Dodaj do ulubionych

TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu Olsz

31.05.07, 13:11
ewskiego.Gospodarka pedzi , w pierwszym kwartale wzrost PKB wyniósł 7,4%,bezrobocie spada w kwietniu by7ło go 13,7%.Pan Ziobro skutecznie rozprawia sie z debilami ,łapówkarzami,doktorkami i innymi oszołomami.Gospodarka morska pod rzadami ministra Wicheckiego z LPR rozwijasie dobrze ale tego media zawłaszczone przez "układ" nie pisza.Pan Macierewicz zrobił dobra robote rozwiazujac sowiecka strukture WSI.lekarze dostali w ubiegłym roku podwyzke najwieksza od 1989 roku.Koniec z rzadami ubecji w polsce,panie kwasniewski jest Pan żałosny,panie Ungier panu dziekujemy a p-an Kalisz z SLD mógłby sie odchudzac a nioe paradowac z gejami.Tylko uczciwi ludzie z PIS LPR I samoobrony mo0ga zrobic cos dla Polski i robia!ten rzad jest SUPER!!!najl;epszy od 1945 roku!Mysle ze w drugim kwartale gospodarka zanotuje 8 % wzrost PKB i bezrobocie 13%.oby tak dalej!
Pan Balcerowicz powiunien zrezygnowac z wypowiadania sie na tematyu gospodarcze,przez tego tum..a..na dzieci cho0dziły głodne.teraz tez chodza ale duzo mniej.Wstyd mi za tyuch Frasyniuków, Kwasniewskichy Milllerów ale nie martwcie sie wasz czas dobiega końca,wy juz walczycie nawet o głos "wstretnych pederastów".Pan TUSK tez rznie głąba ale na szczecie Polacy nimi nie sa.
Obserwuj wątek
    • kotek.filemon Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 13:13
      Ja bym nie był taki skromny - to najlepszy rząd od 966 r.
      • wos9 Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 13:17
        kotek.filemon napisał:

> Ja bym nie był taki skromny - to najlepszy rząd od 966 r.
        >

A nawet od czasów Piasta Kołodzieja.
        • ross128 Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 13:18
          wos9 napisała:

> kotek.filemon napisał:
          >
          > > Ja bym nie był taki skromny - to najlepszy rząd od 966 r.
          > >
          >
          > A nawet od czasów Piasta Kołodzieja.

Wciąż mało! To najlepszy rząd od czasów górnego syluru, kiedy życie wyszło na
          ląd!!!:))
          • 1tomasz1 Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 13:19
            A ja mam wątpliwości, że ten rząd jest lepszy od rządu Buzka.
            Rząd Buzka miał najlepszego w historii globu ministra sprawiedliwości... ;))))
            • poprzestepcy ten rzad dba o interesy Polakow 31.05.07, 13:25
              dba o bezpieczenstwo energetyczne,wojskowe i nie przeszkadza gosopdarce.jest zajebisty bo w rzadzie jest teraz duzo ludzi uczciwych np.w LPR
              • ross128 Re: ten rzad dba o interesy Polakow 31.05.07, 13:26
                poprzestepcy napisała:

> dba o bezpieczenstwo energetyczne,wojskowe i nie przeszkadza gosopdarce.jest za
                > jebisty bo w rzadzie jest teraz duzo ludzi uczciwych np.w LPR

Tak, np. stary Giertych - ten to ci taki uczciwy był, aż go Jaruzel wziął do
                Rady, żeby się bidula nie zmarnował:))
          • kotek.filemon Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 13:28
            > Wciąż mało! To najlepszy rząd od czasów górnego syluru, kiedy życie wyszło na
            > ląd!!!:))

Zbyt ochoczo ekstrapolujesz - propaganda darwinowska to zbrodnia niemal równa
            propagandzie homoseksualnej. Maciej Giertych wyjaśnił przecież dzieciom, że w
            czasach wspomnianego Piasta Kołodzieja żyły dinozaury...
            • ross128 Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 13:31
              kotek.filemon napisał:

> Zbyt ochoczo ekstrapolujesz - propaganda darwinowska to zbrodnia niemal równa
              > propagandzie homoseksualnej. Maciej Giertych wyjaśnił przecież dzieciom, że w
              > czasach wspomnianego Piasta Kołodzieja żyły dinozaury...

good point:)
              No to - to najlepszy rząd od czasów kiedy Arka Noego osiadła na górze Ararat!!! :))
    • witek.bis Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 13:24
      Gospodarka pedzi? A którego konkretnie pedzia masz na myśli?

