joella.r 24.07.07, 21:55 od Rolling Stonesów wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4338720.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 21:57 to jest prawdziwy cud!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 21:58 joella.r napisała: > od Rolling Stonesów wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4338720.html================================================================================ A mnie brzydzą Rolling Stones. No i co w związku z powyższem? Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:01 No właśnie. Gdyby to było coś antykościelnego to byłoby to coś! A tak to zwykłe nic. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:13 gdyby to było coś kościelnego to może ktoś by zwrócił uwagę.ale przy dzisiejszych nastrojach społecznych i powszechnym uwielbieniu chamstwa ojca malwersanta to wszelkie wystapienia antykościelne (co to znaczy antykoscielne?- może to są po prostu wystąpienia antyklerykalne?księża to nie kosciół.) nie robią żadnego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:15 "księża to nie kościół" to może do innych kościołów należymy..?? dla ułatwienia dodam że ja do Rzymsko-Katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:31 księża to jedynie urzędnicy koscielni.jedni lepsi,drudzy gorsi.twoja przynależność jest twoja prywatną sprawą.mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:32 No fakt. A prace znajdują z ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:35 ich sprawa i tych którzy im płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:37 Najwięcej to im płaci ten na górze. W sumie racja...jego sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:40 aż trudno wierzyć w żródło wynagrodzenia.patrząc na codzienną praktykę poszczególnych księży i dokonywaną przez kościół jako instytucję grabież majątku narodowego widać nieprzezwyciężoną miłość do mamony. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:41 na twoim miejscu złożyłbym doniesienie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:46 w tym państwie wyznaniowym i całkowitym ubezwłasnowolnieniu prokuratury jest to bezcelowe.ale oczywiscie należy gromadzić wszystkie materiały na ten temat.kiedys prawo zacznie obowiązywać również kościelnych. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:48 Wiesz co...masz tu maila... faktyimity@faktyimity.pl myślę że powinni ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:49 podaj ten adres ojcu malwersantowi.jemu akurat może się przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r brzydzisz się teraz, czy zawsze tak miałeś 24.07.07, 22:16 że ci się Stonesi nie podobali? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: brzydzisz się teraz, czy zawsze tak miałeś 24.07.07, 22:33 joella.r napisała: > że ci się Stonesi nie podobali? =============================================================================== Nie lubiłam ich nigdy. Metallica is my love. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:00 Caritas brzydzi sie MAŁĄ forsą Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Caritas brzydzi się forsą 24.07.07, 22:01 mmikki napisał: > Caritas brzydzi sie MAŁĄ forsą Też tak myślę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tak, ten Caritas przegina z ekskluzywizmem:) 24.07.07, 22:06 Tatko Tadeusz wezmie i na falach oraz lamach opluje w nagrode i dla przypomnienia cnoty pokory, nie ma to-tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Pierwsza dobra decyzja tej mafii. 24.07.07, 22:06 Jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Po wypowiedzi tej paniusi mam wrazenie, ze 24.07.07, 22:08 agencja organizujaca koncert chce sobie zrobic darmowe publicyty i na koncercie i na katastrofie: "Brudne pieniądze od Rolling Stonesów" - Caritas doszedł do wniosku, że pieniądze przekazane przez Rolling Stonesów - ponieważ koncert będzie zagrany w trakcie żałoby narodowej - to są "brudne pieniądze". W związku z tym nie przyjmą tych pieniędzy dla rodzin ofiar. Wolą, aby rodziny nie dostały pieniędzy, a oni nie będą mieli z tym nic wspólnego - powiedziała we wtorek Anna Tańska z agencji Viva Art organizującej koncert The Rolling Stones. "Ale nie mamy z tym żadnego problemu, po prostu Fundacja Polsat sama będzie zbierać pieniądze" - dodała. "Spłyną na nie naprawdę duże kwoty" - zaznaczyła Tańska." Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Czy ktos tu w ogole umie czytac ze zrozumieniem ? 24.07.07, 22:54 "Pieniądze, które muzycy The Rolling Stones i sponsorzy środowego koncertu zespołu zdecydowali się przekazać rodzinom ofiar wypadku autokarowego we Francji, zostaną im wypłacone za pośrednictwem konta administrowanego jedynie przez Fundację Polsat, a nie przez Fundację Polsat i Caritas Polska, jak wcześniej planowano." Planowano ? Kto planowal ? Jakies wypowiedzi ? Przytoczenie jakichs rozmow na ten temat ? Nic tylko stwierdzenie, ze planowano, ktoremu zaraz zaprzecza jedna z zainteresowanych stron .... "Sekretarz generalny Caritas Polska, ksiądz Zbigniew Sobolewski zaprzeczył we wtorek, jakoby jego organizacja współdziałała w zbiórce pieniędzy na rzecz rodzin poszkodowanych w wypadku we Francji, podczas środowego koncertu The Rolling Stones." Gdzie sa jakiekolwiek wypowiedzi kogos z Fundacji Polsat potwierdzajace, ze w ogole planowano taka wspolna akcje ? I zaznacze jedno rozumiem, ze Stonesi zagraja .... Zycie musi sie toczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: off_nick, co cię toczy? 24.07.07, 22:14 henryk.log8 napisał: Nic mnie nie toczy,troska moja dotyczy Jaggera Mick'a aby się nie rozsypał w trakcie koncertu albo i później a może wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: off_nick, co cię toczy? 24.07.07, 22:17 Ty się o niego nie martw, off nick: Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A The Doors tez nie lubisz?..bo frontman juz .. 24.07.07, 22:35 ..prawie 40 lat nie zyje, pewnie nawet szkielet juz niekompletny.. A tu popatrz i posluchaj: www.youtube.com/watch?v=7eqt37_85Do&mode=related&search= PS. Co ciebie naprade dzis ugryzlo off_nick? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A The Doors tez nie lubisz?..bo frontman juz 24.07.07, 23:17 marouder napisał: > ..prawie 40 lat nie zyje, pewnie nawet szkielet juz niekompletny.. > A tu popatrz i posluchaj: www.youtube.com/watch?v=7eqt37_85Do&mode=related&search= PS. Co ciebie naprade dzis ugryzlo off_nick? ================================================================================ Powiem Tobie Andrzeju,że chyba zejdę niebawem na okoliczność nienawiści zewsząd mnie otaczającej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Rolling Stones? Pamiętam kim byli. A teraz 24.07.07, 22:51 ludzie "show-biznesu"? Przebrzmiała już, nudna muzyka, zwykłe starocie i nie dla tej muzyki miałem ich w sercu, jeno dla hardości ducha i pogardy dla "doczesności", a tu liczykrupy się pojawiły. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 miał rację Kurt Cobain. Lepsze to niż 24.07.07, 23:05 w gó.. się zamienić - "ludzie show biznesu" Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A skad u ciebie mysli suicydalne tuz przed polnoca 24.07.07, 23:14 ...mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 No więc, wie ktoś co się z Rolling Stonesami stało 24.07.07, 23:32 Odpowiedz Link Zgłoś