kiko5 04.06.07, 21:58 Tyle, że to jest przede wszystkim smutne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Kupa smiechu ale z przewaga kupy.............. 04.06.07, 22:00 jest nieodlacznym atrybutem twoich idoli...ale to calkiem inna bajka:) prawda? A Walesa to dla Ciebie Pan Walesa i w dodatku Pan Prezydent Walesa...zgodnie z tym co nakazuje przyzwoitosc...z tym ze wiem ze nie jest latwo znac takie obyczaje... trudny A Lepper nadal kumpluje sie z prezesami? Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Kupa smiechu ale z przewaga kupy............. 04.06.07, 22:03 Co ty nie powiesz, trudny??? Już zapomniałeś, jak poniewierałeś obecnego Prezydenta i Ministrów??? No, no.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Kupa smiechu ale z przewaga kupy............. 04.06.07, 22:20 kiko5 napisała: > Co ty nie powiesz, trudny??? Już zapomniałeś, jak poniewierałeś obecnego > Prezydenta i Ministrów??? No, no.... Nie poniewieralem a jedynie wypowiadalem opinie w zgodzie z faktami o charkterze obiektywnym. Nie jestem odosobniony w opiniach roznych od twojej. To urok demokracji...a na marginesie to spieprzaj dziadu...i sama wybierasz trzymanie z durniami...szanuje to ale mnie smieszy...do lez:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Pan Prezydent Lech Wałęsa 04.06.07, 22:03 Przypomnę tu wyczyn p.Lecha Wałęsy, który - znając upodobania tow. Borysa Jelcyna - spił Go i... wydębił podpis pod zgodą na wejście Polski do NATO! To przykład autentyczny! www.kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=580&rss=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Pan Prezydent Lech Wałęsa 04.06.07, 22:05 Pan Prezydent Kaczyński!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pan Prezydent Lech Wałęsa 04.06.07, 22:06 A jego największą winą jest, że poznał męża Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Lechu W. pieprzy 04.06.07, 22:08 w filmie J. Kurskiego....Rokita podobnież..... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pan Prezydent Lech Wałęsa 04.06.07, 22:07 hrabia.m.c napisał: > A jego największą winą jest, > że poznał męża Jarosława. ... i czerwone rajtuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Pan Prezydent Lech Wałęsa 04.06.07, 22:08 douglasmclloyd napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > A jego największą winą jest, > > że poznał męża Jarosława. ... i kolorowe rajstopy...jeśli już...;) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pan Prezydent Lech Wałęsa 04.06.07, 22:06 mike.recz napisał: > Przypomnę tu wyczyn p.Lecha Wałęsy, który - znając upodobania tow. Borysa > Jelcyna - spił Go i... wydębił podpis pod zgodą na wejście Polski do NATO! To > przykład autentyczny! > www.kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=580&rss=1 To nieprawda, szyfrogram Olszewika, tak go upoił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Bolek wie, że koniec jego legendy bliski 04.06.07, 22:08 Stąd owe pajacowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Bolek wie, że koniec jego legendy bliski 04.06.07, 22:09 pajacowanie - to słowo oddaje sedno rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Poprawka, ubeku: mogliśmy 04.06.07, 22:11 Teraz żałosnemu elektrykowi już nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Poprawka, ubeku: mogliśmy 04.06.07, 22:13 piotrgdansk8 napisał: > Teraz żałosnemu elektrykowi już nic nie pomoże. Wam tez , nawet najsłynniejszy psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Tak do mamy mówisz, ubeku? 04.06.07, 22:14 Taką ma pociechę z tego, iż takie ścierwo jak ty wykarmiła i odchowała? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Do mamy, jak to ubek, pewnie w też tych klimatach 04.06.07, 22:16 A mów se jak chcesz - z ubeckiej mordy nigdy coś, co by mnie obraziło wyjść nie ma prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Do mamy, jak to ubek, pewnie w też tych klima 04.06.07, 22:19 piotrgdansk8 napisał: > A mów se jak chcesz - z ubeckiej mordy nigdy coś, co by mnie obraziło wyjść nie > ma prawa. ************************************ Ciekawe skąd czerpiesz swoją wiedzę?Czyżbyś był spokrewniny z za przeproszeniem Gwiazdą? