kataryna.kataryna 08.07.03, 22:39 Tyle już gadamy o SLD a jeszcze się nie pojawiły nowe wątki o złych księżach? Towarzysze, gdzie wasza czujność rewolucyjna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pierwszy sekretarz Re: Co się dzieje, gdzie wątki o księżach? IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 22:43 Zwyczaj dawania na tace ma wszak korupcjogenny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek szuka IP: *.biaman.pl 08.07.03, 22:46 kataryna.kataryna napisała: > Tyle już gadamy o SLD a jeszcze się nie pojawiły nowe wątki o złych księżach? > Towarzysze, gdzie wasza czujność rewolucyjna? Po co wywołujesz wilka z lasu? Kraken sobie poszedł... po rozum do głowy. Prędko nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Zapłacą za grzechy kapłanów IP: *.ipt.aol.com 09.07.03, 02:16 Gość portalu: bratek napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Tyle już gadamy o SLD a jeszcze się nie pojawiły nowe wątki o złych księża > ch? > > Towarzysze, gdzie wasza czujność rewolucyjna? > > Po co wywołujesz wilka z lasu? Kraken sobie poszedł... po rozum do głowy. > Prędko nie wróci. ************************** -Kr. Wbrew twiom oszczymurku "zyczeniom" NIGDZIE nie poszedlem-oto nowy tekst "Archidiecezja Louisville przekaże ofiarom przestępstw seksualnych księży ponad 25 mln dolarów "To dobrze, że Kościół wreszcie przyznał się do winy. Ale pieniądze nigdy nie wystarczą. Nawet gdyby wypłacili każdemu po 100 mln dol., kto zwróci nam dzieciństwo? Nie oddadzą nam przecież niewinności, nie przywrócą mnie i mojej siostrze Debbie utraconego dziewictwa", żali się Shannon Age z archidiecezji Louisville (Kentucky). Pani Age twierdzi, że jako nastolatka została wraz z siostrą zgwałcona przez kapłana Kevina Cole'a w szkole Bellarmine College. Podobno ojciec Cole (zmarły w 1991 r.) domagał się później od trzech dziewcząt, które skrzywdził, aby chodziły do niego do spowiedzi. Shannon Age twierdzi, że w latach 1964-1970 była wielokrotnie wykorzystywana seksualnie w zakrystii, w konfesjonale, w kancelarii parafii św. Łukasza. "Ojciec Cole mówił, że jestem wybranką Boga, a on, ksiądz, pokazuje mi tylko pełnię boskiej miłości", wspomina swe szokujące przeżycia pani Age, która jako osoba dorosła wystąpiła z Kościoła. *********************************************** -Kr. CHOCIAZ W TYM KRAJU ZNALAZL SIE KIJ NA KSIEDZOWY RYJ !!! ********************************************* MOZE TROCHE DANYCH ???? Styczeń 2002 - diecezja Tuscon na mocy ugody pozasądowej wypłaca 15 mln dolarów jedenastu oskarżycielom, twierdzącym, że jako ministranci byli wykorzystywani seksualnie przez księży. Wrzesień 2002 - diecezja Providence wypłaca 13,5 mln dolarów, aby uniknąć 36 oskarżeń o molestowanie seksualne. Wrzesień 2002 - archidiecezja Bostonu zgadza się przekazać 10 mln dolarów 86 ofiarom ks. Johna Geoghana. Maj 2003 - diecezja Manchesteru zobowiązuje się zapłacić 6,5 mln dolarów odszkodowania 61 osobom, które wniosły oskarżenia o napastowanie seksualne. ************************ Mój pogląd na religię jest taki jak Lukrecjusza. Religię uważam za zrodzoną z lęku chorobę i źródło niewypowiedzianych cierpień rodzaju ludzkiego. Bertand Russel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek zegnaj towariszcz IP: *.biaman.pl 09.07.03, 02:23 > > Styczeń 2002 - diecezja Tuscon na mocy ugody pozasądowej wypłaca 15 mln dolarów > > jedenastu oskarżycielom, twierdzącym, że jako ministranci byli wykorzystywani > seksualnie przez księży. > Wrzesień 2002 - diecezja Providence wypłaca 13,5 mln dolarów, aby uniknąć 36 > oskarżeń o molestowanie seksualne. itd Chłopcze, ja o tym czytam na bieżąco, tylko nie widze potrzeby zarzucania tym innych. Nie wzrusza mnie czyjaś religijność (chyba że włażą mi z nią na głowę) ani twoja chamska antyreligijność. Myślę, że psychoanaliza mogłaby ci pomóc, ale nie jestem pewien, bo twój mózg jest tak przeżarty gównem, że może być już za późno. Ot, po prostu jesteś zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp. Re: Zapłacą za grzechy kapłanów IP: server:* / 192.168.0.* 11.07.03, 18:29 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Tyle już gadamy o SLD a jeszcze się nie pojawiły nowe wątki o złych k > sięża > > ch? > > > Towarzysze, gdzie wasza czujność rewolucyjna? > > > > Po co wywołujesz wilka z lasu? Kraken sobie poszedł... po rozum do głowy. > > Prędko nie wróci. > ************************** > -Kr. Wbrew twiom oszczymurku "zyczeniom" NIGDZIE nie poszedlem-oto nowy tekst > > "Archidiecezja Louisville przekaże ofiarom przestępstw seksualnych księży ponad > > 25 mln dolarów > "To dobrze, że Kościół wreszcie przyznał się do winy. Ale pieniądze nigdy nie > wystarczą. Nawet gdyby wypłacili każdemu po 100 mln dol., kto zwróci nam > dzieciństwo? Nie oddadzą nam przecież niewinności, nie przywrócą mnie i mojej > siostrze Debbie utraconego dziewictwa", żali się Shannon Age z archidiecezji > Louisville (Kentucky). > Pani Age twierdzi, że jako nastolatka została wraz z siostrą zgwałcona przez > kapłana Kevina Cole'a w szkole Bellarmine College. Podobno ojciec Cole (zmarły > w 1991 r.) domagał się później od trzech dziewcząt, które skrzywdził, aby > chodziły do niego do spowiedzi. > > Shannon Age twierdzi, że w latach 1964-1970 była wielokrotnie wykorzystywana > seksualnie w zakrystii, w konfesjonale, w kancelarii parafii św. > Łukasza. "Ojciec Cole mówił, że jestem wybranką Boga, a on, ksiądz, pokazuje mi > > tylko pełnię boskiej miłości", wspomina swe szokujące przeżycia pani Age, która > > jako osoba dorosła wystąpiła z Kościoła. > *********************************************** > -Kr. CHOCIAZ W TYM KRAJU ZNALAZL SIE KIJ NA KSIEDZOWY RYJ !!! > ********************************************* > MOZE TROCHE DANYCH ???? > > Styczeń 2002 - diecezja Tuscon na mocy ugody pozasądowej wypłaca 15 mln dolarów > > jedenastu oskarżycielom, twierdzącym, że jako ministranci byli wykorzystywani > seksualnie przez księży. > Wrzesień 2002 - diecezja Providence wypłaca 13,5 mln dolarów, aby uniknąć 36 > oskarżeń o molestowanie seksualne. > > Wrzesień 2002 - archidiecezja Bostonu zgadza się przekazać 10 mln dolarów 86 > ofiarom ks. Johna Geoghana. > Maj 2003 - diecezja Manchesteru zobowiązuje się zapłacić 6,5 mln dolarów > odszkodowania 61 osobom, które wniosły oskarżenia o napastowanie seksualne. > ************************ > Mój pogląd na religię jest taki jak Lukrecjusza. Religię uważam za zrodzoną z > lęku chorobę i źródło niewypowiedzianych cierpień rodzaju ludzkiego. > Bertand Russel tyle grosza -za prosty brak opanowania moich braci - Kk. stracił szkoda - wielka szkoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glodn-y Re: Co się dzieje, gdzie wątki o księżach? 08.07.03, 22:51 kataryna.kataryna napisała: > Tyle już gadamy o SLD a jeszcze się nie pojawiły nowe wątki o złych księżach? > Towarzysze, gdzie wasza czujność rewolucyjna? w dobrych domach o przykrych woniach się nie rozmawia ps nie odpowiedziałaś o politykach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Co się dzieje, gdzie wątki o księżach? IP: *.multicon.pl 08.07.03, 23:33 kataryna.kataryna napisała: > Tyle już gadamy o SLD a jeszcze się nie pojawiły nowe wątki o złych księżach? > Towarzysze, gdzie wasza czujność rewolucyjna? ------------------------------------------------------------------------------- - Kataryno ! Wszyscy z zapartym tchem kibicuja Twojemu naglemu pakowaniu walizek przed wyjazdem "na wakacje" i nie maja czasu na jakies bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demaskator Cenzor to stara qrwa LPRacka - zdejmuje wsystko IP: 130.94.107.