kiko5 06.06.07, 21:14 Ktoś za tym stoi. Kto? Może poseł Wenderlich i reszta tej bandy?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Re: Lekarze gonią w piętkę............ 06.06.07, 21:16 To czemu w 1997 za SLD protestowali? Odjęło mowę rydzykoidzie :)))))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Lekarze gonią w piętkę............ 06.06.07, 21:17 kiko5 napisała: > Ktoś za tym stoi. Kto? > Może poseł Wenderlich i reszta tej bandy?! Najbardziej podoba mi sie wprowadzenie kas fiskalnych dla lekarzy. Teraz bedzie wiadomo jakie "grosze" zarabiaja lekarze. mam rowniez nadzieje ze wreszcie przestana wyciagac lapska po lapowki. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal A to kasy fiskalne na państwowym etacie? 06.06.07, 21:18 Czytać potrafisz? Czy analfabeta wtórny może? Czy lekarze protestują, że zarabiają za mało w prywatnej służbie zdrowia? Więc co do tego mają kasy fiskalne i po co niby lekarze mają strajkować też w gabinetach prywatnych? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Nie gardza nawet miesem i jakami ;-))) 06.06.07, 22:23 socjalliberal napisał: > Czytać potrafisz? Czy analfabeta wtórny może? Widze ze krew cie zalewa ze lekarze beda mieli kasy fiskalne. > > Czy lekarze protestują, że zarabiają za mało w prywatnej służbie zdrowia? > > Więc co do tego mają kasy fiskalne i po co niby lekarze mają strajkować też w > gabinetach prywatnych? Kasy fiskalne lekarzom na;eza sie jak koniowi owies. Nie widze powodow aby to skorumpowane srodowisko ich nie mialo. Na koniec napisze ci ze bardzo sie z tego faktu ciesze :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Lekarze gonią w piętkę............ 06.06.07, 21:18 kas fiskalnych bardzo się boją, podobnie jak adwokaci.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Lekarze gonią w piętkę............ 06.06.07, 21:21 podobno dyspeptykom maja instalowac w dupach metronom...no i dobrze bo ci sie boja... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 samo wprowadzenie to lipa, należy zrobić ulgę 15.06.07, 00:37 za usługi medyczne, tak aby łapiduchy musiały dawać rachunki, słyszałem że taki projekt jest juz w sejmie, a znając Kaczory szatażyk pewny...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 pan prezes k...rad... 06.06.07, 21:20 bo jak nie kamasze to kasy a jak nie to , to mozna im wszystkim wytoczyc procesy albo wyzamykac...mysle ze masowe aresztowania lekarzy potrafia wszystkiemu zaradzic a potem nauczycieli i cala reszte bandy...no i moze usisc jak przystalo na prezesa na jajach zsunawszy gustownie rajtuzy... K...mac jaki swiat jest piekny z lotu ptaka... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Ministerstwo Zdrowia samo się wyleczy nt 06.06.07, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal I minister zdrowia, i premier wymagali pomocy 06.06.07, 21:19 lekarskiej. Gdyby lekarze byli na tym poziomie co ta rządowa hołota... A tak to mamy dalej tą hołotę u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: I minister zdrowia, i premier wymagali pomocy 06.06.07, 21:20 cała hołota siedzi na forum:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: I minister zdrowia, i premier wymagali pomocy 06.06.07, 21:21 No to idź sobie... Będzie -1 Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: I minister zdrowia, i premier wymagali pomocy 06.06.07, 21:23 ja jestem zwolennikiem PiS! PiSowców to nie dotyczy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: I minister zdrowia, i premier wymagali pomocy 06.06.07, 21:24 Racja, hołota to klasa wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: I minister zdrowia, i premier wymagali pomocy 06.06.07, 21:25 kiko5 napisała: > ja jestem zwolennikiem PiS! PiSowców to nie dotyczy!!!!!!!!!!!!! Zgadza się. Gdy z forum odchodzi jakiś zwolennik pisu poziom nasycenia hołotą spada o zdecydowanie więcej niż o 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: I minister zdrowia, i premier wymagali pomocy 06.06.07, 21:42 kiko5 napisała: > cała hołota siedzi na forum:))))))))) ... zamiast pracować w ministerstwach. Odpowiedz Link Zgłoś
premon Skandal !!! Zdziwicie się jak ja się zdzwiłem... 06.06.07, 21:24 Jestem pacjentem. Tylko tyle powiem: w Polsce 4% PKB, Czechy, Węgry ok. 7%, Inne państwa Uni od 9% wzwyż (Słowacja 14% !!!). Tak nasze zdrowie wycenia Państwo i nie mówię, że to ma być na podwyżki dla lekarzy. Weźcie pod uwagę, że tam PKB jest wyższe niż u nas, co sprawia, że rzeczywiste wydatki na opiekę nad pacjentami są wielokrotnie wyższe niż u nas. Łatwo oskarżać lekarzy, właściwie najłatwiej ale myślę z własnych doświadczeń, że to w jakim stopniu odstajemy od pozostałych Państw jest wiekrotnie mniejsze, właśnie dzięki ich pracy biorąc pod uwagę nakłady na opiekę nad naszym zdrowiem jakie Państwo przeznacza. I nie odpisujcie, że ich stać - Przeczytacie uważnie CZECHY, WĘGRY, SŁOWACJA. My wolimy te pieniądze wydać na socjal (alkoholików, badntytów, ludzi nieskalanych jednym dniem pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Skandal !!! Zdziwicie się jak ja się zdzwiłem 06.06.07, 21:27 Tak krawiec kraje, jak mu materii staje......... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Tyle co w Albanii;)? 