camille_pissarro 29.07.07, 17:42 Ponoć to on był źródłem przecieku w sprawie akcji w ministerstwie rolnictwa prowadzonej przez ABW ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk ABW z CBA ci się pomyliło? 29.07.07, 17:46 Czy już CBA konkuruje z ABW jak Gestapo z Abwehrą w "Stawce większej niż życie"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Wątopie. On zwykle kłamie z premedytacją 29.07.07, 18:07 rydzyk_fizyk napisał: > Czy już CBA konkuruje z ABW jak Gestapo z Abwehrą w "Stawce większej niż życie" > ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety kaczki poleca i zlodziejstwo sie nie uda 29.07.07, 17:47 proba kolejna oszukania holenderskiego udzialowca? UE nie pozwoli na to, a ma sile 60 miliardow euro zasilku dla palantow. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 17:54 Netzel poleci a w ślad za nim odprawa w wysokości kilku milionów złotych.Następnie wsadzi się tam swojaka i manewr się powtórzy.Fajne przewałki w reflektorach prawa.Karuzela kadrowa w PiSie się kręci.Mam odczucie że ci odwoływani i powoływani prezesi świetnie się bawią i bogacą! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety Kaczki popieraja komunistyczna wlasnosc dla pisako 29.07.07, 18:09 kasa dla swoich, korupcja pod kontrola, bo swoich ZERO nie bada. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 ?? 29.07.07, 18:19 Na tej zasadzie o kazdym mozna powiedziec, ze ostrzegl Leppera. Skad wiadomo, ze to Woszczerowicz ostrzegl Leppera? Zakladajac, ze to Woszczerowicz - skad wiadomo, ze Netzel mu powiedzial? i w koncu: Skad Netzel mialby o tym wiedziec? Pytan duzo, a odpowiedzi nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: ?? 29.07.07, 18:43 > Woszczerowicz? Aktor? Posmiertnie ostrzegł? :-) Aktor jak na razie nie jest podejrzany, ale kto wie, moze z czasem w mediach i taka wersja chodzic zacznie. Wg "Newsweeka" chodzi o tego pana: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/425.htm Tu jest link do tekstu: www.newsweek.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=19575 Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: ?? 29.07.07, 18:49 Miła Pani mimo że mówi Pani z sarkazmem,to nie wypada porównywać go do wielkiego aktora.Woszczerowicz to poseł SO gdy zwinęła(?)go CBA o 22 i trzymała go całą noc,to powiedział że on dobrowolnie zgodził się na całonocne przesłuchanie.A dlaczego?Bo on nie wiedział że można skorzystać z immunitetu,a poza tym nie chciał być obcesowy wobec CBA(?)Ale jaja.Ja mu się nie dziwię że brak mu było obcesowości(?)wobec CBA.Spróbulcie być obcesowi wobec swych przełożonych ze służb.Poseł Woszczerowicz nie próbował. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: ?? 29.07.07, 18:54 To są tajne służby!Ale poseł zwijany i trzymany bez słowa sprzeciwu?Jeszcze jego tłumaczenie(godne debila)że nie chciał być niegrzeczny,to kit-mit nielogiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: ?? 29.07.07, 18:55 Nie sądzę, ale zachowania posła rzeczywiście ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: ?? 29.07.07, 19:51 Mysle, ze zachowanie dosc logiczne. To bylo juz chyba po wybuchu afery. Nie sadze wprawdzie, zeby W. dal sie przesluchac z grzecznosci, ale raczej nie chcial sie znalezc w "kregu podejrzen" i w nagonce medialnej, co lacno moglo mu sie przytrafic, gdyby odmowil dzentelmenom z ABW. Czysta kalkulacja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: ?? 29.07.07, 19:53 ps. Byc moze oprocz tego role grala ciekawosc co do zadawanych pytan na podstawie ktorych mogl ewentualnie cos wywnioskowac i doniesc swemu pryncypalowi. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: ?? 29.07.07, 20:00 IMO więcej mógł osiągnąć olewając funkcjonariuszy - musieliby mu przysłać wezwanie w konkretnej sprawie. A po drugie to funkcjonariuszy goni czas a nie Samoobronę. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: ?? 29.07.07, 20:07 IMO więcej mógł osiągnąć olewając funkcjonariuszy - musieliby mu przysłać wezwa > nie w konkretnej sprawie. > Nie jestem przekonany czy lepiej. Brona nie wiedziala co sie dzieje i jak sie tlumaczyc. Potrzebowali szybko jakiejs orientacji co do ruchow przeciwnika. Zwlekanie nic im nie dawalo. No i jeszcze mamy kwestie medialnego odbioru odmowy W. Przypuscmy jednak, ze nie mam racji. Jaka jest alternatywna i trzymajaca sie kupy wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: ?? 29.07.07, 20:38 Myślę że poseł W. rzeczywiście bał się, że coś na niego mają i nie wiedział jak się zachować i ile CBA może. Dla mnie zachowanie służb wskazuje, że działali pod presją czasu więc tym lepiej byłoby ich przeczekać - niech oni się martwią jak się zachowają wobec politycznej presji na szybkie zakończenie dochodzenia. Natomiast odmowa byłaby banalna medialnie do uzasadnienia - śpieszył się na samolot, z którego go wyciągneli. Zresztą poseł to jest poseł. Poseł Jackiewicz pozbawił życia człowieka i od pół roku nie myśli się z tego tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: ?? 29.07.07, 18:38 michal00 napisał: > Na tej zasadzie o kazdym mozna powiedziec, ze ostrzegl Leppera. > > Skad wiadomo, ze to Woszczerowicz ostrzegl Leppera? > Zakladajac, ze to Woszczerowicz - skad wiadomo, ze Netzel mu powiedzial? > > i w koncu: > Skad Netzel mialby o tym wiedziec? > > Pytan duzo, a odpowiedzi nie ma... CBA samo ostrzegło Leppera przeciekiem kontrolowanym licząc na jakiś jego krzywy ruch. Nie wierzę w żadną inną wersję, a ta jest moją oficjalną. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: ?? 29.07.07, 18:56 Dotychczas brak odpowiedzi na podstawowe dla sprawy pytania (oraz brak dowodów) nie stanowił absolutnie żadnej przeszkody dla zi0bry i wassermana w urządzaniu pokazowych aresztowań i wygłaszaniu bzdur o "porażającej wiedzy"; nagle im się odmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro ????????? sam nie wiem , dlatego pytam;-)) 29.07.07, 18:59 dostałem informacje via SMS , że właśnie prezes PZU SA był źródłem przecieku w prowadzonej przez ABW prowadzonej w Ministerstwie Rolnictwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 18:43 A czy ktoś musiał ostrzegać Leppera? Nie wystarczyło, że ochroniarze ministerstwa wywalili agentów CBA, kiedy chcieli się włamać do biura Leppera. Ze niby ciężko skojarzyć, kogo chcą wrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 18:46 wariant_b napisał: > A czy ktoś musiał ostrzegać Leppera? Kaczyński zawsze łapie 2 sroki za ogon, a nawet 3. Jak mu sie nue uda z Lepperem, to ogłosi ze odniósł wielki sukces w walce z nepotyzmem, bo mu się udało zdymisjonować Netzela. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: to prawdopodobne, doc. 29.07.07, 18:54 kaczemety napisała: > wnikliwe tez :)) Stary numer - jest w I rozdziale ksiązki "Poradnik Wielkich Strategów". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczemety Re: to prawdopodobne, doc. 29.07.07, 18:59 nie czytalam, wiec podziwiam Twoja wiedze. Poza tym, to Twoja analiza. I calkiem wnikliwa. To prawdopodobne, ze ten kretacz uzywa takie metody by samemu sobie przedstawic rzeaczywistosc jako sukces jego dzialan. Ale to pparanoik i raczej nic wiecej nie umie, niz kombinowac na mala, personalna skale. tepakow wybral narod i to az dwoch. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 18:47 O co chodzi z tymi ochroniarzami? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 18:56 Ochrona nie wpuściła CBA do Ministerstwa Rolnictwa. Brzmi jak farsa ale to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 19:00 A kiedy i po co chcieli tam wejsc i skad o tym wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 21:11 Nad ranem. Jak ich nie wpuszczono, to próbowali legitymacjami straszyć. Jak się nie udało - próbowali telefon do przyjaciela uskuteczniać. Po prostu - pełna dyskrecja i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 21:50 Nad ranem w piatek, kiedy zatrzymano Rybe i Kryszynskiego? I skad o tym wiemy? Masz jakis do tej sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 18:59 Michal WC,czy ty rżniesz głupa swoją niewiedzą o profesjonalnej akcji CBA,czy dalej siedzisz w WC(OO)bo masz dyspepsję jak twój najwyższy nomber one!? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 19:49 Konwencja jest nastepujaca: albo odpowiedz normalnie na pytanie albo stul morde. Rekomenduje to drugie, gdyz sadzac z twoich poprzednich wypowiedzi zdradzajacych niewiedze co do okolicznosci zatrzymania Woszczerowicza i infantylne podejrzenia twoja wiedza i rozum na niewiele moga sie przydac w tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 19:54 Replika godna twoich dwóch zer w nicku.Dołóż też siebie będą trzy zera a nie będzie skojarzeń z WC. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 20:00 Sluchaj, bywalcu szaletow publicznych - mnie twoje rady kompletnie nie interesuja. A co do skojarzen - lepiej zmien swoj nick, bo jeszcze ktos moze pomyslec, ze jestes nie tylko zodiakalnym baranem. Poza tym - rekomendacja z mojego poprzedniego wpisu jest wciaz aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 20:06 Ten zodiakalny baran według ciebie to numer(niepełny)telefonu.Tobie już nawet reko/menda/cja twoja nie pomoże.Raczej następne rekolekcje u Rydzola,reinkarnacja w świnię i repatriacja w doliny Józefata. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 20:13 A 00 to numer pesel (niepelny) bywalcu szaletow publicznych o gownianych skojarzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 20:21 A ty nie jesteś bywalcem szaletów publicznych tylko walisz w galoty?Dyspepsja jak u twojego guru? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Czy teraz Netzel "poleci" ?? 29.07.07, 20:24 No dobra. Wygrales. W nagrode moze isc do piaskownicy. Albo do swojego szaletu jesli wolisz. Wybor nagrody nalezy do ciebie. Bywaj. Odpowiedz Link Zgłoś