> Pan Balcerowicz powiunien zrezygnowac z wypowiadania sie na tematyu gospodarcze
      > ,przez tego tum..a..na dzieci cho0dziły głodne.teraz tez chodza ale duzo mniej.

Dużo mniej chodzą? Nic dziwnego. Sił już nie mają.
      • poprzestepcy [...] 31.05.07, 13:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wos9 Ale zauważyliście, że autor wątku gada "Trybuną Lu 31.05.07, 13:27
        du" i to z jej najwcześniejszego okresu?
        • jedzoslaw Re: Ale zauważyliście, że autor wątku gada "Trybu 31.05.07, 13:28
          Prowokacja śmieszna nawet...
        • poprzestepcy [...] 31.05.07, 13:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • ross128 Re: czy ten rzad robi cos zle????czasem sa małe w 31.05.07, 13:33
            i nawet dokładnie wiadomo czyje jest to dobro:) Chcieli juz je dac Begerowej na
            spłatę weksli ubecji z sammobory, ale sprawa sie rypła:)
    • 1tomasz1 Re: kolejna mierna prowokacja 31.05.07, 13:30
      Znów ktoś, kto nie lubi tego rządu? ;)
      • poprzestepcy wychodza nieprawidłiowosci III RP 31.05.07, 13:36
        bank śląski -przekret,kopalnie wegla-przekret,rosomaki-przekret,pkn orlen-przekret,doktor mirosław g-przekret.Panie Ziobro czas qwprowadzic kare smierci za wyprzedanie ojczyzny.Pierwszy do odstrzału powinien byc Balcerowicz,niech se finanse przeniesie do sklepu spozywczego.złodziej
        • ross128 Re: wychodza nieprawidłiowosci III RP 31.05.07, 13:40
          oczywiscie należy też bezzwłocznie rozstrzelać prezesa NIKu który sprawował tą
          funkcje w czasie np. przekrętu z kopalniami. Jak mu tam było??... Kaczyński czy
          jakos tak...:))
          • poprzestepcy Rozkradli Bank Ślaski 31.05.07, 13:43
            aco mogł kaczynski?PRezes niku tylko stwierdza nieprawidłowości a od sadzenia jest minister sprwiedliwosci,prokuratura.ale kto wtedy rzadził?sld tepaku
            • ross128 Re: Rozkradli Bank Ślaski 31.05.07, 13:45
              A jak bylo ministrowi sprawiedliwosci w czasie np. prywatyzacji banków... O
              ku...! Kaczyński! :)))
              • 1tomasz1 Re: Rozkradli Bank Ślaski 31.05.07, 13:48
                To ten sam Kaczyński, który uczestniczył w Okrągłym Stole i Magdalence oraz był
                ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa?
                • ross128 Re: Rozkradli Bank Ślaski 31.05.07, 13:50
                  1tomasz1 napisał:

> To ten sam Kaczyński, który uczestniczył w Okrągłym Stole i Magdalence oraz był
                  > ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa?

Trochę cięzko określic, bo ich dwóch jest identycznych. Mogli sie wzajemnie
                  kryć:) Tak więc profilaktycznie należy rozwalić obu, i to co najmniej z Szyłki :)))
                  • 1tomasz1 Re: Rozkradli Bank Ślaski 31.05.07, 13:52
                    To prawda. Podmieniali się. Podobno zdawali za siebie doktoraty.
                    Ale... w takim razie musi być jeszcze trzeci bliźniak - ten który łyknął całe IQ. ;)
                    • poprzestepcy Re: Rozkradli Bank Ślaski 31.05.07, 14:08
                      kaczynski był ministrem sprawiedliwosci tylko rok od czerwca 2000 r do lipca 2001 roku a prezesem NIKu był od 1992 do 1995 roku.Widac jak wykształviuchy znaja historie Polski
                      • 1tomasz1 Re: Rozkradli Bank Ślaski 31.05.07, 14:24
                        To nie jest historia Polski, a historia tej zakłamanej III RP, która już odeszła
                        w niepamięć. Nie będę się uczył o tamtym okropnym okresie. ;)))))))))))
            • 1tomasz1 ej podpuszczaczu ;) 31.05.07, 13:46
              hehe a potem ministrem sprawiedliwości był ten no jak mu to Kaczyński? I kogo
              wsadził?
      • wos9 Re: kolejna mierna prowokacja 31.05.07, 13:51
        1tomasz1 napisał:

> Znów ktoś, kto nie lubi tego rządu? ;)

Nie wydaje mi się, że to prowokacja. Zważywszy prosty nieco język (żeby nie
        powiedzieć mocniej) - to szczery entuzjasta PIS.
        • 1tomasz1 Re: kolejna mierna prowokacja 31.05.07, 14:22
          coty mnie tu wcikasz za lewicowe kity, pewnie za duzo wybiorczej czytasz albo i
          jeszcze innych NIE
          jestescie wszystcy komuną przesiąknieci, ale pan ziobro i wasermann jusz zrobią
          porzadek z wami
          4 RP bedzie uczciwa i bez liberałów i wykrztałcuchow.

