zoro_wieczorowo_poro 31.07.07, 18:27 wszystkich za i wszystkich przeciw. Ja jestem "za" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Witam serdecznie 31.07.07, 18:29 zoro_wieczorowo_poro napisał: > wszystkich za i wszystkich przeciw. Ja jestem "za" ================================================================================ Witam również. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Witam serdecznie 31.07.07, 18:40 znaczy ja jestem "za" szybkimi zmianami. Tak dla ścisłości Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Witam serdecznie 31.07.07, 18:48 tak szybkimi, jak tylko PiS zdoła, prawda? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: >tak szybkimi, jak tylko PiS do doła, prawda? 31.07.07, 18:52 Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: >tak szybkimi, jak tylko PiS do doła, pra 31.07.07, 18:53 głębokiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: >tak szybkimi, jak tylko PiS do doła, pra 31.07.07, 19:48 zoro_wieczorowo_poro napisał: > głębokiego :) Aaa, to teraz już mogę Cię powitać jak najserdeczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Długo czekałaś,by powitać kolejnego bolszewika :) 31.07.07, 23:41 wos9 napisała: > zoro_wieczorowo_poro napisał: > > głębokiego :) > Aaa, to teraz już mogę Cię powitać jak najserdeczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Długo czekałaś,by powitać kolejnego bolszewik 01.08.07, 07:26 witam również kolegę zoro. Równoczesnie pragnę poinformować o niespodziankach czekających na FK. Nie warto bezgranicznie wierzyć w niektóre niki forumowiczów. Dla przykładu nik kolegi "1normalnyczlowiek" Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Długo czekałeś,by powitać kolejnego bolszewika :) 01.08.07, 09:00 warczacy_z_wilkami napisał: > witam również kolegę zoro. Równoczesnie pragnę poinformować o niespodziankach > czekających na FK. Nie warto bezgranicznie wierzyć w niektóre niki forumowiczów. > Dla przykładu nik kolegi "1normalnyczlowiek" ---> A największą niespodzianką (niespodzianką?) czekająca na FK jest chór warczącychzpieskami, którzy w imię demokracji(!) i miłości Ojczyzny (!) okazują się najbardziej zaciekłymi obrońcami komuchów wszelkiej maści. Uważają, że z powodu ciężkiej i bardzo stresującej działalności w dawnych czasach esbeków, agentów i kapusiów należy im się szczególna rekompensata w wolnej Polsce i czczenie ich dobrego imienia, gdyż to przede wszystkim oni są ludźmi honoru ... mogli zdradzić - i zdradzili, mogli oszukiwać - i oszukiwali, mogli ... Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Długo czekałeś,by powitać kolejnego bolszewik 01.08.07, 11:01 Howgh, co znaczy "powiedział co wiedział" Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Witam serdecznie 31.07.07, 19:11 czytałas ten artykuł ? www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=209&BackToCategory=2&ShowArticleId=54587 bardzo dobry, traktujący o konserwatywnym spojrzeniu na ekologię . Pozdrawiam jeszce z lipcową nutą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: pójdzieta na oślą 31.07.07, 19:08 to teraz posyłają na oślą za zabawy językiem? (bez skojarzeń) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpispolita Re: Też witam - z tym, że ja jestem "przed", a 31.07.07, 19:53 nie "za". "Za" jest Kikoo, moja przyjaciółka (przyjaciółka, ale pogłady nasze róznią sie o 180 stopni). Z innych znanych przykładów dotyczących "za" - jest takie bardzo dobre powiedzenie: "Ciągnąć się jak smród ZA wojskiem". Z uwagi własnie na powyższe, ja staram sie nigdy nie być ZA, a zawsze PRZED. Niestety, w jednym mi nie wychodzi z tym "przed": jestem o 9 godzin ZA Wami. U mnie dopiero dochodzi 11-ta rano. Ale we wszystkim innym to jestem PRZED!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpispolita Re: Czy jest tu Kikoo? 31.07.07, 20:02 Cześc, Kikoo! Byłem miesiac w Polsce - z czego 5 dni we Lwowie ("we Lwowi", tak sie powinno mówić). Zmiany, które zobaczyłem w Polsce po dwuletniej przerwie, zrobiły na mnie kolosalne wrażenie. Serce rośnie! I pomysleć, ze kraj potrafił to wszystko osiągnąć POMIMO Kaczorów! Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Czy jest tu Kikoo? Czwarta! 31.07.07, 23:12 Cześć, witaj raz jeszcze! Cieszę się, że wakacje Ci się udały i naocznie zobaczyłeś, jak kraj nam się rozwija! A Lwów, jak Wilno - wzrusza i dech zapiera. Też bardzo lubię kresy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: Jesteś pewien, że Zorro to nie Biedroń? 01.08.07, 08:48 Zorro był dzielnym, prawdziwym mężczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś