frank_drebin 06.09.07, 21:12 ostro za nowe technologie czytaj internet. Zawsze jak oglaszaja, ze wchodza mocno w internet to forum zaczyna nawalac. A mi od paru dni FK dziala jak kosiarka wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassidy_i Re: Chyba Agora pod nowym prezesem wziela sie zno 06.09.07, 21:17 Jak kosiarka?To znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Chodzi wolno lub zawiesza sie na amen. 06.09.07, 21:19 cassidy_i napisała: > Jak kosiarka?To znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Chyba Agora pod nowym prezesem wziela sie zno 06.09.07, 21:19 frank_drebin napisał: > A mi od paru dni > FK dziala jak kosiarka wrrrrr Może masz obłożone łącze z kablówki? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Lacze mam z tepsy. I nawet zmiana przegladarki ma- 06.09.07, 21:20 lo pomaga. gryziec napisała: > frank_drebin napisał: > > A mi od paru dni > > FK dziala jak kosiarka wrrrrr > > Może masz obłożone łącze z kablówki? > > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Chyba Agora pod nowym prezesem wziela sie zno 06.09.07, 21:19 Mnie jak snopowiazalka! Znaczy, wyglada to tak, jakby lacza byly ze sznurka do snopowiazalki. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Chyba Agora pod nowym prezesem wziela sie zno 06.09.07, 21:24 Mi się już z pół tuzina razy przy łaczeniu z czymś co się nazywa hit.gemius.pl czy jakoś tak ni w pięć ni w dziewięc serwer SQL na mojej maszynie odpalił... Chyba baza danych im się rozłazi albo robią jakąś konserwacje :( Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Chyba Agora pod nowym prezesem wziela sie zno 06.09.07, 21:30 Moze wasz rydzykowy,sluzbowy serwer leci .U mnie dziala wysmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 hit.gemius.pl??? 06.09.07, 21:37 po prostu jesteście ciągle śledzeni. wasze preferencje, kontakty, a jak im się zachce to mogą sprawdzić kod i hasło do Waszych banków. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: hit.gemius.pl??? 06.09.07, 21:53 Oj, niedouczony nowotworku... Solaris pozwala zainstalować takie proxy i anonimizera że pakiety ode mnie do agory przychodza ze stampem pewnie gdzies z wysp zielonego przyladka:) A jak mi sie nie chce odpalac duzej maszyny to jest WMWare P2V i jak mam fantazje to sobie podepne wirtualną maszynę która fizycznie jest gdzieś w Kodiak na Alasce albo obsługuje odprawę bagażu na lotnisku w Luandzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Droga Asiu 06.09.07, 21:33 Telefon mi nie działa, za to działają inne telefony :) Pod bramą miałem dwóch zbirów, którzy na słowa "owocnej służby" się rozeszli. Czy nie będzie Ci smutno jeśli do Cię nie napiszę jutro rano? Odpowiedz Link Zgłoś