venus99 09.08.07, 07:48 jest ich w tym kraju mnóstwo.obecność kecawego zatruwającego FK jest tego najlepszym dowodem.jak powszechnie wiadomo głupota nie jest w Polsce karalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: święte krowy 09.08.07, 08:00 Kecawowi daj spokój. Zauważ że każda wioska lubi swojego dyżurnego wsiowego idiotę i broni go przed innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Kiciorze, 09.08.07, 09:17 Ciągle zapominam napisac, że podobają mi się Twoje przekazy z UK:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kiciorze, 09.08.07, 09:58 a dzieki. Ale mysle o zamknieciu bloga nja jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kiciorze, 09.08.07, 11:07 napisałem że myślę... na razie godze obowiązki. Ale wykańcza mnie nowy system pracy. Na dodatek się zakochałem :P Poza tym mam nową stronę i tam też się udzielam. Poza tym zauważyłem ze blog skupia "wykształciuchów" :) A ja chciałem robić coś bardziej popularnego, dla niewyszukanych gustów, bo w sumie postawiłem sobie zadanie przybliżenie Anglii i Anglików Polakom (i tym samym trochę zbliżyć nas do siebie). Trochę niezbyt mi to wychodzi bo przekonuję przekonanych Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kiciorze, 09.08.07, 11:11 A ja właśnie chciałam uczniów do Twego blogu skierowac. Pozdrowieinie dla wybranki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kiciorze, 09.08.07, 11:19 Jak Bóg i zdrowie pozwoli - będe pisał dalej, choć mam masę roboty. A Asi pozdrowienia przekażę :) dzięki... BTW nie przerażaj mnie uczniami, będe musiał uważać na słownictwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kiciorze, 09.08.07, 11:32 Kiedys napisałem że dworzec Birmiongham New Street to architektoniczny p.i.e.r.d.o.l.n.i.k. tekst opublikowałem o 12 w nocy naszego czasu - za godzinę napisała do mnie czytelniczka, żebym może zmienił to słowo bo rano będzie to czytał jej 13-letni syn, który bardzo lubi bloga... Byłem wiele lat dziennikarzem i pilnowałem się w sposób naturalny, mimo iż na necie jestem ok 11 lat, jeszcze nie poczułem tak wielkiej siły interaktywnego tekstu. Odtąd zacząłem sie pilnować ze słownictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: święte krowy mówi ktoś bez poglądów 1 09.08.07, 08:17 Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam partię którą popieram .Partię co do której nie tylko żywię przekonanie iż naprawia Polskę ale i mam pewność! Moje poglądy są na tutejszym forum znane- ja się nie ukrywam z nimi! Czy Ty poza krytykanctwem masz jakoweś poglądy? Czy popierasz konkretnie jakąś partię?? Czy tylko twoim credo jest słowo nie nie zgadzam się jestem przeciw! Która to partia zyskała twoje uznanie ? kecaw szanujący ludzi mających swój własny pogląd nie tylko na NIE lecz i na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Żarliwy głos komunisty: 09.08.07, 09:22 Bije godzina niezapomniana Zakręt historii – druga zmiana Trzeba zwycięstwu drogę torować, Marsz rozpoczęty, Partio prowadź! […] Który tam? Z drogi. Partia kroczy, Twoja partia ludu roboczy Wspólnie pracować, wspólnie budować Maszerować! Partio, prowadź! kecawa napisał: Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam partię którą popieram.Partię co do której nie tylko żywię przekonanie iż naprawia Polskę ale i mam pewność! Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: święte krowy mówi ktoś bez poglądów 1 09.08.07, 09:36 kecawa napisał: > Moje poglądy > są na tutejszym forum znane- ja się nie ukrywam z nimi! A jakie ty masz poglądy? Np. na gospodarkę? Socjalizm czy kapitalizm? Solidaryzm czy własność prywatna? Koncesje i pozwolenia czy swoboda gospodarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Wacek to Mały Majsterkowicz, 09.08.07, 09:43 ma poglądy tylko na naprawianie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wacek to Mały Majsterkowicz, 09.08.07, 09:51 rydzyk_smigly napisała: > ma poglądy tylko na naprawianie. Myślisz, że on jeszcze naprawialny? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wacek to Mały Majsterkowicz, 09.08.07, 09:54 wos9 napisała: > Myślisz, że on jeszcze naprawialny? on jak jego guru - naprawiac wylacznie innych, bo oni to samo dobro Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wacek to Mały Majsterkowicz, 09.08.07, 09:56 scoutek napisała: > wos9 napisała: > > Myślisz, że on jeszcze naprawialny? > > on jak jego guru - naprawiac wylacznie innych, bo oni to samo dobro No tak! Tu na forum robi, co może. Wręcz dwoi się i troi. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: święte krowy mówi ktoś bez poglądów 1 09.08.07, 09:57 kecawa napisał: > Która to partia zyskała twoje uznanie ? Ja wiem,że to dla Ciebie może być szok, ale dobrze by było żebyś wiedział, że istnieje świat bezpartyjy. Wystarczy się rozejrzeć, albo pojechać na urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: święte krowy mówi ktoś bez poglądów 1 09.08.07, 11:08 i ten świat jest najpiękniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: święte krowy mówi ktoś bez poglądów 1 09.08.07, 10:00 W UK głosuje na liberałów. W Polsce nie wiem na kogo zagłosuje w najbliższych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś