Dodaj do ulubionych

czy jakiś PiSowczyk mógłby mi wytłumaczyć

19.07.07, 12:07
co premierek miał na myśli mówiąc, że komisja śledcza d/s CBA miałaby niekorzystnie wpłynąć na walkę z korupcją? Jeżeli CBA działa zgodnie z prawem i normami obowiązującymi służby policyjne cywilizowanego kraju - w czym problem??
Obserwuj wątek
    • jola_iza Re: czy jakiś PiSowczyk mógłby mi wytłumaczyć 19.07.07, 12:09
      Mogłaby, on ma rację. Jak wyjdzie na jaw, że to niudaczniki to kto się będzie bał?
    • kotek.filemon Re: czy jakiś PiSowczyk mógłby mi wytłumaczyć 19.07.07, 12:13
      sierzant_nowak napisał:

> co premierek miał na myśli mówiąc, że komisja śledcza d/s CBA miałaby niekorzys
      > tnie wpłynąć na walkę z korupcją?

Wyszłaby pewnie na jaw korupcja obecnej władzy - z punktu widzenia Prezesa to
      bardzo niekorzystne...
    • nowytor7 Nie rozumiesz, boś cienki jak niejaki Bolek 19.07.07, 12:19
      Zapewne jesteś albo od platfusów albo od lidusów, bo teraz to oni mają problem
      od kogo można, a od kogo nie można wziąć łapówę.
      Mam nadzieję, że zrozumiałeś i dalej tłumaczyć nie muszę. No chyba, że twoje
      pojmowanie jest na poziomie maturzysty, a nie licencjata, którym jesteś, jak
      przypuszczam, wtedy napisz, byc może w wolnych chwilach przeprowadzę z tobą kurs
      ułatwiający rozumienie zagadnień powyżej poziomu maturalnego (dawniej szkoły
      podstawowej).
      • wujaszek_joe Re: Nie rozumiesz, boś cienki jak niejaki Bolek 19.07.07, 12:20
        kolega funkcjonalny po wumlu ma niskie czółeczko:)
        poza bluzgami nic nie jestes w stanie napisać nowotworze
      • x2468 Re: Nie rozumiesz, boś cienki jak niejaki Bolek 19.07.07, 14:25
        Nowotwor muzgu?
    • sierzant_nowak nikt? Dlaczego legalnie dzialajace sluzby 19.07.07, 12:58
      maja byc zagrozone komisja weryfikujaca poprawnosc dzialania?
      • sierzant_nowak ktokolwiek? Coś konkretnego? Oświećcie 19.07.07, 13:24
        prostego wykształciuszka... Ja ni cholery nie rozumiem jakie zagrożenie dla walki z korupcja mial GS na mysli...
        • nowytor7 No niech ci będzie, trochę cię naprowadzę 19.07.07, 13:57
          Czy powinna być powołana Komisja Sejmowa do publicznego roztrząsania spraw
          Wywiadu czy Kontrwywiadu, gdzie odtajnionych musiałoby by byc wiele innych
          toczących się spraw i przy okazji dekonspiracja wielu działających agentów tych
          służb?

Jeżeli nie zrozumiałeś, bo przypuszczam, że nie zrozumiesz, to napisz, jeszcze
          trochę rozwinę temat, coby i tobie trochę przybliżyć niezrozumiałe dla ciebie
          kwestie.
          • kotek.filemon Re: No niech ci będzie, trochę cię naprowadzę 19.07.07, 13:58
            nowytor7 napisał:

> Czy powinna być powołana Komisja Sejmowa do publicznego roztrząsania spraw
            > Wywiadu czy Kontrwywiadu, gdzie odtajnionych musiałoby by byc wiele innych
            > toczących się spraw i przy okazji dekonspiracja wielu działających agentów tych
            > służb?

Maciora już zdążył publicznie wywiad rozp***dolić więc mi tu nowotwór nie pitol.
            • nowytor7 To dlaczego Putin tak się wścieka? 19.07.07, 14:17
              • kotek.filemon Re: To dlaczego Putin tak się wścieka? 19.07.07, 14:23
                A wścieka się? Bo z naszej bandy ignorantów można mieć co najwyżej ubaw...
              • wujaszek_joe Putin się wścieka na Macierewicza? 19.07.07, 14:23
                • 440417mz Re: Putin się wścieka na Macierewicza? 19.07.07, 14:29
                  Putin wścieka się na Maciorę bo w Polsce myślenie tak jak tory,są o h... węższe
                  niż w Rosji.No i Putin się wścieka bo obrazek AM na YouTube jest bardziej
                  diaboliczny niż cara Rosji.Taki wizerunek Maciory wzbudza więcej strachu niż 3
                  dywizje czołgów T-34!
          • wujaszek_joe parlamentarna kontrola służb=korupcja 19.07.07, 14:00
            taka zasada obowiązuje. dla tej kadencji jedynie.
            jak można nie ufać kamińskiemu czy macierewiczowi skoro ufają im Kacyńscy?
            to już pod pod próbę obalenia ustroju podpada
            • sierzant_nowak zwlaszcza ze to miala byc komisja do sprawy 19.07.07, 14:22
              tej konkretnej, gruntowej, akcji CBA, nie weryfikujacej z gory na dol liste prowadzonych spraw i sledztw...
    • pit_44 Re: czy jakiś PiSowczyk mógłby mi wytłumaczyć 19.07.07, 14:47
      To proste, sierżancie
      Nie chodzi tak naprawdę o to czy komisja wpłynie na coś.
      CBA jako dzieło PISu nie może podlegać kontroli i osądowi kogokolwiek.
      "Partia odpowiada tylko przed Partią" czy jakoś tak [za Gomułki] leciało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka