poglodzio Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 15:23 śmieszna akcja Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 15:27 poglodzio napisał: > śmieszna akcja "Kropla drąży kamień" - wiele niekiedy w zyciu sie zaczyna od smiesznych akcji. Wrocławianie z nich słyną. Pomaranczowa alternatywa też tu działała i inspirowała do działania. Nie było internetu i flash moby ale happening... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 07.06.07, 15:31 ta akcja nie ma szans, dlatego jest śmieszna, i tak na marginesie nikt po za kaczorem nie nadaje się na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 15:28 na zdrowie..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Ale gdzie jest ten lepszy kandydat? 06.06.07, 15:27 Kto to niby mialby byc? Tak samo z rzadem - przeciwwaga jest LiD (czyli SLD) albo PO+SLD (czyli tez SLD), a za to serdecznie dziekuje. Wyjasnienie - juz raz sie "zjednoczyla" mala PPR z PPS, stara partia z tradycjami i co wyszlo? P(Z)PR. Niech nikt nie liczy, ze wyroluje komunistow. Kiedys tez Hindenburg wzial malego Adolfka, zeby sie wykrzyczal i przysporzyl glosow, ale slabo to wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ale gdzie jest ten lepszy kandydat? 06.06.07, 15:30 a maly Adolfek, to który z panów K...?!...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 No to się "internauci" rozczarują 06.06.07, 15:30 ale co sobie popiszą to ich może nawet Herr Tusk na konwencje programowa zaprosi... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: No to się "internauci" rozczarują 06.06.07, 15:43 zima0001 napisał: > ale co sobie popiszą to ich > może nawet Herr Tusk na konwencje programowa zaprosi... Jak sie miejsca zwolnia,to sie pojawi! moze wroci do kraju?? LOL ...jak bedzie po co. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Jest postep: jakies dzialanie. Tyle, ze nawet 06.06.07, 15:31 zakonczone sukcesem nie przedstawia alternatywy. Bo niby kto na miejsce Kaczynskich? Podstawowy problem to nie sa Kaczynscy tylko fakt, ze nie ma kim ich w Polsce zastapic. Bo ani Tusk ani PO, a juz na pewno nie SLD, nie reprezentuja powaznej alternatywy dla obecnych wladz. Partia, ktora nie potrafi pozbyc sie przegranych, w ktorej nie ma nikogo nowego zdolnego przeciwstawic sie samobojczemu czekaniu przez Tuska i ludzi za nim stojacych na wladze nie rokuje niczego lepszego. Latwo jest zjednoczyc ludzi, szczegolnie Polakow, na "Nie". Duzo trudniej na Tak. Stad slusznie podziwiana Solidarnosc i pozniej 18 lat bezmozgowia bezczelnie wykorzystanego przez postkomunistyczne szambo. Istnieja obawy, ze akcja ta ma podobny charakter. Bez propozycji na "tak" sama akcja jest bezprzedmiotowa, zeby nie napisac ze jest niejako proba "powtorki z histori". Odpowiedz Link Zgłoś
mk0101 Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 15:40 No no no, trzeba sie logowac. Pewnie dlatego,aby mozna dostac mail od zwyklej towarzyszki anarchistki. A tak juz na serio to ta akcja jest tylko aby zwrocic na siebie uwage. No coz ladna ona nie jest, wiec ma pewnie za duzo wolnego czasu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Brawo Justyna! ... 06.06.07, 15:41 Teraz, niestety, zamkna twoja strone internetowa a ty bedziesz musiala sie ukrywac... Ale ja sie jednak podpisze. Nie boje sie 'kaczystow', mieszkam w UK. Gdybys musiala wyemigrowac to zapraszam. Pomozemy, nie martw sie ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Brawo Justyna! Bis! Idź na wojnę z PIS. 06.06.07, 16:05 Narwaniec jakiś, fotografię obejrzał i zaraz zaprasza do UK, chce pomóc. "Gdy która ładna albo młoda na walkę z PiS ją skazywać szkoda." Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Brawo! Bis! Idź na wojnę z PIS. 06.06.07, 16:09 Narwaniec jakiś, fotografię obejrzał i zaraz zaprasza do UK, chce pomóc. "Gdy która ładna albo młoda na walkę z PiS ją skazywać szkoda." Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Podwójny wpis. Chyba BOR mnie zablokował. 06.06.07, 16:27 Z powodu kilkuminutowego zatrzymania pierwszego postu, powtórzyłem niepotrzebnie wpis. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Widać że nawiedzona i chce być medialna 06.06.07, 15:44 Nie znam tej paniusi, ale przekonany jestem, ze dziala pod dyktando "sil wyzszych" - obroncow apanazy okraglego stolu, ktorzy zaczynaja sie buntowac, bo nie pozwala im sie krasc i oszukiwac. Wiem, ze jest bezczelna i klamie jak z nut - co jest domena komuny. Moze powiedzialaby nam gdzie widzi to lamanie konstytucji. Pewnie dziala w porozumieniu z Kvasmanowym i NRD. Komuna trzyma sie silnie - jak za dawnych lat. Jest niezwykle bezczelna i okazuje pelnie czerwonego aroganctwa i tupetu! Dobrze, ze ta paniusia przynajmniej ujawnila sie. Wiemy wiec z kim mamt do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Przypomnienie o Pani Romanowskiej 06.06.07, 15:51 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4004639.html Justyna Romanowska jeszcze na Rynku zgłosiła policji popełnienie przestępstwa z artykułu 256 kodeksu karnego (pochwalanie faszyzmu i nawoływanie do nienawiści na tle narodowościowym i rasowym): - Na podstawie policyjnych nagrań można zdelegalizować Narodowe Odrodzenie Polski i oskarżyć manifestantów - uważa. Zapowiada: - Nie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Widać że nawiedzona i chce być medialna 06.06.07, 15:54 wet3 napisał: > Nie znam tej paniusi, ale przekonany jestem, ze dziala pod dyktando "sil > wyzszych" - obroncow apanazy okraglego stolu, ktorzy zaczynaja sie buntowac, bo > > nie pozwala im sie krasc i oszukiwac. Fajni Ci ludzie Justyna Romanowska jeszcze na Rynku zgłosiła policji popełnienie przestępstwa z artykułu 256 kodeksu karnego (pochwalanie faszyzmu i nawoływanie do nienawiści na tle narodowościowym i rasowym): - Na podstawie policyjnych nagrań można zdelegalizować Narodowe Odrodzenie Polski i oskarżyć manifestantów - uważa. Zapowiada: - Nie odpuszczę. miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4004639.html Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo SLD-owska Joanna d'Arc rusza na wojnę z PiS ! 06.06.07, 16:35 (Zwana Dziewicą Orleańską) Jeśli mnie pamięć nie myli to była wojna stuletnia. Powodzenia Internautko. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A szkoda 06.06.07, 15:56 wet3 napisał: > Nie znam tej paniusi, ale przekonany jestem, ze dziala pod dyktando "sil miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4004639.html Justyna Romanowska jeszcze na Rynku zgłosiła policji popełnienie przestępstwa z artykułu 256 kodeksu karnego (pochwalanie faszyzmu i nawoływanie do nienawiści na tle narodowościowym i rasowym): - Na podstawie policyjnych nagrań można zdelegalizować Narodowe Odrodzenie Polski i oskarżyć manifestantów - uważa. Zapowiada: - Nie odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 W internecie powstał kolejny portal dla idiotów 06.06.07, 15:44 A ta biedna pani z agencji za duzo naczytala sie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Game Over, ESC i juz...swiatli ludzie w tej P 06.06.07, 15:47 Plujecie juz,bo boicie sie co?....hehe. Z Walesy ja tez sie smialem jak go pierwszy raz pokazali w Zyciu Warszawy owczesnym. Powiedialem kolegom w pracy : daje mu 2 tygodnie zanim go SB zamknie i zneutralizuje. I co? POMYLILEM SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Game Over, ESC i juz...swiatli ludzie w tej P 06.06.07, 15:54 trudno powiedzieć, bo nie wiadomo, o czym piszesz... skad w ogóle pomysł, że tu Cię ktoś zna...?!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
sandra-san Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 15:48 Brawa dla tej Pani. Nareszcie ktoś pomyślał. Ja sama na pewno się przyłączę - nie chcę tylko gadać jak mnie ta IV RP wkurza, ale coś konkretnego z tym zrobić. Ludzie, jak przyjdą wybory to proszę: GŁOSUJCIE !!! bo jak olejecie sprawę, to nie będziecie mieli prawa nikogo krytykować! Odpowiedz Link Zgłoś
september76 Wyglada na sfrustrowana dzialaczke ezelde,ktrorej 06.06.07, 15:52 lokalny ukladzik zostal wykopany. Kochana pani, wiecej udanego zycia seksualnego, wiecej akceptacji dla normalnych procedur demokratycznych. Opis rzadu pasuje do ekipy Millera, gdzie kazdy bez wyjatku czolowy polityk byl zamieszany w korupcje i poszedl lub pojdzie do pierdla (ostatnio Jakubowska i nawet gosc z komisji ds. Rywina a wielu czeka w kolejce).Nie wiem co bardziej uderza obywatela: ustawa,ktorej niektore zapisy TK uznal za niezgodne z konstytucja czy wyprowadzanie 40% budzetu panstwa od gminy,powiatu,wojewodztwa po rzad, na prywatne konta, czesto za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
pietras1988 [...] 06.06.07, 15:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern jesteś b. miłą osobą i ta kultura osobista... 06.06.07, 16:00 PL to ona może ma gdzieś, bo dla niej ważne są osoby, ktore o kraju myślą tylko Polska...! Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Do dyżurnych propagandzistów PiS-u: robicie błąd - 06.06.07, 16:01 wpisaliście tu za dużo bzdurnych postów. Jak ktoś widzi 500 komentarzy pod artykułem, to najczęściej się zniechęca i w ogóle ich nie otwiera, w związku z czyym poprzestanie na przeczytaniu artykułu, a jako uzupełnienie otworzy sobie stronę Justyny, czyli zrobi dokładnie to, czego sobie nie życzycie. Ja rozumiem, że nerwy Was poniosły, ale popełniacie strategiczny błąd - jeśli chcecie, żeby Was czytano, piszcie raczej dłuższe posty, ale mniej. A na Wasze automaty do nabijania głosów w sondażach internetowych też się już nikt nie nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Taki rozkaz dostali od wodza. 06.06.07, 16:09 Genielny strateg wystraszyl się głosu narodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Do dyżurnych propagandzistów PiS-u: robicie b 06.06.07, 22:51 7y8u napisał: > że nerwy Was poniosły, ale popełniacie strategiczny błąd - jeśli chcecie, żeby > Was czytano, piszcie raczej dłuższe posty, ale mniej. A na Wasze automaty do > nabijania głosów w sondażach internetowych też się już nikt nie nabierze. genialny sposob na podtrzymywanie komuny gdyby internet istnial pod strzechami w latach 80, to nie musiano by lamac ludzi pustkami w sklepach i wmawianiem, ze to wina opzycji, wystarczyloby pare botow i juz sondaz wygrany... a teraz kazy wyznawca jedynej slusznej wladzy moze zalogowac sie jako 10 postaci i sadzic wpisy, ze pis to jedyna sluszna ideologia nie to, ze jestem za kwachem, bo ten sqrwiel mnie tepil 17 lat (od kiedy konczylem technikum i wyruszalem na rynek pracy, ktora byla, ale gdybym mial wujka w sld) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Daleko by zaszła Internautka, w poprzedniej dekadz 06.06.07, 16:24 september76 napisał: "lokalny ukladzik zostal wykopany. Kochana pani, wiecej udanego zycia seksualnego, wiecej akceptacji dla normalnych procedur demokratycznych. Pani opis rzadu pasuje do ekipy Millera, gdzie kazdy bez wyjatku czolowy polityk byl zamieszany w korupcje i poszedl lub pojdzie do pierdla (ostatnio Jakubowska i nawet gosc z komisji ds. Rywina a wielu czeka w kolejce). Nie wiem co bardziej uderza obywatela: ustawa,ktorej niektore zapisy TK uznal za niezgodne z konstytucja czy wyprowadzanie 40% budzetu panstwa od gminy,powiatu,wojewodztwa po rzad, na prywatne konta, czesto za granicą." - - - I co pani na to, bohaterska Internautko? Odpowiedz Link Zgłoś
misekpies Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 16:21 TO BARDZO DOBRZE COS NARESZCI TRZEBA ZROBIC GRATULUJE POMYSLU POPIERAM RAZEM Z RODZINA TRZEBA SIE RATOWAC BO NIE WIADOMO KIEDY MOZE BYC ZA POZNO NAWET JEZELI TO NIC NIE DA TO MOZE SIE POLICZYMY TAK DALEJ BYC NIE MOZE MISIEKPIES Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Frasyniuk zbierze swoich intelektualistów z UW 06.06.07, 16:43 ...i naukowców i pójdą ze swoim liderem na czele gromadnie podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Frasyniuk zbierze swoich intelektualistów z U 06.06.07, 17:13 vitabravo napisał: > ...i naukowców i pójdą ze swoim liderem na czele gromadnie podpisać. Czyżby frasyniuk miał drugi raz obalać komunę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
renata971 Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 16:49 No, nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
nonna2 Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 18:02 Gdzie można złożyć podpis? Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 18:11 nonna2 napisała: > Gdzie można złożyć podpis? referendum2007.org/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
javall Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 18:11 Justyno! Antykaczyzm to brzmi marnie, jaka jest alternatywa? Tuskizm? Rokicizm? Czy jeszcze gorzej? Ten sejm trzeba skasowac! Tak i nowe wybory do Sejmu bez Lepera i Giertycha, tak, ale z opanowaniem. W sprawie odwolania tego sejmu przylaczam sie, w sprawie odwolania Kaczynskiego nie! Nie widze lepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
marsar651 Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 18:29 Uważam, że nie można akceptować "mniejszego zła". Trzeba poszukiwać alternatywy. Bez wątpienia są inne możlwości, niż wracanie do skompromitowanych ludzi. Wydaje się, że w Polsce politycy tworzą jakąś zamknięta nieprzenikliwa grupę społeczną. To jest tylko złudzenie. sami je stwarzamy głosujac "przeciw". Tylko dzięki temu udało się wygrać wybory obecnej grupie rządzących i chyba poprzedniej też. Musimy się nauczyć,że podczas wyborow obowiązuje jedna zasada - że to co wkładamy do urny będziemy wyjmować z naszego garnka w domu. Inne kryteria nie wchodzą w grę. Jeżeli będziemy kierowali się nienawiścią tak jak niektórzy zrobili to ostatnio to i w nas i wokoło nas zapanuje nienawiśc, jak obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Kaczki uczestniczyły w obradach w Magdalence 06.06.07, 18:55 javall napisał: Może więc każdy byle nie sklerotyk. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marsar651 Re: Kaczki uczestniczyły w obradach w Magdalence 06.06.07, 19:39 Unikałbym też "chorych z nienawiści" i takich którzy używają inwektyw. To świadczy nie tylko o brakach w wychowaniu, ale przede wszystkim o możliwościach umysłowych. Zamiast u władzy będzie im bardzo dobrze na forach internetowych. Tu znajdą miejsce na swoje impertynencje i sprzyjającą atmosferę dla swoich fobii. Jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Było 88% za i 12% przeciw! :-) 06.06.07, 19:03 eleazar2 napisał: > strony przybywa kilkanaście negatywnych odpowiedzi w sondzie. > > Słuchajcie fiuty - pisiory; w pierwszej chwili chciałem zignorować ten pomysł > z referendum ale skoro jesteście takimi palantami by oszukiwać sondę w jakimś > bzdurnym rankingu to mnie wnerwiliście na tyle skutecznie, że włączę się w tą > akcję aktywnie... > Na pohybel wam qutasy-kaczyści. Pisiory to dupki, które mają ambicję kontrolować wszystko, nawet wyniki sondaży na portalu GW. Zanim wkroczyli, wyniki były 88% za, 12% przeciw... Nie powiem nawet pies ich je.bał, bo to mezalians byłby dla psa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
everton Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 19:41 A jak można się zapisać lub dorzucić swój podpis? Bo takich ja Pani i ja to na prawdę jest sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 23:09 :)) referendum2007 Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: Zadałem pytanie: aby wszyscy są w domu 06.06.07, 21:10 zdrowi? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx W tym momencie, 73% osób 06.06.07, 21:25 spośród odpowiadających na sondażowe pytnie " Czy taka akcja społeczna ma sens" odpowiedziało, że nie! Szkoda, że nie mozna dowiedzieć się dlaczego tak sądzą! Ale chyba sprawa jest prostsza niz by się zdawało! Po prostu są to własnie Ci "kanapowcy", którzy będą psioczyć i narzekać, ale tyłka z kanapy nie ruszą! Solidaryzuję się z panią Romanowską i na codzień też działam, jak ona, tzn. gdy pożar dzwonię do straży, do pijanego wzywam pogotowie, itp. A panowie Kaczyńscy i ich świta bardzo napsuli mi krwi! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: W tym momencie, 73% osób 06.06.07, 22:38 alka_xx napisała: > spośród odpowiadających na sondażowe pytnie " Czy taka akcja społeczna ma sens" > > odpowiedziało, że nie! > Szkoda, że nie mozna dowiedzieć się dlaczego tak sądzą! > Ale chyba sprawa jest prostsza niz by się zdawało! > Po prostu są to własnie Ci "kanapowcy", którzy będą psioczyć i narzekać, ale > tyłka z kanapy nie ruszą! > Solidaryzuję się z panią Romanowską i na codzień też działam, jak ona, tzn. gdy > > pożar dzwonię do straży, do pijanego wzywam pogotowie, itp. > A panowie Kaczyńscy i ich świta bardzo napsuli mi krwi! ********************************** Są sposoby na nabijanie głosów w tego rodzaju sondach.PiS rzucił tez rezerwy do walki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Było 88% za i 12% przeciw :-) 06.06.07, 23:10 alistair-p napisał: Re: W tym momencie, 73% osób > Są sposoby na nabijanie głosów w tego rodzaju sondach.PiS rzucił tez rezerwy > do walki :-)) Charakterystyczne dla pisiorów... Dopóki nie wzięli się za fałszowanie wyników, było 88% za! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer I jak tu im wierzyć w wyborach :) 06.06.07, 23:48 taziuta napisał: > > Są sposoby na nabijanie głosów w tego rodzaju sondach.PiS rzucił tez reze > rwy > > do walki :-)) > > Charakterystyczne dla pisiorów... > Dopóki nie wzięli się za fałszowanie wyników, było 88% za! :-) Trzeba ich uważnie kontrolować. Lada dzień ma być ujawnione wiekopomne dzieło wodza "Rola ciał kolegialnych w kierowaniu szkołą wyższą" tzw. praca doktorska, recenzowane przez I sekretarza KW PZPR. Czy poznamy Mr Hyde? :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: W tym momencie, 73% osób 06.06.07, 22:42 jaki jest adres na jej strone, bo nie wyczytalem.. nie to, ze nie chce mi sie gooli dotykac, ale dobrze byloby tu zacytowac, dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki juz mam 06.06.07, 22:54 www.referendum2007.org przepraszam, ze dyskutuje ze soba, ale dotknelo mnie to, co dotyka wyborcow, czyli nie dokladnie czytalem artykul, a potem mialem problem, ze cos poszlo nie tak... robert.zimnicki napisał: > jaki jest adres na jej strone, bo nie wyczytalem.. > > nie to, ze nie chce mi sie gooli dotykac, ale dobrze byloby tu zacytowac, dla i > nnych Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: W tym momencie, 73% osób 07.06.07, 07:55 A to komunistyczna kutwa! Podobno Justyna Romanowska pdobnie jak odpowiedz Erin Brokovitz (z Julia Roberts) za kazdy głos daje dobry Blow Job! Z niej jest lepsza Call Girl niz polityk. Cos tym razem prowokacja komunistyczna moze sie nie udac! Tusk, komuchy, ZOMOwcy, WSI, sluzby specjalne, niedobitki faszystowskie laczcie sie Justyna Romanowska was potrzebuje! Free blow job za wasz głos! Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 23:13 Pani Justyno ! Może Pani liczyć na mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Internautka wypowiada wojnę PIS-owi 06.06.07, 23:37 lehoo napisała: > Pani Justyno ! Może Pani liczyć na mój głos. Każda duszyczka na wagę złota, ale każde 10 duszyczek na wagę być albo nie być kaczystanu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 A czym bedzie strzelac? Z procy? jakby miala 06.06.07, 23:49 spluwe, to moglaby chociaz tak "romantycznie" skonczyc jak Blida, broniac swojego szarego byznesu; a tak? jak juz wczesniej powiedzalem: kupa smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A czym bedzie strzelac? Z procy? jakby miala 06.06.07, 23:54 silesius.monachijski001 napisał: > spluwe, to moglaby chociaz tak "romantycznie" skonczyc jak Blida, broniac > swojego szarego byznesu; a tak? jak juz wczesniej powiedzalem: kupa smiechu Stalin to samo mówił o Papieżu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Re: A czym bedzie strzelac? Z procy? jakby miala 07.06.07, 00:02 Uwazasz, ze ta lewuska pochodzi z rodziny stalinowskiej? Tez mis ie tak wydawalo; stad ten pociag do robienia rewolucji (pardon referednum) hummer napisał: > silesius.monachijski001 napisał: > > > spluwe, to moglaby chociaz tak "romantycznie" skonczyc jak Blida, broniac > > swojego szarego byznesu; a tak? jak juz wczesniej powiedzalem: kupa smiec > hu > > Stalin to samo mówił o Papieżu. > Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Elegancja Francja, taki monachijski sznyt? b/t 07.06.07, 08:23 silesius.monachijski001 napisał: Re: A czym bedzie strzelac? Z procy? jakby miala > spluwe, to moglaby chociaz tak "romantycznie" skonczyc jak Blida, broniac > swojego szarego byznesu; a tak? jak juz wczesniej powiedzalem: kupa smiechu Odpowiedz Link Zgłoś