:))))))))))))
          Ja też tak potrafię podpuszczać. Dobrze mi poszło? ;))))
    • poprzestepcy super rzad .pokazuje dane 31.05.07, 14:23
      gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4190718.html
      • alistair-p A już myślałem że humor w narodzie wygasł 31.05.07, 14:29
        A tutaj niejaka "poprzestepcy" ubawiła mnie,jak nikt dotąd.Oby tak dalej,a mówią
        że PiS nie ma poczucia humoru.Wisielczy on i zjadliwy,ale zawsze.
        • poprzestepcy według niektórych tylko Wyborcza pisze prawde a 31.05.07, 14:33
          ja cos napisze Naszdziennik to jest zle.głupota niezna granic
        • fury11 Re: A już myślałem że humor w narodzie wygasł 31.05.07, 15:35
          a mnie krzepi ten ich entuzjazm młodzieńczy, prosty jak kostrukcja cepa, to
          nieubłagane parcie do przodu, połączone z młodzieńczą niegramotnością, brakiem
          znajomości ortografii, z nadużywaniem przymiotników. Raduje mnie ta pogarda dla
          staregu świata, dla tej rzeczywistości obalanej w imię nowego, sprawiedliwego.
          Znałem takich młodzieńców o rozgorączkowanych oczach, z głowami pełnymi wiedzy
          czerpanej na kursach, z pieśnią na ustach. Dzi dziś mam w uszach echa tej
          pieśni, którą śpiewali jadąc ciężarówkami na zbiór stonki: Z„et - Zet -
          Zetempe...”
    • poprzestepcy vogel,piechota,kwaśniewski-paskud ne mordy 31.05.07, 14:28
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20070531&id=po01.txt
    • poprzestepcy 7,4% jak to możliwe?bo balcerowicz odszedł 31.05.07, 15:06
      a pis wraz zl pr i samoobrona daza do naprawy kraju
    • rydzyk_smigly Słusznie piszesz, marcyś! Trzecim, najlepszym 31.05.07, 15:17
      rządem w Polsce od 1945 (oczywiście poza rządami tow.tow. Kaczyńskiego i
      Olszewskiego) był rząd tow. Babiucha. Na czwartym miejscu stawiam rząd tow.
      Cyrankiewicza, tuż po nim rząd tow. premiera Jaroszewicza.
    • kalista25 Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 17:33
      Zgadzam sie, jak do tej pory to najlepszy rzad. Jednakze niektorzy nawet tutaj
      na forum beda sie jednak upierali, ze najlepsze rzady byly za Jaruzela, Millera
      i Kwasa, bo im wtedy bylo najlepiej.Problem jest jednak taki,ze oni sie do tego
      nie beda chcieli przyznac, bo oni do niczego nie beda chcieli sie przyznac
    • t-800 Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 18:05
      Nic dziwnego, że czerwoni tak "bronią" "demokracji". :-)))
    • ego_centryk Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 31.05.07, 18:12
      To że gospodarka pędzi, to akurat żadna zasługa rządu. Gdybyś nie zauważył,
      gospodarka nie podlega już państwo. To raczej tym większa zasługa gospodarki,
      że pędzi pomimo takich rządów. Bezrobocie spada wprost proporcjonalnie do
      kolejnych setek tysięcy ludzi wyjeżdżających do pracy za granicą. Ziobro umie
      tylko ujadać, a z debilami się nie rozprawia, bo po ekipie rządzącej nie
      zostałoby śladu. Wiechecki zna się na gospodarce morskiej jak żaba na
      archeologii. Macierewicz zrobił świetną robotę demaskując czynnych agentów
      polskiego wywiadu. Lekarze, nauczyciele i inne grupy zawodowe (kolejarze,
      pielęgniarki) zaostrzają strajki. Jeżeli największą wadą Kalisza jest jego
      tusza, to faktycznie - masz mu sporo do zarzucenia. "Wstrętni pederaści" w
      ustach wicepremiera dowodzą jego nad wyraz wątłej konstrukcji psychicznej. Czas
      Frasyniuków i Millerów ciągle dobiega końca? Coś dobiec nie może. Ta kadencja
      zaraz będzie miała z górki, a on jak dobiegał, tak dobiega. Zmęczył się czy co?
      • joannabarska Najlepszy - Rakowskiego 31.05.07, 21:09
        Najlepszy to był rząd Rakowskiego,ale nie dano mu rozwinąć skrzydeł. Sukcesy
        obecnego rządu to konsumcja po rządach SLD. No i UE. Przystawki były przeciw, a
        teraz ciągną profity.A "jeden z przystawek "gwałci w Belgii prostytutke... Co z
        tą sprawą?
        • alistair-p Re: Najlepszy - Rakowskiego 31.05.07, 22:31
          Przynajmniej "zrobili"porządną ustawę o działalności gospodarczej.
    • dr.krisk To oczywiście żart? 31.05.07, 22:25
      Taki witz?
    • poprzestepcy Balcerowicz-zdrajca narodu,łgarz 01.06.07, 16:36
      cos dla liberałow:
      hotnews.pl/artpolska-529.html
    • poprzestepcy inflacja w maju:2,3% gospodarka pędzi dzieki pis 01.06.07, 17:34
    • skin.polskii Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 01.06.07, 20:10
      to fakt niezaprzeczalny!
      • pisubek Jeszcze troche a dorownaja Bierutowi i Gomulce. 01.06.07, 20:22
        Z wygladu i jezyka juz ich przypominaja.
    • 440417mz Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 01.06.07, 20:25
      Coś słabo działa ta PiSowska propaganda.Moga mówić że ten rząd jest najlepszy w
      dziejach 2 tysiącleci!!!
      • skin.polskii Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 01.06.07, 21:02
        państwo polskie itnieje dopiero od 1041 lat...(i to z przerwami)
        • poprzestepcy dlaczego mówicie żle o kaczyńskich? 01.06.07, 21:13
          oni sie staraja dbac o ojczyzne.niebedzie odrazu raju bo polska została rozkradziona przez uw i sld i aws
          • wos9 Re: dlaczego mówicie żle o kaczyńskich? 01.06.07, 21:21
            poprzestepcy napisała:

