nutopia 09.03.06, 13:29 tak po cichutku siedzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: a wy tu co? 09.03.06, 13:33 Próbuję dojść co to są naczynia wzbiorcze przeponowe. Dlatego się nie odzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: a wy tu co? 09.03.06, 13:53 Ja patrzę kto się pierwszy odezwie,poza ty siędzę ze śrutówką i nasłuchuję wieści w rtv jak tylko się pojawią nad moim niebem zacznę III wojnę światową, a co... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a wy tu co? 09.03.06, 13:59 zewsi napisał: > Bociany? Mofri ty zabijać będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: niebociany 09.03.06, 14:02 Do nich strzelać można. Niebociany nie są pod ochroną. Weź tylko pod uwagę ewentualne protesty czwartkowych ekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niebociany 09.03.06, 14:32 zewsi napisał: > Do nich strzelać można. Niebociany nie są pod ochroną. Weź tylko pod uwagę > ewentualne protesty czwartkowych ekologów. ale nibociany są bardzo pozyteczne! jedzą nieżaby np... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: niebociany 09.03.06, 14:55 A właśnie, że nie! To przez nie zmniejsza się liczba Polacząt! To przez nie NAJWYŻSI polscy dygnitarze nie mogą oka w nocy zmrużyć i kombinują, kombinują kombinują: bykowe, becikowe, bilecikowe, wydłużone urlopy macierzyńskie, idea by kobiety nie musiały chodzić do pracy, tylko by mogły opiekować się domem. Nie bociany są szkodliwe, a nawet wrogie! A już na pewno niepolityczne! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: niebociany 09.03.06, 15:08 Niebociany jakie są każdy widzi,nie ma się tu nad czym zastanawiać i bić pianę. Wypatrywać trza i czujnym być też trza. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: niebociany 09.03.06, 15:50 chcesz to se rób,ale też pozwól żyć innym na niebociany polować i ciiicho,ciiicho teraz ma być.... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: robimy kupę;-) 09.03.06, 15:52 tak tak mmagi to do ciebie było tylko się nie wstrzeliłem z tą moją śrutówką i masz teraz na głowie niebociany...na twoim miejscu bym uważał Odpowiedz Link Zgłoś