sarmata Lepiej pozniej niz wcale 09.07.07, 20:56 A teraz czas na rozliczenia z panem Lepperem i cala jego banda. Na przewodniczacego Samoobrony czeka w pierwszym rzedzie dokonczenie sprawy dotyczacej seksu za prace. Co do ujawnionych nieprawidlowosci w ministersywie rolnictwa nie mam zadnych watpliwosci. Gdy Krawczyk go oskarzala, to rowniez sie zaklinal, ze byl absolutnie niewinny, po czym wyplywaly nowe szczegoly seksafery, od ktorych stawaly wlosy na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Re: Lepiej pozniej niz wcale 09.07.07, 20:59 I czas najwyższy - zobaczymy co dalej (byle się to nie odbiło na szarym obywatelu) Odpowiedz Link Zgłoś
telex Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 20:58 No to robi sie ciekawie. Miales chamie zloty róg... Jedno jest pewne, pomysłu na koalicje nie ma, rzedwczesne wybory sie nam szykuja. Szczerze zaskoczony jestem, ze Kaczka zdecydowal sie odwolac Leppera, musial miec naprawde zajebsite powody skoro zdecydowal sie na taki krok. Lepper musi byc poteznie umoczony, nawet sprawa rydzyka wydaje sie byc malego kalibru. No kto by pomyslal .. Odpowiedz Link Zgłoś
x1x1x1 Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:02 "musi byc poteznie umoczony, nawet sprawa rydzyka wydaje sie byc malego kalibru." jak napisałeś i może o to kaczce chodzi - oba kaczory są bardzo przewrażliwione, może nie jest to nawet przemyślane, ale efekt burzy emocji Odpowiedz Link Zgłoś
harry_man Nareszcie!! 09.07.07, 20:58 Myślałem, że się nie doczekam aż do końca kadencji! A tu masz! To chyba pierwsza pozytywna wiadomość ze świata polityki od 2 lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 20:59 Kacza socjotechnika w pełnej krasie, nie dajcie się nabrać! Chodzi tylko o przykrycie koszmarnej afery z Rydzykiem. Bo tak naprawdę to Rydzyk powinien już być przesłuchiwany za popełnienie przynajmniej dwóch przestępstw i to poważnych. Premier nie ma zamiaru zrywać z nim kontaktów, choć nie mam pojęcia dlaczego. Co ten krętacz, właściciel niszowego radia, którego zwolennicy wskutek selekcji naturalnej szybko się wykruszają, ma na władzę, na episkopat, że tak sie go boją? Nie wiem. Ale o to tylko chodzi, o odwrócenie uwagi mediów i wyborców od czarnego przestępcy. Dlatego pan premier nagle "odkrył", że ma przestępców z SO w rządzie. Śmiechu warte! Gdy sprawa przycichnie (a PiS się przyzwyczaił, że jego wyborcy wszystko "łykają", choć czasem się dławią), Lepper coś dostanie na otarcie łez (może po czasie wróci do rządu?), a Rydzyk dalej będzie robił swoje - czyli bogacił się i siał nienawiść. Pan premier może się jednak na tym swoim "majstersztyku" poślizgnąć - rzecz jest szyta zbyt grubymi nićmi. A pan Rydzyk poślizgnie się w końcu na pewno - to tylko kwestia czasu. Jestem dostatecznie młoda, żeby tego dożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
danutadom Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 21:00 Szach dla Balazsa, ale czy mat? Ciekawa partia Odpowiedz Link Zgłoś
teo331 Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 21:00 "aniołek" w wilczej skórze!!!! Wreszcie Kaczynscy zrozumieli tą głupotę któą zrobili!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:06 Niczego nie "zrozumieli", tylko tuszują okropną aferę z Rydzykiem i jego wypowiedziami, w sprawie których prokuratoura już powinna przesłuchiwać czarnego rasistę. Lepper został kozłem ofiarnym i myślę, że na niezbyt długo. Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiuniaa Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:01 NARESZCIE! koniec moherowej koalicji! poprawiliście mi humor dzisiaj tą wiadomością ;D jeszcze żeby tak Giertycha wywalić... ;) to był by szczyt szczęścia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
znajomykrulika Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:01 Wsadzą Leppera i Samobrona zostanie na łasce Jarka, który nie da im wyboru. Czyli moi drodzy wyborów niet, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_zubr Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 21:01 do chlewu z wieprzem tam się czuje najlepiej niech zabierze ze sobą także te świnie co wsadził na stołki z namaszczenia partyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
telex No to Giertycha tez mamy z glowy 09.07.07, 21:03 Dwie Kaczki na 1 ogniu. Przy przedwczesnych wyboarch Giertych tez za burta jesli sie nie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
kumata Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:03 coś im ta pielgrzymka zaszkodziła, alleluja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazio_rozlamowiec Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:17 W tej sprawie wiele moze uzmysłowic wykres hierarchi jaka obecnie w naszym pieknym kraju obowiazuje: (CO WAZNE STOJĄCY W HIERARCHI WYZEJ MOZE ODWOŁAĆ KAZDEGO ZE STOJĄCYCH W NIEJ NIZEJ- [przy czym PAN BÓG JEDYNIE DO WIECZNOSCI]) PAN BÓG / OJCIEC DYREKTOR / PREMIER K. +DUPLIKAT / MINISTROWIE Odpowiedz Link Zgłoś
hek_sa Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 21:04 Obawiam się że radość jest przedwczesna. Scenariusz może być taki; we wrześniu nowe wybory, opozycja osiągnie troche wyższe wyniki, będzie musiała się uporać z tym całym b...powiedzmy bagnem, ktore mamy teraz( służba zdrowia, sprawy zagraniczne itd) i raczej może nie dać rady, bo wiadomo że obecny rząd baaardzo się starał No i wtedy kaczorki wkroczą jako ZBAWCY NARODU.Mam nadzieję że się mylę bo jeżeli nie, to strach się bać tego b....lu który może być po tem. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 21:05 Kaczyńscy to genialni strategowie. Nie uwierzę że CBA bez ich woli i wiedzy zatrzymało kogoś znaczącego. Strategię opracowuje się po przemyśleniu. A oni moi drodzy wbrew pyszcącym myslą. Mają plan "A", mają i plan "B". W najbliższych dniach będzie pogodzenie PiSu z PO. Zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
pazerka1 Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:07 nie wazne jak zaczyna wazne jak konczy ! tylko szkoda ze nowi koncza coraz gorzej! ale zawsze moze znalezc prace w anglii np. w tesco albo gdzies w rolnictwie! Tylko gdzie znajdzie prace kaczynski... Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Oj naiwni 09.07.07, 21:08 Czy nie zrozumieliscie ze nasz mistrz ukochany Premier stara sie odwrocic uwage od niemniej ukochanego Ojca Rydzyka ktory jak wszyscy slyszeli nigdy nie powiedzial ze p. Prezydantowa to czarownica a Prezydent to oszust. A to tylko szatani i zydzi zmowili sie by zniszyc Polske. Jego Polske w ktorej Prezydent mial sie go sluchac co powinnien robic i inni kaplani calowac po rekach. Juz wole ksiedza Jankowskiego ktory chce zagrac w jamesie Bondzie. Putin zagral to on moze tez. A Lech Walesa tarza sie ze smiechu i nie ogladal dzis z tego powodu M jak Milosc. Wszystko Lechu W. Przewidziales i w TV mowiles. Pozdrawiam Ciebie i stoje morem za prezydecka para. Piec Piw Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Oj naiwni 09.07.07, 21:21 Podoba mi się twój komentarz i masz rację. Pięciu piw nie dam rady wypić, ale jedno już otworzyłam. Choć na razie nie ma czego opijać, bo trudno opijać oszukańczy zabieg socjotechniczny premiera. Wielu na tym forum chyba się na niego nabrało. Na szczęście nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 21:08 Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Zbyt piękne aby było prawdziwe! Bądźcie realistami 09.07.07, 21:08 Osławiony "rozpad" koalicji miał już miejsce. Było "warcholstwo i chamstwo chamstwo chamstwo" I po cichu naczelny burak RP wrócił, już bez fleszy. Teraz też tak będzie. To pozory prawa i sprawiedliwości. Choć bardzo, tak bardzo chciałbym się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.zibi Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rolni.. 09.07.07, 21:08 w koncu. wyglada na to, ze braciszkowie w koncu zrobia porzadek z tymi tepakami. nie moze byc tak, ze ludzie karani prawomocnymi wyrokami siedza w demokratycznym rzadzie i smieja sie z wymiaru sprawiedliwosci (lepper :" nie chcialo mi sie isc do sadu" )teraz czas zabrac sie za nastepna zakale tego kabaretu tj. romka G. to nastepny szkodnik i darmozjad. a o jego zapedach antysemickich juz szkoda wspominac, o pochodzeniu od konia rowniez. zostal jeszcze jeden guru starszych pan i panow, mianowicie najbardziej oblakany z oblakanych ojciec tadzio ktory takze smieje sie juz nie tylko ze sprawiedliwosci ale rowniez z glowy panstwa i co bardziej zenujace, z pierwszej damy. zbyszka ziobre czeka sporo pracy, jednak w swietej sprawie. pozamykac to cale zepsute towarzystwo ( samoobrona-kryminalisci i matacze i LPR- pseudofaszysci i nacjonalisci) pozdrawiam i czekam na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Czego sie nie robi, zeby kryc Rydzyka... 09.07.07, 21:08 naczelnego mafioznika IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Czego sie nie robi, zeby kryc Rydzyka... 09.07.07, 21:11 radiomarian napisał: > naczelnego mafioznika IVRP ---------------------------------- no nie????oni sie tak latwo od koryta nie dadza oderwac, albo..........wszystkie sprawy ich przerosly i wola odejsc, zeby potem zwalic na innych, nawet rozmowy z pielegniarkami woleli we wtorek a nie w poniedzialek, co po 20:00 juz nie jest dziwne, wiemy dlaczego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Czego sie nie robi, zeby kryc Rydzyka... 09.07.07, 21:14 dokladnie...przeciez jak andrzej i roman straca immunitety, to z prokuratury przez lata nie wyjda...i po co im takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: katolik jest na forum o wyborach wrzesniowych 09.07.07, 21:09 twierdzi razem z prezerwatywa1 ze "PiS wygra druzgoczaco"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ******************* Proznos repliki sie spodziewal Nie dam ci prztyczka ani klapsa nie powiem nawet pies cie j...bal bo to mezalians jest dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Kogo mianuje, żeby kupić głosy? 09.07.07, 21:10 Ot - zagwozdka dla Jareczka! Kto ma w rządzie przestępcę, Ma kłopotów więcej. Tłum przyszedł doń w potrzebie: Dość już igrzysk! Co z chlebem?! Odpowiedz Link Zgłoś
slaw121148 Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:11 13% LiD,znaczy to,aż tylu idiotów w tym biednym kraju!? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:54 idiotow jest niestety znacznie wiecej, sklad walacej sie koalicji jest na to smutnym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_0512 Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:11 co za siara, dobrze że wyjechałam z Polski, chociaż za Odrą trzeba wciąż wszystko wszystkim wyjaśniać, że nie każdy Polak to debil...ja nie mogę, ale zjeby Odpowiedz Link Zgłoś
qc Lepper dostanie wode i prowiant 09.07.07, 21:12 czy wrzuca go do szalupy w samych skarpetkach? Odpowiedz Link Zgłoś
krysiairafal Re: Prezydent odwołał wicepremiera i ministra rol 09.07.07, 21:12 Zasłona dymna odwracająca uwage od słów ojca.R. Odpowiedz Link Zgłoś