Gość: l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 16:07 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minderbinder1 Re: Wilkosz-Śliwa podoba wam się ta babka? 07.07.03, 16:10 Typowa obrończyni prokuratorskiej kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Wilkosz-Śliwa podoba wam się ta babka? IP: *.biaman.pl 07.07.03, 16:12 o bardzo! swego czasu byla rzecznikiem prokuratury w Krakowie. Gdy chciales uzyskac od niej jakas informacje (:-)), pary z ust nie puscila, ale zawsze odpowiadala: "oczywiscie, o wszystkim opowiem, potrzebuje tylko troche czasu na przygotowanie sie" > ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wilkosz-Śliwa podoba wam się ta babka? 07.07.03, 16:14 Gość portalu: l napisał(a): > ? gc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wilkosz-Śliwa podoba wam się ta babka? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 16:52 Bardzo. Pamiętam jak kiedyś przed kamerami TV pogięłą posła Wassermana jak rurę od klozetu!!! Cięty język, inteligencja, równocześnie dobry kontakt z dziennikarzami. Tak powinien wyglądać rzecznik prasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Wilkosz-Śliwa podoba wam się ta babka? 07.07.03, 17:51 poseł Wasserman - jak wskazuje na to jego nazwisko to mały fiutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Osobiście wciagałem ją na członka PZPR. IP: 195.205.230.* 07.07.03, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Osobiście wciagałem ją na członka PZPR. IP: *.biaman.pl 07.07.03, 18:57 no i co? utrzymała się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toulouse~Lautrec Ambiwalentne odczucia IP: *.idea.pl 07.07.03, 20:26 z dozą jednak dezaprobaty.Co z tego ,ze ma cięty język - nota bene jak się dorwie już do mikrofonu to słowo daję - "logo rea" i nic z tego nie wynika,poza faktem , że broni tego niewydolnego wymiaru sprawiedliwości , ponadto wydaje mi sie , żed brak jakiegokolwiek u niej obiektywizmu - zdecydowanie lewackie usposobienbie.Sądzono, żed ten aparat będzie w stanie się samemu oczyścić , co było jednym wielkim błedem i nieporozumieniem, doświadczamy tego do dzisiaj jak każdy Polak składający skargę do Trybunału Eurpoejskiego w Strasburgu to z reguły wygrywa - a wina to własnie niewydolny aparat sprawiedliwości .... Nie ma krytyki szkodliwej, tylko brak krytyki przynosi szkodę /S.Kisielewski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ambiwalentne odczucia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 23:27 Gość portalu: Toulouse~Lautrec napisał(a): > z dozą jednak dezaprobaty.Co z tego ,ze ma cięty język - nota bene jak się > dorwie już do mikrofonu to słowo daję - "logo rea" i nic z tego nie wynika,poza > > faktem , że broni tego niewydolnego wymiaru sprawiedliwości , ponadto wydaje mi > > sie , żed brak jakiegokolwiek u niej obiektywizmu - zdecydowanie lewackie > usposobienbie ??? .Sądzono, żed ten aparat będzie w stanie się samemu oczyścić , co > było jednym wielkim błedem i nieporozumieniem, doświadczamy tego do dzisiaj jak > > każdy Polak składający skargę do Trybunału Eurpoejskiego w Strasburgu to z > reguły wygrywa Kilka wygranych spraw na kilka tysięcy przegranych to jest "z reguły"? W jakim jezyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Ambiwalentne odczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 23:35 spraw Odpowiedz Link Zgłoś