie. Robi to z żelazną konsekwencją od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 18:54 Gość portalu: Lemmy napisał(a): > Ludzie OPAMIETAJCIE SIE!!! - To znak że ludzie zaczynają poznawać prawdę i dostrezgają w Lepperze męża stanu który może rozprawić się z tymi aferzystami rządzącymi polską po 1989 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esa Re: CBOS: Lepperowi ufa juz 39 proc. spol. IP: *.pl 30.05.03, 19:02 zaden z niego mąż stanu, ale zwykły cap. Odpowiedz Link Zgłoś