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Wiedzę o ubekach? Ogólnie dostępna 04.06.07, 22:21 towarzyszu Zwincew. Siedzicie za Uralem i być może nie zdajecie sobie z tego sprawę, ale czasy się już tutaj zmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Towarzyszu, to żeś ubek, z tatki ubeka 04.06.07, 22:25 i dziadka enkawudzisty i generalnie z rodziny bandziorów nie oznacza, iż jest to jakaś cywilizacyjna norma. A nawet wręcz przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wiedzę o ubekach? Ogólnie dostępna 04.06.07, 22:26 piotrgdansk8 napisał: > towarzyszu Zwincew. Siedzicie za Uralem i być może nie zdajecie sobie z tego > sprawę, ale czasy się już tutaj zmieniły. ******************************** Ha ha ha ha ha ha ale jaja.Nie ma odpowiedniego słowa żeby cię nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Wiedzę o ubekach? Ogólnie dostępna 04.06.07, 22:27 a falszywa teczka? A Jadwiga K to TW? A Rajmund? A krynickie skrzydlo szefostwa uzdrowiskowego? A pani doktor pediatra mamusia wloszczowskiego budowniczego ...a Blek,Lolek...a moze major Wojtyla wykonywal zadanie? Z kutasami przyjemnie pogadac...prawda? Dlatego lubicie sobie pospiewac ...np oto dzien ktory dal nam pan... trudny Co ty misiu wiesz o ubekach...tobie sie myli z zuchami i obecnym nowym ube Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Bolek wie, że koniec jego legendy bliski 04.06.07, 22:17 Szwendasz sie po tym forum jak brzemienna menda po mokrym Jarosławie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Przynajmniej się przyznajesz - takie ścierwo 04.06.07, 22:20 jak ty z niczego innego jak brzemienna menda wypełznąć prawa nie miało :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Piotrus zbastuj, wszak 04.06.07, 22:21 czerwonego smiecia najwiecej w PISdzie. Tego chlopcze nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 O, to już trzeci ubek z tej samej mendy 04.06.07, 22:22 A tato wasz pewnie zza Buga nam tu demokrację ongi przynosił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Piotrusiu 04.06.07, 22:27 komunistyczna, czerwona swinio. Pewnie twoi starzy jak Jasinski i Kryze komune wspierali. Pewnie cala twoja rodzina to ubeckie i komunistyczne szumowiny, a syncio wstapil do PISdy i udaje antykomuniste. Moj dziadek za Bieruta pare przesiedzial czerwony buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 No i znowu ubek mi od ubeków wrzuca :) 04.06.07, 22:30 Już tłumaczyłem twojemu krewnemu powyżej: to żeś z ubeckiego i bandyckiego łona nie oznacza, że jest to jakaś cywilizacyjna norma. > Moj dziadek za Bieruta pare przesiedzial czerwony buraku. A liczył paznokcie, które zdzierał, ubecki synu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Sluchaj czerwona mendo 04.06.07, 22:33 Widac ze masz wiedze nt ubeckich metod. Ojciec i dziadek razem z babka ci opowiadali jak mordowali wiezniow czwerwona ubecko mendo? A moze sedzia kryze ci opowaiadal jak jego ojciec skazywal na smierc AKowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Synu ubecki, mnie winisz za to, że twój 04.06.07, 22:35 dziadzio ganiał za Stalina "faszystów" z AK? Puknij się w ten twój pusty, ubecki łeb;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor tepy jestes jak leb edgara 04.06.07, 22:37 Nawet pisdziacki komuchu czytac ze zrozumieniem nie potrafisz. Chyba z edgarem na lby sie pozamieniales. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: O, to już trzeci ubek z tej samej mendy 04.06.07, 22:29 piotrgdansk8 napisał: > A tato wasz pewnie zza Buga nam tu demokrację ongi przynosił ;) **************************** Z lodówki też wychodzą agenci? A nie biegaja tam równiez białe myszki?A widziałeś,razem z ubekami pewnie spacerowały małe różowe słonie w słomkowych kapeluszach. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Przynajmniej się przyznajesz - takie ścierwo 04.06.07, 22:25 piotrgdansk8 napisał: > jak ty z niczego innego jak brzemienna menda wypełznąć prawa nie miało :) ****************************** Nie sugeruj że jesteśmy spokrewnieni,widzę że już całkiem ci rozum odjeło.Biednyś ty chłopcze.Jak dorośniesz wiele zrozumiesz,na razie sie tak nie natężaj.Jescze rośniesz chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Ja z tobą, mendzisynu? Chciałbyś ;) 04.06.07, 22:27 Za bardzo wierzysz w siłę internetu. W realu dostał byś co najwyżej kopa w dupę, za te przymilanie się, ubecka cioto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Ja z tobą, mendzisynu? Chciałbyś ;) 04.06.07, 22:31 piotrgdansk8 napisał: > Za bardzo wierzysz w siłę internetu. W realu dostał byś co najwyżej kopa w dupę > , > za te przymilanie się, ubecka cioto ;) *********************************** Jakie lekkie pióro posiada p.Piotruś.A jaki odkrywczy,spostrzegawczy,wprost wspaniały,może nawet zostac urzędnikiem w jakims PiSowym urzędzie.Spotka tam wielu sobie podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk8 Widzę, że ty z tych pedałów niezbyt kumatych 04.06.07, 22:33 i nie zrozumiałeś mojej odmowy. Spróbuję więc bardziej dobitnie: spie..j, zboku;) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Widzę, że ty z tych pedałów niezbyt kumatych 04.06.07, 22:37 piotrgdansk8 napisał: > i nie zrozumiałeś mojej odmowy. Spróbuję więc bardziej dobitnie: spie..j, zboku > ;) ************************************ Chciałbyś frajerze,ale nie ten adres.Może ten od sw.Brygidy cię pykał.Tak tu piszesz po katolicku. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 zajmij się lepiej soba, ścierwo 04.06.07, 22:26 DO PETRYŁA Dawnoć nie stoi owa rzecz, Petryło, A przedsięć igrać z niewiastami miło. Wyjadłeś wszystkie recepty z apteki Dla tej ociętej i niestałej deki. Wielka część ludzi nie będzie wierzyła. Że co nie stoi - przedsię stoi siła. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Dla Was komunistów to prezydent Wałęsa 04.06.07, 22:29 ale to Wy pisowska komunistyczna hołoto sypiacie z kotem....Jak to się nazywa? Zeofilia? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Chyba go babcia odgoniła od kompa. 04.06.07, 22:35 Musi jej berecik wyczesać.Piotruś mi wygląda na tego molestowanego ministranta od Jankowskiego.Psyche ma całkiem zwichnietą.Biedny chłopczyna.A dzisiaj wyjatkowo się denerwuje,chyba podarł sobie rajstopki. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Kilkunastu penerów przyszło pokrzyczeć 04.06.07, 22:44 Wieczorem przed domem Lecha Wałęsy nie było cicho i spokojnie. Na pikietę umówili się tam członkowie klubu sympatyków "Gazety Polskiej". Chcieli przypomnieć byłemu prezydentowi o "nocy teczek" 4 czerwca 1992 roku, kiedy upadł rząd Jana Olszewskiego. Uważają, że Wałęsa dokonał wtedy zamachu stanu. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=47239 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kilkunastu penerów przyszło pokrzyczeć 04.06.07, 22:52 W Gdańsku są penery czy menele?Penery to chyba Poznan? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kilkunastu penerów przyszło pokrzyczeć 04.06.07, 22:54 Zupełnie nie miałem na myśli ich miejsca zamieszkania lub pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kilkunastu penerów przyszło pokrzyczeć 04.06.07, 22:53 mike.recz napisał: > Wieczorem przed domem Lecha Wałęsy nie było cicho i spokojnie. Na pikietę > umówili się tam członkowie klubu sympatyków "Gazety Polskiej". Chcieli > przypomnieć byłemu prezydentowi o "nocy teczek" 4 czerwca 1992 roku, kiedy > upadł rząd Jana Olszewskiego. Uważają, że Wałęsa dokonał wtedy zamachu stanu. > www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=47239 Chorzy ludzie, nie dociera do nich, że Olszewika odwołał Sejm. Odpowiedz Link Zgłoś