* 08.07.03, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Co się dzieje, gdzie wątki o księżach? 08.07.03, 23:41 kataryna.kataryna napisała: > Tyle już gadamy o SLD a jeszcze się nie pojawiły nowe wątki o złych księżach? > Towarzysze, gdzie wasza czujność rewolucyjna? Powróci, gdy zgodnie z założeniami ostatniego kongresu partii obalą parę flaszek dla oczyszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: Co się dzieje, gdzie wątki o księżach? IP: 66.207.104.* 08.07.03, 23:49 Poszly sie jebac jak Ty byles u psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Co się dzieje, gdzie wątki o księżach? IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 09.07.03, 01:19 Sadze iz mnogosc watkow kryminalnych u naszych sld- owskich przyjaciol , na dluzsza chwile zajmie ich oczyszczaniem szamba w ktorym tkwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 OK masz ksiezy. TKM w wydaniu czerwonych ma... IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 06:46 ...taki sam zwiazek z ksiezmi jak TKM w wydaniu czarnych. Bo to jest TKM dla wszystkich. Tyle ze na zmiane. Oto Link: . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6736247&a=6736247 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: OK masz ksiezy. TKM w wydaniu czerwonych ma.. IP: *.ipt.aol.com 09.07.03, 14:09 Krzysiu-nie wysilaj sie -TO WSZYSTKO TAKIE PRYMITYWY,ze nawet nie przeczytaja tekstU,nie mowiac juz nawet O PROBIE zrozumienia tegoz. Przeciez widzisz,ze nakomita wiekszosc tych smierdzieli wysteka dwa -trzy zdania bez sensu w 'wielkim bolu i rozterce" nie przeygotowanej do myslenia mozgownicy przeladowanej "ubagacajacymi" wartosciami,czy prawicowym szambem-TO FORUM JUZ ZDYCHA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Babcia winna, ksiadz niewinny! IP: *.kabel.telenet.be 11.07.03, 19:31 "Kramek rozmawial z nia na osobnosci, podczas gdy babcia siedziala w drugim pokoju. Z zeznan dziewczyny wynika, ze w pewnej chwili ksiadz Kramek pocalowal ja i dotknal jej piersi, a potem krocza, nasladujac napastnika. Wowczas do pokoju weszla babcia ofiary i natychmiast z niego wyszla". info.onet.pl/1%2C15%2C10%2C1038018%2C0%2Cforum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Babcia winna, ksiadz niewinny! IP: server:* / 192.168.0.* 12.07.03, 13:13 Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > "Kramek rozmawial z nia na osobnosci, podczas gdy babcia siedziala w drugim > pokoju. Z zeznan dziewczyny wynika, ze w pewnej chwili ksiadz Kramek pocalowal > ja i dotknal jej piersi, a potem krocza, nasladujac napastnika. > Wowczas do pokoju weszla babcia ofiary i natychmiast z niego wyszla". -wyszła by sługa boży w spokoju dokończył terapi Księża KK.to wielcy terapeuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Ci co tu pisza to psychole IP: *.utaonline.at 12.07.03, 19:58 Gość portalu: x napisał(a): > Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > > > "Kramek rozmawial z nia na osobnosci, podczas gdy babcia siedziala w drugi > m > > pokoju. Z zeznan dziewczyny wynika, ze w pewnej chwili ksiadz Kramek > pocalowal > > ja i dotknal jej piersi, a potem krocza, nasladujac napastnika. > > Wowczas do pokoju weszla babcia ofiary i natychmiast z niego wyszla". > -wyszła by sługa boży w spokoju dokończył terapi > Księża KK.to wielcy terapeuci. Odpowiedz Link Zgłoś