06.06.07, 21:27 Szkoda że posły-osły w takim razie nie wstydzą się brać kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz Re: Lekarze gonią w piętkę premiera 06.06.07, 21:28 a ten kombinuje, jak tu sobie uciec, zeby jeszcze kiedys sprobowac oszukac Polakow, Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Brutto córo babilońska... 06.06.07, 21:39 I prawdopodobnie z II stopniem specjalizacji... i w szpitalu który cierpi na braki kadrowe, i dlatego płaci ciut więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Mało! 06.06.07, 22:11 konowałom wiecznie mało. Ja bym im nie dał nawet 900 brutto. Do wojska ich, nie ma się co z nimi cackać. Na poligon niech się czołgają, a jak któryś będzie narzekał to niech odda za studia. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Faaaacet... myślisz że oni nie wiedzą kim jesteś? 06.06.07, 22:13 Trafisz do nich na stół operacyjny, to CIEBIE dopiero przeczołgają, hehe... btw, masz jakieś dziwne wspomnienia z wojska? Czy to z więzienia, chrzczenie berłem, te sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Faaaacet... myślisz że oni nie wiedzą kim jes 06.06.07, 22:19 poowinni zarabiać mniej niż kasjerki w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: A to nie zarabiają? 06.06.07, 22:22 to skąd konowały mają wille i limuzyny? Kasjerek z Biedronki na wille nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Nieprawda, widziałem, mają wille:) 06.06.07, 22:23 i te samochody, no no... Co prawda tak jak ci lekarze z willami też pracują na 10 etatów, ale jakoś to leci;) Stawka na godzinę się liczy, misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad A najlepiej by bylo gdyby nic nie zarabiali i cało 06.06.07, 22:21 wali cię po rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: A najlepiej by bylo gdyby nic nie zarabiali i 06.06.07, 22:32 niech oddadzą za studia - kilkadziesiąt tysięcy doarów i spieprzają.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: Gdy jesteś wulgarna to cię nie lubię kiko. 06.06.07, 22:39 wulgarność to pojęcie względne ale sorry....... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Gdy jesteś wulgarna to cię nie lubię kiko. 06.06.07, 22:40 Żadne tam względne. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo7 Re: Gdy jesteś wulgarna to cię nie lubię kiko. 06.06.07, 22:41 Czepiasz się, argumentów brak? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Czy ktoś mi coś wsypał do soczku 06.06.07, 22:42 Czy na serio widzę jakieś klony? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Gdy jesteś wulgarna to cię nie lubię kiko. 06.06.07, 22:42 Tak nie lubię wulgarności. Argumenty powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 heniuś znów klonuje jako kiko7.................. 06.06.07, 22:49 upierdliwy głupek, niestety Jeszcze raz sorry, jdbad.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Lekarze gonią w piętkę....moga wyjechac zagra 06.06.07, 22:57 banmex napisała: >polaki to debile zadkie< Poszukaj sobie debili w swojej rodzinie a od Polaków to się odp.....ol. "Ludzie mają niezwykłą potrzebę szukania diabła u innych,żeby nie musieć dostrzegać go w sobie samych." Javier Cercas >Głupi odrzuca to co widzi i trzyma się tego co myśli< Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: Lekarze gonią w piętkę....moga wyjechac zagra 06.06.07, 23:14 Poszukaj sobie debili w swojej rodzinie a od Polaków to się odp.....ol. on niestety ma rację. Wszystkie dowcipy na świecie w konwencji "mąry, głupi, najgłupszy" sa jednoznaczne. Wiesz co to takiego "polski wykrywacz min" ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 [...] 06.06.07, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo7 Re: nie zboże, tylko płody 15.06.07, 00:09 joella.r napisała: > tej ziemi matki naszej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r człowieku, ty widzisz lekarza, który wysypuje 15.06.07, 00:12 zboże? nein, oh, nein Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r chciałam powiedzieć: never, never 15.06.07, 00:14 lekarz ziarna nie uroni! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo7 Re: człowieku, ty widzisz lekarza, który wysypuje 15.06.07, 00:17 joella.r napisała: > zboże? > nein, oh, nein ? Sama jesteś człowiekiem! A PiS i tak władzy nie odda. PiS ma program, a co ma PO? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo7 Re: w zasadzie mam to w nosie 15.06.07, 00:21 joella.r napisała: > co kto ma Argumentów zabrakło..hihi Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r absolutnie i stanowczo zaprzeczam 15.06.07, 00:23 jakobym kiedykolwiek miała argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo7 Re: absolutnie i stanowczo zaprzeczam 15.06.07, 00:26 joella.r napisała: > jakobym kiedykolwiek miała argumenty A nie mówiłam? Prawo i Sprawiedliwość na argumenty zawsze PO dobijała lodówką..hihi Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r no zaraz, próbuję pomnożyć, jeszcze chwila 15.06.07, 00:39 wcale nie zatkało! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo7 Lekarze gonią w piętkę............ 28.06.07, 01:49 Ktoś za tym stoi. Kto? Może poseł Wenderlich i reszta tej bandy z PO?!! Odpowiedz Link Zgłoś