> oni sie staraja dbac o ojczyzne.niebedzie odrazu raju bo polska została
            rozkrad
            > ziona przez uw i sld i aws

A w AWS nie było przypadkiem ludzi z PIS-u? Krótką masz - jak widać -
            pamięć.
            • poprzestepcy Re: dlaczego mówicie żle o kaczyńskich? 01.06.07, 21:30
              ale nie wszyscy kradli
        • 440417mz Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 01.06.07, 22:54
          Ale faktem jest że istniało w dwóch tysiacleciach.!
    • frau.pranajtis Pelna racja. :-) 02.06.07, 00:30

• poprzestepcy syn bolszewika przewodniczacym demokratów 02.06.07, 15:55
    • gupek222 Balcerowicz dostał srczki 02.06.07, 00:35
      Balcerowicz dostał srczki
    • 440417mz Re: TO najlepszy rząd od 1945 roku!!!oprócz rzadu 02.06.07, 16:34
      Najlepszy rząd bo:Kultura w ręku ZChN,Edukacja w ręku Młodzieży
      Weszpolskiej,Rolnictwo w ręku czerwonego buraka z PGR.Sprawy
      zagraniczne(rozgraniczne)Fatyga,że o premierze jak o rowerze nie wspomnę.A nad
      tym wszystkim panuje i faluje radiowo Zakonnik.Zaiste,takiego polskiego
      rządu(bigosu)nie mieliśmy.Brakuje tylko Jankiela by grał na tych cymbałach!A
      mnie śni się jeszcze koszmarnie trzeci bliżniak!!
      • poprzestepcy Ten rząd ma kompetentnych Fachowców 02.06.07, 21:58
        predstawiem wg.mnie najlepszych ministrów:
        1.Zbigniew Ziobro(pis)
        2.Antoni Macierewicz(Ruch Patriotyczny)
        3.anna fotyga(pis)
        5.Anna Kalata(samoobrona)
        i..inni ludzie którym zależy na polsce
    • czapka-nie-widka zeby tak jeszcze Golenia do pudla 02.06.07, 22:32
      wsadzic to bede zupelnie happy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka