marcus_crassus 25.08.07, 18:59 ostatio straszne brednie tam pisza. a kiedys to byla kiepska, ale normalnie kiepska gazeta... co sie stalo z niewsweekiem ze zszedl tak nisko? to wina maziarskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesliwy_polak Axel Springer dba o zachowanie równowagi 25.08.07, 19:01 O Izraelu pisze się tam dobrze, ale nie entuzjastycznie, a Arabów nie przestawia się jako dwunożne zwierzęta, więc w pewnym sensie rozumiem twoje rozgoryczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant gowno wiesz o AS 25.08.07, 19:03 The Axel Springer AG is criticized by German leftists and muslims[2] especially because they openly support Israel. The Axel Springer AG is the only German publishing house which refused to publish the advertising campaign of the Left Party in 2005.[3] The five socio-political preambles that were written by Axel Springer in 1967, amended in 1990 following German reunification and supplemented in 2001 are part of the articles of association of Axel Springer AG. They paint a liberal picture of the world. To uphold liberty and law in Germany, a country belonging to the Western family of nations, and to further the unification of Europe. To promote reconciliation of Jews and Germans and support the vital rights of the State of Israel. To support the Transatlantic Alliance, and solidarity with the United States of America in the common values of free nations. To reject all forms of political extremism. To uphold the principles of a free social market economy. The corporate constitution defines fundamental sociopolitical convictions but does not offer opinions.[4] Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwy_polak Zrozumiałeś to, co napisałem? 25.08.07, 19:05 Przeczytaj jeszcze raz mój wcześniejszy post. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwy_polak Absztyfikant i marcus_crassus 25.08.07, 19:08 ... to osoby pochodzenia żydowskiego jawnie zaangażowane w działalność propagandową na rzecz Izraela. To co piszą należy traktować z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwy_polak Co mnie tym razem zdradziło? 25.08.07, 19:10 ... pewnie te trzy kropki na początku... :P Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Co mnie tym razem zdradziło? 25.08.07, 19:11 Zmyliles mnie troche wychwalaniem PiS-dzielcow, ale zdradza Cie logiczna skladnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwy_polak Gdy piszę o tobie... 25.08.07, 19:12 ... to nadużywam słów "żydowski", "propaganda" i "izrael".. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Absztyfikant i marcus_crassus 25.08.07, 19:12 szczesliwy_polak napisał: > ... to osoby pochodzenia żydowskiego jawnie zaangażowane w > działalność propagandową na rzecz Izraela. To co piszą należy > traktować z dystansem. Wiemy i tak traktujemy. Z dystansem a niekiedy z humorem. "Myslenie ma kolosalną przyszłość" T.Kotarbiński Odpowiedz Link Zgłoś